Прагляд Поўнай Версіі : Замена quadro new beetle
Прывітанне, мне трэба замяніць рамкі на new beetle tdi ўбачылі ? скралі, я знайшоў адзін у руінах, і я хацеў бы ведаць, калі для таго, каб пачаць аўтамабіль ? дастаткова зрабіць scodifica часткова на блок кіравання рухавіком або, калі існуюць іншыя мерапрыемствы, каб зрабіць.
Дзякуй
Мне здаецца, што ў яго есць e2prom у рамках вы павінны ігнараваць змены так робіш clone
legendaryslave
08-03-2013, 20:44
таксама з scodifica ўсяго адна рэч, міргае кантрольная лямпа свечак напальвання вы можаце зрабіць, хоць, як кажа анел інэртных матэрыялаў 2 e2p рамкі, так вы апынецеся як-км, што кадаваньне иммо inalter
Праблема ? што карціна арыгінал ? скралі, заказчык знайшоў у руінах, але без ключоў, калі там былі, па меншай меры, гэта posizionavo блізка да транспондер я рабіў частковую на ecu рухавіка і ў тэорыі заводзіўся.
Няма, вы павінны зрабіць scodifica усяго на блоку, а затым пакладзеце км на новым.... па крайняй меры, у мяне заўседы было ўсе ў выпадку замены панэлі vag.
Але ў агульнай складанасці, вы можаце індыкатараў напальвання і иммо, чаму? як правіла, застаюцца гарэць, па меншай меры, cos? мне сказалі.
Залежыць гэта ад машыны, як правіла, застаецца толькі адзін код уключаны, але вы можаце забраць.....
legendaryslave
09-03-2013, 12:49
калі ў вас есць vag, вы можаце паспрабаваць паўтарыць адаптацыі, на vag не існуе частковае, як на фіят ,я ў агульнай кропцы і кавалачак стужкі на дысплеі, калі ў вас есць commander або vagcom што нешта можна зрабіць
frantik3
09-03-2013, 13:52
вы таксама можаце зрабіць частковае, аднак, на некаторых застаецца лямпа напальвання гараць і не трапіла нават у дыягностыцы некаторых без падсвятлення і пераходу ў дыягностыцы адаптацыі, калі вы не сродак не зробіце, альбо трэба знізіць узровень км да нуля, і паглядзець з vag, калі вы можаце зрабіць адаптацыю, калі ў вас есць vas робіць гэта аўтаматычна без кода доступу
legendaryslave
09-03-2013, 15:20
паўтараю, няма vag існуе частковае можаце зрабіць адаптацыю ricavandoti пін-код ад чытання
Панядзелак? мяне ecu, far? адзін scodifica агульнай cos? могуць прывесці ў рух і давесці яго тут і сервера кліенцкага доступу rpc? калі вы ўваходзіце хоць бы ў дыягназ для шпіенаў вы будзеце бачыць?.Тым часам, дзякуй усім, тады вам з гэтым справіцца? ведаць.
Вы, як кажа legendaryslave, вы можаце зрабіць толькі scodifiche за ўсе, толькі ў выпадку, калі c'? частковае....
Тое, scodifico l' ecu стаўлю сябе ў руху некалькі разоў, і ўсе ок, затым механік ставіць важдацца (з рамкамі уключаны)кнопку закрыцця дзвярэй, што было, замена прыборнай панэлі пачынае схадзіць з розуму і машына не заводзіцца-й?, здымаем блок кіравання перачытваю, eeprom і ? ок, перачытваю, flash, і гэтая ? ок, я спрабую злучыцца да школе, так і ў дыягностыцы, што з пеўня, але ? мертвая, я ў дом блока кіравання пола 1400 3cilindri tdi ў programmo з eeprom і флэш-я спрабую d прылады і машыны, частка вядома на 3, але частка.Цяпер я ачуняў эбу есць golf4 з такім жа тыпам рухавіка, і я зрабіў тую ж працэдуру, машына ідзе добра, вы ўваходзіце ў дыягностыцы і адзіны індыкатар гарыць ? гэтай чарзе.
legendaryslave
12-03-2013, 20:04
не ? што там які-то зваркі, што не тычыцца добра
Няма, я праверыў усе, пі? раз эбу ? цалкам мертвая, 2eprom той перамяшчаецца на іншы ecu, і працуе, тым не менш, з іншы ecu кланавання працуе ўсе добра.
Правярае ? партыя-то дыеды на харчаванне эбу
legendaryslave
12-03-2013, 23:01
Няма, я праверыў усе, пі? раз эбу ? цалкам мертвая, 2eprom той перамяшчаецца на іншы ecu, і працуе, тым не менш, з іншы ecu кланавання працуе ўсе добра.
памер рукі механіку, то sti zozzoni густы змазкі stringitori нітаў даюць грошы, якіх я ў поўнай меры :cool:
таксама з scodifica ўсяго адна рэч, міргае кантрольная лямпа свечак напальвання вы можаце зрабіць, хоць, як кажа анел інэртных матэрыялаў 2 e2p рамкі, так вы апынецеся як-км, што кадаваньне иммо inalter
Пост ўжо стары, але я хачу, каб замяніць мой пульт на пытанне, які не магу вырашыць. Я адзін, што павінна быць добра, як мне кланаваць? Я бачу, што ёсць 4 eprom, блізкія, якіх я павінен звярнуць? усе 4? дзякуй
добры дзень, трэба толькі звярнуць дзе ce код..што гэта за машына?
New beetle 99 з панэллю Marelli. Мае 4 eprom, у тым ліку тры ў шэраг і частка. Мікра Motorola. Калі я павінен чытаць і кланаваць мікра-я спынюся, калі ты можаш прачытаць eprom або отпаять і назад, то я мог бы.
у цябе ёсць нумар часткі карціны?таму я магу з упэўненасцю сказаць,
На этыкетцы гэтыя дадзеныя : 008VWZ5Z0Y2146072U ,
затым пад штрых-кодам 1C0920800A , ВЕРСІЯ V07 , 4.40. Гэтыя?
прывітанне..вы гэты код, што мне трэба...1C0920800A....
трэба чытаць мікра 68hc912d60
Я павінен отпаять і прачытаць з УПА (з адаптарам, што, мне здаецца, не ўваходзіць у камплект пастаўкі), ці існуе які-кантактны выхад?
я б паспрабаваў спачатку без разлітоўка павінны прачытаць...у кіраўніцтве упа ce pin-out..
дай ведаць, калі знойдзеш яго, у адваротным выпадку, цябе шукаю я
Спрабаваў чытаць, але нічога. Прыкладаю фота падлучэння, якія я знайшоў на кіраўніцтва, але я не ведаю, добра УПА і, верагодна, памыляюся, налады. Я толькі 4 драты для падлучэння?
Пін-код 9 я ад 1,05 вольт і паказвае, як значэнне няправільна. Я павінен прывесці ў дзеянне з 12 v ?
добры дзень, на жаль, не магу спампаваць...
у кіраўніцтве упа ёсць два мікра 68hc912d60,першы з 80-кантактны, а другі з 112 кантактны...ваш з 112 так што вы павінны разгледзець тое, дакладна??
на pin 9 упа павінны быць 5 да харчавання з 12в?цяпер я паказваю пін-код, каб прытрымлівацца
p9 упа p12vddmicro
p5 p14vss
p6 p23bkgd
p7 p46reset
ты як падлучаны?