Перегляд Повної Версії : Зварних ставок
Привіт всім,я хочу відкрити нову тему, де можемо поділитися нашим досвідом у зварних ставок*****incio я з (макаронні вироби)для зварювання, який я використовую, і я дуже задоволений. Це суміш Хлориду амонію (nh 4 cl) і гліцерин.2 продукти, які ви знайдете в будь-якій аптеці .Ви суміш + - 5/1, де 5 частина гліцерину, 1 частина Хлориду амонію.Служить для очищення поверхонь, які saldiamo і в той же час знижує температуру для пайки.
Я для очищення використовую скипидар. Що стосується флюсу, використовую крем AMTECH, відмінне. Дуже має також гарну якість? welder.
explode82
07-03-2013, 16:29
а я після очищення с. не використовую нічого, чому? в першу чергу я розумію, використовувати всі енто лайно,то я віддаю перевагу купити ставок зокрема ? та договору не потрібно тісто для зварювання і так не залишаю, навіть не residui.........а якщо ми говоримо зварних швів гарячим повітрям для mcu, то використання флюсу,для flash все залежить від обставин, якщо я можу я уникаю залежить від компонентів, які знаходяться навколо flash
Я кажу про diy продукт, і я впевнений, що ніхто на форумі його ніколи не використовував, отже, потрібно спробувати, щоб credere.Lo використовувати мої друзі, і тепер, коли вони в кінцевому підсумку приходять до мене і запитати.
Ви пекіна? що після зварювання, не можете-й? в скелях ставок? Я це часто трапляється, стає непрозорим, і мені важко це зробити riscogliere.
Я використовую флюсу stagnosald, то у мене є хороший запас ставок old-style свинцю (40/60), що, на жаль, зараз не продають більше? з-за нових продуктів Lead-Free!!! Проблема паст типу моєї ? якщо putacaso в грійте в недозволеному місці цієї смажить, ризикуючи зробити щось!!!
carlo abarth
08-03-2013, 20:31
не дуже гарна якість!!!
Ви пекіна? що після зварювання, не можете-й? в скелях ставок? Я це часто трапляється, стає непрозорим, і мені важко це зробити riscogliere.
motorsport
09-03-2013, 13:20
привіт, хлопці,curiosit? будь ставок, що використовуються маю на увазі якість? добре, якщо можна мати декілька посилань, навіть в лічку!! дякую
здається, що стаєш залізо! але як ? можна?
суміш Хлориду амонію (nh 4 cl) і гліцерин-це і медицина, щоб ваш problema.leggi 1 пост.
guidotacco
10-03-2013, 09:21
де знаходитесь. чистий?я не можу знайти її на 100%
а я після очищення с. не використовую нічого, чому? в першу чергу я розумію, використовувати всі енто лайно,то я віддаю перевагу купити ставок зокрема ? та договору не потрібно тісто для зварювання і так не залишаю, навіть не residui.........а якщо ми говоримо зварних швів гарячим повітрям для mcu, то використання флюсу,для flash все залежить від обставин, якщо я можу я уникаю залежить від компонентів, які знаходяться навколо flash
maku1977
17-03-2013, 17:45
я до співпраця
maku1977
17-03-2013, 17:47
а що стосується флюсу...... використання флюсу рідина, яка не залишає слідів..... паст, які я пробував брудняться.... і важливо, ставок, відмінна якість
carlo abarth
17-03-2013, 18:10
також від фурнітури!!!
у спеціалізованих магазинах для настінного розпису повинні знайти її!
Для очищення я використовую Ацетон чистий, випаровується відразу і з хорошим результатом. 2 Flussanti, один рідкий і один крем. Для ставу я зробив запас 40/60 і чому? те нове, що продають, не ? максимум для зварювання "на льоту". Я близько 6 зварювальників, JBC, що ? топ, коштує 500 євро, але зварні шви гарантовані. Серед зварювальників-й? elite я станція BGA на ІК, але користуюся для ремонту ПК, та завжди використовую потік в крем AMTEC, і потім я чищу все з ацетоном і "cotonfioc"
я знайшов її в господарський..
мені потрібно замінити в ecu marelli mjt flash, який помилково при відкритті пропустив дві ніжки.... не маючи нічого втрачати, я хотів би замінити його, я станції гарячого повітря, я наказав flash M58BW016DB80T3F , як приходить , як перший раз, коли баланс flash жанру, які ваші рекомендації про те, як виконувати зварювання і використовувати (флюсу-пасти і т.д....)...
дякую
удачі! я намагався замінити flash в edc16 bmw, звичайно, його. Для dissaldarla, не проблема, йти гаряче повітря. Але коли risaldi,ставок легко переходить від пін-код, в результаті чого ризик corti. потім найкоротші ставок
удачі! я намагався замінити flash в edc16 bmw, звичайно, його. Для dissaldarla, не проблема, йти гаряче повітря. Але коли risaldi,ставок легко переходить від пін-код, в результаті чого ризик corti. потім найкоротші ставок
X зменшити цю проблему, я використовую потік , хоча, я думаю, x мало досвіду , ставок завжди прагне до товщають, приєднання пін, а потім я повинен повторити багато разів...
Було б цікаво, що який-небудь спеціаліст, поясніть крок pass? дії ..
З повагою
guidotacco
27-04-2013, 08:48
я знайшов її в господарський..
але чисто на 100%?
містить dicloropropano і називається Trielax, запах ? схоже , я його використовую для розчинення пара-і йде дуже добре, це ж чином, як і старий....так що вони рівні
X зменшити цю проблему, я використовую потік , хоча, я думаю, x мало досвіду , ставок завжди прагне до товщають, приєднання пін, а потім я повинен повторити багато разів...
Було б цікаво, що який-небудь спеціаліст, поясніть крок pass? дії ..
З повагою
Тільки я можу замість фішок, які я заплатив в руки. Однак важливі речі:
-добре очистити 2 поверхні (Чіп і макетів)
-центрування компонентів і пайки, принаймні, 2 pin (тих крайніх)
-почати пайку всіх контактів потепління 2 частини і додати після того, як ставок (оповиті для зварювання rognose використовувати кульки з олова, які я використовую для reballing)
-у разі злиття 2-pin використовувати косу переконавшись паяльник приємно теплою і кос чистою.
r6raven2010
29-04-2013, 20:06
ніхто не використовує потік? я добре сальдо flash k ? диво... і не ponteggia нічого... завжди все чисто...
Дякуємо за реєстрацію ваш метод, навіть я-й? або менше, я cos? ! Якої марки флюсу і оплетка використовується ??
Флюсу не пам'ятаю марки, але один ? Польський завжди "no clean", а інший ? Amtech, в той час як кос-один з тих "by RS", який я використовую для робіт дали, а також ціною близько €5, метр інший ? марка невідомо і купив 10 до €15.
r6raven2010
29-04-2013, 22:02
amtech для флюсу... я добре ... для обплетення замість розетки на ebay... 1.20€ cad... до цих пір без проблем
Я помітив, що флюсу amtech ? дуже відомий і використовується. Мені рекомендував колега, і я вважаю, це дуже добре.
dantesfx
02-09-2013, 18:28
Я помітив, що флюсу amtech ? дуже відомий і використовується. Мені рекомендував колега, і я вважаю, це дуже добре.
Використовую я також ? дуже добре.
Тим, хто, трапляється, не міг розірвати греблю в ecu isuzu? Є 2-контактний роз'єм 2 конденсатора і деякі mosfet ce, здається, що вони приварені з іншого вид на ставок. До речі, вони завжди одні і ті ж дати цієї проблеми
і можливо, що вони срібні? або в золото? тип блоків управління abs teves кілька років тому були пін-коди на золото і срібло, і ставок не saldavi навіть з календарем в руці
sportknight
02-09-2013, 23:25
що толку коса? як ви його використовуєте?
Я Вже:
зазвичай я відомо, що зварні шви потужності, як правило, більше? важко розтопити (зварювальників), і це, на мій погляд, ? пов'язано з 2 причинами: ставок з струмом ( через течії гальванічного струму) з плином часу прагне стати пористої, 2, чому? якщо ви ? очікується, що компоненти грійте, то ви використовуєте один ставок вище концентрація срібла або матеріалів + важко зварити, але знову ж це ? однієї моєї теорії.
Рішення: я в лабораторії, я кілька зварників, але найкраще рішення ? завжди додати ставка 60-40 і чекати, хто зливаються всі речі, щоб потім прибрати все.
Прогрес: ніколи не чув олова на золото. Коли він не виплатить, потрібно очистити ділянки з ацетоном або використовувати паяльну пасту або чистити механічно, з тонкою шкіркою, або сума всіх рішень.
Я сподіваюся, що був корисний
що толку коса? як ви його використовуєте?
Є + методи, я тобі ілюструю 2:
- відріжте шматок обплетення вздовж 5мм приблизно, і поставити його над ставком зняти, потім зверху покладіть паяльник(гарячий) і, як за помахом чарівної палички, ставок залишається в косу. Зробили ми? у той час як кос ? гарячої вам необхідно зняти або з ударом, зварювальника, чи де ? можливо, завжди, а ? гаряча витягніть його з допомогою пінцета.
Я сподіваюся, що висловив добре.
Привіт
І для вимірювання обплетення? який ви використовуєте? 1,5-2,0-2,5 мм?
Неважливо, я останнім часом, у мене 1,5 і тому бенона. Я використовував 2.5 але так, врешті-решт, якщо у вас manualit? а з шматком дроту ви можете зняти ставок... Я, трапляється, не знайти косу і що я роблю, беру шматок дроту і використання, як якщо б це був кос, і коли я поспішаю, але ванна кімната в тісто пропустити і я гарантую, що результат йде відразу.
а fedex.. якщо у вас мало ниток, які вам висуває.. avoglia в отпаять!
Чому б і ні, як я можу я постараюся, дійсно, маяк типу реклами прального той sporgo до і після чистити. Жарти в сторону, дам вам знати
cristianbomberos
03-09-2013, 21:08
Я теж використовую triellina, щоб знежирити, а потім потік, не пам'ятаю марки, але я хочу спробувати флюсу amtech
cristianbomberos
03-09-2013, 22:34
Я б вважав за краще спробувати то, очевидно, Зроблено в Сша
? тоді, безумовно, гель
Я рідини-то я не в amtech, я тільки ті гелі і, якщо чесно, я їх бачив, завжди так. Flussanti c'? вони-море, візьми флюсу no clean і заспокойся. Якщо хочете рада, паритет? ціна і levelup-отримати те, + в колір, або прозорий. Кольори ті, типу рожевого або коричневого кольору, не надихають мене, чому? я вважаю, що вони залишають залишку, але це ? моя fisima і нічого, звичайно.
невеликий офтопік: будьте обережні, щоб не розсердити admin... кілька слів для цінителів хороших.
Ви dir?, що стрибати то "серйозне" що ? те, що ми використовуємо pi?, крім губки (які ми не використовуємо) c'? контейнер з сітківки(мені здається, що це латунь), 2 занурення в них у сітківці очі і ніс ? ідеально чистою.
знайти її в будь-якому місці, не з тим, щоб реклами? ви крок за посилання 2 посилання-це один з найбільш багатонаціональних:
Гарний набір свердел. У будь-якому випадку, ви повинні мати хорошу manualit?, в іншому випадку даремно будь-якого типу паяльна станція. На GBC-я ніколи не купив, але я думаю, що це сітківка ? дуже часто, в моєму зварника ? в комплекті.
У мене є ця:
як зварювальник пік. Потім у битві у мене є трохи, тільки стилів, але їх використання для речей, трохи " пі? тить ки, де служать багато Ватт, щоб працювати.
spatullo
05-09-2013, 18:00
Я був в жаху від швидкості? з яким raggiugne T роботи, і, як постійно тримає все, що ви особа. Але ми говоримо про станції від тисячі євро, я думаю.
Потім capiamoci, у мене є китайські від 100€ і у мене ніколи не було проблем, я трохи більше? повільно, але йду ж!
я заплатив 600 баксів, і так само, належне, був.... Звичайно, взяли 2 підказки, і, як ви кажете, що добре, що він приймає температуру відразу ж, час, щоб підняти перо від стилуса і порт gi? ? готовий. З пунта-й? великий, нам зваріть будь, і я думаю, що стійкість роботи шім-чому? у dispaly c'? індекс навантаження, це ? дуже слабкий вакуум, і як тільки ви кінчик на поверхні (наприклад, друкованій платі, проводу, наконечники, роз'єми..) це солі до тих пір, тримати постійну температуру. Вважає, що це таро зазвичай на 330 градусів і я йду від бога, в той час як зі станції weller, я тримаю його на фіксований 400gradi. Коли є баксів і більше? я маю на увазі, щоб придбати кліщі і якщо я можу ще інші станції, але в 75 або 90 ВТ.
Не вам канотьє, якщо не ви. Використовуйте свої красиві губки, забезпечуються пам'ятаєш inumidirla або, якщо ви дуже швидко, візьми нормальний хусткою і colpettino, то можна дати легкий рухатися, пік.
я зробив, cos? але відомо, що кінчик залишається "p"? темніше, ніж раніше ? нормально?
Пу? бути, що ставок, який ви використовуєте, не ? топ. Як правило, в обох системах, мені залишається глянсовою.
Не сміти повторювати "Ставок-китайськи" чому? ? що-потворним.
Як ставок, у мене в домі Philips, в лабораторії не пам'ятаю, але ? дуже добре. Потім вважаєте, що я бассеина срібла, які я використовую для аудіо-додатків, а мені довелося купити спеціально для клієнта, який ламався і хотів, що б швів на роз'єми все з цього ставка.
Який? Однак GBC думаю, що philips " або "завжди" ставок "Добре". Ставок срібла я взяв на байя + знаменитий, що c'?... XD
spatullo
05-09-2013, 23:20
Як сказав, Fedex, запобігає ставок китайський. Купити ставок бренду 60/40 (60% - олово 40% свинець), Philips ? дуже хороший і знаходиться. 60/40 ? pi? проста у використанні, і виходять зварних швів-й? чисті в світі. Сплав олово срібло ? потрібно ? pi? важко використовувати з зварників low cost.
Для очищення наконечника мокрою губкою, це добре, йди спокійно.
Як сказав, Fedex, запобігає ставок китайський. Купити ставок бренду 60/40 (60% - олово 40% свинець), Philips ? дуже хороший і знаходиться. 60/40 ? pi? проста у використанні, і виходять зварних швів-й? чисті в світі. Сплав олово срібло ? потрібно ? pi? важко використовувати з зварників low cost.
Для очищення наконечника мокрою губкою, це добре, йди спокійно.
Згоден в повному обсязі. То срібло я згадав тільки в якості інформації, скажу, що avr? точки зварювання дуже висока (температура), і тільки з паяльником, здатний підтримувати температуру високою пу? використовувати.
Як товщина отримаєте те, що вас надихає?, зрештою, якщо ви manualit? йдуть так само добре, як ті, що метою тих, хто менше цілей. Зараз тут, у мене мітка зруйнована, але має на 0,5 мм або 0.75 мм
spatullo
06-09-2013, 10:25
Я використовую 1мм для PCB through hole і 0,5 мм для SMD. Вам ніхто не забороняє використовувати 0,5мм, щоб всі, або навіть 0,8мм окуляри ж добре.
cristianbomberos
06-09-2013, 12:05
Я використовую 0,5-та я казку трохи triellina і потім пасти і зварних швів від бомби
spatullo
06-09-2013, 13:54
Ні, ні. Тісто тверде залишає слідів і окислює зварних швів, принаймні, коли ви говорите дрібниці. Ставок 0,5 si pu? використовувати потік рідини NO CLEAN, ставок з 1мм не використовує нічого, чому? цей потік знаходиться вже? в душі дроти.
ergiaguaro
23-10-2013, 21:35
хлопці, греблю 40/60 ? дуже добре дорога в крем , метр для очищення перед triellina але якщо на платі є? смоли повинен дати також розчинник, якщо немає triellina не бере і добре, подряпини на перед компонент, як зняти і підготувати piazziola, перш ніж припаяти всі oviante якщо справа доходить до сварки нормальний .
L важливо при зварюванні і температура виконання цих матеріалів зварних швів (холодні) виходять часто мимоволі очі до температури зварника
трихлоретилен, для очищення...бачив що ? все smd гарячого повітря і потік хороша якість? :-)
dreamc85
14-12-2013, 00:56
keep 60/40, забудьте ставок, екологічно чистий, не має сенсу...
Roberto_Bmw
10-01-2014, 22:40
Я використовую 1мм для PCB through hole і 0,5 мм для SMD. Вам ніхто не забороняє використовувати 0,5мм, щоб всі, або навіть 0,8мм окуляри ж добре.
У вас терпіння, для того, щоб використовувати олова і пасти для smd
зрештою у кожного свій метод ce тих, хто використовує паста для тих, хто не використовує тих, хто використовує сплав 40/60, хто в еко, там і "РЕЖИМ" для зварювання....
Roberto_Bmw
11-01-2014, 08:21
зрештою у кожного свій метод ce тих, хто використовує паста для тих, хто не використовує тих, хто використовує сплав 40/60, хто в еко, там і "РЕЖИМ" для зварювання....
І що ? вірно, але факт залишається фактом, що з пастою і повітря ви покладете менше половини? як там роботи з паяльником. Якщо вам потрібно зварити якийсь спротив....
fuorigiri12000
12-01-2014, 16:08
Потім я зрозумів:
для видалення смоли з схеми - використовувати розчинник
для очищення домішки? від ланцюгів - використовувати.
використовувати олово 0,5 або 0,8 мм, хороша якість?
використовувати стилус якість, краще гаряче повітря
паста для припою або флюсу, покращують якість? зварювання, особливо у випадках smd, де c'? сколково? судах, бачили, мінімальна відстань між контактами
trecciola міді - використовувати в разі необхідності? обов'язки відняти надлишок олова
Правильно?
spatullo
13-01-2014, 22:07
І що ? вірно, але факт залишається фактом, що з пастою і повітря ви покладете менше половини? як там роботи з паяльником. Якщо вам потрібно зварити якийсь спротив....
Привіт, я згоден з вами, але ви повинні вказати, про що ми говоримо. Тісто, що ви використовуєте ПОПЕРЕМІННО в ставку ? рахунок, на самому ділі це кульки з олова відомості до гель-флюсу.
Сирої "паста салды", які замість того, використовують багато ? тільки лайно, одним з видів флюсу твердий, що викликає корозії etc. і ? була винайдена для пайки мідних труб!!! Зовсім інша історія.
Roberto_Bmw
14-01-2014, 07:31
Привіт, я згоден з вами, але ви повинні вказати, про що ми говоримо. Тісто, що ви використовуєте ПОПЕРЕМІННО в ставку ? рахунок, на самому ділі це кульки з олова відомості до гель-флюсу.
Сирої "паста салды", які замість того, використовують багато ? тільки лайно, одним з видів флюсу твердий, що викликає корозії etc. і ? була винайдена для пайки мідних труб!!! Зовсім інша історія.
Чесно кажучи, не залишок, будуть 4/5 років, і для smd я завжди вважав, що на baya паста "меркурій", яка не прилипає на карту, але ви "поглинає" на контакти. Дуже зручно і швидко
carlo abarth
15-01-2014, 00:26
уважний цю пасту багато разів, виявляється, як зварювання холодна і проблеми ..очі прийняти, що хороша якість!!
Чесно кажучи, не залишок, будуть 4/5 років, і для smd я завжди вважав, що на baya паста "меркурій", яка не прилипає на карту, але ви "поглинає" на контакти. Дуже зручно і швидко
fuorigiri12000
15-01-2014, 10:25
Вибачте, є пасти, зокрема, вказує, smd, навіщо? я завжди, використовуваного флюсу і олова 0,8, чітко pulento попередньо ацетон або трихлоретилен.
carlo abarth
15-01-2014, 14:21
крім очищення я використовую гарний ставок і, якщо вам допомагає на 80 % зварних швів!!
Вибачте, є пасти, зокрема, вказує, smd, навіщо? я завжди, використовуваного флюсу і олова 0,8, чітко pulento попередньо ацетон або трихлоретилен.
Roberto_Bmw
18-01-2014, 11:46
Це свого роду рідина, яка в процесі нагрівання повітря стає репелент плати і прилипає тільки на частині "чисті".
fuorigiri12000
18-01-2014, 16:10
Це свого роду рідина, яка в процесі нагрівання повітря стає репелент плати і прилипає тільки на частині "чисті".
Спасибі, Роберто,
має ім'я, зокрема, або продукт, рекомендую.
Дякую
ducati83
19-01-2014, 11:44
я недавно купив паяльник на повітрі, і я купив паяльна паста no clean....я сподіваюся, що це добре....оплачено 30?....але я очікував, що він сірий, а не жовтий солом'яний....
Хлопці, добрий день....я в люті:вчора, як я писав, я пішов, щоб купити паяльна паста у використанні паяльників повітря....і то з..... кавуни в кінці кінців я дав флюсу? і сказати, що я заявив, що я називала " паяльна паста ,але я мав на увазі ставок в тісто......
від того, що я відчув цим вранці флюсу потрібно, якщо ви хочете, щоб зробити роботу з допомогою стилуса, провід і олово в припої eprom-й? що ще....а на повітрі я думаю, що ставок, в тісто тільки досить.....
що нерви....але можливо, що ці, які продають електронні матеріали, вони нас не розуміють і ніколи кувалдою????для тих, хто хоче почати заробляти трохи досвіду ? дуже важко....
fuorigiri12000
20-01-2014, 16:03
я недавно купив паяльник на повітрі, і я купив паяльну пасту no clean....я сподіваюся, що це добре....оплачується 30 євро....але я очікував, що він сірий і не жовтий....
Хлопці, добрий день....я в люті:вчора, як я писав, я пішов, щоб купити паяльна паста у використанні паяльників повітря....і то з..... кавуни в кінці кінців я дав флюсу? і сказати, що я заявив, що я називала " паяльна паста ,але я мав на увазі ставок в тісто......
від того, що я відчув цим вранці флюсу потрібно, якщо ви хочете, щоб зробити роботу з допомогою стилуса, провід і олово в припої eprom-й? що ще....а на повітрі я думаю, що ставок, в тісто тільки досить.....
що нерви....але можливо, що ці, які продають електронні матеріали, вони нас не розуміють і ніколи кувалдою????для тих, хто хоче почати заробляти трохи досвіду ? дуже важко....
Часто трапляється, мене, мене у вашому ж situzione ? проблема залишається тією ж.
Багато що залежить від складу ставка і від того, як очищається поверхня для зварювання. Я використовую ізопропіловий спирт для очистки контактів і dp, що гріла добре обидві поверхні додам, ставок. Поширена помилка полягає в удар в зварюванні. Не зробите ви отримаєте холодна зварка, менш стійкі з-за вологості і від рельєфу опалення зі знижками!
чистити добре.
покласти трохи біля ставка, на ділянках, перш ніж спиратися на компонент
вирівняти зварювати два крайніх pin
використовувати потік дуже дорога і ставок тонкий тип волосся (магазини електроніки)
пайка опалення і перетягнувши ставок на pin-дорога назад буде не атакувати один з одним
процедура добре для висновків з кроком 0,5 мм
у більш знайти старі карти електронні тип комп'ютера etc і працювати трохи
з повагою
Я для очищення використовую розчинник нітро
ви коли-небудь, що деякі зварні шви relais ебу не тане
як це зробити?
порадите хороший паяльник гаряче повітря з хорошим співвідношенням ціни та якості