Прагляд Поўнай Версіі : Зварных сажалка
Прывітанне ўсім,я хачу адкрыць гэтую новую тэму, дзе можам падзяліцца нашым вопытам у зварных сажалка*****incio я з (макаронныя вырабы)для зваркі, які я выкарыстоўваю, і я вельмі задаволены. Гэта сумесь Хларыду амонія (NH4Cl) і гліцэрына.2 прадукты, якія вы знойдзеце ў любой аптэцы .Вы сумесь + - 5/1, дзе 5 частка гліцэрыны, 1 частка Хларыду амонія.Служыць для ачысткі паверхняў, якія saldiamo і ў той жа час паніжае тэмпературу для паяння.
Я для ачысткі выкарыстоўваю шкіпінар. Што тычыцца флюсу, выкарыстоўваю крэм AMTECH, выдатнае. Вельмі мае таксама добрае якасць? welder.
explode82
07-03-2013, 16:29
а я пасля ачысткі с. не выкарыстоўваю нічога, чаму? у першую чаргу я разумею, выкарыстоўваць усе ste дзярмо,то я аддаю перавагу купіць сажалка прыватнасці ? і дагавора не трэба цеста для зваркі і так не пакідаю, нават не residui.........а калі мы гаворым зварных швоў гарачым паветрам для mcu, то выкарыстанне флюсу,для flash усе залежыць ад абставінаў, калі я магу я пазбягаю залежыць ад кампанентаў, якія знаходзяцца вакол flash
Я кажу пра ў diy прадукт, і я ўпэўнены, што ніхто на форуме яго ніколі не выкарыстоўваў, такім чынам, трэба паспрабаваць, каб credere.Lo выкарыстоўваць мае сябры, і цяпер, калі яны ў канчатковым выніку прыходзяць да мяне і спытаць.
Вы пекіна? што пасля зваркі, не можаце-й? у скалах сажалка? Я гэта часта здараецца, становіцца непразрыстым, і мне цяжка гэта зрабіць riscogliere.
Я выкарыстоўваю флюсу stagnosald, то ў мяне есць добры запас сажалка old-style свінцу (40/60), што, на жаль, цяпер не прадаюць больш? з-за новых прадуктаў Lead-Бясплатна!!! Праблема паст тыпу маей, ? што калі putacaso ў грэйт ў неналежным месцы гэтай пячэ, рызыкуючы зрабіць што-то!!!
carlo abarth
08-03-2013, 20:31
не вельмі добрая якасць!!!
Вы пекіна? што пасля зваркі, не можаце-й? у скалах сажалка? Я гэта часта здараецца, становіцца непразрыстым, і мне цяжка гэта зрабіць riscogliere.
motorsport
09-03-2013, 13:20
прывітанне, хлопцы,curiosit? які сажалка, якія выкарыстоўваюцца маю на ўвазе якасць? добра, калі можна мець некалькі спасылак, нават у лічку!! дзякуй
здаецца, што становішся жалеза! але як ? можна?
сумесь Хларыду амонія (NH4Cl) і гліцэрына-гэта і медыцына, каб ваш problema.leggi 1 пасаду.
guidotacco
10-03-2013, 09:21
дзе знаходзіцеся. чыстая?я не магу знайсці яе на 100%
а я пасля ачысткі с. не выкарыстоўваю нічога, чаму? у першую чаргу я разумею, выкарыстоўваць усе ste дзярмо,то я аддаю перавагу купіць сажалка прыватнасці ? і дагавора не трэба цеста для зваркі і так не пакідаю, нават не residui.........а калі мы гаворым зварных швоў гарачым паветрам для mcu, то выкарыстанне флюсу,для flash усе залежыць ад абставінаў, калі я магу я пазбягаю залежыць ад кампанентаў, якія знаходзяцца вакол flash
maku1977
17-03-2013, 17:45
я да супрацоўніцтва
maku1977
17-03-2013, 17:47
а што тычыцца флюс...... выкарыстанне флюс вадкасць, якая не пакідае слядоў..... паст, якія я спрабаваў пэцкаюцца.... і важна, сажалка, выдатнае якасць
carlo abarth
17-03-2013, 18:10
таксама ад фурнітуры!!!
у спецыялізаваных крамах для насценнага роспісу павінны знайсці яе!
Для чысткі я выкарыстоўваю чысты Ацэтон, выпараецца адразу і з добрым вынікам. 2 Flussanti, адзін вадкі і адзін крэм. Для сажалкі я зрабіў запас 40/60 і чаму? тое новае, што прадаюць, не ? максімум для зваркі "на лета". Я каля 6 зваршчыкаў, JBC, што ? топ, каштуе 500 еўра, але зварныя швы гарантаваныя. Сярод зваршчыкаў-й? elite я станцыя BGA на ВК, але карыстаюся для рамонту ПК, і заўседы выкарыстоўваю струмень у крэм AMTEC, і затым я чышчу ўсе з ацэтонам і "cotonfioc"
я знайшоў яе ў гаспадарчы..
мне трэба замяніць ecu marelli mjt flash, які па памылцы пры адкрыцці прапусціў дзве ножкі.... не маючы нічога губляць, я хацеў бы замяніць яго, я станцыі гарачага паветра, я загадаў flash M58BW016DB80T3F , як прыходзіць , як першы раз, калі баланс flash жанру, якія вашы рэкамендацыі аб тым, як выконваць зварку і выкарыстоўваць (флюс, пасты і г.д....)...
дзякуй
ўдачы! я спрабаваў замяніць flash ў edc16 bmw, вядома, яго. Для dissaldarla, не праблема, ісці гарачае паветра. Але калі risaldi,сажалка легка пераходзіць ад пін-код на другі, у выніку чаго рызыка corti. затым самыя кароткія сажалка
ўдачы! я спрабаваў замяніць flash ў edc16 bmw, вядома, яго. Для dissaldarla, не праблема, ісці гарачае паветра. Але калі risaldi,сажалка легка пераходзіць ад пін-код на другі, у выніку чаго рызыка corti. затым самыя кароткія сажалка
X паменшыць гэтую праблему, я выкарыстоўваю паток , хаця, я думаю, x мала вопыту , сажалка заўседы імкнецца да патаўшчаюцца, далучэння пін, а затым я павінен паўтарыць шмат разоў...
Было б цікава, што які-небудзь спецыяліст, растлумачце крок pass? дзеянні ..
З павагай
guidotacco
27-04-2013, 08:48
я знайшоў яе ў гаспадарчы..
але чыста на 100%?
змяшчае dicloropropano і называецца Trielax, пах ? падобна на тое , я яго таксама выкарыстоўваю для растварэння пара-і ідзе вельмі добра, гэта жа чынам, як і стары....так што яны роўныя
X паменшыць гэтую праблему, я выкарыстоўваю паток , хаця, я думаю, x мала вопыту , сажалка заўседы імкнецца да патаўшчаюцца, далучэння пін, а затым я павінен паўтарыць шмат разоў...
Было б цікава, што які-небудзь спецыяліст, растлумачце крок pass? дзеянні ..
З павагай
Толькі я магу замест фішак, якія я заплаціў у рукі. Аднак важныя рэчы:
-добра ачысціць 2 паверхні (Чып і макетаў)
-цэнтраванне кампанентаў і пайкі, па меншай меры, 2 pin (тых крайніх)
-пачаць пайку ўсіх кантактаў пацяпленне 2 часткі і дадаць пасля таго, як сажалка (агорнутыя для зваркі rognose выкарыстоўваць шарыкі з волава, якія я выкарыстоўваю для reballing)
-у выпадку зліцця 2-pin выкарыстоўваць касу пераканаўшыся паяльнік прыемна цеплай і кос чыстай.
r6raven2010
29-04-2013, 20:06
ніхто не выкарыстоўвае паток? я добра сальда flash k ? цуд... і не ponteggia нічога... заўседы ўсе чыста...
Дзякуй за рэгістрацыю ваш метад, нават я-й? або менш, я cos? ! Якой маркі флюсу і оплетка выкарыстоўваецца ??
Флюсу не памятаю маркі, але адзін ? Польскі заўседы "no clean", а іншы ? Amtech, у той час як кос-адзін з тых "па RS", які я выкарыстоўваю для работ да далі, а таксама кошце каля €5, метр іншы ? марка невядома і купіў 10 да €15.
r6raven2010
29-04-2013, 22:02
amtech для флюс... я добра ... для аплеткі замест разеткі на ebay... 1.20€ cad... да гэтага часу без праблем
Я заўважыў, што флюсу amtech ? вельмі вядомы і выкарыстоўваецца. Мне рэкамендаваў калега, і я лічу, гэта вельмі добра.
dantesfx
02-09-2013, 18:28
Я заўважыў, што флюсу amtech ? вельмі вядомы і выкарыстоўваецца. Мне рэкамендаваў калега, і я лічу, гэта вельмі добра.
Выкарыстоўваю я таксама і ? вельмі добра.
Тым, хто, здараецца, ня мог скасаваць сажалка ў ecu isuzu? Есць 2-кантактны раз'ем 2 кандэнсатара і некаторыя mosfet ce, здаецца, што яны прывараны з другога від на сажалку. Дарэчы, яны заўседы адны і тыя ж даць гэтай праблемы
і магчыма, што яны сярэбраныя? або ў золата? тып блокаў кіравання abs teves некалькі гадоў таму былі пін-коды на золата і срэбра, і сажалка не saldavi нават з календаром у руцэ
sportknight
02-09-2013, 23:25
што толку каса? як вы яго выкарыстоўваеце?
Я Ўжо:
звычайна я вядома, што зварныя швы магутнасці, як правіла, больш? цяжка падпаліць (зваршчыкаў), і гэта, на мой погляд, ? звязана з 2 прычынамі: сажалка з токам ( з-за плыні гальванічнага току) з цягам часу імкнецца стаць кіпрай, 2, чаму? калі вы ? чакаецца, што кампаненты грэйт, то вы выкарыстоўваеце адзін сажалка вышэй канцэнтрацыя срэбра або матэрыялаў + цяжка зварыць, але зноў жа гэта ? адной маей тэорыі.
Рашэнне: я ў лабараторыі, я некалькі зваршчыкаў, але лепшае рашэнне ? заўседы дадаць сажалкі 60-40 і чакаць, хто зліваюцца ўсе рэчы, каб потым прыбраць усе.
Прагрэс: ніколі не чуў волава ў золата. Калі ен ня выплаціць, трэба ачысціць ўчасткі з ацэтонам або выкарыстоўваць паяльную пасту або ачысціць механічна, з тонкай скуркай, або сума ўсіх рашэнняў.
Я спадзяюся, што быў карысны
што толку каса? як вы яго выкарыстоўваеце?
Есць + метады, я вам иллюстрирую 2:
- адрэжце кавалак аплеткі ўздоўж прыкладна 5мм, і паставіць яго над сажалкай зняць, затым зверху пакладзеце паяльнік(гарачы) і, як па чараўніцтве, сажалка застаецца ў касу. Зрабілі мы? у той час як кос ? гарачай вам неабходна зняць або з ударам, зваршчыка, ці дзе ? магчыма, заўседы, а ? гарачая выцягнеце яго з дапамогай пінцэта.
Я спадзяюся, што выказана добра.
Прывітанне
І для вымярэння аплеткі? які вы выкарыстоўваеце? 1,5-2,0-2,5 мм?
Усе роўна, я ў апошні час, у мяне 1,5 і таму бенона. Я выкарыстаў 2.5 але так, у рэшце рэшт, калі ў вас manualit? а з кавалкам правады вы можаце зняць сажалка... Я, здараецца, не знайсці касу і што я раблю, бяру кавалак дроту і выкарыстання, як калі б гэта быў кос, і калі я спяшаюся, але ванная пакой у цеста прапусціць і я гарантую, што вынік сыходзіць адразу.
а fedex.. калі ў вас есць трохі дроту, якая вам вылучае.. avoglia ў отпаять!
Чаму бы і няма, як я магу я пастараюся, сапраўды, маяк тып рэкламы пральнага яго sporgo да і пасля, я чышчу. Жарты ў бок, дам вам ведаць
cristianbomberos
03-09-2013, 21:08
Я таксама выкарыстоўваю triellina, каб абястлусціць, а затым паток, не памятаю маркі, але я хачу паспрабаваць флюс amtech
cristianbomberos
03-09-2013, 22:34
Я б хацеў паспрабаваць тое, відавочна, Зроблена ў Зша
? тады, безумоўна, гель
Я тое вадкасці-то я не ў amtech, я толькі тыя гелі і, калі шчыра, я іх бачыў, заўседы так. Flussanti c'? яны-мора, вазьмі флюсу no clean і супакойся. Калі хочаце савет, парытэт? кошт і levelup-атрымаць тое, + у колер, або празрысты. Колеру тыя, тыпу ружовага або карычневага колеру, не натхняюць мяне, чаму? я мяркую, што яны пакідаюць астатку, але гэта ? мая fisima і нічога, вядома.
невялікі оффтопик: будзьце асцярожныя, каб не раззлаваць admin... некалькі слоў для добрых знатакоў.
Вы dir?, што скакаць то "сур'езнае" што ? тое, што мы выкарыстоўваем pi?, акрамя губкі (якія мы не выкарыстоўваем) c'? кантэйнер з сятчаткі(мне здаецца, што гэта латунь), 2 апускання ў іх у сятчатцы вочы і нос ? ідэальна чыстай.
знайсці яе ў любым месцы, не з тым, каб рэкламы? вы крок за спасылкі 2 спасылкі-гэта адзін з самых шматнацыянальных:
Добры набор свердзелаў. У любым выпадку, вы павінны мець добрую manualit?, у адваротным выпадку марна любога тыпу паяльной станцыя. На GBC-я ніколі не купіў, але я думаю, што гэта сятчатка ? вельмі часта, у маім зваршчыка ? у камплекце.
У мяне есць гэтая:
як зваршчык пік. Затым у бітве ў мяне есць трохі, толькі стыляў, але іх выкарыстанне для рэчаў, трохі " пі? титьки, дзе служаць шмат Ват, каб працаваць.
spatullo
05-09-2013, 18:00
Я быў у жаху ад хуткасці? з якім raggiugne T працы, і, як пастаянна трымае ўсе, што вы твар. Але мы гаворым аб станцыі ад тысячы еўра, я думаю.
Затым capiamoci, у мяне есць кітайскія ад 100€ і ў мяне ніколі не было праблем, я трохі больш? павольна, але ж іду!
я заплаціў 600 баксаў, і гэтак жа, належнае, быў.... Вядома, узялі 2 падказкі, і, як вы кажаце, што добра, што ен прымае тэмпературу адразу ж, час, каб падняць пяро ад стілуса і порт gi? ? гатовы. З пунта-й? вялікі, нам зварыце любы, і я думаю, што ўстойлівасць работы ў шим-чаму? у dispaly c'? індэкс нагрузкі, гэта ? вельмі слабы вакуум, і як толькі вы кончык на паверхні (напрыклад, друкаванай плаце, драты, наканечнікі, раздымы..) гэта солі да тых часоў, трымаць пастаянную тэмпературу. Лічыць, што гэта таро звычайна на 330 градусаў і я іду ад бога, у той час як са станцыі weller, я трымаю яго на фіксаваны 400gradi. Калі есць баксаў і больш? я маю на ўвазе, каб купіць абцугі і калі я магу яшчэ іншыя станцыі, але ў 75 або 90 ВТ.
Не вам канотье, калі не вы. Выкарыстоўвайце свае прыгожыя губкі, забяспечваюцца памятаеш inumidirla або, калі вы вельмі хутка, вазьмі нармальны хусткай і colpettino, то можна даць легкі рухацца, пік.
я зрабіў, cos? але вядома, што кончык застаецца "p"? цямней, чым перш, ? нармальна?
Пу? быць, што сажалка, які вы выкарыстоўваеце, не ? топ. Як правіла, у абедзвюх сістэмах, мне застаецца глянцавай.
Не смець паўтараць "Сажалка-кітайску" чаму? ? што-пачварным.
Як сажалка, у доме ў мяне Philips, у лабараторыі не памятаю, але ? вельмі добра. Затым лічыце, што я бассеина срэбра, якія я выкарыстоўваю для аўдые-прыкладанняў, а мне давялося купіць спецыяльна для кліента, які ламаўся і хацеў, што б швоў на раздымы ўсе з гэтага сажалкі.
Які? Аднак GBC думаю, што philips " або "заўседы" сажалка "Добра". Сажалка срэбра я ўзяў на байя + знакаміты, што c'?... XD
spatullo
05-09-2013, 23:20
Як сказаў, Fedex, прадухіляе сажалка кітайскі. Купіць сажалка брэнда 60/40 (60% - волава 40% свінец), Philips ? вельмі добры і знаходзіцца. 60/40 ? pi? простая ў выкарыстанні, і выходзяць зварных швоў-й? чыстыя ў свеце. Сплаў волава срэбра ? патрабуецца, і ? pi? цяжка выкарыстоўваць з зваршчыкаў low cost.
Для ачысткі наканечніка мокрай губкай, гэта добра, ідзі спакойна.
Як сказаў, Fedex, прадухіляе сажалка кітайскі. Купіць сажалка брэнда 60/40 (60% - волава 40% свінец), Philips ? вельмі добры і знаходзіцца. 60/40 ? pi? простая ў выкарыстанні, і выходзяць зварных швоў-й? чыстыя ў свеце. Сплаў волава срэбра ? патрабуецца, і ? pi? цяжка выкарыстоўваць з зваршчыкаў low cost.
Для ачысткі наканечніка мокрай губкай, гэта добра, ідзі спакойна.
Згодны ў поўным аб'еме. То срэбра я згадаў толькі ў якасці інфармацыі, скажу, што avr? пункту зваркі вельмі высокая (тэмпература), і толькі з паяльнікам, здольны падтрымліваць тэмпературу высокай пу? выкарыстоўваць.
Як таўшчыня атрымаеце тое, што вас натхняе?, у рэшце рэшт, калі вы manualit? ідуць так жа добра, як тыя, што мэтай тых, хто менш мэтаў. Цяпер тут, у мяне пазнака разбурана, але павінна на 0,5 мм або 0.75 мм.
spatullo
06-09-2013, 10:25
Я выкарыстоўваю 1мм для PCB through hole і 0.5 мм для SMD. Вам ніхто не забараняе выкарыстоўваць 0,5 мм, каб усе, ці нават 0,8 мм зварваюць ж добра.
cristianbomberos
06-09-2013, 12:05
Я выкарыстоўваю 0,5-і я казку трохі triellina і затым пасты і зварных швоў ад бомбы
spatullo
06-09-2013, 13:54
Няма, няма. Цеста цвердае пакідае слядоў і акісляе зварных швоў, па меншай меры, калі вы кажаце дробязі. Сажалка 0,5 si pu? выкарыстоўваць паток вадкасці NO CLEAN, сажалка з 1мм не выкарыстоўвае нічога, чаму? гэты паток знаходзіцца ўжо? у душы провада.
ergiaguaro
23-10-2013, 21:35
хлопцы, сажалка 40/60 ? вельмі добра тое дарога ў крэм , метр для ачысткі перад triellina але калі на плаце есць? смалы павінен даць таксама растваральнік, калі няма triellina не бярэ і добра, драпіны на перад кампанент, як зняць і падрыхтаваць piazziola, перш чым прылітаваць усе oviante калі справа даходзіць да зваркі нармальны .
L важна пры зварцы і тэмпература выканання гэтых матэрыялаў зварных швоў (халодныя) выходзяць часта міжволі вочы да тэмпературы зваршчыка
трихлорэтилен, для ачысткі...бачыў што ? усе ў smd гарачага паветра і струмень добрае якасць? :-)
dreamc85
14-12-2013, 00:56
keep 60/40, забудзьцеся сажалка, экалагічна чысты, не мае сэнсу...
Roberto_Bmw
10-01-2014, 22:40
Я выкарыстоўваю 1мм для PCB through hole і 0.5 мм для SMD. Вам ніхто не забараняе выкарыстоўваць 0,5 мм, каб усе, ці нават 0,8 мм зварваюць ж добра.
У вас цярпення, для таго, каб выкарыстоўваць волава і пасты для smd
у рэшце рэшт у кожнага свой метад ce тых, хто выкарыстоўвае паста для тых, хто не выкарыстоўвае тых, хто выкарыстоўвае сплаў 40/60, хто ў эка, там і "РЭЖЫМ" для зваркі....
Roberto_Bmw
11-01-2014, 08:21
у рэшце рэшт у кожнага свой метад ce тых, хто выкарыстоўвае паста для тых, хто не выкарыстоўвае тых, хто выкарыстоўвае сплаў 40/60, хто ў эка, там і "РЭЖЫМ" для зваркі....
І што ? дакладна, але факт застаецца фактам, што з пастай і вы паветра пакладзеце менш паловы? як там працы з паяльнікам. Калі вам трэба зварыць якое-то супраціў....
fuorigiri12000
12-01-2014, 16:08
Затым я зразумеў:
для выдалення смалы з схемы - выкарыстоўваць растваральнік
для ачысткі прымешкі? ад ланцугоў - выкарыстоўваць.
выкарыстоўваць волава або 0,5 0,8 мм, добрае якасць?
выкарыстоўваць стілус якасць, лепш гарачы паветра
паста для прыпоя або флюсу, паляпшаюць якасць? зваркі, асабліва ў выпадках smd, дзе c'? сколкава? судах, бачылі, мінімальная адлегласць паміж кантактамі
trecciola медзі - выкарыстоўваць у выпадку неабходнасці? абавязкі адняць лішак волава
Правільна?
spatullo
13-01-2014, 22:07
І што ? дакладна, але факт застаецца фактам, што з пастай і вы паветра пакладзеце менш паловы? як там працы з паяльнікам. Калі вам трэба зварыць якое-то супраціў....
Прывітанне, я згодны з вамі, але вы павінны паказаць, аб чым мы гаворым. Цеста, што вы выкарыстоўваеце НАПЕРАМЕНКУ ў сажалцы ? рахунак, на самай справе гэта шарыкі з волава звесткі да гель-флюсу.
Сырой "паста салды", якія замест таго, выкарыстоўваюць шмат ? толькі дзярмо, адным з відаў флюсу цверды, што выклікае карозіі і г. д. і ? была вынайдзеная для паяння медных труб!!! Зусім іншая гісторыя.
Roberto_Bmw
14-01-2014, 07:31
Прывітанне, я згодны з вамі, але вы павінны паказаць, аб чым мы гаворым. Цеста, што вы выкарыстоўваеце НАПЕРАМЕНКУ ў сажалцы ? рахунак, на самай справе гэта шарыкі з волава звесткі да гель-флюсу.
Сырой "паста салды", якія замест таго, выкарыстоўваюць шмат ? толькі дзярмо, адным з відаў флюсу цверды, што выклікае карозіі і г. д. і ? была вынайдзеная для паяння медных труб!!! Зусім іншая гісторыя.
Шчыра кажучы, не астатак часу, будуць 4/5 гадоў, і для smd я заўседы лічыў, што на baya паста "хром", якая не прыліпае на карту, але вы "паглынае" на кантакты. Вельмі зручна і хутка
carlo abarth
15-01-2014, 00:26
уважлівы гэтую пасту шмат разоў, аказваецца, як халодная зварка і праблемы ..вочы прыняць, што добрая якасць!!
Шчыра кажучы, не астатак часу, будуць 4/5 гадоў, і для smd я заўседы лічыў, што на baya паста "хром", якая не прыліпае на карту, але вы "паглынае" на кантакты. Вельмі зручна і хутка
fuorigiri12000
15-01-2014, 10:25
Прабачце, есць пасты, у прыватнасці, паказвае, smd, навошта? я заўседы, выкарыстоўванага флюсу і волава 0,8, выразна pulento папярэдне ацэтон або трихлорэтилен.
carlo abarth
15-01-2014, 14:21
акрамя ачысткі я выкарыстоўваю добры сажалку і, калі вам дапамагае на 80 % зварных швоў!!
Прабачце, есць пасты, у прыватнасці, паказвае, smd, навошта? я заўседы, выкарыстоўванага флюсу і волава 0,8, выразна pulento папярэдне ацэтон або трихлорэтилен.
Roberto_Bmw
18-01-2014, 11:46
Гэта свайго роду вадкасць, якая ў працэсе нагрэву паветра становіцца рэпеленты платы і прыліпае толькі на частцы "чыстыя".
fuorigiri12000
18-01-2014, 16:10
Гэта свайго роду вадкасць, якая ў працэсе нагрэву паветра становіцца рэпеленты платы і прыліпае толькі на частцы "чыстыя".
Дзякуй, Раберта,
мае імя, у прыватнасці, ці вы прадукт, рэкамендую.
Дзякуй
ducati83
19-01-2014, 11:44
я нядаўна купіў паяльнік на паветры, і я купіў паяльная паста no clean....я спадзяюся, што гэта добра....аплочаны 30?....але я чакаў, што ен шэры, а не жоўты саламяны....
Хлопцы, добры дзень....я ў лютасьці:учора, як я пісаў, я пайшоў, каб купіць паяльной паста ў выкарыстанні паяльнікаў паветра....і тое з..... кавуны ў рэшце рэшт я даў флюс? і сказаць, што я заявіў, што я называла " паяльной паста ,але я меў на ўвазе сажалка ў цеста......
ад таго, што я выпрабаваў гэтым раніцай флюсу трэба, калі вы хочаце, каб зрабіць працу з дапамогай стілуса, провад і волава ў прыпоі eprom-й? што яшчэ....а на паветры я думаю, што сажалка, у цеста толькі дастаткова.....
што нервы....але магчыма, што гэтыя, якія прадаюць электронныя матэрыялы, яны нас не разумеюць і ніколі кувалдай????для тых, хто хоча пачаць зарабляць крыху вопыту ? вельмі цяжка....
fuorigiri12000
20-01-2014, 16:03
я нядаўна купіў паяльнік на паветры, і я купіў паяльную пасту no clean....я спадзяюся, што гэта добра....аплачваецца 30 еўра....але я чакаў, што ен шэры і не жоўты....
Хлопцы, добры дзень....я ў лютасьці:учора, як я пісаў, я пайшоў, каб купіць паяльной паста ў выкарыстанні паяльнікаў паветра....і тое з..... кавуны ў рэшце рэшт я даў флюс? і сказаць, што я заявіў, што я называла " паяльной паста ,але я меў на ўвазе сажалка ў цеста......
ад таго, што я выпрабаваў гэтым раніцай флюсу трэба, калі вы хочаце, каб зрабіць працу з дапамогай стілуса, провад і волава ў прыпоі eprom-й? што яшчэ....а на паветры я думаю, што сажалка, у цеста толькі дастаткова.....
што нервы....але магчыма, што гэтыя, якія прадаюць электронныя матэрыялы, яны нас не разумеюць і ніколі кувалдай????для тых, хто хоча пачаць зарабляць крыху вопыту ? вельмі цяжка....
Часта здараецца, мяне, мяне ў вашым жа situzione ? праблема застаецца той жа.
Многае залежыць ад складу сажалкі і ад таго, як чысціцца паверхню для зваркі. Я выкарыстоўваю ізапрапілавага спірт для ачысткі кантактаў і dp, што грэла добра абедзве паверхні дадам, сажалка. Распаўсюджаная памылка заключаецца ў ўдар у зварцы. Не зробіце вы атрымаеце халодная зварка, менш устойлівыя з-за вільготнасці і ад рэльефу ацяплення са зніжкамі!
чысціць добра.
пакласці трохі ля сажалкі на участках, перш чым абапірацца на кампанент
выраўнаваць зварваць два крайніх pin
выкарыстоўваць паток вельмі дарога і сажалка тонкі тып валасоў (крамы электронікі)
пайка ацяплення і перацягнуўшы сажалка на pin-дарога назад не будзе атакаваць адзін з адным
працэдура добра для высноў з крокам 0,5 мм
у больш знайсці старыя карты электронныя тып кампутара etc і працаваць трохі
з павагай
Я для ачысткі выкарыстоўваю растваральнік нітра
вы калі-небудзь, што некаторыя зварныя швы relais эбу не растае
як гэта зрабіць?
параіце добры гарачае паветра паяльнік з добрым суадносінамі кошту і якасці