КПК

Перегляд Повної Версії : Думку Карта Croma

gevin
06-03-2013, 15:50
Добрий день Майстри, один змінив файл мого автомобіля, виключаючи egr+dfp і, змінивши карту.
Я ще не написав, ебу, чому? я чекаю труби, щоб замінити DPF, і я хотів би ваша думка з цього приводу.

Я заявляю, що я досі не розумію, трубки, карти тому? прошу вас бути відвертим і прості думки, уникаючи формальностей.
Мені цікаво дізнатися, чи нормально, якщо ? зроблено в борг, і якщо насправді автомобіль, вона поліпшить? у надійності?, продуктивність і витрата палива.

Дякую

Chris156
07-03-2013, 15:29
що сказати... спробуйте...звичайно, різницю відчуєте..але ? було плутанини інтерпретувати деякі pararmetri...

gevin
07-03-2013, 15:38
що сказати... спробуйте...звичайно, різницю відчуєте..але ? було плутанини інтерпретувати деякі pararmetri...
В якому сенсі, вибачте, я щось дають?

msport (exil77grande)
07-03-2013, 15:41
довгий час це egr,тиск в магістралі високого тиску і обмежувач тиску в рампі для мене це все переробляти,додам, що перш, ніж торкнутися карти дивні ви повинні зрозуміти, як працюють ці традиційні і знати їх змінити.

Chris156
07-03-2013, 16:07
ми говоримо, що останнім часом я помітив, девіз " більше вона зачіпає і краще ?"!!!
не ? так що, якщо ви хочете переглянути, натиснувши тільки обмежувачі дизель-це добре, але ви повинні знати, де вони всі, в іншому випадку, якщо це стосується тільки 2 не потрібно нічого.. так само як і в педаль і в момент її перетворення..якщо максимальний ліміт, який ви хотіли б отримати 450 нм (гіпотетичні), а потім мене тачка перетворення, щоб надати більш 100mm3, коли макс надходження 90mm3 приблизно ? річ абсолютно безглуздо і марно.
залишивши в стороні решта... а ви бачите гірше, навколо...
Ps: 2,5 градусів заздалегідь son трохи занадто багато для дизельного палива дали..

gevin
07-03-2013, 16:12
ми говоримо, що останнім часом я помітив, девіз " більше вона зачіпає і краще ?"!!!
не ? так що, якщо ви хочете переглянути, натиснувши тільки обмежувачі дизель-це добре, але ви повинні знати, де вони всі, в іншому випадку, якщо це стосується тільки 2 не потрібно нічого.. так само як і в педаль і в момент її перетворення..якщо максимальний ліміт, який ви хотіли б отримати 450 нм (гіпотетичні), а потім мене тачка перетворення, щоб надати більш 100mm3, коли макс надходження 90mm3 приблизно ? річ абсолютно безглуздо і марно.
залишивши в стороні решта... а ви бачите гірше, навколо...
Ps: 2,5 градусів заздалегідь son трохи занадто багато для дизельного палива дали..

На жаль, як я пишу вище, я не розумію нічого в карти мені зробив один, assicurandomi хорошу роботу: що ви говорите, мене пропускає машина, якщо я поставлю?
Що таке пу? статися?

Chris156
07-03-2013, 16:29
стрибати не стрибає.. єдине, що викликає занепокоєння, що abbasserei є аванси...
Хоча я можу тобі гарантувати, що якщо ви починаєте працювати на форумі ви знайдете багато якісного матеріалу і чи зможете ви зробити роботу краще.
Я contatterei, хто зробив тобі карту і запитав би, чому він змінив ці значення і на який принцип ... тоді, можливо, їх напишіть, а є веселиться ці сірі дні!!!

explode82
07-03-2013, 16:45
я глянув на карту,я повинен сказати, що зламати, не ламається,що аванси, як каже chris56 були трохи високими для кількості дизельного палива,але що дійсно шокує ? даєш дизель, з одного боку, а потім дати йому хороший, чистий зріз у стрільбі з картами диму зроблені таким чином............і як давати під час пониження цукру, води і цукру, а потім дати йому хороший дозу інсуліну в мвс

Chris156
07-03-2013, 16:47
я глянув на карту,я повинен сказати, що зламати, не ламається,що аванси, як каже chris56 були трохи високими для кількості дизельного палива,але що дійсно шокує ? даєш дизель, з одного боку, а потім дати йому хороший, чистий зріз у стрільбі з картами диму зроблені таким чином............і як давати під час пониження цукру, води і цукру, а потім дати йому хороший дозу інсуліну в мвс

хороший приклад!!!! покрийте мене!!! :D

gevin
07-03-2013, 16:56
На даний момент я знаю, що ? краще не ставити зовсім. Я як і раніше продовжую не розуміти одну річ: брати оригінальні, які параметри), щоб змінити для хорошої карти? Дозвольте мені пояснити ви не можете? скопіювати карту, добре зроблений і буде змінити тільки ті параметри. Я прошу вибачення, якщо я неясно, але я до сих пір велика плутанина.
Кріс ви можете показати мені, як пост шукати, наприклад? але, принаймні, fap і egr він виключений?
Дякую і вибачте ще раз якщо чекати занадто багато, і я навіть не сколково? завантажити приклади в будь-якому випадку.

Chris156
07-03-2013, 17:25
перейти на пошук у верхньому правому кутку і введіть те, що вам потрібно знати, може бути, використовує слова.. наприклад: відмова системи рециркуляції ог
а в egr ? був закритий належним чином і навіть фап пу? йти.(? була використана більш стара версія відомої програми, яка видаляє його).
між тим факти зниження авансів і спробувати.. потім змінювати поступово, ви самі, і ви зрозумієте, що є? що не йде'

explode82
07-03-2013, 17:46
хороший приклад!!!! покрийте мене!!! :D

спасибі кріс XD але принаймні так я зробив-й? добре, що ідея ahahhaha

explode82
07-03-2013, 17:47

gevin
07-03-2013, 17:52

З якою-небудь програмою, мені працювати на тій же карті змінити і знизити авансові платежі, я, як ви кажете, або я повинен ділити від оригіналу? Ти зробив на курси, щоб зрозуміти і варіювати ці параметри, або ви самоучка? На сьогодні я закінчив pissing, ще раз спасибі.

explode82
07-03-2013, 17:57
я особисто зробив з курсів, а решта ? весь досвід

Chris156
07-03-2013, 19:46
я giocherello з ecu кожного багато!!!

як програма для mod файлів ви можете використовувати ecm 2001 року, які можна легко знайти в мережі.. можете пошукати на форумі ви знайдете все, що вам потрібно..

вибухнути тому, що не всі системи файл і завантажити його? :p

gevin
07-03-2013, 23:22
я giocherello з ecu кожного багато!!!

як програма для mod файлів ви можете використовувати ecm 2001 року, які можна легко знайти в мережі.. можете пошукати на форумі ви знайдете все, що вам потрібно..

вибухнути тому, що не всі системи файл і завантажити його? :p
Мені достатньо знати, що змінити, враховуючи, що я тільки що було в кредит) в titanium. Навіть якщо я повинен також закрити egr fap і тому я і крапка****. Виберіть будь-ласка хороший путівник, але я не можу скачати нічого. Ну що я хочу сказати, рано чи пізно пояснити? механізм.

giarras
07-03-2013, 23:42
я був заінтригований, так? у мене теж один croma 150cv і я дав погляд на вашу роботу,я заявляю, що я не люблю взагалі критикувати роботу інших,але я хотів втрутитися,я підтримую все, що говорили msport,поради, які ви дали раніше, є правильними спробуйте поекспериментувати, і ви зрозумієте, роботи редагувати карту одночасно cos? ви розумієте краще..подивитися, що у цієї машини з невеликим йде досить добре, і вони можуть зменшити витрату палива, час...хороші дослідження.

explode82
07-03-2013, 23:49
? на раді rail msport не згоден,для мене пу? йти також добре, і так і com?,не ? так багато але і не мало............для карту, щоб змусити його завантажити, якщо хочете, займає мало

explode82
07-03-2013, 23:53
будь ласка помістіть це,принаймні, так заспокойся

gevin
08-03-2013, 00:08

я був заінтригований, так? у мене теж один croma 150cv і я дав погляд на вашу роботу,я заявляю, що я не люблю взагалі критикувати роботу інших,але я хотів втрутитися,я підтримую все, що говорили msport,поради, які ви дали раніше, є правильними спробуйте поекспериментувати, і ви зрозумієте, роботи редагувати карту одночасно cos? ви розумієте краще..подивитися, що у цієї машини з невеликим йде досить добре, і вони можуть зменшити витрату палива, час...хороші дослідження.
? що я шукаю: машина ? gi? потужним, ніж його, я хотів оптимізувати саме-витрата палива. Завантажити pi? раз карту? Запитаєте мене, занадто я вже? мене cago під зробити це один раз :-) у будь-якому випадку, спасибі всім, ви дійсно красива реальності?: я сподіваюся, що зможу допомогти, я теж в майбутньому.

explode82
08-03-2013, 00:32
cos'? explode? Я з стільникового зараз, але не думаю, що він має привілеї, щоб завантажити те, що у вас вкладення.

? ваш файл відновлено, щоб завантажувати його і не мати проблем

gevin
08-03-2013, 10:14

explode82
08-03-2013, 11:08
перейти спокійно, що прямо зараз " і "ок"

gevin
08-03-2013, 15:31
перейти спокійно, що прямо зараз " і "ок"

Очікування, щоб отримати права, необхідні для того, щоб скачати studio: тоді, коли scaricher? ви з цим впоратися? знати.

Ще раз спасибі

Chris156
09-03-2013, 14:40
я б залишив ті зміни, на ті дві карти, після лім пара.. :rolleyes:

explode82
09-03-2013, 16:05
ті, дизельного палива,але, будучи для споживання, а не для продуктивності я вважав за краще залишити все, орі в цій області, chris

Chris156
09-03-2013, 19:12
витрата палива-ті, хто управляє коштами!!! ми говоримо, що в цьому випадку у вас толерантності з різними обмежувачами дизельного палива, і бере тих небагатьох, мм3, які були несвідомо збільшуються.
є кілька речей, які не йдуть добре..
чому? педаль повинна бути більше, ніж пара?
якщо ви не хочете споживати, тому що збільшується rail?
що цілком зрозуміло, нічого не відбувається.. але якщо ми хочемо, щоб речі добре....

explode82
09-03-2013, 22:47
для rail я помітив, що й? автомобілі, що, якщо збільшується, то p? покращують безумовно, витрата палива,решту я залишив все, як він,я зробив карту...................для решти педалі, зробили це таким чином, без дизель-й? і з обмежувачем, що розмір ви знаєте, що це не має сенсу........але, врешті-решт ? карту, що вони зробили,і як ? виправлено, принаймні, не має проблем

Chris156
09-03-2013, 23:50
ви насправді не був з тобою..? цей спосіб зіставити, що я не розумію..
для rail кожен справляється, як вважає за потрібне..я не тих стелі.

gevin
10-03-2013, 00:07
Розмір, педалі, rail? Boh?без рубрики, музика навчання, можливо, онлайн.

giarras
10-03-2013, 01:13
Розмір, педалі, rail? Boh?без рубрики, музика навчання, можливо, онлайн.

ось тобі:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online

gevin
11-03-2013, 21:34
Хлопці, вибачте, але якщо перенесення значення, зміна карти у оригінальні з допомогою titanium виняток egr dpf залишаються або їх втрачаю? В цей момент побачив, що карту мені ? було зроблено ciofeca мені достатньо підтримувати виключення. Повинен бути перепризначений у будь-якому випадку, щоб це змінити чи це нормально навіть ori-egr dpf? Привіт!

giarras
11-03-2013, 21:39
Хлопці, вибачте, але якщо перенесення значення, зміна карти у оригінальні з допомогою titanium виняток egr dpf залишаються або їх втрачаю? В цей момент побачив, що карту мені ? було зроблено ciofeca мені достатньо підтримувати виключення. Повинен бути перепризначений у будь-якому випадку, щоб це змінити чи це нормально навіть ori-egr dpf? Привіт!

якщо ви чекаєте трохи і участь, ви отримаєте privileggi x завантажити, з той, який ви редагували, хлопці не дають з ними робиш, а ? звичайно, краще, ніж файл.

gevin
11-03-2013, 21:48
якщо ви чекаєте трохи і участь, ви отримаєте privileggi x завантажити, з той, який ви редагували, хлопці не дають з ними робиш, а ? звичайно, краще, ніж файл.
Проблема ? взяти участь побачив, що я недосвідчений, і я не маю кваліфікації, щоб давати поради :-))

explode82
12-03-2013, 02:42
ви побачите, що поступово вам вдасться,для цього потрібно тільки p? терпіння

gevin
04-04-2013, 16:47
Привіт всім я злом на мій файл, щоб побачити, якщо я зрозумів що-то. Хтось пу? подивіться на файл, щоб побачити, якщо Egr Dpf, були виключені; я використовував програмне забезпечення, але я хотів би зрозуміти більше? на які точки він працював, і якщо він працює, щоб навчитися, а потім виконайте вручну. Такий файл, якщо написано cos? com'? проблеми машини: індикатори, заклинювання. Дякую

gevin
05-04-2013, 11:33
Ніхто не зупинявся на хвилину, щоб відповісти? Блаженні ви, що ви працюєте.

cawadany
06-04-2013, 09:22
EGR виключено правильно. Для інших я не бачу ніякої іншої мод на файл.

gevin
06-04-2013, 10:02
Спасибі, то Fap я не виключені?

cawadany
06-04-2013, 10:33
Я б сказав "ні".

gevin
06-04-2013, 20:08
Як я боявся; я можу попросити ввічливості (якщо я не прошу дуже багато), ви можете відправити мені файл на свій смак золота і мод тільки з egr fap off? Cos? можливо, тепер я краще розумію, коли я роблю інші тести, де дивитися, щоб зрозуміти, якщо я виконав роботи. Ще не включений завантажувати будь-які файли, але я не думаю, щоб порушувати правила, якщо цікаво, надсилання. У випадку, якщо я помиляюся, забудьте про моє прохання. Дякую

cawadany
07-04-2013, 13:31
Як я боявся; я можу попросити ввічливості (якщо я не прошу дуже багато), ви можете відправити мені файл на свій смак золота і мод тільки з egr fap off? Cos? можливо, тепер я краще розумію, коли я роблю інші тести, де дивитися, щоб зрозуміти, якщо я виконав роботи. Ще не включений завантажувати будь-які файли, але я не думаю, щоб порушувати правила, якщо цікаво, надсилання. У випадку, якщо я помиляюся, забудьте про моє прохання. Дякую

Ви помиляєтеся, ви йдете проти правил.

gevin
07-04-2013, 14:00
Ви помиляєтеся, ви йдете проти правил.

Ок. Як не сказав, я аранжувальник?. Спасибі ж, привіт.

motorsport
07-04-2013, 14:10
насправді закони добре постановою необхідний корисні повідомлення, як все зробили!!

gevin
09-04-2013, 11:12
І зараз є вдалося закрити FAP і EGR? Я використовую Fassichip з деяких конкретних адрес, але чесно кажучи, я не знаю, якщо я зробив щось.

насправді закони добре постановою необхідний корисні повідомлення, як все зробили!!

Мій був тільки питання, що було демонстрації файлів між приватними, що ви анулювали, якщо порушує правила. У будь-якому випадку добре, рано чи пізно ми arriver?.

Вибачте мене файл, який я хотів було вкласти в цьому, то далі я думаю, буде неповним.
Я купив Раз, і я застосував два кроки на файл: у першому я просив виключити DPF і на другому кроці, то EGR.
C'? я встиг? Як я можу розуміти, якщо робота ? виконується? Дякую