КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Думку Карта Croma

gevin
06-03-2013, 15:50
Добры дзень Майстра, адзін змяніў файл майго аўтамабіля, выключаючы egr+dfp і, змяніўшы карту.
Я яшчэ не напісаў, эбу, чаму? я чакаю трубы, каб замяніць DPF, і я хацеў бы ваша меркаванне па гэтай нагоды.

Я заяўляю, што я да гэтага часу не разумею, трубкі, карты таму? прашу вас быць адкрытым і простыя думкі, пазбягаючы фармальнасцяў.
Мне цікава даведацца, ці нармальна, калі ? зроблена ў доўг, і калі на самай справе аўтамабіль, яна палепшыць? у надзейнасці?, прадукцыйнасць і выдатак паліва.

Дзякуй

Chris156
07-03-2013, 15:29
што сказаць... паспрабуйце...вядома, розніцу адчуеце..але ? браніравалі блытаніны інтэрпрэтаваць некаторыя pararmetri...

gevin
07-03-2013, 15:38
што сказаць... паспрабуйце...вядома, розніцу адчуеце..але ? браніравалі блытаніны інтэрпрэтаваць некаторыя pararmetri...
У якім сэнсе, прабачце, я нешта даюць?

msport (exil77grande)
07-03-2013, 15:41
доўгі час гэта egr,ціск ў магістралі высокага ціску і абмежавальнік ціску ў рампы для мяне гэта ўсе перарабляць,дадам, што перш, чым закрануць карты дзіўныя вы павінны зразумець, як працуюць гэтыя традыцыйныя і ведаць іх змяніць.

Chris156
07-03-2013, 16:07
мы кажам, што ў апошні час я заўважыў, дэвіз " больш яна закранае і лепш ?"!!!
не ? так што, калі вы хочаце адлюстраваць, націснуўшы толькі абмежавальнікі дызель-гэта выдатна, але вы павінны ведаць, дзе яны ўсе, у адваротным выпадку, калі гэта тычыцца толькі 2 не трэба нічога.. гэтак жа як і ў педаль і ў момант яе пераўтварэнні..калі максімальны ліміт, які вы хацелі б атрымаць 450 нм (гіпатэтычныя), а затым мяне тачка пераўтварэнні, каб надаць больш 100mm3, калі макс паступлення 90mm3 прыкладна ? рэч цалкам бессэнсоўна і бескарысна.
пакінуўшы ў баку астатнія... а вы бачыце горш, вакол...
Ps: 2,5 градусаў загадзя son крыху занадта шмат для дызельнага паліва далі..

gevin
07-03-2013, 16:12
мы кажам, што ў апошні час я заўважыў, дэвіз " больш яна закранае і лепш ?"!!!
не ? так што, калі вы хочаце адлюстраваць, націснуўшы толькі абмежавальнікі дызель-гэта выдатна, але вы павінны ведаць, дзе яны ўсе, у адваротным выпадку, калі гэта тычыцца толькі 2 не трэба нічога.. гэтак жа як і ў педаль і ў момант яе пераўтварэнні..калі максімальны ліміт, які вы хацелі б атрымаць 450 нм (гіпатэтычныя), а затым мяне тачка пераўтварэнні, каб надаць больш 100mm3, калі макс паступлення 90mm3 прыкладна ? рэч цалкам бессэнсоўна і бескарысна.
пакінуўшы ў баку астатнія... а вы бачыце горш, вакол...
Ps: 2,5 градусаў загадзя son крыху занадта шмат для дызельнага паліва далі..

На жаль, як я пішу вышэй, я не разумею нічога ў карты зрабіў мне сябар, assicurandomi добрую працу: што вы кажаце, мяне прапускае машына, калі я пастаўлю?
Што такое пу? здарыцца?

Chris156
07-03-2013, 16:29
скакаць не скача.. адзінае, што выклікае непакой, што abbasserei з'яўляюцца авансы...
Хоць я магу табе гарантаваць, што калі вы пачынаеце працаваць на форуме вы знойдзеце шмат якаснага матэрыялу і ці зможаце вы зрабіць працу лепш.
Я contatterei, хто зрабіў табе карту і спытаў бы, чаму ен змяніў гэтыя значэння і на які прынцып..тады, магчыма, іх напішыце, а есць весяліцца гэтыя шэрыя дні!!!

explode82
07-03-2013, 16:45
я зірнуў на карту,я павінен сказаць, што зламаць, не ламаецца,што авансы, як кажа chris56 былі трохі высокімі для колькасці дызельнага паліва,але што сапраўды шакуе ? даеш дызель, з аднаго боку, а затым даць яму добры, чысты зрэз ў стральбе ўверх з картамі дыму зроблены ў той modo............і як даваць падчас паніжэння цукру, вады і цукру, а затым даць яму добры дозу інсуліну ў мус

Chris156
07-03-2013, 16:47
я зірнуў на карту,я павінен сказаць, што зламаць, не ламаецца,што авансы, як кажа chris56 былі трохі высокімі для колькасці дызельнага паліва,але што сапраўды шакуе ? даеш дызель, з аднаго боку, а затым даць яму добры, чысты зрэз ў стральбе ўверх з картамі дыму зроблены ў той modo............і як даваць падчас паніжэння цукру, вады і цукру, а затым даць яму добры дозу інсуліну ў мус

добры прыклад!!!! накрыйце мяне!!! :D

gevin
07-03-2013, 16:56
На дадзены момант я ведаю, што ? лепш не ставіць зусім. Я па-ранейшаму працягваю не разумець адну рэч: браць арыгінальныя, якія параметры), каб змяніць для добрай карты? Дазвольце мне растлумачыць, вы не можаце? скапіяваць карту, добра зроблены і будзе змяняць толькі тыя параметры. Я прашу прабачэння, калі я незразумела, але я да гэтага часу вялікая блытаніна.
Крыс вы можаце паказаць мне, як пост шукаць, напрыклад? але, па крайняй меры, fap і egr ен выключаны?
Дзякуй і прабачце яшчэ раз, калі чакаць занадта шмат, і я нават не сколкава? спампаваць прыклады ў любым выпадку.

Chris156
07-03-2013, 17:25
перайсці на пошук у верхнім правым куце і калі ласка, увядзіце тое, што вам трэба ведаць, можа быць, выкарыстоўвае словы.. напрыклад: адмова сістэмы рэцыркуляцыі ог
а ў сістэмы рэцыркуляцыі ог ? быў зачынены належным чынам, і нават фап пу? ісці.(? была выкарыстана больш старая версія вядомай праграмы, якая выдаляе яго).
між тым факты зніжэння авансаў і паспрабаваць.. затым змяняць паступова вы самі, і вы зразумееце, што есць? што не ідзе'

explode82
07-03-2013, 17:46
добры прыклад!!!! накрыйце мяне!!! :D

дзякуй крыс XD але па крайняй меры так я зрабіў-й? добра, што ідэя ahahhaha

explode82
07-03-2013, 17:47

gevin
07-03-2013, 17:52

З якой-небудзь праграме, мне працаваць на той жа карце змяніць і знізіць авансавыя плацяжы, я, як вы кажаце, ці я павінен дзяліць ад арыгінала? Ты зрабіў на курсы, каб зразумець і вар'іраваць гэтыя параметры, ці вы самавук? На сення я скончыў pissing, яшчэ раз дзякуй.

explode82
07-03-2013, 17:57
я асабіста зрабіў з курсаў, а астатняе ? увесь вопыт

Chris156
07-03-2013, 19:46
я giocherello з ecu кожнага шмат!!!

як праграма для файлаў mod вы можаце выкарыстоўваць ecm 2001 года, якія можна легка знайсці ў сеткі.. можаце пашукаць на форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба..

выбухнуць таму, што не ўсе сістэмы файл, так і загрузіць яго? :p

gevin
07-03-2013, 23:22
я giocherello з ecu кожнага шмат!!!

як праграма для файлаў mod вы можаце выкарыстоўваць ecm 2001 года, якія можна легка знайсці ў сеткі.. можаце пашукаць на форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба..

выбухнуць таму, што не ўсе сістэмы файл, так і загрузіць яго? :p
Мне дастаткова ведаць, што змяніць, улічваючы, што я толькі што (было ў крэдыт) у titanium. Нават калі я павінен зачыніць egr і fap і таму я і кропка****. Выберыце, калі ласка, добры даведнік, але я не магу спампаваць нічога. Ну што я хачу сказаць, рана ці позна растлумачыць? механізм.

giarras
07-03-2013, 23:42
я быў заінтрыгаваны, так? у мяне таксама адзін croma 150cv і я даў погляд на вашу працу,я заяўляю, што я не люблю наогул крытыкаваць працу іншых,але я хацеў умяшацца,я падтрымліваю ўсе, што казалі msport,парады, якія вы далі раней, з'яўляюцца правільнымі паспрабуйце паэксперыментаваць, і вы зразумееце, працы рэдагаваць карту адначасова cos? вы разумееце лепш..паглядзець, што ў гэтай машыны з невялікім ідзе даволі добра, і яны могуць зменшыць расход паліва, час...добрыя даследаванні.

explode82
07-03-2013, 23:49
? на савеце rail msport не згодны,для мяне пу? ісці таксама добра, і так і com?,не ? так шмат, але нават не poco............для карту, каб прымусіць яго загрузіць, калі хочаце, займае мала

explode82
07-03-2013, 23:53
калі ласка, змясціце гэта,па крайняй меры, так супакойся

gevin
08-03-2013, 00:08

я быў заінтрыгаваны, так? у мяне таксама адзін croma 150cv і я даў погляд на вашу працу,я заяўляю, што я не люблю наогул крытыкаваць працу іншых,але я хацеў умяшацца,я падтрымліваю ўсе, што казалі msport,парады, якія вы далі раней, з'яўляюцца правільнымі паспрабуйце паэксперыментаваць, і вы зразумееце, працы рэдагаваць карту адначасова cos? вы разумееце лепш..паглядзець, што ў гэтай машыны з невялікім ідзе даволі добра, і яны могуць зменшыць расход паліва, час...добрыя даследаванні.
? што я шукаю: машына ? gi? магутным, чым яго, я хацеў аптымізаваць менавіта-расход паліва. Загрузіць pi? раз карту? Спытаеце мяне, я занадта ўжо? мяне cago пад зрабіць гэта адзін раз :-) у любым выпадку, дзякуй усім, вы сапраўды прыгожая рэальнасці?: я спадзяюся, што змагу дапамагчы, я таксама ў будучыні.

explode82
08-03-2013, 00:32
cos'? explode? Я з сотавага цяпер, але не думаю, што ен мае прывілеі, каб спампаваць тое, што ў вас ўкладанні.

? ваш файл адноўлены, каб загружаць яго і не мець праблем

gevin
08-03-2013, 10:14

explode82
08-03-2013, 11:08
перайсці спакойна, што прама цяпер " і " ок"

gevin
08-03-2013, 15:31
перайсці спакойна, што прама цяпер " і " ок"

Чаканне, каб атрымаць правы, неабходныя для таго, каб спампаваць studio: тады, калі scaricher? вы з гэтым справіцца? ведаць.

Яшчэ раз дзякуй

Chris156
09-03-2013, 14:40
я б пакінуў тыя змены, на тыя дзве карты, пасля лім пара.. :rolleyes:

explode82
09-03-2013, 16:05
тыя, дызельнага паліва,але, будучы для спажывання, а не для прадукцыйнасці я палічыў за лепшае пакінуць усе, врі ў гэтай галіне, chris

Chris156
09-03-2013, 19:12
выдатак паліва-тыя, хто кіруе сродкамі!!! мы кажам, што ў гэтым выпадку ў вас талерантнасці з рознымі абмежавальнікамі дызельнага паліва, і бярэ тых нямногіх, мм3, якія былі несвядома павялічваюцца.
есць некалькі рэчаў, якія не ідуць добра..
чаму? педаль павінна быць больш, чым пара?
калі вы не хочаце спажываць, таму што павялічваецца rail?
што цалкам зразумела, нічога не адбываецца.. але калі мы хочам, каб рэчы добра....

explode82
09-03-2013, 22:47
для rail я заўважыў на й? аўтамабілі, што, калі павялічваецца, то p? паляпшаюць безумоўна, расход паліва,астатняе я пакінуў усе, як ен,гэта не я зрабіў mappa...................для астатніх педалі, зрабілі гэта такім чынам, без дызель у-ы? і з абмежавальнікам, што памер вы ведаеце, што гэта не мае сэнсу........але, у рэшце рэшт ? карту, што яны зрабілі,і як ? выпраўлена, па меншай меры, не мае праблем

Chris156
09-03-2013, 23:50
вы на самой справе не быў з табой..? гэты спосаб супаставіць, што я не разумею..
для rail кожны спраўляецца, як лічыць патрэбным..я не тых столі.

gevin
10-03-2013, 00:07
Памер, педалі, rail? Boh?без рубрыкі, музыка навучанне, магчыма, онлайн.

giarras
10-03-2013, 01:13
Памер, педалі, rail? Boh?без рубрыкі, музыка навучанне, магчыма, онлайн.

вось табе:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online

gevin
11-03-2013, 21:34
Хлопцы, выбачайце, але калі перанос значэння, змяненне карты ў арыгінальныя з дапамогай titanium выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf застаюцца або іх губляю? У гэты момант убачыў, што карту мне ? было зроблена ciofeca мне дастаткова падтрымліваць выключэння. Павінен быць пераназначаны ў любым выпадку, каб гэта змяніць ці гэта нармальна нават ori-egr dpf? Прывітанне!

giarras
11-03-2013, 21:39
Хлопцы, выбачайце, але калі перанос значэння, змяненне карты ў арыгінальныя з дапамогай titanium выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf застаюцца або іх губляю? У гэты момант убачыў, што карту мне ? было зроблена ciofeca мне дастаткова падтрымліваць выключэння. Павінен быць пераназначаны ў любым выпадку, каб гэта змяніць ці гэта нармальна нават ori-egr dpf? Прывітанне!

калі вы чакаеце трохі і ўдзел, вы атрымаеце privileggi x спампаваць, з той, які вы рэдагавалі, хлопцы не даюць з імі робіш, а ? вядома, лепш, чым файл.

gevin
11-03-2013, 21:48
калі вы чакаеце трохі і ўдзел, вы атрымаеце privileggi x спампаваць, з той, які вы рэдагавалі, хлопцы не даюць з імі робіш, а ? вядома, лепш, чым файл.
Праблема ? прыняць удзел ўбачыў, што я неспрактыкаваны, і я не маю кваліфікацыі, каб даваць парады :-))

explode82
12-03-2013, 02:42
вы ўбачыце, што паступова вам атрымаецца,для гэтага трэба толькі p? цярпення

gevin
04-04-2013, 16:47
Прывітанне ўсім я узлом на мой файл, каб убачыць, калі я зразумеў, што-то. Хто-то пу? паглядзіце на файл, каб убачыць, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог і Dpf, былі выключаны; я выкарыстаў праграмнае забеспячэнне, але я хацеў бы зразумець больш? на якія пункты ен працаваў, і калі ен працуе, каб навучыцца, а затым выканаеце ўручную. Такі файл, калі напісана cos? com'? праблемы машыны: індыкатары, закліноўвання. Дзякуй

gevin
05-04-2013, 11:33
Ніхто не спыняўся на хвіліну, каб адказаць? Дабрашчасныя вы, што вы працуеце.

cawadany
06-04-2013, 09:22
EGR выключана правільна. Для астатніх я не бачу ніякай іншай мод на файл.

gevin
06-04-2013, 10:02
Дзякуй, то Fap я не выключаны?

cawadany
06-04-2013, 10:33
Я б сказаў " не".

gevin
06-04-2013, 20:08
Як я баяўся; я магу папрасіць ветлівасці (калі я не прашу занадта шмат), вы можаце адправіць мне файл на свой густ золата і мод толькі з egr і fap off? Cos? магчыма, цяпер я лепш разумею, калі я раблю іншыя тэсты, дзе глядзець, каб зразумець, калі я выканаў працы. Яшчэ не ўключаны загружаць любыя файлы, але я не думаю, каб парушаць правілы, калі цікава, прамой адпраўкі. У выпадку, калі я памыляюся, забудзьцеся аб маей просьбе. Дзякуй

cawadany
07-04-2013, 13:31
Як я баяўся; я магу папрасіць ветлівасці (калі я не прашу занадта шмат), вы можаце адправіць мне файл на свой густ золата і мод толькі з egr і fap off? Cos? магчыма, цяпер я лепш разумею, калі я раблю іншыя тэсты, дзе глядзець, каб зразумець, калі я выканаў працы. Яшчэ не ўключаны загружаць любыя файлы, але я не думаю, каб парушаць правілы, калі цікава, прамой адпраўкі. У выпадку, калі я памыляюся, забудзьцеся аб маей просьбе. Дзякуй

Вы памыляецеся, вы ідзяце супраць правілаў.

gevin
07-04-2013, 14:00
Вы памыляецеся, вы ідзяце супраць правілаў.

Ок. Як не сказаў, я аранжыроўшчык?. Дзякуй жа, прывітанне.

motorsport
07-04-2013, 14:10
на самай справе законы добра пастановай неабходны карысныя паведамленні, як усе зрабілі!!

gevin
09-04-2013, 11:12
І зараз есць ўдалося закрыць FAP і EGR? Я выкарыстоўваю Fassichip з некаторых канкрэтных адрасоў, але шчыра кажучы, я не ведаю, калі я зрабіў што-то.

на самай справе законы добра пастановай неабходны карысныя паведамленні, як усе зрабілі!!

Мой быў толькі пытанне, што было дэманстрацыі файлаў паміж прыватнымі, што вы анулявалі, калі парушае правілы. У любым выпадку добра, рана ці позна мы ая arriver?.

Прабачце мяне файл, які я хацеў ўкласці было ў гэтым, то далей я думаю, будзе няпоўным.
Я купіў Раз, і я ўжыў два кроку на файл: у першым я прасіў выключыць DPF і на другім кроку, то EGR.
C'? я паспеў? Як я магу разумець, калі праца ? выконваецца? Дзякуй