Перегляд Повної Версії : opel astra 1,3 90 к.с. mjet
luigigtc
06-03-2013, 14:08
хлопці, я хотів ради на те що відбулося 1 рік f? і що з-за браку часу, а так само, чому? я не хочу більше? торкайтеся до машини, 1 рік f? я зіставляються з вищезазначеним двигуном 1.3 mjet 90 л. с., без dpf, я біжу від укладачів перетворення повне, і після декількох змін у файл, ми прибули на гарне місце, вакуум нижче 2000 оборотів був pelino покращилася,але fumosit? був руйнівним, тренер порадив мені очистити каталізатор серії для захисту турбіни і зменшити, так і викидів диму надмірною, я зробив очистити кішки, і у мене були серйозні проблеми, пара-вниз, порожній і повторно, а також у формі більше, ніж коли моя astra був оригінал, подачі ? різкий, порожній приблизно до 1800 оборотів, а потім ввести в парі в maniea стрибком до 4100 оборотів, в якому двигун, в кінцевому підсумку підштовхнути і хоче руху, і дуже дратує їздити в місті?, витрата до небес, з-за цієї проблеми, і його використання, обмін repertino, щоб тримати двигун веселий, рвалася і pelino покращився, після спорожнення укладача, якщо я правильно пам'ятаю, він змінив press rail, заздалегідь, і тиск турбо...і крива дизель, я зробив, зменшити кількість? дизельне паливо, надмірне по-моєму, на шосе машина задушила диму було очевидно, і тільки що я залишив у pelino педаль газу машина знову збільшити швидкість, якщо замість schiaccivo дросельної заслінки двигун imballava tipoo ingolfato дизельного палива, то, як сказав, я зробив, зменшити дизель, і йому? підняв прес-turbo, з elm 327 та torque я відзначаючи, пік 1.5 бара на 3 передачі, і постійно 1.3 бар..висока, як на мене,завжди тренер змусив мене накласти фільтр bmc спортивний і барило схожий на оригінал, але pi? ******гроші витрачені марно по-моєму, тепер ми підходимо до справи я хотів би повернути каталізатор оригінальний купивши його використовував, припустимо, автомобіль, аварій не було, щоб вилікувати вакуум, викликані, перш за все, із-за відсутності протитиску від спорожнення cat, я бачив у мережі так звані twinpipe ви думаєте, з турбонагнітач cos? надмірним, якщо будь-cat оригінал або twinpipe життя турбо було б, як ви кажете, від Різдва до Святого Стефана? дякую
тоді ваш тренер також усуваючи cad повинен був знати, як відновити пара втрачених басів.
я думаю, що з elm ти nn подивитися реальне тиск turbo.devi виміряти реальний тиск, принаймні, ви зрозумієте, наскільки stressi турбо.
якщо гори cat ori, ви можете сказати, ваш тренер трохи збільшити тиск кіл bassi. то потрібне зробити, піднятися на машині.
тому що ви можете porovare зробити навіть зараз , в + карти педаль потрібно грати в тому ж районі.
я сподіваюся, що risolvi.buon роботи
luigigtc
06-03-2013, 15:40
дякую за відповідь, тренер пробував різні конфігурації, перепрошивання ебу кілька разів з різними файлами, після видалення кішки, і відзначаючи значне зменшення крутного моменту вниз, помітну присутність вакууму дуже fasdtidioso, двигун і неіснуючі діапазоні 1000-1800 обертів, щоб зрозуміти, в деякі підйоми я повинен вдатися, щоб поставити 1 передачу, і між марсі в іншій я не повинен впасти нижче 2500 оборотів, чому? з наступну передачу, якщо я спускаюся нижче 1800 обертів, я повинен прощати марш-перше, він намагався підняти тиск в магістралі високого тиску, я не пам'ятаю, може бути, 5%, заздалегідь, і підвищення тиску turbo, не торкаючись перепускного клапана, але шляхом його підвищення файлів, мораль цієї байки я сказав, що не може поліпшити його ще чому? потім у мене проблеми зі зчепленням, але, як на мене, з цієї подачі різко, що до 1800 оборотів двигун ? не існує, і потім відкриває відразу всі зчеплення ? найбільш схильна до зносу, тому тиск turbo я бачу його якимось чином, не піддаючи манометри, шланги і т. д.?? щось plug-and-plaY?
explode82
06-03-2013, 22:01
тиску турбо не з'? нічого, plug і play,або манометри, або діагноз, що треба ? дуже реалістично,я цих моторів у мене факти, в достатку, з дуже хорошою продуктивністю і мало диму,по-моєму ? з розгляду повністю карту, і я можу сказати вам, що якщо зроблено певним чином знімає вакуум нижче 2000 обертів і починає знімати вже при 1500 об, а не з'? потрібно, щоб ви покладете каталізатор йде добре, навіть так
legendaryslave
06-03-2013, 22:10
тиску турбо не з'? нічого, plug і play,або манометри, або діагноз, що треба ? дуже реалістично,я цих моторів у мене факти, в достатку, з дуже хорошою продуктивністю і мало диму,по-моєму ? з розгляду повністю карту, і я можу сказати вам, що якщо зроблено певним чином знімає вакуум нижче 2000 обертів і починає знімати вже при 1500 об, а не з'? потрібно, щоб ви покладете каталізатор йде добре, навіть так
ви ? правда, я ж писав, що треба переглянути трохи мапу цих машин, якщо зроблені певним чином, вони стають красивими лінійних
FidodidoTuning
06-03-2013, 22:16
Мені здається, замість ke ваш автомобіль має менше проблем
Той факт, ke-саме порожній і не нормальний
Я smonterei l egr, щоб побачити, як вона
Коли ви в русі на холод мінімум і нерівномірно?
luigigtc
07-03-2013, 12:26
відповідаю для legr, вранці, в холод, коли я вмикаю машини, спідометр знаменує трохи нижче 1000 оборотів, після 10-15 хвилин stbilizza до 850 обертів, ps вакуум, за словами укладачів, і дуже гостро, чому? моя astra gtc важить 1250 кг, колеса на шістнадцять, шириною 205, і сів на нього, а також стерео -, ми були б supergi? вага близько 1300-1350 кг маси у вакуум, двигун в питанні 6-ступінчаста, моя egr в залежності від упорядника і видаляється в електронному вигляді, але не фізично.
explode82
07-03-2013, 13:23
не має багато ваги, чому? я теж навколо машини і машини з обладнанням і гель батарея, що pesani?або цифри,але вони не порожні,вони йдуть і просто і без диму,якщо хочете рада змінюється тренер,який, швидше за все, все marelli не роблять для нього,я кажу так тому, що? я знаю, як йдуть 1.3 mjt,навіть з турбінами, плюс не вакуум оригінал, і вже на 2600 обертів тягнуть на повній швидкості(турбо плюс)
luigigtc
07-03-2013, 17:30
моя astra, якщо я не помиляюся, то монтує бош edc16....
explode82
07-03-2013, 17:44
ваша astra або монтує marelli 6jf3 або bosch edc17,але, швидше за все дата, яка вас зробили спокійно ? безумовно marelli
luigigtc
14-03-2013, 15:56
те, що зараз, як мені пояснив адмін форуму миколая, provvedo поставити або кішки або водостічна труба, і, щоб перевірити мою карту, чому? вона навіть і заподіює питання крім кішки
Ви можете розмістити орі і mod? Принаймні, vediMo ки і винен.
msport (exil77grande)
14-03-2013, 19:31
те, що зараз, як мені пояснив адмін форуму миколая, provvedo поставити або кішки або водостічна труба, і, щоб перевірити мою карту, чому? вона навіть і заподіює питання крім кішки
не миколая, але данило.
explode82
14-03-2013, 19:46
я добре знаю ці двигуни і проблеми ? мод,не каталізатор
msport (exil77grande)
14-03-2013, 20:05
я добре знаю ці двигуни і проблеми ? мод,не каталізатор
на це нас не йде дощ, але він був інший різке падіння після scatalizzamento так що я б сказав, що було б більш доречно в downppe, а потім карта зроблена спеціально.
explode82
14-03-2013, 21:02
ну, якщо залишили каталізатор suotato ? очевидно, що погіршується,і я даю вам причина, данило з того, що нам хоче дон пеппіно,але, як ви сказали, і підтвердили, я там хоче хорошу карту
luigigtc
15-03-2013, 12:15
ми тим часом вирішуємо проблему кішки, навіть, чому? спорожнення, як я читав на багатьох форумах і не рекомендується, тому я downpipe і, звичайно, мати карту? бути пофарбовані, а данило, я написав нікола xd, як я деякий час ****** крок у майстерні, я зрозумів, де? область
explode82
16-03-2013, 02:05
насправді, ви повинні встановити його як для початку,потім будеш робити інші
sportknight
15-06-2013, 20:45
хлопці,деякий час тому я зробив gpunto з 1.3 90cv і dpf,автомобіль на додаток до йти дуже добре споживає правильний і навіть не проблеми dpf...
сьогодні я спробував зробити astra і хоча він використовував той же критерій момент в машині не було взагалі...
або краще,змінивши обмежувачі педалі, і час вприскування, автомобіль йде дуже добре,якщо я торкніться rail, а тиск турбо не accelerava-й?...
c'? щось по-іншому, ніж до управління gpunto?
msport (exil77grande)
16-06-2013, 10:15
Незважаючи на всі продовжують писати, що потрібно змінити параметри поза драйвера типу rail щоб змусити їх піти, я кажу тобі, що рівно 4 карти + 2 суміжних отримую близько 20 резюме, а потім-прости орі turbo і rail і подивитися, що вирішити.
хлопці,деякий час тому я зробив gpunto з 1.3 90cv і dpf,автомобіль на додаток до йти дуже добре споживає правильний і навіть не проблеми dpf...
сьогодні я спробував зробити astra і хоча він використовував той же критерій момент в машині не було взагалі...
або краще,змінивши обмежувачі педалі, і час вприскування, автомобіль йде дуже добре,якщо я торкніться rail, а тиск турбо не accelerava-й?...
c'? щось по-іншому, ніж до управління gpunto?
але ти змінені 8bit карти, turbo і rail?
sportknight
16-06-2013, 20:42
звичайно....тільки, що ті зміни на момент йшли у великій і на astra не хочете йти...
explode82
17-06-2013, 02:11
поштовий файл, тому, будь ласка, постарайся зрозуміти,я, я зробив багато, і ніколи не було такої проблеми, змінюючи карти із драйверів, так і програм на цих ecu не знаходять гран-ch
sportknight
17-06-2013, 09:37
ок,сьогодні ввечері місце файлу :)
на жаль, на 1.3 у мене не багато досвіду :/