Прагляд Поўнай Версіі : opel astra 1,3 90 к.с. mjet
luigigtc
06-03-2013, 14:08
хлопцы, я хацеў савета на тое, што адбылося 1 год f? і што з-за недахопу часу, а так жа, чаму? я не хачу больш? дакранайцеся да машыны, 1 год f? я супастаўляюцца з вышэйзгаданым рухавіком 1.3 mjet 90 л. с., без dpf, я бягу ад складальнікаў поўнае пераўтварэнне, і пасля некалькіх змяненняў у файл, мы прыбылі на добрае месца, вакуум ніжэй 2000 абаротаў быў pelino палепшылася,але fumosit? быў разбуральным, трэнер параіў мне ачысціць каталізатар серыі для абароны турбіны і паменшыць, так і выкідаў дыму празмернай, я зрабіў ачысціць коткі, і ў мяне былі сур'езныя праблемы, пара-уніз, пусты і паўторна, а таксама ў форме больш, чым калі мая astra быў арыгінал, падачы ? рэзкі, пусты прыкладна да 1800 абаротаў, а затым ўвесці ў пары ў maniea скокам да 4100 абаротаў, у якім рухавік, у канчатковым выніку падштурхнуць і хоча руху, і вельмі раздражняе ездзіць у горадзе?, выдатак да нябесаў, з-за гэтай праблемы, і яго выкарыстанне, абмен repertino, каб трымаць рухавік вяселы, рвалася і pelino палепшылася, пасля апаражнення складальніка, калі я правільна памятаю, ен змяніў press rail, загадзя, і ціск турбо...і крывая дызель, я зрабіў, паменшыць колькасць? дызельнае паліва, празмернае па-мойму, на шашы машына задушыла дыму было відавочна, і толькі што я пакінуў у pelino педаль газу машына зноў павялічыць хуткасць, калі замест schiaccivo дросельнай засланкі рухавік imballava tipoo ingolfato дызельнага паліва, то, як сказаў, я зрабіў, паменшыць дызель, і яму? падняў прэс-turbo, з elm 327 і крутоўны момант я адзначаючы, пік 1.5 бара на 3 перадачы, і пастаянна 1.3 бар..высокая, па мне,заўседы трэнер прымусіў мяне накласці фільтр bmc спартыўны і бочачку падобны на арыгінал, але pi? ******грошы выдаткаваныя дарма па-мойму, зараз мы падыходзім да справы, я хацеў бы вярнуць каталізатар арыгінальны купіўшы яго выкарыстаў, напрыклад, аўтамабіль, аварый не было, каб вылечыць вакуум, выкліканыя, перш за ўсе, з-за адсутнасці супрацьціску ад апаражнення cat, я бачыў у сеткі так званыя twinpipe вы думаеце, з турбонагнетатель cos? празмерным, калі па-любому cat арыгінал або twinpipe жыцце турба было б, як вы кажаце, ад Каляд да Святога Стэфана? дзякуй
то. ваш трэнер таксама ухіляючы cad павінен быў ведаць, як аднавіць пара страчаных басоў.
я думаю, што з elm ты nn паглядзець рэальнае ціск турбо.трэба вымераць рэальнае ціск, па крайняй меры, вы зразумееце, наколькі stressi турба.
калі гары cat ori, вы можаце сказаць, ваш трэнер трохі павялічыць ціск на нізкіх абаротаў. гэта правільна зрабіць, падняцца на машыне.
таго ж што вы можаце porovare зрабіць нават цяпер , у + карты педаль трэба гуляць у тым жа раене.
я спадзяюся, што вырашыце.добрая праца
luigigtc
06-03-2013, 15:40
дзякуй за адказ, трэнер спрабаваў розныя канфігурацыі, перапрашыўкі эбу некалькі разоў з рознымі файламі, пасля выдалення кошкі, і адзначаючы значнае памяншэнне крутоўнага моманту ўніз, прыкметнае прысутнасць вакууму вельмі fasdtidioso, рухавік і неіснуючыя дыяпазоне 1000-1800 абаротаў, каб зразумець, у некаторыя ўздымы я павінен звярнуцца, каб паставіць 1 перадачу, і паміж марсі ў іншы я не павінен зваліцца ніжэй 2500 абаротаў, чаму? з наступную перадачу, калі я спускаюся ніжэй 1800 абаротаў, я павінен дараваць марш-першае, ен спрабаваў падняць ціск ў магістралі высокага ціску, я не памятаю, можа быць, 5%, загадзя, і павышэнне ціску turbo, не дакранаючыся перепускного клапана, але шляхам павышэння яго файлаў, мараль гэтай байкі я сказаў, што не можа палепшыць яго яшчэ чаму? потым у мяне праблемы са счапленнем, але, па мне, з гэтай падачы рэзка, што да 1800 абаротаў рухавік ? не існуе, і затым адкрывае адразу ўсе счапленне ? найбольш схільная зносу, таму ціск turbo я бачу яго якім-небудзь чынам, не падвяргаючы манометры, шлангі і г. д.?? што-то plug-and-plaY?
explode82
06-03-2013, 22:01
ціску турба не c'? нічога, plug і play,або манометры, або дыягназ, што трэба ? вельмі рэалістычна,я гэтых матораў у мяне факты, у багацці, з вельмі добрай прадукцыйнасцю і мала дыму,па-мойму ? з разгляду цалкам карту, і я магу сказаць вам, што калі зроблена пэўным чынам здымае вакуум ніжэй 2000 абаротаў і пачынае здымаць ужо пры 1500 аб, а не c'? трэба, каб вы пакладзеце каталізатар ідзе добра, нават так
legendaryslave
06-03-2013, 22:10
ціску турба не c'? нічога, plug і play,або манометры, або дыягназ, што трэба ? вельмі рэалістычна,я гэтых матораў у мяне факты, у багацці, з вельмі добрай прадукцыйнасцю і мала дыму,па-мойму ? з разгляду цалкам карту, і я магу сказаць вам, што калі зроблена пэўным чынам здымае вакуум ніжэй 2000 абаротаў і пачынае здымаць ужо пры 1500 аб, а не c'? трэба, каб вы пакладзеце каталізатар ідзе добра, нават так
вы ? праўда, я пісаў ж, што трэба перагледзець трохі карту гэтых машын, калі зробленыя пэўным чынам, яны становяцца прыгожымі лінейных
FidodidoTuning
06-03-2013, 22:16
Мне здаецца, замест ke ваш аўтамабіль мае менш праблем
Той факт, ke-менавіта пусты і не нармальны
Я smonterei l egr, каб убачыць, як яна
Калі вы ў руху на холад мінімум і нераўнамерна?
luigigtc
07-03-2013, 12:26
адказваю для legr, раніцай, у холад, калі я ўключаю машыны, спідометр азначае крыху ніжэй 1000 абаротаў, пасля 10-15 хвілін stbilizza да 850 абаротаў, ps вакуум, па словах складальнікаў, і вельмі востра, чаму? мая astra gtc важыць 1250 кг, колы на шаснаццаць, шырыней 205, і сеў на яго, а таксама стэрэа -, мы былі б supergi? як вага каля 1300-1350 кг масы ў вакуум, рухавік у пытанні 6-ступеністая, мая egr у залежнасці ад складальніка і выдаляецца ў электронным выглядзе, але не фізічна.
explode82
07-03-2013, 13:23
не мае шмат вагі, чаму? я таксама ў вакол машыны і машыны з абсталяваннем і гель батарэя, што pesani?ці лічбы,але яны не пустыя,яны ідуць і проста і без дыму,калі хочаце савет змяняецца трэнер,які, хутчэй за ўсе, усе marelli не робяць для яго,я кажу так таму, што? я ведаю, як ідуць 1.3 mjt,нават з турбінамі, плюс не вакуум арыгінал, і ўжо на 2600 абаротаў цягнуць на поўнай хуткасці(турба плюс)
luigigtc
07-03-2013, 17:30
мая astra, калі я не памыляюся, то мантуе бош edc16....
explode82
07-03-2013, 17:44
ваша astra або мантуе marelli 6jf3 або bosch edc17,але, хутчэй за ўсе, дата, якая вас зрабілі спакойна ? безумоўна marelli
luigigtc
14-03-2013, 15:56
тое, што цяпер, як мне патлумачыў адмін форуму мікалая, provvedo паставіць ці коткі або вадасьцекавая труба, і, каб праверыць маю карту, чаму? яна нават і робяць пытанне акрамя кошкі
Вы можаце размясціць на врі і mod? Па крайняй меры, vediMo кі і вінаваты.
msport (exil77grande)
14-03-2013, 19:31
тое, што цяпер, як мне патлумачыў адмін форуму мікалая, provvedo паставіць ці коткі або вадасьцекавая труба, і, каб праверыць маю карту, чаму? яна нават і робяць пытанне акрамя кошкі
не мікалая, але данііл.
explode82
14-03-2013, 19:46
я добра ведаю гэтыя рухавікі і праблемы ? мод,не каталізатар
msport (exil77grande)
14-03-2013, 20:05
я добра ведаю гэтыя рухавікі і праблемы ? мод,не каталізатар
на гэта нас не ідзе дождж, але ен быў іншы рэзкае падзенне пасля scatalizzamento так што я б сказаў, што было б больш дарэчы ў downppe, а затым карта зробленая адмыслова.
explode82
14-03-2013, 21:02
ну, калі пакінулі каталізатар suotato ? відавочна, што пагаршаецца,і я даю вам прычына, данііл з таго, што нам хоча дон пепіна,але, як вы сказалі і пацвердзілі, я там хоча добрую карту
luigigtc
15-03-2013, 12:15
мы тым часам вырашаем праблему кошкі, нават, чаму? апаражненне, як я чытаў на шматлікіх форумах і не рэкамендуецца, таму я downpipe і, вядома, мець карту? быць пафарбаваныя, а данііл, я напісаў нікола xd, як я некаторы час ****** крок у майстэрні, я зразумеў, дзе? вобласць
explode82
16-03-2013, 02:05
на самай справе, вы павінны ўсталяваць яго ў якасці для пачатку,потым будзеш рабіць астатнія
sportknight
15-06-2013, 20:45
хлопцы,некаторы час таму я зрабіў gpunto з 1.3 90cv і dpf,аўтамабіль у дадатак да ісці вельмі добра спажывае правільны і нават не праблемы dpf...
сення я паспрабаваў зрабіць astra і хоць ен выкарыстаў той жа крытэрый момант у машыне не было наогул...
або лепш,змяніўшы абмежавальнікі педалі, і час ўпырску, аўтамабіль ідзе вельмі добра,калі я краніце rail, а ціск турбо не accelerava-ы?...
c'? што-то па-іншаму, чым да кіравання gpunto?
msport (exil77grande)
16-06-2013, 10:15
Нягледзячы на ўсе працягваюць пісаць, што трэба змяніць параметры па-за драйвера тыпу rail каб прымусіць іх сысці, я кажу табе, што роўна 4 карты + 2 сумежных атрымліваю каля 20 рэзюмэ, а затым-даруй крычы turbo і rail і паглядзець, што вырашыць.
хлопцы,некаторы час таму я зрабіў gpunto з 1.3 90cv і dpf,аўтамабіль у дадатак да ісці вельмі добра спажывае правільны і нават не праблемы dpf...
сення я паспрабаваў зрабіць astra і хоць ен выкарыстаў той жа крытэрый момант у машыне не было наогул...
або лепш,змяніўшы абмежавальнікі педалі, і час ўпырску, аўтамабіль ідзе вельмі добра,калі я краніце rail, а ціск турбо не accelerava-ы?...
c'? што-то па-іншаму, чым да кіравання gpunto?
але ты зменены 8bit карты, turbo і rail?
sportknight
16-06-2013, 20:42
вядома....толькі, што тыя ж змены і на момант ішлі ў вялікі і на astra не хочаце ісці...
explode82
17-06-2013, 02:11
паштовы файл, таму, калі ласка, пастарайся зразумець,я, я зрабіў шмат, і ніколі не было такой праблемы, змяняючы карты з драйвераў, так і праграм на гэтых ecu не знаходзяць гран-ch
sportknight
17-06-2013, 09:37
ок,сення вечарам месца файла :)
на жаль, на 1.3 ў мяне не шмат вопыту :/