Перегляд Повної Версії : Програмування ебу рульового управління renault modus
dvdtuning
04-03-2013, 13:54
Привіт всім, я повинен перепрограмувати блоку управління рульового механізму для renault modus 1.5 dci, додаю канали даних, так як машина не заводиться, чому? ебу ? заблокований після того, як був просто культурист, який говорить, що він не торкнувся ні один провід. Хто-небудь знає, як зробити або що використовувати?
Ви перевірили запобіжники.....?
dvdtuning
04-03-2013, 17:03
Звичайно, нічого все ок!
Ммм, особисто мені, не ? ніколи не траплялося, так що я не знаю, що сказати вам....
legendaryslave
04-03-2013, 18:31
було щось, що я читав на 24c02-04 всередині rmettere, всередині файлу діви, я тепер документ краще, і я можу знайти
dvdtuning
04-03-2013, 19:34
Точні коди їх не пам'ятаю, чому я зробив це, щоб прямо з тестером, офіційний renault, щоб побачити, якщо ви могли б змінити, але нічого не робити х їх і замінити, але я знаю, що можна відновити .... якщо хтось може допомогти мені, навіть під справедливу компенсацію, то я буду радий!
поштовий файл двоспальне ті машини disgraziate
вибачте, я забув, індикатор підсилювач керма, що робить, блимає або гасне бачив, що в цих проклятих код, і саме їх
Миха зварили на автомобіль без захисту?
dvdtuning
05-03-2013, 09:06
На машини без зварювання, горить індикатор ключа, а не частина!
dvdtuning
05-03-2013, 11:38
Це ? подібний файл, який вони дали мені, щоб отримати його початку, але не...
dvdtuning
07-03-2013, 12:34
Ніхто не знає, дати мені який-небудь пораду чи знає risolvermi проблему під плату?
tecnoecu
09-11-2013, 18:20
привіт, я знаю, ці машини з стрибків напруги він втрачає частину файлів, що містяться в 24c16 блоку управління eps, навіть якщо перебуваєте файл діви ми повинні писати рама і частина коду, зобов'язується виправити своє або перепрограмувати пам'ять з файлом діви, а потім перевести його в renult.
спробуйте поставити e2p в fffffffffffffffffffffffffff
tecnoecu
09-11-2013, 21:20
якщо ви поклали e2prom в ff екю nn зобов'язаний негайно поскаржитися навіть більше, чому? процесор nn знайдете адреси зв'язку