Перегляд Повної Версії : volkswagen scirocco tsi 1400 проблем прокладку масляного фільтра
привіт всім, як назва " я хочу поінформувати форум небезпеку, яка існує при зміні масляного фільтра цього автомобіля, так як стару прокладку фільтра залишається приклеєною у нижній частині, і ви не бачите cos? встановлюється новий фільтр з подвійним ущільненням,навіть якщо уважне подивитися на старий фільтр, якщо прокладка ? був може бути ще нижче в залежності забули про те, що він змінив фільтр перед вами.
я думаю, що, може бути, пу? було бути причиною залягання поршневих кілець
якщо я докладаю фото привіт всім
я хотів поставити картинку, що б він був видно всім, як я бачив в пості обговорення autocom, але не знаю, як ви робите, мені шкода тих, хто не за пу? бачити,з повагою,
Привіт сіско, я не думаю, що, може бути, в цьому причина, що змусило вставити пов'язки, слід в першу чергу мати проблем втулок, ? правда, що, якщо він струмені оливи під поршень ці, ймовірно, мають клапан, який не відкриває сото малюк тиску і, отже, є менш охолодженням, для? я не думаю, що це ваша проблема.
cawadany
04-03-2013, 11:48
Не має нічого спільного історію подвійна прокладка.
ви, можливо, обсяг loios і тиск є і завжди були до цього моменту ? горить контрольна лампа? ? єдине, що ? було знайдено, то для carit? можливо, двигун цих автомобілів ? теж штовхнув, турбо, досить складний, так ? дві прокладки стискають кроки в районі фільтра, може бути? ? була тяга крайня автомобіля, chiss?, однак з цього мого поста, я хотів поставити в поточному форумі, ця проблема, як я бачив, дивлячись на форуми, де пишуть власники цих автомобілів ? успіху, p? раз. з повагою
cawadany
05-03-2013, 08:15
Ви знаєте, що 1400 TSI мав великі проблеми з в'язкою, часто і з задоволенням, циліндр, n. 3.