Прагляд Поўнай Версіі : volkswagen scirocco tsi 1400 праблем пракладку алейнага фільтра
прывітанне ўсім, як назва " я хачу праінфармаваць форум небяспека, якая існуе пры змене алейнага фільтра гэтага аўтамабіля, так як старую пракладку фільтра застаецца прылеплены ў ніжняй часткі, і вы не бачыце cos? устанаўліваецца новы фільтр з падвойным ушчыльненнем,нават калі ўважлівае паглядзець на стары фільтр, калі пракладка ? быў можа быць яшчэ ніжэй у залежнасці забыліся аб тым, што ен змяніў фільтр перад вамі.
я думаю, што, можа быць, пу? было быць прычынай заляганне поршневых кольцаў
калі я прыкладаю фота прывітанне ўсім
я хацеў паставіць карцінку, што б ен быў бачны ўсім, як я бачыў у пасце абмеркаванне autocom, але не ведаю, як вы робіце, мне шкада тых, хто не за пу? бачыць,з павагай,
Прывітанне сіска, я не думаю, што, можа быць, у гэтым прычына, што прымусіла уставіць павязкі, варта ў першую чаргу мець праблем утулак, ? праўда, што, калі ен бруі алею пад поршань гэтыя, верагодна, маюць клапан, які не адкрывае сота малы ціску і, такім чынам, з'яўляюцца менш астуджэннем, для? я не думаю, што гэта ваша праблема.
cawadany
04-03-2013, 11:48
Не мае нічога агульнага гісторыю падвойная пракладка.
вы, магчыма, аб'ем loios і ціск есць і заўседы былі да гэтага моманту ? гарыць кантрольная лямпа? ? адзінае, што ? было знойдзена, то для carit? магчыма, рухавік гэтых аўтамабіляў ? таксама штурхнуў, турба, даволі складаны, так ? дзве пракладкі сціскаюць крокі ў раене фільтра, можа быць? ? была цяга крайняя аўтамабіля, чисс?, аднак з гэтага майго паста, я хацеў паставіць у бягучым форуме, гэтая праблема, як я бачыў, гледзячы на форумы, дзе пішуць ўладальнікі гэтых аўтамабіляў ? поспеху, p? разоў. з павагай
cawadany
05-03-2013, 08:15
Вы ведаеце, што 1400 TSI меў вялікія праблемы з вязкай, часта і з задавальненнем, цыліндр, n. 3.