КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема 166 запальвання aiutooo

nico87trip
03-03-2013, 18:20
Прывітанне усе...
У той час як ўсталеўваў завод вадароду на маей альфа 166 2.4 jtd 99 я акт дзярмо.. я забыўся ўсталяваць зазямлення што пасля ўключэння сілкавання аўтамабіля закранулі рухавіка і зрабіў прыгожую іскру, нават калі зазямлення не павінен паводзіць сябе так, ці не?, пасля гэтага я выключыў рухавік .

Зафіксаваная маса, я паспрабаваў яшчэ раз прывесьці ў рух ,карціна асвятляе розныя бартавыя сістэмы працуюць, але нічога, увод у эксплуатацыю матацыкла. ll аўтар не паступае уваходны пакласці ў рух, і, нават увеўшы руху пад ўхіл машына частка.....
Выпрабаванні, якія выконваюцца:
Выдалены новы завод вадароду
Кантроль rel? і ўсе працуе
Кантроль засцерагальнікаў і замена двух спалены
Помпа пячнога бака не частка, як чакаецца, да моманту, што запальванне ўключана, што можа здацца пытанне аб ахоўнай.....

Як вы думаеце ? пу? быць ? футбольны блок сігналізацыі я, што і рухавік ?
Дапамогу электрыка ў горадзе мне параілі паспрабаваць памяняць эбу, але мне здаецца занадта агульным, як рашэнне .....
загадзя дзякуй увагі...

robby51039
03-03-2013, 19:11
прывітанне, ты бачыў, пры ўключэнні рамкі, калі гарыць індыкатар dell иммобилайзера? калі ен не ўключаецца, магчыма, перегорел засцерагальнік або выключальнік inerz адсутнічае .
аднак калі гэты індыкатар не загараецца ў момант dell аўто тэст-машына не заводзіцца!
дайце нам ведаць,

cicciocar
03-03-2013, 19:20
Добры дзень,вы праверылі засцерагальнікі чаротавыя побач з плюсавай клемы акумулятара.

nico87trip
03-03-2013, 21:03
прывітанне ,засцерагальнікі усе ок, як rel?,стартара,генератара і службы ў цэлым правяраюцца адзін за іншым. разам усе розныя індыкатары ўключэння з'яўляецца жоўты-злева, напісана code і сімвал ключа я не ведаю, калі гэта нармальна, не памятаю я гэты аўтамабіль нядаўна, і не памятаю, карціна ў памяці, але мне здаецца ненармальным, бо не адключаецца, як-фарсунак і свечак напальвання. Акумулятар ? ззаду і напружанне 12 у паступае ў адсек рухавіка я праверыў з тестеров ў розных месцах , можа быць, уступіў у бяспекі, сігналізацыі ў мяне эбу ?
Дзякуй усім

tronic
03-03-2013, 21:05
выбачайце, індыкатар candellette ўключаецца ?

cicciocar
03-03-2013, 21:15
На дадзены момант я б сказаў, каб зрабіць дыягностыку ўсей сістэмы.

таксама
03-03-2013, 21:19
На дадзены момант я б сказаў, каб зрабіць дыягностыку ўсей сістэмы.

я згодны! але помпа нізкага ціску, калі вы ўключаеце карціна нападу? з павагай

nico87trip
03-03-2013, 21:25
загарацца ўсе рэгулярныя індыкатары харчавання, але ніякіх прыкмет жыцця, як калі не дойдзе imput да стартеру?

Дыягназ так....у мяне есць сябар, які ў KWP2000 Plus можа быць добра для дыягназу? і магчымага ўмяшання?
дзякуй прывітанне
'

nico87trip
03-03-2013, 21:33
я згодны! але помпа нізкага ціску, калі вы ўключаеце карціна нападу? з павагай

Няма, гэта не прыкметы жыцця ? тое, што прымушае мяне думаць, на сігналізацыі!!!

cicciocar
03-03-2013, 21:39
Прабачце, але калі пра ключ прыходзіць 12 вольт на провад маленькі рэле аўтар.

nico87trip
03-03-2013, 21:48
Доказы таго, што я зрабіў усе, rel? важныя ў тым ліку стартара ? была ў тым, што атакаваць rel? непасрэдна ў батарэі і вымяраць з дапамогай тестеров ток праходзіць, таму я мяркую, што яны працуюць цяпер ці не спрабаваў праверыць, ці, калі я спрабую буксаванне, якія прыбылі на самай справе ток у rel? заўтра раніцай спрабую,калі не дойдзе ток застаецца таямніцай, а ў выпадку, калі ток прыходзіць ? партыя электрарухавік? што яшчэ можа быць?

nico87trip
03-03-2013, 22:00
Не існуе? спрабаваў я спрабаваў толькі ў правільным функцыянаванні rel? на самай справе, заўтра спрабую, і калі не дойдзе ў цяперашні час? калі замест таго, узнікае пытанне ? у электрарухавіку ў гэты момант? сітуацыя становіцца ўсе больш складанай, прыгожай дыягназ не адбярэ, адбярэ ніхто.

tronic
04-03-2013, 07:31
тады сячэм галаву цяляці за адно перайсці на датчык выдатку паветра і правярае як 12в на кантакты 2 і 5 вольт на пін 4, калі ўсе ок азначае, што блок кіравання рухавіком харчаванне, а затым лічбавыя ланцугі і нармальна, тады ідзем далей.

nico87trip
04-03-2013, 20:31
тады сячэм галаву цяляці за адно перайсці на датчык выдатку паветра і правярае як 12в на кантакты 2 і 5 вольт на пін 4, калі ўсе ок азначае, што блок кіравання рухавіком харчаванне, а затым лічбавыя ланцугі і нармальна, тады ідзем далей.

Дзякуй, заўтра раніцай sar? затым вы падкажыце, Дзякуй за дапамогу.

tronic
04-03-2013, 21:45
як і туды

nico87trip
07-03-2013, 09:51
як і туды

Прывітанне
тады я вымераў напружанне на раздыме на датчык выдатку паветра ,сігнал, што ? вынік адсутнічае ,раз'ем 5-pin, і я іх вымераныя, выкарыстоўваючы ўсе, як маса шасі нічога не рабіць ,паспрабуйце выканана з базы зняты, але фіксаваны на межах застаецца жоўты ключ з надпісам code.
Я чакаю, што мне заездам у 2000 квт plus можа быць карысна, як вы думаеце?

таксама
07-03-2013, 15:47
Прывітанне
тады я вымераў напружанне на раздыме на датчык выдатку паветра ,сігнал, што ? вынік адсутнічае ,раз'ем 5-pin, і я іх вымераныя, выкарыстоўваючы ўсе, як маса шасі нічога не рабіць ,паспрабуйце выканана з базы зняты, але фіксаваны на межах застаецца жоўты ключ з надпісам code.
Я чакаю, што мне заездам у 2000 квт plus можа быць карысна, як вы думаеце?

паспрабуйце зрабіць scodifica ў гэты момант!

nico87trip
11-03-2013, 12:53
паспрабуйце зрабіць scodifica ў гэты момант!

добры дзень, мне ? прыехаў сення ў 2000 квт я хацеў бы паспрабаваць scodifica на маей alfa 166 з праблемай запальвання, але ў мяне альфа 156 двух тысяч чалавек, без нумарных знакаў, я магу паспрабаваць scodifica? нейкі савет?

nico87trip
14-03-2013, 19:37
Прывітанне ўсім ,я пайшоў з эбу і код ад электрыкі для працягу магчымага scodifica, пасля хуткага нюхаць эбу і чэргаў да высновы, што нічога не будзе ? спалілі і ўсе павінна быць па-ранейшаму функцыянуе. цяпер, не давяраючы cecamente я спытаў scodifica, і ен, акрамя кошту, што складае 150 І мне ен не рэкамендуецца scodificare бо ў выпадку, калі ў кодзе праблема або ў антэны кодэкса не змяніла б сітуацыю, што я магу зрабіць ,rottamo аўтамабіль,жарт, прашу шчырай дапамогі ў гэтай праблеме драма. дзякуй

таксама
14-03-2013, 20:44
Калі вы scodifica за ўсе вы не будзеце мець гэтых праблем!

nico87trip
04-01-2014, 15:48
прывітанне, яшчэ не ўдалося вырашыць праблему , электрыкі выпрабаваны блок кіравання scodificata, што ен гатовы і нічога не рабіць, то я ўсталяваў новы код,новы хамут ключ з замка і ключа звязаныя і іншыя дзве скрынкі, якія з'яўляюцца часткай sistama кодэкса,а таксама ў блок кіравання рухавіком, звязанай з ключа і кода, я думаў, што так прыйдзецца сыходзіць,але ў рэшце рэшт нічога змантаваныя ўсе індыкатар code гарыць.....не яны ў мяне.****....c? хто-то гатовы мне дапамагчы?

ugoboss
04-01-2014, 16:50
прывітанне, не легка вам дапамагчы, не маючы машыны пад рукой, першае, што я разумею, што вы яшчэ не зрабілі diagnasi, (kwp вам не трэба абсалютна), вы кажаце, праверылі ўсе засцерагальнікі, але калі не частка помпы, а не ў вас харчаванне на датчык выдатку паветра што-то вам не хапае, калі быў факт эбу з scodifica за ўсе аўтамабіль павінен быў сысці, таму і прапусціў што-то на харчавання або на вузле масы, калі ласка, праверце ўсе харчавання і масы на эбу, гл. таксама каля акумулятара у багажніку есць вялікі доўгі засцерагальнік кабель харчавання, які пачынаецца ад + акумулятара, ен заключаны ў пластыкавы пакет, і вы не бачыце яго трэба адкрыць, калі вы бачыце, што машына не заводзіцца.

манро
04-01-2014, 17:44
а савет, які даў іван і дадаў, каб правільна кіраваць рэле кіравання рухавіком.....
калі карціна ўключаецца паваротам ключа запальвання стартар не круціцца probabilemte на рэле, на пытанне, і скокнуў.....
акрамя таго, тэст з рамкі уключаны даць, ты току на провад 50 з электрарухавіком...cio? калі ласка, праверце, калі матор ок...
калі не v? probabilemte вы ? прапусціў rel? саленоід прама стартара...

sergiot
04-01-2014, 17:58
на 166-адмова code не перашкаджае стартар здымаць.
таму ў вас есць як мінімум 2 праблемы
адным электрычнага току на электрарухавік, адзін электронны, immobiliser.
было б больш? проста scodifica поўным, то вы можаце запусціць рухавік, а затым вырашыць праблему з иммо. але cos? у вас праблема ў pi?.
за ўвесь гэты час не зрабілі дыягназ, гэта было б карысным для нас ...
практыка прапановы калег і спрабуе вырашыць праблемы, па крайняй меры, 1 раз.
таксама праверце кантакт ключа прывада.
на аўтамабілі c'? дзе-дадатковая сігналізацыя, якая ўплывае на стартар?

carlo abarth
04-01-2014, 18:35
вы ўжо праверылі масу на абмен нешта ламаецца заўседы, можа быць, нават casualita', але ніколі не кажы ніколі!!!

nico87trip
05-01-2014, 13:07
прывітанне, не легка вам дапамагчы, не маючы машыны пад рукой, першае, што я разумею, што вы яшчэ не зрабілі diagnasi, (kwp вам не трэба абсалютна), вы кажаце, праверылі ўсе засцерагальнікі, але калі не частка помпы, а не ў вас харчаванне на датчык выдатку паветра што-то вам не хапае, калі быў факт эбу з scodifica за ўсе аўтамабіль павінен быў сысці, таму і прапусціў што-то на харчавання або на вузле масы, калі ласка, праверце ўсе харчавання і масы на эбу, гл. таксама каля акумулятара у багажніку есць вялікі доўгі засцерагальнік кабель харчавання, які пачынаецца ад + акумулятара, ен заключаны ў пластыкавы пакет, і вы не бачыце яго трэба адкрыць, калі вы бачыце, што машына не заводзіцца.

Дзякуй усім за адказы, аўторак прыходзіць, каб забраць яе на эвакуатар, і дзверы ў майстэрню, дзе зрабіць? рэгістрацыі , я трымаць вас у курсе...я б хацеў, каб з ім справіцца, я стрыгучы лішай...але вы павінны прызнаць, калі вы ? прайгралі..у бліжэйшы час...

yannsaba
06-01-2014, 18:35
Праблема, што калі ў вас дыягназ і праверыць, ці якія-небудзь dtc, і ў адсутнасць гэтых назіраных параметраў, кабелі не вельмі шмат.

gcmotor
14-01-2014, 12:44
Прывітанне, хлопцы, па-мойму праблема ? усе, чайнік.
Калі ласка, праверце, ці добра засцерагальнікі ўнутры аўто, тыя, што каля акумулятара, у бок батарэі, і тыя, побач з фільтрам салона. Просты sfiammata таму толькі спальваць засцерагальнікі..