Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта Fiat Punto 13mjt 70cv
Добры дзень, Вы даеце мне парады на гэтую карту , я не ўпэўнены, на цэнтральны правільнае EGR , і што тычыцца крокам ідуць добра, для змены без перабольшанняў ?
.
carlo abarth
03-03-2013, 12:28
вы не закранулі амаль нічога, і тое, што вы закранулі не ідзе так жа добра, перарабляць!!!
вы не закранулі амаль нічога, і тое, што вы закранулі не ідзе так жа добра, перарабляць!!!
Дзякуй Карла , але вы spiacebbe быць больш? канструктыўнай ! я хацеў бы зразумець, дзе памылкі.
michele30
03-03-2013, 20:27
ін'екцыі не мы і не вы mod. на ўсей карце, а не на ўсе нагрузкі. бакі ад 1250 або лепш 1500 аб.
абмежавальнікі занадта розныя, сярод іх фолаў роўныя павелічэння
ін'екцыі не мы і не вы mod. на ўсей карце, а не на ўсе нагрузкі. бакі ад 1250 або лепш 1500 аб.
абмежавальнікі занадта розныя, сярод іх фолаў роўныя павелічэння
Ок, Дзякуй , я выконваю выпраўлення , адчуваеце, у мяне пытанне з партоў , каб не губляць часу на чытанне адпаведнага эбу , там v? прыкладна 1 гадзіну ,я спытаў на форуме, файл крычы, што я ? быў пасланы, і ? тое, што я змяніў , то ў другой палове дня я прачытаў у эбу obd, і я разумею, што файл ложкам і каля 2,50 мб супраць таго, ori mandatomi што ? каля 448 kb , як ніколі гэтая розніца ?
Чытанне я выконваецца з Galletto2 клон ў бд, трэба асобныя файлы, як гэта адбываецца з bdm ?
msport (exil77grande)
04-03-2013, 08:30
памер 70cv і 448kb,файл, які вы даслалі, можа быць ен, а певень закон або 2 м або 2,5 м., але мы гаворым пра 75-90cv то што-то не вяртаецца пошты адзін scren дадзеных ecu файл крычы, што вы далі, і то перад сном, што за бязмежжа.
explode82
05-03-2013, 15:00
калі ваша ? у 70cv і ? punto classic ? вельмі дзіўная велічыня файла,як сказаў msport пошты id ecu, што вы спрабуеце зразумець, аб чым ідзе гаворка? што не ідзе
Я таксама на гэты рухавік, лепш пеўнік або kess? Яны абодва заезду ў пісьмовай форме?
Check-sum... Прабачце, вінаваты т9