Перегляд Повної Версії : immo off 147 1.9 jtd 115cv
sportknight
02-03-2013, 14:27
привіт, хлопці,є друг, є проблема з його 147,механік сказав замінити всі, але не ? вдалося нам в гості****на практиці автомобіль на 2.5 обертів гасне або не конференц-й?,змінився також датчик оборотів,але нічого, тепер знайшов ебу в руїнах, але, очевидно ? від scodificare
я хотів би знати,для scodificare ці в послідовний не роблять, правда? треба отпаять в e2prom і processarla до школи? і що в програмі?
Але ебу ?? однак, якщо ви повинні спробувати, тільки якщо все в порядку, ви просто scodifica часткової.....
sportknight
02-03-2013, 14:51
ебу ? один edc15 на scodifica не повністю, не з'? ні в раз і ні в carsoftware для цього, я думаю, ви зробіть тільки smontanto eprom,ні?
часткове, тільки з eeprom . читайте і postala.
sportknight
02-03-2013, 16:01
Тому мені потрібен програміст, щоб прочитати
legendaryslave
02-03-2013, 16:31
код знаходиться в 95p08, якщо вуі провести частковий потрібно обробити її, в іншому випадку ви можете пройти, ніж ваша на нові ecu, і таким чином, зберегти всі дані, в іншому випадку ви повинні видалити e2p зробити читання для школи flasch і від їх загальної
sportknight
02-03-2013, 16:50
У 95p08 ? flash від читання, послідовний, з, що програмне забезпечення я повинен processarla?
немає. чекає . у 95p08 і eeprom, 8-контактний , потрібно мати програматор eprom, щоб читати і писати. це, якщо вам потрібно зробити частковий.
якщо вам потрібно зробити все ви повинні прочитати flash всередині ecu-зробити scodifica.
є 2 різні спогади, щоб 2 різних робіт .
я сподіваюся, що я знаю, пояснив.
legendaryslave
02-03-2013, 17:22
немає. чекає . у 95p08 і eeprom, 8-контактний , потрібно мати програматор eprom, щоб читати і писати. це, якщо вам потрібно зробити частковий.
якщо вам потрібно зробити все ви повинні прочитати flash всередині ecu-зробити scodifica.
є 2 різні спогади, щоб 2 різних робіт .
я сподіваюся, що я знаю, пояснив.
ви правильно, можливо, я висловив погано
freddyecu
02-03-2013, 17:32
Апр? блоки управління, так і орі, що злому забирає esprom code і встановіть на ту злому... Esprom, 8-контактний, і він поруч з flash
msport (exil77grande)
02-03-2013, 17:41
але якщо це лише тест, чому не зробити безпосередньо в послідовний?
sportknight
02-03-2013, 19:39
і що в програмі? я бачив, що ні разу і ні carsoftware підтримують scodifica з edc15c alfa romeo.. nyo4?
legendaryslave
02-03-2013, 19:46
у meucci тому вже перевіряв
sportknight
02-03-2013, 20:40
Ок, спасибі, хлопці
Код знаходиться в частині 95P08 і частково на flash.... залежить від ваших можливостей? якщо ви можете зробити часткову ти на e2p, в іншому випадку зробіть на flash в послідовний....
Хлопці, але, щоб зробити scodifica всього через послідовний порт, просто підключіть MPPS або Півень v2 до роз'єму OBD, як якщо б вона була простій письмовій формі? Або ми повинні слідувати схемі, точно? Я заявляю, що ecu, що я повинен scodificare не має свій ключ, так що я повинен scodificarla в послідовний обхід до іммо і потім записати файл scodificato.
Спасибі всім
freddyecu
12-09-2013, 01:29
Хлопці, але, щоб зробити scodifica всього через послідовний порт, просто підключіть MPPS або Півень v2 до роз'єму OBD, як якщо б вона була простій письмовій формі? Або ми повинні слідувати схемі, точно? Я заявляю, що ecu, що я повинен scodificare не має свій ключ, так що я повинен scodificarla в послідовний обхід до іммо і потім записати файл scodificato.
Спасибі всім
Ви повинні виконати читання, то лікування files ліжко наприклад з carsoftware, а потім виконати запис.... Майте на увазі, що carsoftware не виправляє cks .. Okkio ви можете заблокувати ecu....
x загальної бд ви на flasch, а потім обчислити cks ( контрольні лампи горять звичайні двигуна і код )
legendaryslave
12-09-2013, 14:03
Carbo для всього необхідно пройти процедури видалення 95p08, в іншому випадку ви не зможете прочитати в школі або dissaldi в 29f400
Іноді не просто поміняти 95p08, але також і файли flash.
Інша процедура: NB, необхідно мати пристрій, який зчитує та записує дані в блок управління.
дії в школі:
вихідний блок, колега, l' hw роз'єм і читайте flash.
Візьми блок управління зодіаку руїнах, відкрийте її і dissalda eprom, 95p08 (8pin smd). колега, l' hw і читайте flash, зберегти його і потім перепланувати з flash зчитується у вихідний блок. (Цей крок вам потрібно, щоб обійти черзі для читання і запису ебу, одужав, але працює не на всіх блоках управління).
тепер салда в 95p08 у вихідний блок. клон ок