Прагляд Поўнай Версіі : immo off 147 1.9 jtd 115cv
sportknight
02-03-2013, 14:27
прывітанне, хлопцы,есць адзін, есць праблема з яго 147,механік сказаў, што замяніць усе, але не ? удалося нам у госці ****на практыцы аўтамабіль на 2.5 абаротаў згасае ці не канферэнц-й?,змяніўся таксама датчык абаротаў,але нічога, цяпер знайшоў эбу ў руінах, але, відавочна ? ад scodificare
я хацеў бы ведаць,для scodificare гэтыя ў паслядоўны не робяць, праўда? трэба отпаять ў e2prom і processarla да школы? і што ў праграме?
Але эбу ?? аднак, калі вы павінны паспрабаваць, толькі калі ўсе ў парадку, вы проста scodifica частковай.....
sportknight
02-03-2013, 14:51
эбу ? адзін edc15 на scodifica не цалкам, не c'? ні раз і ні ў carsoftware для гэтага, я мяркую, вы зрабіце толькі smontanto eprom,няма?
частковае, толькі з eeprom . чытайце і postala.
sportknight
02-03-2013, 16:01
Таму мне патрэбны праграміст, каб прачытаць
legendaryslave
02-03-2013, 16:31
код знаходзіцца ў 95p08, калі вуи вырабіць частковы трэба апрацоўваць яе, у адваротным выпадку вы можаце прайсці, чым ваша на новыя ecu, і такім чынам, захаваць усе дадзеныя, у адваротным выпадку вы павінны выдаліць e2p зрабіць чытанне для школы flasch і ад іх агульнай
sportknight
02-03-2013, 16:50
У 95p08 ? flash ад чытання, паслядоўны, з, што праграмнае забеспячэнне я павінен processarla?
няма. чакае . у 95p08 і eeprom, 8-кантактны , трэба мець программатор eprom, каб чытаць і пісаць. гэта, калі вам трэба зрабіць частковы.
калі вам трэба зрабіць ўсе вы павінны прачытаць flash ўнутры ecu-зрабіць scodifica.
есьць 2 розныя ўспаміны, каб 2 розных работ .
я спадзяюся, што я ведаю, патлумачыў.
legendaryslave
02-03-2013, 17:22
няма. чакае . у 95p08 і eeprom, 8-кантактны , трэба мець программатор eprom, каб чытаць і пісаць. гэта, калі вам трэба зрабіць частковы.
калі вам трэба зрабіць ўсе вы павінны прачытаць flash ўнутры ecu-зрабіць scodifica.
есьць 2 розныя ўспаміны, каб 2 розных работ .
я спадзяюся, што я ведаю, патлумачыў.
вы правільна, магчыма, я выказаў дрэнна
freddyecu
02-03-2013, 17:32
Красавіка? блокі кіравання, так і крычы, што ўзлому забірае esprom code і ўсталюеце на тую ўзлому... Esprom, 8-кантактны, і ен побач з flash
msport (exil77grande)
02-03-2013, 17:41
але калі гэта ўсяго толькі тэст, чаму не зрабіць усяго непасрэдна ў паслядоўны?
sportknight
02-03-2013, 19:39
і што ў праграме? я бачыў, што ні раз і ні carsoftware падтрымліваюць scodifica з edc15c alfa romeo.. nyo4?
legendaryslave
02-03-2013, 19:46
у meucci назад ужо правяраў
sportknight
02-03-2013, 20:40
Ок, дзякуй, хлопцы
Код знаходзіцца ў частцы на 95P08 і часткова на flash.... залежыць ад вашых магчымасцяў? калі вы можаце зрабіць частковую ты на e2p, у адваротным выпадку зрабіце ўсе на flash ў паслядоўны....
Хлопцы, але, каб зрабіць scodifica усяго праз паслядоўны порт, проста падключыце MPPS або Певень v2 да раз'ем OBD, як калі б яна была простай пісьмовай форме? Ці мы павінны прытрымлівацца схеме, дакладна? Я заяўляю, што ecu, што я павінен scodificare не мае свой ключ, так што я павінен scodificarla паслядоўны ў абыход да иммо і затым запісаць файл scodificato.
Дзякуй усім
freddyecu
12-09-2013, 01:29
Хлопцы, але, каб зрабіць scodifica усяго праз паслядоўны порт, проста падключыце MPPS або Певень v2 да раз'ем OBD, як калі б яна была простай пісьмовай форме? Ці мы павінны прытрымлівацца схеме, дакладна? Я заяўляю, што ecu, што я павінен scodificare не мае свой ключ, так што я павінен scodificarla паслядоўны ў абыход да иммо і затым запісаць файл scodificato.
Дзякуй усім
Вы павінны выканаць чытанне, то лячэння files ложак напрыклад з carsoftware, а затым выканаць запіс.... Майце на ўвазе, што carsoftware не выпраўляе cks .. Okkio вы можаце заблакаваць эбу....
x агульнай бд вы на flasch, а затым вылічыць cks ( кантрольныя лямпы гараць звычайныя рухавіка і код )
legendaryslave
12-09-2013, 14:03
Carbo для агулам неабходна прайсці працэдуры выдалення 95p08, у адваротным выпадку вы не зможаце прачытаць у школе або dissaldi ў 29f400
Часам не проста памяняць 95p08, але таксама і файлы flash.
Іншая працэдура: NB, неабходна мець прыладу, якое счытвае і запісвае дадзеныя ў блок кіравання.
дзеянні ў школе:
зыходны блок, калега, l' hw раз'ем і чытайце flash.
Вазьмі блок кіравання задыяку руінах, адкрыйце яе і dissalda eprom, 95p08 (8pin smd). калега, l' hw і чытайце flash, захаваць яго і затым перапланаваць з flash счытваецца у зыходны блок. (Гэты крок, вам трэба, каб абыйсці чарзе для чытання і запісы эбу, ачуняў, але працуе не на ўсіх блоках кіравання).
цяпер салда ў 95p08 у зыходны блок. клон ок