КПК

Перегляд Повної Версії : my presentation!

pitty
01-03-2013, 16:50
Привіт, хлопці.

? честь стати частиною цього форуму. Мене звуть День, мені 30 років і я в провінції Трапані. По роботі часто в Аугсбурзі (SR).
Для інформації не esitatemi зв'язатися. Я сподіваюся, що зможу і sapervi відповісти. Я спеціалізуюся на автомобілях групи vag, у мене а4 2008 року 143cv, і ви зрозумієте, Xch? я в цьому форумі. Я знаю, кожен схема підключення і установка та зняття кожної частини. Я знав двох адміністраторів, спасибі їм свою щиру подяку x pasienza, що мене посвятили в цей день весь курс.
Тільки сьогодні я закінчив готувати моя перша карта, що спробує? що в блі вихідні, як тільки я повертаюсь додому. Я не можу чекати!
Що сказати, якщо вам потрібно тут.

egs
01-03-2013, 18:08
Ласкаво просимо....

giarras
01-03-2013, 19:09
ласкаво просимо між нами,

pitty
02-03-2013, 00:29
Спасибі ragazzuoli.. Мо він починає. Rimbocchiamoci рукава!!! так так так!!! Ви знаєте як включити оповіщення ***** для кожної зміни в пост, де я відповідаю?

giarras
02-03-2013, 09:34
Спасибі ragazzuoli.. Мо він починає. Rimbocchiamoci рукава!!! так так так!!! Ви знаєте як включити оповіщення ***** для кожної зміни в пост, де я відповідаю?

дивіться, якщо ви знаходитесь тут:

https://www.professionalchiptuning.net/faq.php?faq=vb3_board_faq#faq_vb3_user_profile

mafani
02-03-2013, 11:16
привіт і ласкаво просимо

pitty
02-03-2013, 13:44
привіт і спасибі!!!!

msport (exil77grande)
02-03-2013, 17:06
привіт і benarrivato я бачу, що ви ввели,краще так.

pitty
02-03-2013, 21:39
так так так... дякую... я добре пам'ятаю свої перші дні на форумі audi, де я написав і супер-активіст...
Я повинен сказати все, я все ще відчуваю себе трохи втратив, але я намагаюся приєднатися краще, то у вихідні я не granch? зробити, і тому я весь час. На іншому форумі, тепер вони прекрасно знають мої години і дні, і, коли затримка в реакціях день знають, що вони можуть зламати коробки, коли вони хочуть, навіть в телефон або на whastapp... За те, що я знаю, хлопчиків завжди є. Дайте мені вчитися зовсім небагато " пі? на всі ці теми, які для мене є новими або майже, і ми побачимо! між тим, якщо у вас bisogono зміни електронних і модернізація групи VAG, дайте мені знати! Можливо, я намагаюся допомогти вам. Я роблю невеликий приклад: сьогодні зателефонував один (поки я спав вранці до 11!!! ясно) чому? він хотів знати, чи він може воскресити golf V, 2005 року, враховуючи, що вони зробили карту, і з тих пір не ? pi? ігри. Я ? прийшов відразу на розум, проблема з контрольною впевнений, що не ? була розрахована правильно, але будете бачити? у п'ятницю? коли я повертаюся додому!
Максимум беру VAS-і постріл всередині оригінальне програмне забезпечення від мами VW, в надії, що вони не підійшли до іммо!
так так так!!!

carlo abarth
02-03-2013, 21:57
ласкаво просимо!

rsteam
04-03-2013, 20:42

наприклад, зайти в меню, що ви не один на мільйон! :D

pitty
05-03-2013, 17:14
Scuaa але ось відео я можу дивитися на нього. У мене adsl, коли sar? вдома у вихідні. Ви можете пояснити мені, а також про те, що автомобіль?