КПК

Прагляд Поўнай Версіі : my presentation!

pitty
01-03-2013, 16:50
Прывітанне, хлопцы.

? гонар стаць часткай гэтага форуму. Мяне завуць Дзень, мне 30 гадоў і я ў правінцыі Трапани. Па працы часта ў Аўгсбургу (SR).
Для інфармацыі не esitatemi звязацца. Я спадзяюся, што змагу і sapervi адказаць. Я спецыялізуюцца на аўтамабілях групы vag, у мяне а4 2008 года 143cv, і вы зразумееце, Xch? я ў гэтым форуме. Я ведаю, кожны схема падлучэння і ўстаноўка і зняцце кожнай часткі. Я ведаў двух адміністратараў, дзякуй ім сваю шчырую падзяку x pasienza, што мяне пасвяцілі ў гэты дзень увесь курс.
Толькі сення я скончыў рыхтаваць мая першая карта, што паспрабуе? што ў блі выхадныя, як толькі я вяртаюся дадому. Я не магу чакаць!
Што сказаць, калі вам трэба тут.

egs
01-03-2013, 18:08
Сардэчна запрашаем....

giarras
01-03-2013, 19:09
сардэчна запрашаем паміж намі,

pitty
02-03-2013, 00:29
Дзякуй ragazzuoli.. Мо ен пачынае. Rimbocchiamoci рукавы!!! ды ды ды!!! Вы ведаеце, як ўключыць абвесткі ў ***** для кожнага змены ў пост, дзе я адказваю?

giarras
02-03-2013, 09:34
Дзякуй ragazzuoli.. Мо ен пачынае. Rimbocchiamoci рукавы!!! ды ды ды!!! Вы ведаеце, як ўключыць абвесткі ў ***** для кожнага змены ў пост, дзе я адказваю?

глядзіце, калі вы знаходзіцеся тут:

https://www.professionalchiptuning.net/faq.php?faq=vb3_board_faq#faq_vb3_user_profile

mafani
02-03-2013, 11:16
прывітанне і дабро запрашаем

pitty
02-03-2013, 13:44
прывітанне і дзякуй!!!!

msport (exil77grande)
02-03-2013, 17:06
прывітанне і benarrivato я бачу, што вы адразу ўвялі,лепш так.

pitty
02-03-2013, 21:39
ды ды ды... дзякуй... я добра памятаю свае першыя дні на форуме audi, дзе я напісаў і супер-актывіст...
Я павінен сказаць усе, я ўсе яшчэ адчуваю сябе крыху страціў, але я спрабую далучыцца ў лепш, то ў выхадныя я не granch? зрабіць, і таму я ўвесь час. На іншым форуме, цяпер яны выдатна ведаюць мае гадзіны і дні, і, калі затрымка ў рэакцыях дзень ведаюць, што яны могуць зламаць скрынкі, калі яны хочуць, нават у тэлефон або на whastapp... За тое, што я ведаю, хлопчыкаў заўседы есць. Дайце мне вучыцца зусім няшмат " пі? на ўсе гэтыя тэмы, якія для мяне з'яўляюцца новымі або амаль, і мы ўбачым! між тым, калі ў вас bisogono змены электронных і мадэрнізацыя групы VAG, дайце мне ведаць! Магчыма, я спрабую дапамагчы вам. Я раблю невялікі прыклад: сення адзін патэлефанаваў (пакуль я спаў раніцай да 11!!! ясна) чаму? ен хацеў ведаць, ці можа ен ўваскрэсіць golf V, 2005 года, улічваючы, што яны зрабілі карту, і з тых часоў не ? pi? гульні. Я ? прыйшоў адразу на розум, праблема з кантрольнай упэўнены, што не ? была разлічана правільна, але будзеце бачыць? у пятніцу? калі я вяртаюся дадому!
Максімум бяру VAS-і стрэл ўнутры арыгінальнае праграмнае забеспячэнне ад мамы VW, у надзеі, што яны не падышлі да иммо!
ды ды так!!!

carlo abarth
02-03-2013, 21:57
сардэчна запрашаем!!

rsteam
04-03-2013, 20:42

напрыклад, зайсці ў меню, што вы не адзін на мільен! :D

pitty
05-03-2013, 17:14
Scuaa але вось відэа я магу глядзець на яго. У мяне adsl, калі sar? дома ў выхадныя. Вы можаце растлумачыць мне, а таксама аб тым, што аўтамабіль?