Прагляд Поўнай Версіі : Першыя крокі з ecm titanium
мансардных
16-07-2012, 21:57
magi1984
16-07-2012, 23:02
савет аб тым, як адлюстраваць ці пра тое, як usar праграмы?
мансардных
16-07-2012, 23:12
я яшчэ ў пачатку, і, перш чым супаставіць, маю на ўвазе даведацца больш? магчыма, для выкарыстання ? даволі зручны, хоць я павінен прызнаць, што st? буду спрабаваць, ты cel'ў вас есць?
magi1984
16-07-2012, 23:37
так,зараз пайду спаць,у любым выпадку, калі ў вас есць пытанне загана,а, калі ведаю адказ заўтра, як толькі я пастаўлю табе кажу!
мансардных
16-07-2012, 23:40
ок дзякуй за наяўнасці?, заўтра
meccano85
17-07-2012, 08:24
таму рэкамендуецца як праграма?
magi1984
17-07-2012, 08:31
я мы я лічу добра, c'? павінен таксама сказаць, што я ў пачатку і цяпер ? адзіная праграма, якую я ведаю (таму мае меркаванне контэ адносна мала)
meccano85
17-07-2012, 10:58
я таксама заўседы выкарыстоўваў ecm2001....
magi1984
17-07-2012, 11:02
б? што ? напэўна, тытан ? лепшае 2001
мансардных
17-07-2012, 16:27
у самай справе ? лепш, але таксама ecm 2001, каб зрабіць першы вопыт, не ? дрэнна, якой інтэрфейс вы выкарыстоўваеце яго?
magi1984
17-07-2012, 17:41
я з kess v2 арыгінал
але ў рэшце рэшт інтэрфейс ? адносная, служыць толькі чытаць і пісаць, не важна з sw
мансардных
17-07-2012, 17:57
? я лічу, што добры інтэрфейс гарантый ;-) і, выкарыстоўваючы powergate m або r, што скажаце?
magi1984
17-07-2012, 19:01
на жаль, я не ведаю, прабачце.
тое, што я хацеў сказаць я ? што добры інтэрфейс ? гарантыя поспеху ў тым, што запіс файла, і на гэтым сон згодны, граф, але не мае з тым, што для апрацоўкі файла.
cio? калі файла ? балюча, вы можаце запісаць яго з лепшы інтэрфейс у свеце, але файл sar? усе роўна балюча пасля загрузкі на аўтамабілі
мансардных
17-07-2012, 19:18
saivivere
19-07-2012, 13:05
мансардных
19-07-2012, 13:45
вам растлумачу коратка, powergate ? выгляд інтэрфейсу аўтаномнай акругі. ен сілкуецца прама ад obd2 і счытвае зыходны файл, загрузіць яго на пк з aposito праграмы і змяніць яго з дапамогай ecm, пасля змены файла, пераўтворыцца ў powergate і загружаецца ў варшавы сапраўды добра працуе і +? таксама хутка
msport (exil77grande)
19-07-2012, 14:11
таксама гэты артыкул ў версіі m sara' форуму.
saivivere
19-07-2012, 15:01
вам растлумачу коратка, powergate ? выгляд інтэрфейсу аўтаномнай акругі. ен сілкуецца прама ад obd2 і счытвае зыходны файл, загрузіць яго на пк з aposito праграмы і змяніць яго з дапамогай ecm, пасля змены файла, пераўтворыцца ў powergate і загружаецца ў варшавы сапраўды добра працуе і +? таксама хутка
мансардных
19-07-2012, 18:25
сапраўды, пу? утрымліваць да 3-файл, арыгінал + 2 змененыя, я нават папярэдняя версія 6 кнопак, якія, на жаль, вы не можаце? pi? скінуць, але другой версіі ? зусім іншая гісторыя, ? хуткі, інтуітыўна зразумелы і просты ў выкарыстанні ;-) думаю, што для запісу файла зменены на fiesta 1.4 tdci займае менш за 3 хвілін, стары ce ne аддаваў 10
мансардных
19-07-2012, 18:26
таксама гэты артыкул ў версіі m sara' форуму.
вельмі добра admin, - ы? ці не, не s? калі будзе? адкрыты раздзел продажу? капуста з нецярпеннем чакаю максімум хе-хе
вельмі добра admin, - ы? ці не, не s? калі будзе? адкрыты раздзел продажу? капуста з нецярпеннем чакаю максімум хе-хе
на працягу 2 дзен мы адкрываем раздзел.
мансардных
19-07-2012, 18:55
вельмі добра!!! porca vacca!! я не магу чакаць, чаканне на прадукты, вы не можаце падарыць? клоны або арыгіналы?
magi1984
19-07-2012, 19:03
я б сказаў, што мы не па тэме :D ;)
мансардных
19-07-2012, 19:05
saivivere
21-07-2012, 23:14
на працягу 2 дзен мы адкрываем раздзел.
Добра, з нецярпеннем чакаем!! ;)
msport (exil77grande)
22-07-2012, 08:42
Добра, з нецярпеннем чакаем!! ;)
ужо цяпер адкрыта паступова дадаем пару прадуктаў.
мансардных
31-07-2012, 19:41
хлопцы, я ведаю, што я riempirete абразы хе-хе але ў мяне праблема з ecm, калі я карту арыгінальнай, за выключэннем усе ок, але калі я іду здымаць, каб параўнаць яго з арыгіналам мне кажа, што памер 2 файла розныя, і я рэкамендую riallinemaneto калі-то зрабіў мне кажа, што разлік cecksum не ? правільна, дзе памылка?
magi1984
31-07-2012, 20:32
прабачце, што памеры маюць два файла, арыгінал і зменены?
Павінны быць 2 мега, калі ваш аўтамабіль ? адзін edc16c35
мансардных
31-07-2012, 20:50
арыгінал 1mega гэтай зменена 32bite
saivivere
31-07-2012, 23:30
32 байта? можа быць, 32kb не разумею, як гэта магчыма, але які ecu мы гаворым?
мансардных
31-07-2012, 23:46
edc16c31 bmw 530d 2004 года
ECM titanium, якая версія?
мансардных
01-08-2012, 00:22
? у 1.61, вядома, я памыляюся, што-то
Калі ў вас v1.49.... будзьце асцярожныя, што шмат памылак, я прапаную выкарыстоўваць яго толькі, каб бачыць, адрасы, карты
замест v1.61..... і ок працуюць добра, нават cecksum
мансардных
01-08-2012, 00:28
? у 1.61 для windows 7, вы ведаеце, што можа быць памылка? я спрабаваў параўнаць іншыя карты зроблены не мной, і я бачу кожны крок, але калі я я мап і зыходны файл, і, акрамя мяне, ад гэтых праблем
Прабачце, але я не прачытаў вышэй
Тады час загрузкі файла на врі я змяняла, то перайдзіце вышэй у левым верхнім куце, дзе ce напісаць файл clikki і націсні захаваць eprom зменена ты зрабіў так?
мансардных
01-08-2012, 00:32
гэта сапраўды так?, за выключэннем выпадкаў, у тэчцы з крокам
У якой тэчцы крокам?
я ж сказаў вышэй, у левым верхнім куце ce напісаныя файл clikkaci вышэй, і адкрыецца экран, дзе ce напісана захаваць eprom зменены, мы clickki і зрабіць экспарт у файл адкрываецца іншы schermatae яго, хай уратуе, дзе вы хочаце
мансардных
01-08-2012, 00:42
мне 2 галасы
захаваць карту дадзеных
захаваць карту з крокам
Тады вы памыляецеся, цяпер я зразумеў гэта, калі вы робіце змены ў табліцы, то для пацвярджэння трэба зачыніць акно і пацвердзіце змены, якія вы зрабілі ў гэтым вам паведамляе
на першым экране (там, дзе час загрузкі файла на врі і mod) і іх выканайце дзеянні, што я апісаў вышэй
ад скажыце мне, што вы разумееце, заўтра я павінен прачнуцца хутка.
мансардных
01-08-2012, 00:53
ок, можа, і есць, калі яна кажа мне, каб выратаваць мяне ад 3 галасы
копія крокам на картах сумежных
перапісаць карты сумежных
не змяняць карты сумежных
які выбраць?
Гэта залежыць ад таго, што вы рэдагуеце загорнутыя карты сумежных розныя, такім чынам, і кантраляваць, каб прама цяпер вы хацелі б ведаць, як гэта зрабіць, каб захаваць вашу працу, што вы зрабілі
затым націсніце і капіраванне крокам на картах і аднадумцаў, то выканаеце тое, што я сказаў вам, перш чым
мансардных
01-08-2012, 01:00
ок, цяпер я бачу, чекбокс справа, што я змяніў, што пазначаныя, зараз я паспрабую яшчэ раз перазагрузіць карту арыгінал і тое, што толькі што быў зменены, каб праверыць, ці, з крокам
Для іх прагляду вы можаце clikkarci вышэй надпіс, што вы хочаце, тыпу, абмежавальнікі крутоўнага моманту і г.д., каб захаваць працу, замест гэтага вы павінны пстрыкніце файл і захаваць зменены eprom
miii ты мне пацення
мансардных
01-08-2012, 01:06
хехехе admin я ведаю, што я ciofeca, за выключэннем выпадкаў, калі праца кажа мне, каб запісаць зменены файл базы дадзеных рэестра?
націсніце " не " пасля таго, як вы кажа хочаце экспартаваць і іх захаванні, дзе вы хочаце
мансардных
01-08-2012, 01:11
admin, вы не паверыце, але cel'я зрабіў гэта хехехе дзякуй за бясконцае цярпенне :cool: ты вялікі
Ок, спакойнай ночы да заўтра
мансардных
01-08-2012, 01:15
дзякуй яшчэ раз, заўтра, цяпер я спрабую што-то зрабіць, і мы бачым,
што вы думаеце, мы робім прыгожае відэа, і мы размесцім? ніхто ніколі не адважваўся так шмат на форуме, Італьянскіх, час, f? толькі на версіі ecm2001 відэа, зробленыя ў паўдневай амерыцы на іспанскай мове.
мансардных
01-08-2012, 01:29
я ўпэўнены, што было б карысна для zucconi, як я, хе-хе прама цяпер ? усе вельмі пі? зразумела, гэта ? форум, праўда! нават пачаткоўцы, якія не маюць асновы, як мяне могуць даведацца, калі б была магчымасць? зрабіць платныя курсы, якія кіруюцца адміністратарамі, я б першы ім
msport (exil77grande)
01-08-2012, 09:24
што вы думаеце, мы робім прыгожае відэа, і мы размесцім? ніхто ніколі не адважваўся так шмат на форуме, Італьянскіх, час, f? толькі на версіі ecm2001 відэа, зробленыя ў паўдневай амерыцы на іспанскай мове.
шчыра кажучы, не яблык б зрабіць гэтую працу, і я растлумачу, таму што,перш за ўсе гэты відэа курс, стане ясна, у рукі ўсе ў самыя кароткія тэрміны, і гэта дасць мне шмат клопатаў, улічваючы, што тады пачынаюць' спрэчку для памяншэння вопыт тых, хто гэта зрабіў,акрамя таго, я не думаю, што правільна ў дачыненні да тых, хто, як я, робіць гэта за карабель, і ен заплаціў і працягвае плаціць вам тысяч еўра ў год, паміж падпіскі і курсы, пры гэтым, не зразумейце мяне няправільна, я тут з максімальнай даступнасці, каб дапамагчы вам, але ў максімальна магчымай ступені,я думаю, што ўжо ў гэтым форуме мы робім вялікую працу, і мы не спрабуем спекуляваць на не наадварот, мы паспрабуем дапамагчы ў вырашэнні праблемы, і не для таго, каб прымусіць вас пайсці больш назад costringentovi, звяртайцеся ў нашу службу онлайн, або іншым спецыялістам, як гэта робяць на многіх іншых форумах,2 прыкладаў праблемы, якія адчувае карыстальнік, вы ведаеце, жыць на golf v, якая абмежавана і карту, што паліў і хадзіў мала карыстальнікаў magi1984 bmw 1-й серыі, што пасля некалькіх саветаў,адрасоў, зараз ідзе добра без курэння.
msport (exil77grande)
01-08-2012, 09:28
я ўпэўнены, што было б карысна для zucconi, як я, хе-хе прама цяпер ? усе вельмі пі? зразумела, гэта ? форум, праўда! нават пачаткоўцы, якія не маюць асновы, як мяне могуць даведацца, калі б была магчымасць? зрабіць платныя курсы, якія кіруюцца адміністратарамі, я б першы ім
я і адміністратар, мы вырашылі ўвесці гэтую паслугу, але мы яшчэ не зрабілі так, таму што есць некалькі рэчаў, каб абмеркаваць,акрамя таго, курс сур'езны, дзе вучаць сур'езна, супастаўленне з 0 і ў канцы курса, ведаючы, як перапрызначыць сапраўды файл ці ведаеце вы колькі павінен каштаваць?
я некалькі гадоў таму я з базавых курсаў, які я добра заплацілі, і, калі шчыра, мне не далі добрых вынікаў,так сказаць, вядома, легка,варта сказаць, маляня, і легка, але ў канцы вы павінны ўбачыць канчатковы вынік.
шчыра кажучы, не яблык б зрабіць гэтую працу, і я растлумачу, таму што,перш за ўсе гэты відэа курс, стане ясна, у рукі ўсе ў самыя кароткія тэрміны, і гэта дасць мне шмат клопатаў, улічваючы, што тады пачынаюць' спрэчку для памяншэння вопыт тых, хто гэта зрабіў,акрамя таго, я не думаю, што правільна ў дачыненні да тых, хто, як я, робіць гэта за карабель, і ен заплаціў і працягвае плаціць вам тысяч еўра ў год, паміж падпіскі і курсы, пры гэтым, не зразумейце мяне няправільна, я тут з максімальнай даступнасці, каб дапамагчы вам, але ў максімальна магчымай ступені,я думаю, што ўжо ў гэтым форуме мы робім вялікую працу, і мы не спрабуем спекуляваць на не наадварот, мы паспрабуем дапамагчы ў вырашэнні праблемы, і не для таго, каб прымусіць вас пайсці больш назад costringentovi, звяртайцеся ў нашу службу онлайн, або іншым спецыялістам, як гэта робяць на многіх іншых форумах,2 прыкладаў праблемы, якія адчувае карыстальнік, вы ведаеце, жыць на golf v, якая абмежавана і карту, што паліў і хадзіў мала карыстальнікаў magi1984 bmw 1-й серыі, што пасля некалькіх саветаў,адрасоў, зараз ідзе добра без курэння.
вы цалкам маеце рацыю, але мая прапанова было толькі паказаць, бачыў, што які-небудзь карыстальнік знайшоў праблемы, а не спосабы і крытэры змяненняў у файлы, але і розныя каманды кіравання праграмай.
мансардных
01-08-2012, 14:04
я і адміністратар, мы вырашылі ўвесці гэтую паслугу, але мы яшчэ не зрабілі так, таму што есць некалькі рэчаў, каб абмеркаваць,акрамя таго, курс сур'езны, дзе вучаць сур'езна, супастаўленне з 0 і ў канцы курса, ведаючы, як перапрызначыць сапраўды файл ці ведаеце вы колькі павінен каштаваць?
я некалькі гадоў таму я з базавых курсаў, які я добра заплацілі, і, калі шчыра, мне не далі добрых вынікаў,так сказаць, вядома, легка,варта сказаць, маляня, і легка, але ў канцы вы павінны ўбачыць канчатковы вынік.
msport (exil77grande)
01-08-2012, 14:05
вы цалкам маеце рацыю, але мая прапанова было толькі паказаць, бачыў, што які-небудзь карыстальнік знайшоў праблемы, а не спосабы і крытэры змяненняў у файлы, але і розныя каманды кіравання праграмай.
ну ў гэтым выпадку дапамогу, з задавальненнем тых, хто мае патрэбу, як зрабіў з адмін гаррет ледзь больш, але на прамы шлях.
мансардных
01-08-2012, 14:11
msport (exil77grande)
01-08-2012, 14:15
вы памыляецеся-гэта не нуда дапамагчы тых, хто ведае менш, і клопатаў заўседы паўтараць адны і тыя ж рэчы, але мы таксама тут, у гэтым ціхім.
мансардных
01-08-2012, 15:51
admin я магу толькі падзякаваць і даведацца, стараючыся не varvi паўтараць адно і тое ж. або па крайняй меры паспрабаваць ;)
magi1984
01-08-2012, 16:03
я паставіў нататкі, зробленыя ў працэсе, безумоўна, не ? шмат, але ? у любым выпадку пачатак
мансардных
01-08-2012, 16:11
мансардных
01-08-2012, 16:30
хлопцы, я вывучаю карту, што я ? быў зроблены спецыялістам, каб убачыць, што і як былі закрануты пэўныя значэння, я паспрабаваў зрабіць некаторыя змены, перш за ўсе, да нізкіх коштах, чаму? да 2000 абаротаў c'? адтуліну вельмі востра, што знікае, калі вы набярэце 2000 абаротаў кожны крок зыходзіў ад 1500 абаротаў, прывеўшы ў працэнтах 1300 абаротаў, грунтуючыся на значэнні, прыведзеныя і разліку правільны крок у таблічнай, я б не апублікаваць яго-чаму? мне не здаецца справядлівым па адносінах да яе, магу сказаць, што гэта тычыцца толькі сістэмы ўпырску паліва, чаму? турба ? упраўленне: пнеўматыка з ручной рэгуляваннем перепускного клапана, што я і зрабіў, я падвышаючы ціск 0,2 бар, і праверыўшы ўсе, з манометрам аўтамабіль ? еўра 3, то без fap\dpf
magi1984
01-08-2012, 16:45
я вам скажу толькі адно, з асабістага вопыту, на маей машыне.
я пачаў параўноваць ін'екцый перад 1000rpm, а затым 1500, але аўтамабіль я курыў.
цяпер, што не забівае, тое робіць ад 1700rpm не паліць-й?
так што не на ўсіх аўто ? можаце даць крокам gi? ад нізкіх абаротаў, не мае пабочных эфектаў (fumosit? выхлапных газаў)
мансардных
01-08-2012, 16:50
аднак вочы! есць некаторыя titanium, што памыляюцца ўсе cheksum
мансардных
11-08-2012, 20:28
версія 1.61 ? лепшы
я з ecm 2001 года ніколі не было праблем.
даказаная на тытан і эбу заблакаваны
Тое, што гэта не добра, і 1.49 .....1.61 90% і ок
Я павінен паспрабаваць, каб выцягнуць з сумы
mavaila1972
15-08-2012, 20:04
Тое, што гэта не добра, і 1.49 .....1.61 90% і ок
праўда, я таксама спрабаваў файл і ўсе ок, толькі сумневы мяне застаецца на me9
прывітанне, хлопцы, прабачце, калі я ўмяшання, але я хацеў пацвердзіць, я таксама, што з titanium 1.49 я затрымаўся мой эбу, што з ecm2001 я не быў і не адбылося, і я не мог растлумачыць, чаму, ведаючы, што cheksam яго calcolava мой пеўнік у пісьмовай форме, цяпер я даведаюся, у чым і праблема titanium. - Тое, што певень не мне справядліва??????? цяпер у мяне версія 1.61 для windows 7 pero, я баюся яго выкарыстоўваць, я павінен быў патэлефанаваць складальнікаў у раене, які мне разблакаваць у bdm і плаціць за гэта, пшанічнай денье. як ніколі не кабель я не разлічыла cheksam????
прывітанне мансардных вы liea
мансардных
16-08-2012, 03:36
вы ago, я ecm выкарыстоўваю і доступ у інтэрнэт?unziona добра, ? версія 1.61 full, для? для чытання і запісы выкарыстоўваю powergate, да гэтага часу ніякіх праблем
варта заўседы мець рэзервовую копію bdm, перад пачаткам работы праводзіць эксперыменты
mavaila1972
17-08-2012, 19:03
я не веру, што і версіі crakkate ecm titanium 1.61 выкарыстоўваю толькі для вывучэння карт
мансардных
17-08-2012, 19:06
шчыра вам неабходна праверыць, каб добра выглядаць, перш чым цягнуць сумы.
есць людзі, якія з ecm 1.61 ляжыць добра.
sa80libero
18-08-2012, 12:12
мне яна стасуецца з карты аднадумцаў....
x curiosity! вы скапіявалі ecm titanium сябрам, і вы не працуе?
заўседы x curiosit? як ты зрабіў гэта, каб працаваць на вашым пк?
дзякуй.
мансардных
20-08-2012, 21:58
ен зрабіў усе, што ад яго ? эксперт кампутарнай і сказаць праўду? я не ведаю, як ен гэта зрабіў, ен вярнуў мне ключ, які я даў з праграма гатовая для ўстаноўкі
ен зрабіў усе, што ад яго ? эксперт кампутарнай і сказаць праўду? я не ведаю, як ен гэта зрабіў, ен вярнуў мне ключ, які я даў з праграма гатовая для ўстаноўкі
у адказ на гэта ? як я тады растлумачу, нават ваш, не ? арыгінал ? як гаворыцца taroccato гаворка ? што, хто мае taroccato версіі 1.61 зрабіў менавіта тое, што зрабіў ваш сябар, есць розныя версіі, паверце, у некаторых з тураў, іншыя паводзяць сябе як арыгінал.
мансардных
20-08-2012, 22:13
вы на самай справе я ведаў, што гэта копія, але я спрабаваў сам зрабіць некаторыя невялікія змены на некаторых картах, а затым загружаць іх праз powergate і да гэтага часу ніякіх праблем, ен мяне запэўніў, што працуе сапраўды гэтак жа, як і яго адзіны недахоп тычыцца драйвераў, якія адсутнічаюць у базе дадзеных, і запыт іх, але ен, напрыклад, калі вы робіце іх самастойна або, па крайняй меры, cos? я сказаў
вы на самай справе я ведаў, што гэта копія, але я спрабаваў сам зрабіць некаторыя невялікія змены на некаторых картах, а затым загружаць іх праз powergate і да гэтага часу ніякіх праблем, ен мяне запэўніў, што працуе сапраўды гэтак жа, як і яго адзіны недахоп тычыцца драйвераў, якія адсутнічаюць у базе дадзеных, і запыт іх, але ен, напрыклад, калі вы робіце іх самастойна або, па крайняй меры, cos? я сказаў
я пацвярджаю, што існуе версія, якая працуе з 18500 прыкладна драйвер думае, што да цяперашняга часу на сення ен менш за 19000.
вы з ecm2001 драйвера ? вецер з тытанам, я ніколі не спрабаваў
мансардных
20-08-2012, 22:23
мая версія, ен 18475, ен мае каля 20000 mortacci яго хехехе :) я называю гэта вар'ят вучоны
няма я спампаваў з сайта free і воск нават свайго роду ключ актывацыі-
у мяне 1.61, але мне не здаецца ні вельмі добра... завісае пастаянна і некаторыя драйвера не загружаюцца, вас з гэтай аперацыйнай сістэмы вы выкарыстоўваеце?
magi1984
03-09-2012, 16:02
win7 (32 і 64bit, праблем няма
Я выкарыстоўваю яшчэ XP, магчыма, гэта тое, што ад непрыемнасцяў
мансардных
03-09-2012, 16:28
я выкарыстоўваю win7 64bit і ідзе да вялікай
Я ведаю, што і' prorprio то праблемы, то... але часам завісае? тып пошуку драйвераў?
мансардных
03-09-2012, 16:46
няма мяне ніколі не завісае, і ? таксама хутка, колькі кіроўца мае свой?
18349, і яна досыць павольна, нягледзячы на пк, так і даволі вялікі
мансардных
03-09-2012, 18:46
мая версія мае 18475 драйвераў, ваш па-мойму ? клон не вельмі надзейны ? версія 1.61 full?
Паспрабуйце проста адкрыць titanium калі ласка, выберыце мову, у гэтым выпадку, італьянская і clikki ок
пасля паспрабуйце выкарыстаць яго і паглядзець як ен сябе вядзе
добры дзень, хлопцы, я не магу дакладна зразумець, як я бачу з тытанам ціск турбіны у бар, як у 2001 годзе, як хто-то мне можа дапамагчы? дзякуй
добры дзень усім і добрага нядзелі, я хацеў бы задаць вам пытанне, па якой прычыне з тытанам, не робіць мяне супаставіць максімальны крутоўны момант да руху, да шостай? ecu ў пытанні і edc16c39 дзякуй.
msport (exil77grande)
25-11-2012, 17:02
тое, што вы кажаце, вы не можаце, я ведаю, што вы робіце беспарадак ,растлумачаны лепш і пошты-то экран, каб зразумець адзін аднаго лепш.
што я вам павінен direquando я заходжу на карту не прымушае мяне працаваць крутоўны момант ад 1 да 6. вы замест экю мод, які я зрабіў бы вы зірніце? дзякуй
sportknight
18-12-2012, 22:22
я ўсе яшчэ павінен паспрабаваць тытан,я спадзяюся, што гэта бязбольны пераход паміж 2001 і titanium...
alberto.bf
29-01-2013, 16:42
Гэта я пацвярджаю, 2001 ? добра.... але тытан ? бомба.... я спадзяюся, што піа піяна мне больш sodisfazioni ecm 2001...
Я б хацеў спампаваць кіраўніцтва, каб зразумець, mejo, дзе чапаць ?
antonio.o
30-01-2013, 00:49
прабачце, я магу злоўжываць вашай цярпення і прымусіць сябе зразумець, каб недалека, як даць крокам у 2D з titanium або лепш, каб зразумець працэнт, дата, чым у крычы.??
Дзякуй.
pabloescobar
30-01-2013, 10:20
Я з ecm titanium, а за тое, што мне рабіць я вельмі рады, што вы можаце? палепшыць драйвер maker, што дае вам сколкава? зрабіць драйверы асабістыя. Што тычыцца інтэрфейсу, выкарыстоўваю kess master
michele30
08-02-2013, 18:40
я titanium 1.61 ? апошняя версія або c'? адзін яшчэ да гэтага часу?
msport (exil77grande)
08-02-2013, 22:06
я titanium 1.61 ? апошняя версія або c'? адзін яшчэ да гэтага часу?
арыгінальная версія прайшла трохі 1.61
antonio.o
08-02-2013, 22:27
арыгінальная версія прайшла трохі 1.61
прабачце, але вы не можаце знайсці?
msport (exil77grande)
08-02-2013, 22:56
упэўнены, што вы знойдзеце дастаткова таго, што кантакты www.alientech.to
antonio.o
08-02-2013, 23:15
упэўнены, што вы знойдзеце дастаткова таго, што кантакты www.alientech.to
ну вы, вядома, дзякуй.
мансардных
07-05-2013, 22:18
хлопцы, хто-небудзь ? эксперт у прызнанні карты у 2d?
хлопцы, хто-небудзь ? эксперт у прызнанні карты у 2d?
Вы можаце выкарыстоўваць некаторыя карты прыкладзе драйвераў