КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Нагадаем, што даследаванне, якое я зрабіў датаваць

gevin
28-02-2013, 15:38
Для працы на блок служыць прыладай (Напрыклад. Мбіт / з), што дазваляе чытаць і пісаць ад разеткі ОДБ. У стадыі напісання, у машыне не вы павінны ўключыць радые, агнеў або адкрыць дзверцы; кампутар павінен быць падлучаны да электрычнай сеткі з застаўкі спячага рэжыму жорсткага дыска і антывірус адключаныя. Аўтамабільны акумулятар павінен быць зараджаны ці падключаны да аднаго starter/booster.

Калі, malaguratamente, (sgrat sgrat) блок кіравання блакуецца пры запісе не павінны закрыць карціну, але ўключыць recovery праграмнае забеспячэнне і паўтарыце спробу.

Калі гэтая спроба не працуе, адрываецца блок кіравання адкрывае яго, ставіць на стол, добра, цверды, падключыце адаптар сілкавання да спецыяльных pin-код і дзіма падлучэння BDM і перепрограммирует чытаць і складаць карту. Гэты метад не працуе з усімі блокамі кіравання, у некаторых (я не зразумеў, якія) ? трэба отпаяйте памяць і працаваць па-рознаму (гэта ? кіраўнік, у якой studier? pi? аб гэтым пазней).

Выцягнуў, карту гэтую ен чытае з праграмным забеспячэннем, тыпу ECM (дорага, але да таго ж валодаў многімі), і мы пераходзім да змены параметраў па свайму густу, але з сумленнем: Для працы на карту, трэба ведаць усе параметры змяняцца ў выніку змены любога з іх.

Для адключэння DPF і клапан EGR, выкарыстоўваюць іншыя праграмы.

Як паступіць? Нейкі карэкцыі?

sportknight
28-02-2013, 17:13
усе правільна, але...не маглі працягнуць на іншую тэму? :D

gevin
28-02-2013, 17:53
Права, я не думаў пра гэта, прашу прабачэння. :mad:

pitty
02-03-2013, 21:03
я б сказаў, што ў прынцыпе, ад пачаткоўцаў, якія, добра для mpps. Памятаю, што з таго, што вы не можаце зрабіць edc17, але вы павінны выкарыстоўваць іншае абсталяванне. Дадам, што гэтыя, а таксама ў стане чытаць іх праз obd ў стане нават напісаць іх, але для бяспекі, па-мойму, табе варта заўседы рабіць экскурсійнае ўсе edc17, па крайняй меры, першы час, каб зрабіць копіі.
Ад таго, што я прачытаў і даведаўся ў гэтай дзіўнай форум gi? у некалькі дзень, каб выдаліць fap і dpf лепш, што вы належыце на інтэрнэт, так? тыя праграмы, аб якіх вы кажаце, яны робяць іх абавязак, але яны гэта робяць па не аптымальнай. Я зразумеў, што выключаюць іншыя DTC, якія не будуць выдаленыя, таму лепш не выкарыстоўваць іх. (гэта для edc16 і 17, а затым і для іншых блокаў кіравання не ведаю). На практыцы выключаюць усе элементы кіравання, а затым, калі ў вас памылка x, што рабіць? не табе гэта паведамляе? Corregetemi калі я не зразумеў, я ад іншых паведамленняў!

gevin
13-03-2013, 11:42
Хлопцы, выбачайце, але калі вы хочаце запраграмаваць, BDM эбу павінен харчавацца правільна? Але есць трансфарматары з plug падыходзяць, якія падключаюцца да эбу ці трэба карміць пэўным pin індывідуальна і для кожнага тыпу эбу?

giama
13-03-2013, 18:46
купляючы bdm есць амаль усе неабходнае, уключаючы блок харчавання. я лічу, што есць выпадкі, калі есць неабходнасць у piedinare, не адкрываючы, прама на кантакты раздыма corregetemi, калі я памыляюся

pitty
14-03-2013, 00:01
у bdm, як правіла, блок кіравання павінен быць alimentata. таксама залежыць ад праграміста, які utilizzi. у прынцыпе, да чаго я не ведайце, ідзе alimentata. певень, напрыклад, дае інструкцыі і прыборы x накарміць вас.