Перегляд Повної Версії : SW "ПИСЬМЕННИК" DUCATIDIAG для читання, запису і зміни деяких параметрів на ducati
Emanuele54
28-02-2013, 10:02
Привіт всім,
у ducatidiag працює (якщо ви її використовуєте у версії free...) з однієї ліцензії для мотоциклів, один раз, запросити на сайті ducatidiag, до 5, якщо не помиляюся, існує? ліцензія на механічні, що не має обмеження, і що на сайті продають по 100? активувати тільки на одному пк...
Хто-то це s? pi?? хто-небудь має?
Крім того, існує SW в парі, що називають WRITER, з якою ? можете читати і писати блоки управління, ducati, принаймні, в 5 РАНКУ і в 59М, а ? SW, яка дозволяє відключити лямбда-зонди, scodificare і деякі інші parametrino, типу наші різні програми, які, як і ці кілька разів blockquote? і інших немає, але було б приємно отримати його та мати його в банк даних.....
навіть тут, хто-небудь s? pi?? хто-небудь має?
Дякую
Привіт, я зумів змусити себе послати програмне забезпечення від одного, який його купив, але без файлу ліцензії навіть не відкриває.
Ми хотіли б LIC файл для запису, а потім експериментувати.....
Якщо ми шукаємо, також впливає на мене.
:)
Я близький до виконання.
Я роблю тести.
Я тримати вас у курсі!!
я був би дуже корисним, коли я намагався scodificare один 695, але навіть не зуміли використати SW free з galletto 1260, а без ліцензії я не думаю, що він буде працювати, .. і, можливо, ми б це було рішення!!!!
тоді:
якщо адмін дозволяють мені, я можу розмістити програмного забезпечення за ліцензією.
я вже? зробив відповідні докази.
на практиці ліцензії ? створений на послідовний ? написана на flash.
єдине particolarit?, цей послідовний читає тільки в boot.
я написав файл завантаження з цього серійного номера і writer працює мене.
таким чином, очевидно, кожен раз, коли volgio використовувати його я повинен? поставити в boot ебу написати, що файли з послідовним, правильним і потім використовувати записи для scaricarci всередині одним з багатьох файлів, які є у банку даних-французьки.
а якщо c'? хтось дуже практично, що може не дозволити зайняти-й? ліцензія на виконуваний файл, то ми на коні!!!!!
msport (exil77grande)
08-04-2013, 15:29
тоді:
якщо адмін дозволяють мені, я можу розмістити програмного забезпечення за ліцензією.
я вже? зробив відповідні докази.
на практиці ліцензії ? створений на послідовний ? написана на flash.
єдине particolarit?, цей послідовний читає тільки в boot.
я написав файл завантаження з цього серійного номера і writer працює мене.
таким чином, очевидно, кожен раз, коли volgio використовувати його я повинен? поставити в boot ебу написати, що файли з послідовним, правильним і потім використовувати записи для scaricarci всередині одним з багатьох файлів, які є у банку даних-французьки.
а якщо c'? хтось дуже практично, що може не дозволити зайняти-й? ліцензія на виконуваний файл, то ми на коні!!!!!
якщо ви хочете розмістити то ви можете зробити з звичайного режиму,тобто закриті і пройти.
Я близький до виконання.
Я роблю тести.
Я тримати вас у курсі!!
Hey, i'm wondering if you ever had a chance to fully тестування .lic and figure out a soluton. I would like to know the update when you get a chance".
Thanks,
msport (exil77grande)
03-02-2015, 15:47
Hey, i'm wondering if you ever had a chance to fully тестування .lic and figure out a soluton. I would like to know the update when you get a chance".
Thanks,
я запрошую вас пройти в розділ presetazioni спасибі.
Thank you! I've just created a presentation. Please let me know if you need further information from me.:)
Creative
03-02-2015, 17:19
На ducati я використовую інтерфейс, що, якщо адміністратор дозволить мені, я міг би дати вам інформацію ( gi? також говорив з Даніеле час назад). І не тільки ducati 5AM, але 59F/5AF/ME73H4(всі версії)/ME731/ EDC15/ME155 M155 Opel та ін, не перерахувати їх усі. Інтерфейс, який з помірною ціною, ви можете зробити багато блоків управління. Я чекаю msport.....Дякую
На ducati я використовую інтерфейс, що, якщо адміністратор дозволить мені, я міг би дати вам інформацію ( gi? також говорив з Даніеле час назад). І не тільки ducati 5AM, але 59F/5AF/ME73H4(всі версії)/ME731/ EDC15/ME155 M155 Opel та ін, не перерахувати їх усі. Інтерфейс, який з помірною ціною, ви можете зробити багато блоків управління. Я чекаю msport.....Дякую
Привіт,
Thank you for posting. Any information would help значно. Please let me know how you'd like to communicate this to me? Also, this is the same Writer software you were discussing with Daniel some time ago?
thanks,
msport (exil77grande)
03-02-2015, 18:47
звичайно, продовжуйте так само писати всю інформацію, що ви можете.
Creative
04-02-2015, 09:18
Всім привіт. Спасибі msport. Я хочу сказати, що це не той же інтерфейс (HW і SW), про який ми говорили в попередніх вісь,
Інструмент, що я кажу блоків управління ducati ( і не тільки, але і автомобілі ), називається Дата Програміст. Апаратний інтерфейс якого додаю скріншот деяких сім'я доступні на автомобілі і мотоцикли. Я кажу про оригінальний інструмент з серійним номером ( є постійні оновлення ), побудований в Італії, а ? проект Green Consult. Я докладаю фото сім'ї ducati, де з правого боку є всі можливості.
9209
9210
9211
9212
9213
Всім привіт. Спасибі msport. Я хочу сказати, що це не той же інтерфейс (HW і SW), про який ми говорили в попередніх вісь,
Інструмент, що я кажу блоків управління ducati ( і не тільки, але і автомобілі ), називається Дата Програміст. Апаратний інтерфейс якого додаю скріншот деяких сім'я доступні на автомобілі і мотоцикли. Я кажу про оригінальний інструмент з серійним номером ( є постійні оновлення ), побудований в Італії, а ? проект Green Consult. Я докладаю фото сім'ї ducati, де з правого боку є всі можливості.
9209
9210
9211
9212
9213
Привіт,
For some reason, I cannot see the images you've attached? msport, could you look into this for us.
Thanks,
Creative
04-02-2015, 16:45
You did not have more than 80 message. I can't download them too. ;-)
You did not have more than 80 message. I can't download them too. ;-)
I see. Do you have any other way of allowing me to see? maybe external link with pass? Let me know.
Thanks,
Creative
04-02-2015, 17:09
I think here i can't. Just see on website of company i write on post and contact them by *****. I'm sorry about. Regards.
I think here i can't. Just see on website of company i write on post and contact them by *****. I'm sorry about. Regards.
Привіт,
I cannot seem to locate the company you are referring to your last 2 posts?
Also, do you know anything about the changes within the Fuel/ignition maps of this software? Is this possible?
Thanks,
Hello
I can?t locate the company also, sorry.
У orther to edit maps, you need an hex редактора. For example, ECM can edit ducatidiag files.
Hello
I can?t locate the company also, sorry.
У orther to edit maps, you need an hex редактора. For example, ECM can edit ducatidiag files.
Thank you for the information. I will locate this program and have a look. I'm still wondering about the Writer програмне забезпечення "Кома" was discussing earlier. Сподіваюся can give someone some input on that:)