КПК

Прагляд Поўнай Версіі : SW "ПІСЬМЕННІК" DUCATIDIAG для чытання, запісы і змены некаторых параметраў на ducati

Emanuele54
28-02-2013, 10:02
Прывітанне ўсім,
у ducatidiag працуе (калі вы выкарыстоўваеце яе ў версіі free...) з адной ліцэнзіі для матацыклаў, адзін раз, запытаць на сайце ducatidiag, да 5, калі не памыляюся, існуе? ліцэнзія на механічныя, што не мае гэтага абмежавання, і што на сайце прадаюць па 100? актываваць толькі на адным пк...

Хто-то гэта s? pi?? хто-небудзь мае?

Акрамя таго, існуе SW у пары, што называюць WRITER, з якой ? можаце чытаць і пісаць блокі кіравання, ducati, па меншай меры, у 5 РАНІЦЫ і ў 59М, а ? SW, якая дазваляе адключыць лямбда-зонды, scodificare і некаторыя іншыя parametrino, тыпу нашы розныя праграмы, якія, як і гэтыя некалькі раз blockquote? і іншых не, але было б прыемна атрымаць яго і мець яго ў банк дадзеных.....

нават тут, хто-небудзь s? pi?? хто-небудзь мае?

Дзякуй

кома
03-04-2013, 20:22
Прывітанне, я здолеў прымусіць сябе паслаць праграмнае забеспячэнне ад аднаго, які яго купіў, але без файла ліцэнзіі нават не адкрывае.
Мы хацелі б LIC файл для запісу, а потым эксперыментаваць.....
Калі мы шукаем, таксама ўплывае на мяне.
:)

таксама
06-04-2013, 09:14
Цікавіць і мяне! дзякуй

кома
06-04-2013, 09:42
Я блізкі да вырашэння.
Я раблю тэсты.
Я трымаць вас у курсе!!

klajdin
06-04-2013, 10:29
я быў бы вельмі карысным, калі я спрабаваў scodificare адзін 695, але нават не здолелі выкарыстаць SW free з galletto 1260, а без ліцэнзіі я не думаю, што ен будзе працаваць, .. і, магчыма, мы б гэта было рашэнне!!!!

кома
07-04-2013, 23:23
тады:
калі адмін дазваляюць мне, я магу размясціць праграмнага забеспячэння з ліцэнзіяй.
я ўжо? зрабіў адпаведныя доказы.
на практыцы ліцэнзіі ? створаны на паслядоўны ? напісана на flash.
адзінае particolarit?, гэты паслядоўны чытае толькі ў boot.
я напісаў файл загрузкі з гэтага серыйнага нумара і writer працуе мяне.
такім чынам, відавочна, кожны раз, калі volgio выкарыстоўваць яго я павінен? паставіць у boot эбу напісаць, што файлы з паслядоўным, правільным і затым выкарыстоўваць запісы для scaricarci ўнутры адным з многіх файлаў, якія есць у банку дадзеных-французску.
а калі c'? хто-то вельмі практычна, што можа не дазволіць заняць-й? ліцэнзія на выкананы файл, то мы на кані!!!!!

msport (exil77grande)
08-04-2013, 15:29
тады:
калі адмін дазваляюць мне, я магу размясціць праграмнага забеспячэння з ліцэнзіяй.
я ўжо? зрабіў адпаведныя доказы.
на практыцы ліцэнзіі ? створаны на паслядоўны ? напісана на flash.
адзінае particolarit?, гэты паслядоўны чытае толькі ў boot.
я напісаў файл загрузкі з гэтага серыйнага нумара і writer працуе мяне.
такім чынам, відавочна, кожны раз, калі volgio выкарыстоўваць яго я павінен? паставіць у boot эбу напісаць, што файлы з паслядоўным, правільным і затым выкарыстоўваць запісы для scaricarci ўнутры адным з многіх файлаў, якія есць у банку дадзеных-французску.
а калі c'? хто-то вельмі практычна, што можа не дазволіць заняць-й? ліцэнзія на выкананы файл, то мы на кані!!!!!

калі вы хочаце размясціць то вы можаце зрабіць з звычайнага рэжыму,то бок, зачыненыя і прайсці.

jlude93
01-02-2015, 15:16
Я блізкі да вырашэння.
Я раблю тэсты.
Я трымаць вас у курсе!!

Hey, i'm wondering if you ever had a chance to fully тэставання .lic and figure out a soluton. I would like to know the update when you get a chance".

Thanks,

msport (exil77grande)
03-02-2015, 15:47
Hey, i'm wondering if you ever had a chance to fully тэставання .lic and figure out a soluton. I would like to know the update when you get a chance".
Thanks,

я запрашаю вас прайсці ў профіль presetazioni дзякуй.

jlude93
03-02-2015, 15:57
Thank you! I've just created a presentation. Please let me know if you need further information from me.:)

Creative
03-02-2015, 17:19
На ducati я выкарыстоўваю інтэрфейс, што, калі адміністратар дазволіць мне, я мог бы даць вам інфармацыю ( gi? таксама казаў з Даніэлю час таму). І не толькі ducati 5AM, але 59F/5AF/ME73H4(усе версіі)/ME731/ EDC15/ME155 M155 Opel і інш, не пералічыць іх усе. Інтэрфейс, які з ўмеранай коштам, вы можаце зрабіць шмат блокаў кіравання. Я чакаю msport.....Дзякуй

jlude93
03-02-2015, 17:27
На ducati я выкарыстоўваю інтэрфейс, што, калі адміністратар дазволіць мне, я мог бы даць вам інфармацыю ( gi? таксама казаў з Даніэлю час таму). І не толькі ducati 5AM, але 59F/5AF/ME73H4(усе версіі)/ME731/ EDC15/ME155 M155 Opel і інш, не пералічыць іх усе. Інтэрфейс, які з ўмеранай коштам, вы можаце зрабіць шмат блокаў кіравання. Я чакаю msport.....Дзякуй

Прывітанне,

Thank you for posting. Any information would help значна. Please let me know how you'd like to communicate this to me? Also, this is the same Writer software you were discussing with Daniel some time ago?

thanks,

msport (exil77grande)
03-02-2015, 18:47
вядома, працягвайце гэтак жа пісаць усю інфармацыю, што вы можаце.

Creative
04-02-2015, 09:18
Усім прывітанне. Дзякуй msport. Я хачу сказаць, што гэта не той жа інтэрфейс (HW і SW), пра які мы казалі ў папярэдніх вось,
Інструмент, што я кажу блокаў кіравання ducati ( і не толькі, але і аўтамабілі), называецца Дата Праграміст. Апаратны інтэрфейс якога прыкладаю скрыншот некаторых сям'я даступныя на аўтамабілі і матацыклы. Я кажу пра арыгінальны інструмент з серыйным нумарам ( есць пастаянныя абнаўлення ), пабудаваны ў Італіі, а ? праект Green Consult. Я прыкладаю фота сям'і ducati, дзе з правага боку есць усе магчымасці.

9209
9210
9211
9212
9213

jlude93
04-02-2015, 13:51
Усім прывітанне. Дзякуй msport. Я хачу сказаць, што гэта не той жа інтэрфейс (HW і SW), пра які мы казалі ў папярэдніх вось,
Інструмент, што я кажу блокаў кіравання ducati ( і не толькі, але і аўтамабілі), называецца Дата Праграміст. Апаратны інтэрфейс якога прыкладаю скрыншот некаторых сям'я даступныя на аўтамабілі і матацыклы. Я кажу пра арыгінальны інструмент з серыйным нумарам ( есць пастаянныя абнаўлення ), пабудаваны ў Італіі, а ? праект Green Consult. Я прыкладаю фота сям'і ducati, дзе з правага боку есць усе магчымасці.

9209
9210
9211
9212
9213

Прывітанне,

For some reason, I cannot see the images you've attached? msport, could you look into this for us.

Thanks,

Creative
04-02-2015, 16:45
You did not have more than 80 message. I can't download them too. ;-)

jlude93
04-02-2015, 16:53
You did not have more than 80 message. I can't download them too. ;-)

I see. Do you have any other way of allowing me to see? maybe external link with pass? Let me know.

Thanks,

Creative
04-02-2015, 17:09
I think here i can't. Just see on website company of i write on post and contact them by *****. I'm sorry about. Regards.

jlude93
05-02-2015, 17:31
I think here i can't. Just see on website company of i write on post and contact them by *****. I'm sorry about. Regards.

Прывітанне,

I cannot seem to locate the company you are referring to your last 2 posts?

Also, do you know anything about the changes within the Fuel/ignition maps of this software? Is this possible?

Thanks,

biela
20-02-2015, 10:16
Hello

I can?t locate the company also, sorry.

У orther to edit maps, you need an hex рэдактара. For example, ECM can edit ducatidiag files.

jlude93
20-02-2015, 16:32
Hello

I can?t locate the company also, sorry.

У orther to edit maps, you need an hex рэдактара. For example, ECM can edit ducatidiag files.

Thank you for the information. I will find this program and have a look. I'm still wondering about the Writer праграмнага забеспячэння "Кома" was discussing earlier. Спадзяюся someone can give some input on that:)