Прагляд Поўнай Версіі : Карэкцыя Фарсунак
rondella72
28-02-2013, 00:20
Прывітанне ўсім, прашу прабачэння загадзя, калі для гэтага armomento я не здагадаўся правільным раздзеле.
Я не зусім ясна паняцце Карэкцыі фарсунак і правільны спосаб interpretatarlo.
Загадзя дзякуй:confused:
вы павінны,?,перш за ўсе паказаць, што вы хочаце вы, каб "карэкцыя фарсунак"...вы маеце на ўвазе час ўпырску??або што??
Гэта і рана ці позна карэйскія фарсункі наказаў ecu рухавіка на аснове стану momentario рухавіка(тэмпература,сціску і.................)
Дыягназ вы бачыце значэння для карэкцыі кожнай фарсункі, павінны заставацца ў межах вызначанага дыяпазону, калі не памыляюся - 2 і 2. калі перавышае гэтыя значэнні c'? што-то не ідзе..
sportknight
28-02-2013, 08:28
pi? блізкія да 0, яны і лепш ?,пры перавышэнні -2 +2 пачынае думаць, то я не разумею,выпраўляюць, нават калі есць механічныя праблемы..
pi? блізкія да 0, яны і лепш ?,пры перавышэнні -2 +2 пачынае думаць, то я не разумею,выпраўляюць, нават калі есць механічныя праблемы..
правільна з мульты-ecu scan, вы можаце кіраваць без якіх-небудзь праблем.. :)
+/- 2.5 і ў стандарце прайшоў гэты дыяпазон пачынае зняць іх і прымусіць іх адрамантаваць памятаю, што складанне/адніманне ўсіх 4 фарсунак заўседы павінен быць 0
тое гэта выправіць,+2 -2 або нуль, калі быць дакладным, як фарсункі або down l?,як вы думаеце,што пу? быць?? cocozzielli смажаныя??апельсіны і мандарыны??што??
ecuboost
28-02-2013, 20:58
наколькі я ведаю, пацвярджаю, я таксама [+2,-2], учора я даведалася аб тым, асадка, што практычна робіць цуды, там быў інжэктар цалкам starato, ? каштавала 25€, але ен зрабіў цуд
наколькі я ведаю, пацвярджаю, я таксама [+2,-2], учора я даведалася аб тым, асадка, што практычна робіць цуды, там быў інжэктар цалкам starato, ? каштавала 25€, але ен зрабіў цуд
будзе тыпу таго, што выкарыстоўваюць pompisti,але калі гэта цуд resistesse шмат абавязваецца выкарыстоўваць яго, у адваротным выпадку вы марнуеце менш за агляд
не сказаў, што фарсункі, што робіць (гэта гіпотэза) +3 і адзін -3 усе яны, і два-адрамантаваць/замяніць адзін ідзе на выпраўленне іншага/
alfetta80
28-02-2013, 21:36
тое гэта выправіць,+2 -2 або нуль, калі быць дакладным, як фарсункі або down l?,як вы думаеце,што пу? быць?? cocozzielli смажаныя??апельсіны і мандарыны??што??
прывітанне манро на выпраўленне фарсунак знаходзіцца дыягназу і, як ужо сказана, павінны быць яшчэ можна бліжэй да нуля, то гэта correzsione мы гаворым, аптымальнага блукае на ўсе чатыры цыліндру каля 0.30 0.50 мг/цыкл дызель....напрыклад, калі ў дыягназе знаходзіцца цыліндр 1 = -2,00 мг на цыліндр 3=+2,00 мг цыліндр, які ідзе не заўседы, то ў станоўчы, то ніколі не негатыў у практыцы рычаг цыліндру 1 для conpensare 3 цыліндр, а затым трэба вызначыць дзе няспраўнасць, калі і інжэктар або, напрыклад, дрэннае сціск на той цыліндр....
ecuboost
28-02-2013, 22:12
будзе тыпу таго, што выкарыстоўваюць pompisti,але калі гэта цуд resistesse шмат абавязваецца выкарыстоўваць яго, у адваротным выпадку вы марнуеце менш за агляд
хто мне сказаў, ен узяў pompista,але Вы ведаеце марка?
па мне, tunap і лепшы прадукт на рынку, і сапраўды робіць цуды .
ні адзін прадукт творыць цуды,як сказаў giarras на іншую пасаду дапамагаюць, калі выкарыстоўваць яго з пэўнай частаце
ecuboost
28-02-2013, 22:31
Практычна адзін.сказаў,у яго быў інжэктар, які spruzzava занадта Мазут ,pompista, што Ен зрабіў дыягностыку і даў яму гэтую дабаўку, а цяпер ? дзе-то год, што ен ціхі
Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
Дарэчы, у той іншы пост, мы казалі пра тое, каб асадкі для ачысткі, впускной калектар і калі ў ложку добра, мае меркаванне, і што трэба зняць для чысткі пяро, зараз калі і яшчэ, і, перш чым казаць паведамляе вам прадукцыі TUNAP і вы ўбачыце, што вы памыляецеся
rondella72
02-03-2013, 00:46
прывітанне манро на выпраўленне фарсунак знаходзіцца дыягназу і, як ужо сказана, павінны быць яшчэ можна бліжэй да нуля, то гэта correzsione мы гаворым, аптымальнага блукае на ўсе чатыры цыліндру каля 0.30 0.50 мг/цыкл дызель....напрыклад, калі ў дыягназе знаходзіцца цыліндр 1 = -2,00 мг на цыліндр 3=+2,00 мг цыліндр, які ідзе не заўседы, то ў станоўчы, то ніколі не негатыў у практыцы рычаг цыліндру 1 для conpensare 3 цыліндр, а затым трэба вызначыць дзе няспраўнасць, калі і інжэктар або, напрыклад, дрэннае сціск на той цыліндр....
добра, цяпер у мяне ідэй яшчэ больш? ясна, тады для дыягностыкі нізкай fuonzionamento інжэктара больш трымаць у рахунку
выпраўленне неабходна таксама, каб атрымаць дапамогу ў барацьбе з рэфлюкс дызельнага паліва для кожнай фарсункі?
пацвярджаю, у поўнай меры значэння ў дыягностыцы, якія павінны мець фарсункі. Павінны быць блізкімі да нуля і ніколі і галоўнае станоўчы. Я таксама памятаю, і папраўце мяне, калі я памыляюся, што любая disallienamento ж пу? прывесці да вібрацыі, нават унутры салона, машына спыняецца. C'? хто кажа, што ў гэты момант ідзе змянілі то крыва, альбо ўсе 4. Вам ? нават сколкава? спробы выраўноўвання кранштэйна (cos? мне тлумачыў механік), але я не ведаю, калі ? праўда. Можа быць?
У мяне есць сумневы, але для вымярэння рэфлюкс, як я раблю? у дыягназ я магу вымераць значэнне толькі фарсункі, але не кіслотны.
Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
Дарэчы, у той іншы пост, мы казалі пра тое, каб асадкі для ачысткі, впускной калектар і калі ў ложку добра, мае меркаванне, і што трэба зняць для чысткі пяро, зараз калі і яшчэ, і, перш чым казаць паведамляе вам прадукцыі TUNAP і вы ўбачыце, што вы памыляецеся
не спам, і я думаю, што яны робяць цуды, толькі таму, што " мы выкарыстоўваем прадукцыю ад цябе, згаданыя на некалькі гадоў, але, паверце мне, ніколі не бачылі вынікаў, (кампанія, дзе я працую і ўпарты, або мае даход у іх прадаць, але і іншая гісторыя), зрэшты, мы таксама лініі гэтай прафесійнай (на іх думку), то есць той, абсталяванне, мантаж на аб'екце, так і дызель, што бензін
[QUOTE=neo;31031]Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
тады дазволь мне не пагадзіцца думкі, што і рэгіструецца пасля мяне, і прайшла парог ўжо трохі ..........
Упэўнены, што, калі есць праблема механічнага характару мы не можам чакаць цудаў ,але калі справа даходзіць да ўборкі tunap добра.Таму мы павінны быць, мы на вышыні вырашыць.
пацвярджаю, у поўнай меры значэння ў дыягностыцы, якія павінны мець фарсункі. Павінны быць блізкімі да нуля і ніколі і галоўнае станоўчы. Я таксама памятаю, і папраўце мяне, калі я памыляюся, што любая disallienamento ж пу? прывесці да вібрацыі, нават унутры салона, машына спыняецца. C'? хто кажа, што ў гэты момант ідзе змянілі то крыва, альбо ўсе 4. Вам ? нават сколкава? спробы выраўноўвання кранштэйна (cos? мне тлумачыў механік), але я не ведаю, калі ? праўда. Можа быць?
У мяне есць сумневы, але для вымярэння рэфлюкс, як я раблю? у дыягназ я магу вымераць значэнне толькі фарсункі, але не кіслотны.
прывітанне, калі для misaligned вы маеце на ўвазе выпраўленне па-за дыяпазону, іх лепш зняць іх і прыняць іх ад pompista. а калі dissallineati вы хочаце ўстаноўлены дрэнна, я вам скажу, што на common rail не можа быць, таму, што маюць месца і пяткі не рэгуляваныя, але мне было б цікава зразумець, што indende ваш механік
у той час як для рэфлюксу выкарыстоўваюць бюретки лабараторныя цягі вяртанне дызельнага паліва на инжекторах і зробіце сцякаць у бюретки і вы іх параўнанне ўсіх 4 фарсунак
robby51039
02-03-2013, 08:47
прывітанне vorri адзначыць, што інжэктар і' сэрца бесперабойнай працы дызельнага рухавіка, а таксама, каб мець вынікі ў прадукцыйнасці, расход паліва. laecu змяненне карэкцыі, час працы +/- у залежнасьці намаганні шим шпулькі, але і пульверызатар, які заўседы павінен быць ідэальным.так як напаўняльнікі, калі яны выкарыстоўваюцца рэгулярна прадухіляюць l' зносу даты з дызельным палівам з нізкім утрыманнем серы
я не я ніколі не выкарыстоўваў ніякіх прысадак. Я быў няправы, да d сення?
Dissalineati я не ведаю, што ен меў на ўвазе. Аўтамабіль быў а4 2002 года, такім чынам, не CR, але TDI. Ен сказаў мне, што вібрацыі, што чытаць, што вы адчувалі ў салоне маглі быць прычыненыя фарсункі крыва або няспраўны. Перад заменай фарсункі можна было паспрабаваць тое, што выдаткі ў памеры 30€. Памятаю, што 5 гадоў таму я не зрабіў нават гэтага і выдаткаў, што аўтамабіль на сенняшні дзень (я аддаў мой бацька) ходзіць па-ранейшаму ўсе ў той жа манеры і без праблем. Зрабіў то 30 000 км!
Было б цікава для мяне, каб зразумець, якая дабаўка ўзяць для маей а4 2008 года ? CR!
rondella72
02-03-2013, 14:01
прывітанне, калі для misaligned вы маеце на ўвазе выпраўленне па-за дыяпазону, іх лепш зняць іх і прыняць іх ад pompista. а калі dissallineati вы хочаце ўстаноўлены дрэнна, я вам скажу, што на common rail не можа быць, таму, што маюць месца і пяткі не рэгуляваныя, але мне было б цікава зразумець, што indende ваш механік
у той час як для рэфлюксу выкарыстоўваюць бюретки лабараторныя цягі вяртанне дызельнага паліва на инжекторах і зробіце сцякаць у бюретки і вы іх параўнанне ўсіх 4 фарсунак
Праверка фарсунак з метадам рэфлюкс ? надзейна таксама, каб фарсункі пьезо?
Праверка фарсунак з метадам рэфлюкс ? надзейна таксама, каб фарсункі пьезо?
я б сказаў, вы, наколькі я ведаю, нават калі да гэтага часу не там я працую, павінны мець рэфлюкс больш і больш жорсткім, чым, напрыклад, інжэктара, шпулькі, тороидальный б чакаць, ва ўсякім выпадку, погляд, і тлумачэнне ад спецыяліста ў вобласці (pompista
robby51039
03-03-2013, 09:40
не хадзіце і не зняць нічога на інжэктары piezo з машыны на ровар! гэты тып інжэктар працуе нармальна адкрыты і электрычная частка закрывае калі вы адлучыце крыніца харчавання або іншы рухавік ідзе almassimo абаротаў да магчымага пашкоджання
rondella72
03-03-2013, 19:50
не хадзіце і не зняць нічога на інжэктары piezo з машыны на ровар! гэты тып інжэктар працуе нармальна адкрыты і электрычная частка закрывае калі вы адлучыце крыніца харчавання або іншы рухавік ідзе almassimo абаротаў да магчымага пашкоджання
Правільны добрае заўвагу не спрабуйце адлучыць раздым на матацыкле, таму што мы запускаем пакінуць інжэктар басейн і пырскае заўседы дызельнага паліва і, як справядліва кажа, робі цягне за сабой сур'езныя рызыкі,
усе гэта адбываецца, чаму? гэты тып фарсункі працуюць з п'езаэлектрычны cio? эбу атрымлівае каманду на адкрыцце, а другі, каб закрыць ўпырск дызельнага паліва
і тыя, тороидальные а як яны працуюць? тыя атрымліваюць электрычныя імпульсы. На практыцы тыя, тороидальные я павінен averceli у майго 1.9 tdi. Цікава!!! Вы не скончыце ніколі не даведацца!
увогуле, фарсунка мае шпільку з унутранага тороидальной шпулькі і мяч медны провад перасеку і даўжыні, прысвечаны апускаецца ў нейкі празрысты лак у гэтым перасек генеруе ток магнітнае поле, якое перамяшчае названыя шыпамі
я некалькі дзен таму, я бачыў толькі вобраз, з усімі яго часткамі, і там я зразумеў, granch?. Я павінен быў зрабіць механік з вялікай... Шкада, мне б хацелася, казіно. Калі вам патрэбна дапамога ў сіцыліі есць.. Я б нават для хобі!
калі у вас есць адзін і знаемы, механотронный (гэтак жа вы збіраецеся выкарыстоўваць' катэгорыя з гэтага часу, што дзярмо:() вы робіце іх, і за вопыт, спадзеючыся, што не загадала ісці да fora ад ball :D
калі у вас есць адзін і знаемы, механотронный (гэтак жа вы збіраецеся выкарыстоўваць' катэгорыя з гэтага часу, што дзярмо:() вы робіце іх, і за вопыт, спадзеючыся, што не загадала ісці да fora ад ball :D
Ах... калі тут на форуме есць? хто-то, хто мае патрэбу ў дапамозе, пагаворыце, а таксама. Толькі x і хобі, і ў другой палове дня ліку "пі"? так? я ўжо? есць праца! Нават у выхадныя дні!
я чытаю толькі цяпер alfetta80...між тым, я дзякую цябе, што зразумела дакладна, што вы кажаце...больш канкрэтна, што юніт? d-вымярэнне, мы гаворым..., хоць я павінен сказаць, што выступ мг і больш, звязана з перайсці vw tdi pd, а для common rail, лепш казаць аб мм кубічных..***** unue гэта выправіць, што ecu f? нават "чую" калі цыліндр больш ці менш сціск, мне здаецца, veeery дзіўныя...я думаю, што рухавік і яго адпаведных цыліндраў,адзін або больш, што яны, можа быць, нават цалкам захраснулі дэталі,пайшлі,macciulati,etc,etc...але ecu ведае, што для гэтага пераходнага нагрузкі рухавіка,абаротаў, і ўсе астатняе, заўседы ж справа? тнвд павінен даць...прамовы, карэкцыя па мне ? яшчэ адзін каліброўкі ecu f? у залежнасці ад кода ina фарсункі пытанне балансавання цыліндраў, так што рухавік самы рэгуляваць можна...і я чытала, што ec можа справіцца з гэтай каліброўкі канца, скажам,да столі 30% зносу фарсунак ў...усе астатняе па маім сціплым меркаванні son пагуляю на вецер....
rondella72
09-03-2013, 13:46
я чытаю толькі цяпер alfetta80...між тым, я дзякую цябе, што зразумела дакладна, што вы кажаце...больш канкрэтна, што юніт? d-вымярэнне, мы гаворым..., хоць я павінен сказаць, што выступ мг і больш, звязана з перайсці vw tdi pd, а для common rail, лепш казаць аб мм кубічных..***** unue гэта выправіць, што ecu f? нават "чую" калі цыліндр больш ці менш сціск, мне здаецца, veeery дзіўныя...я думаю, што рухавік і яго адпаведных цыліндраў,адзін або больш, што яны, можа быць, нават цалкам захраснулі дэталі,пайшлі,macciulati,etc,etc...але ecu ведае, што для гэтага пераходнага нагрузкі рухавіка,абаротаў, і ўсе астатняе, заўседы ж справа? тнвд павінен даць...прамовы, карэкцыя па мне ? яшчэ адзін каліброўкі ecu f? у залежнасці ад кода ina фарсункі пытанне балансавання цыліндраў, так што рухавік самы рэгуляваць можна...і я чытала, што ec можа справіцца з гэтай каліброўкі канца, скажам,да столі 30% зносу фарсунак ў...усе астатняе па маім сціплым меркаванні son пагуляю на вецер....
Эбу рухавіка можа зразумець, у чым'? цыліндр, які ідзе не праз хуткасць кручэння рухавіка.
Эбу рухавіка можа зразумець, у чым'? цыліндр, які ідзе не праз хуткасць кручэння рухавіка.
..mmmhhh...і скажыце мне тады на рухавік ідэальны, што st? 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну, а іншы рухавік з 1 або 2, або ўсе 4 цыліндраў, што не ідуць, але якія, аднак, заўседы аказваецца ў 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...ecu, як farebe высветліць які цыліндр не v???
spigamelo калі ласка..чаму? я не прыбыцця....нават не ведаю, гэтыя нечаканыя здольнасці? дыягнастычныя з ecu...
sportknight
09-03-2013, 14:34
рухавік не працуе ў адзіночку...есць фарсункі, якія дазваляюць яму працаваць на 1000 абаротаў...
не памятаю, на дызель, але на бензін есць датчыкі дэтанацыі, якія даюць на эбу, калі не хапае хадоў,у залежнасці ад інтэнсіўнасці? ен таксама разумее, што цыліндр c'? праблемы і, такім чынам, адаптацыя паліўнай....
на самай справе, то ад дыягностыкі ? у стане сказаць вам, які менавіта цыліндр мае праблемы...
..mmmhhh...і скажыце мне тады на рухавік ідэальны, што st? 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну, а іншы рухавік з 1 або 2, або ўсе 4 цыліндраў, што не ідуць, але якія, аднак, заўседы аказваецца ў 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...ecu, як farebe высветліць які цыліндр не v???
spigamelo калі ласка..чаму? я не прыбыцця....нават не ведаю, гэтыя нечаканыя здольнасці? дыягнастычныя з ecu...
у залежнасці ад абарачэнняў рухавіка,педаль акселератара (для першых двух згаданых спытаеце сябе, таму што пасля такога-то колькасці абаротаў рухавіка, не можа яшчэ ацэньваць выпраўленне), ціск флейта,час ўпырску(мс паказвае і вылічае, колькі часу застаецца адкрытым інжэктар у працэсе ін'екцыі, каб цыліндр), тут, разумееце, час адкрыцця больш ціск флейта(у залежнасці ад ціску паказвае, як дызель ce на жалейцы, і, такім чынам, паколькі яно ўводзіць у стадыі ўпырску, названай у мс і г.д.
я не буду спыняцца ў адваротным выпадку, працягвае пісаць так шмат
ps тлумачэнне і трохі хатні, але і значна больш " тэхніка
Хлопцы, вам трэба віншаванне для тлумачэння super метады, якія вы даеце. Я ў майго невуцтва, я згодны на размову, што блок кіравання можа адаптаваць ін'екцыі, калі з'? інжэктар або два, і інш, якія не працуюць. ? дзякуючы гэтаму, што тое, Cione казалі, дыягназ можа даць нам адказы на некаторыя пытанні аб магчымай інжэктар, не працуе!
у залежнасці ад абарачэнняў рухавіка,педаль акселератара (для першых двух згаданых спытаеце сябе, таму што пасля такога-то колькасці абаротаў рухавіка, не можа яшчэ ацэньваць выпраўленне), ціск флейта,час ўпырску(мс паказвае і вылічае, колькі часу застаецца адкрытым інжэктар у працэсе ін'екцыі, каб цыліндр), тут, разумееце, час адкрыцця больш ціск флейта(у залежнасці ад ціску паказвае, як дызель ce на жалейцы, і, такім чынам, паколькі яно ўводзіць у стадыі ўпырску, названай у мс і г.д.
я не буду спыняцца ў адваротным выпадку, працягвае пісаць так шмат
ps тлумачэнне і трохі хатні, але і значна больш " тэхніка
хлопцы, я s? што мы не разумеем,....я кажу цыліндраў рухавіка і,такім чынам, механічных частак, няма фарсунак....карыстальнік шайба,але я таксама чытаў і іншыя, якія кажуць што-то падобнае, сцвярджае, што калі c'? цыліндр або поршань, які не v? ecu даведаецца...нават калі ен інжэктараў дасканалымі.....таму мой пытанне ?:маючы дасканалы рухавік з 4 фарсунак дасканалым, што st? 1000 абаротаў у хвіліну ў хвіліну, і, маючы адзін рухавік на 1-2 або 4, поршні або цыліндры, што дзевятага яны ідуць, але з тымі ж 4 фарсункі дасканалым, што st? заўседы, ператвараючы 1000 аб / мін..ecu,які я памятаю, не ? істота, думаючы, прапануе ў сваей уласнай жыцця, магчыма, з тым бакалаўра ў галіне электронікі, але просты скрыначцы з p? волава,пластыка і крэмнія,як farebb? зразумець, на думку некаторых з вас якія-цыліндравы,паўтараю цыліндраў, такім чынам, механічных частак,не ідуць, а якія няма??? rispiegatemelo чаму? гэта мне ? усе новыя...
параметр масы паветра гэта нічога не кажа вам? калі па параўнанні з дадзенымі дызель эбу разумее, на якой цыліндр ідзе ў ploblema
https://www.professionalchiptuning.net/newreply.php?do=newreply&p=32355&noquote=1
Вы на самой справе. У залежнасці ад колькасці? паветра, і тую на дызельнае паліва ў параўнанні безумоўна, вы можаце зразумець, што ? цыліндр не ідзе.
alfetta80
11-03-2013, 23:09
прывітанне манро не варта мяне дзякаваць, мне здаецца, мінімум, пасля ўсей дапамозе, якую ты мне даў!!!!!!
але я пацвярджаю, калі табе сказалі, на common rail, мм кубічных.,а давайце вернемся на выпраўленне абсталявання,яно выраблена ад ecu у залежнасці ад датчыка абаротаў больш тэхнічна называецца кутняе паскарэнне махавік, калі вы падключыце асцылограф на датчык абаротаў вы notera ў стадыі выбуху, што сігнал значна павялічваць, а калі выбуху не адбываецца, сігнал ен застанецца нязменным-ці, што экю accorgera " асечка або страты хітоў і тут выходзіць на выпраўленне вось чаму я кажу вам, што вы можаце мець інжэктар ў выдатным стане, але, магчыма, слабое сціск можа быць, каб поршань бялізны ці incrippato і г.д. і да т.п. эбу не ведае, што і здарылася, але ведаю толькі, што ў той цыліндр сігналу і пастаяннай і не адбываецца паскарэнне кутняе затым спрабуе conpensare будзе aumentanto расходу дызельнага паліва ў той цыліндр...", ці, напрыклад, уласны поспех на мінулым тыдні на mercedes 320 cdi, як мінімум, усе было ок, а accellerando не хапала цыліндру ,бачачы выпраўленне абсталявання ў дыягназ, як мінімум, вы заўважалі, што цыліндры былі ўсе бліжэй да нуля, у той час як accellerando заўважалі, што выпраўленне чацвертага цыліндру сліны рэзка ў +5,00 мм кубічных, г.зн. на максімальны выпраўленне,у гэтым выпадку accellerando расход дызельнага паліва не было, проста з-за інжэктара, захапілі і ecu, ведаючы, што ў той цыліндр што-то не так шукаў conpensare максімум.....
rondella72
12-03-2013, 07:48
прывітанне манро не варта мяне дзякаваць, мне здаецца, мінімум, пасля ўсей дапамозе, якую ты мне даў!!!!!!
але я пацвярджаю, калі табе сказалі, на common rail, мм кубічных.,а давайце вернемся на выпраўленне абсталявання,яно выраблена ад ecu у залежнасці ад датчыка абаротаў больш тэхнічна называецца кутняе паскарэнне махавік, калі вы падключыце асцылограф на датчык абаротаў вы notera ў стадыі выбуху, што сігнал значна павялічваць, а калі выбуху не адбываецца, сігнал ен застанецца нязменным-ці, што экю accorgera " асечка або страты хітоў і тут выходзіць на выпраўленне вось чаму я кажу вам, што вы можаце мець інжэктар ў выдатным стане, але, магчыма, слабое сціск можа быць, каб поршань бялізны ці incrippato і г.д. і да т.п. эбу не ведае, што і здарылася, але ведаю толькі, што ў той цыліндр сігналу і пастаяннай і не адбываецца паскарэнне кутняе затым спрабуе conpensare будзе aumentanto расходу дызельнага паліва ў той цыліндр...", ці, напрыклад, уласны поспех на мінулым тыдні на mercedes 320 cdi, як мінімум, усе было ок, а accellerando не хапала цыліндру ,бачачы выпраўленне абсталявання ў дыягназ, як мінімум, вы заўважалі, што цыліндры былі ўсе бліжэй да нуля, у той час як accellerando заўважалі, што выпраўленне чацвертага цыліндру сліны рэзка ў +5,00 мм кубічных, г.зн. на максімальны выпраўленне,у гэтым выпадку accellerando расход дызельнага паліва не было, проста з-за інжэктара, захапілі і ecu, ведаючы, што ў той цыліндр што-то не так шукаў conpensare максімум.....
брависсимо добрае тлумачэнне:):) у вас таксама паглыбленае тлумачэнне адносна датчык кручэння:)
nasone147
04-02-2014, 11:22
хлопцы, але выпраўлення ідуць праверыць халодная ці гарачая??есць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў!!я халодная я 2iniettore, якая ліквідуе да +2.74 і 4 фарсункі кампенсуе, робячы -2.02,але як грэюць p? усе падае ў сярэднім!!я, аднак, усе сімптомы фарсунак ko..вібрацыя,холад,вылет доўгія,fumosit?..!
nasone147
05-02-2014, 17:04
Няма рады? :(
cinqueturbo
05-02-2014, 18:07
Не richiamatemi.. але я хачу сказаць, што мой досвед на 147 1,9 150cv майго прыдуманы,
на практыцы машына ў холаду заводзіўся ўсю прыладзе адрозніваецца ад рэальнага і galoppava ад страху,
я сказаў яму, portarmela і таго, каб адрамантаваць фарсункі, таму, што? воск для карэкцыі, якія вар'іраваліся ад -7 да +7..
semi auto новая з 70,000 для таго, каб лічыць, але, вядома ж, у двайны..
аднак, тут, па чутках, гэтак жа, баюся, і пахла ад смерці..
у нядзелю ўсе, узяў EGR карта, паверце мне, карэкцыя -1,+1 рухавік уваскрос, і лінейны..
вам слова..
mikyrace82
06-02-2014, 23:00
у tdi c? працэдуры, якія неабходна выканаць для пераналадкі фарсунак....кажучы проста...вы якія рэгулююць механізмы фарсунак...прыносіць аліўкавы распредвалов ў вмт ў багажным ўсім, пакуль не адчуеце канца без намаганні і адкруціць, каб 270gradi, калі я правільна памятаю (tdi 130o150).
Не richiamatemi.. але я хачу сказаць, што мой досвед на 147 1,9 150cv майго прыдуманы,
на практыцы машына ў холаду заводзіўся ўсю прыладзе адрозніваецца ад рэальнага і galoppava ад страху,
я сказаў яму, portarmela і таго, каб адрамантаваць фарсункі, таму, што? воск для карэкцыі, якія вар'іраваліся ад -7 да +7..
semi auto новая з 70,000 для таго, каб лічыць, але, вядома ж, у двайны..
аднак, тут, па чутках, гэтак жа, баюся, і пахла ад смерці..
у нядзелю ўсе, узяў EGR карта, паверце мне, карэкцыя -1,+1 рухавік уваскрос, і лінейны..
вам слова..
карэкцыя фарсунак таксама перамяшчаецца з впускного калектара або яго часткі abastanza бруду.
leandro89
07-02-2014, 17:38
у tdi c? працэдуры, якія неабходна выканаць для пераналадкі фарсунак....кажучы проста...вы якія рэгулююць механізмы фарсунак...прыносіць аліўкавы распредвалов ў вмт ў багажным ўсім, пакуль не адчуеце канца без намаганні і адкруціць, каб 270gradi, калі я правільна памятаю (tdi 130o150).
калі я правільна памятаю, адкруціць 220 градусаў
mikyrace82
07-02-2014, 21:09
залежыць ад мадэлі і камплектацыі
Alfa_Ahead82
01-03-2014, 15:18
хлопцы, я s? што мы не разумеем,....я кажу цыліндраў рухавіка і,такім чынам, механічных частак, няма фарсунак....карыстальнік шайба,але я таксама чытаў і іншыя, якія кажуць што-то падобнае, сцвярджае, што калі c'? цыліндр або поршань, які не v? ecu даведаецца...нават калі ен інжэктараў дасканалымі.....таму мой пытанне ?:маючы дасканалы рухавік з 4 фарсунак дасканалым, што st? 1000 абаротаў у хвіліну ў хвіліну, і, маючы адзін рухавік на 1-2 або 4, поршні або цыліндры, што дзевятага яны ідуць, але з тымі ж 4 фарсункі дасканалым, што st? заўседы, ператвараючы 1000 аб / мін..ecu,які я памятаю, не ? істота, думаючы, прапануе ў сваей уласнай жыцця, магчыма, з тым бакалаўра ў галіне электронікі, але просты скрыначцы з p? волава,пластыка і крэмнія,як farebb? зразумець, на думку некаторых з вас якія-цыліндравы,паўтараю цыліндраў, такім чынам, механічных частак,не ідуць, а якія няма??? rispiegatemelo чаму? гэта мне ? усе новыя...
Праз, "забыўся ўсе", датчык абаротаў на вале рухавіка...
Нават датчык дэтанацыі, калі не памыляюся, павінна дапамагчы ecu зразумець няспраўнасць.
Хлопцы, але ў вас есць ідэя, дэзінфармацыі, якую вы даяце ? Mmaahh . То есць, але тое, што пішаце вы чытаеце на diabolik, ці на што яшчэ giornaletto ? Карэкцыя-гэта толькі і escusivamente код ima . Усе тое, што вы пішыце ? чыстай тэалогіі, што хто-то ў невуцтве, ен зрабіў павярніце як балбатня ў бары . cio? карэкцыя адбываецца праз хуткасць вуглавога ? Але ведаць, як працуе датчык абаротаў і які імпульс і колькі разоў у раўнд ? Raggionate і вывучаны ... выпраўлення, мае 2 восі , мс і ціску ў рампы ... у выніку Z ? у qt у мм3 дызельнага паліва на выхадзе . Вымярэнне выконваецца ў 5 prex rail 300, 600, 800, 1200 і 1400bar .. і ў 7 тыпах выкарыстання ... ад кожнай з 7 крывых вы бераце факт, які пераўтворыцца ў іншы код ima . Тое, што мы чытаем у дыягностыцы, і не іншыя, што робіць хібнасць дазавання, што кожная фарсунка мае, чым патрабуецца ад ecu . Я кідаю выклік любому, каб даказаць адваротнае, але не з балбатні, ад бар, як кутняя хуткасць або высілак, што робіць інжэктар ( што то я vrder як ecu разумее, намаганняў, улічваючы, што яна кіруе толькі разрад кандэнсатара x для дадзенага часу intenrompendola tramita транзістар прыйшоў час stabbilito) або іншых падобных рэчаў. вы не верыце ў падарожжа ад бара, але распрацаваныя для таго, каб не быць ахвярай teoligia неадукаваных . Не ў крыўду ? проста савет
enzopezzano
17-07-2014, 22:59
але калі ўжо з карэкцыяй 5 нават не запускаецца!!!! Калі ласка!!!!
enzopezzano
17-07-2014, 23:11
Ну я б сказаў, так . Кадоўкі усе фарсункі, той жа код, а затым вы кажаце мне, што чытаць.я іх magiorati змяняецца сопла ад 6x0.150 7x0.165 . У адпаведнасці з логікай, што прапануеце вы, робіце так, выпраўлення dobrebbero ісці ўсе ў мінус, улічваючы, што gasolii-адзіны, адкрыцця і quasibil 50% больш. А correzionu restani нязменнымі . Затым ognuni і ****** du прытрымлівацца ўласных cinvinzioni.я проста хачу зразумець, ад дзівы ecu б убачыць, як выправіць