Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы ў лісты, і многае іншае!
Прывітанне, хлопцы, я купіў у краме нямецкая SMPS MPPS, V. 12.0.0.6 USB, CAN, EDC16, і я чакаю, што мы прыехалі, каб пачаць свае прыгода, але ў мяне есць некаторыя сумневы:
1. Эбу можна? блакаванне на чытанне?
2. Пры блакаванні эбу я не зразумеў, ці ў пу? аднавіць толькі з BDM (Croma 2008 года 1.9 150 л. с.)?
3. Я чытаў, што ? неабходна трымаць батарэя зараджаецца падчас аперацый чытання і запісы, але калі батарэя не ? на 100% праграма мяне папярэджвае?
4. Калі гэты ИИП сапраўды могуць змяніць усе машыны, пералічаныя, як ніколі, многія на форуме выкарыстоўваюць шмат розных інструментаў адначасова?
Дзякуй ўсім, і спадзяюся, не ў непрыемнасці!
sportknight
27-02-2013, 18:29
1 блок кіравання на чытанне не можа блакаваць
2 калі завісае пры запісу, вы можаце паўтарыць спробу ў recovery без выключыце запальванне,калі вы ўсе яшчэ не ідзяце, вы ідзяце, bdm
3 праграма выдае напружанне,але калі вы пакладзеце booster ? а лепш
4 вы можаце змяніць усе машыны ў спісе,але не ва ўсіх!!
Дзякуй sportknight, усе роўна машын шмат на самай справе і тое c'? напісаў на набытай Version V12 nat?rlich ohne Counter традыцый. Версіі V12, натуральна, без лічыльніка: на што варта разлічваць?
Booster ? зарадная прылада або тое партатыўны прыбор, які служыць для запуску машыны, калі акумулятар ? на зямлю?
Прабачце, дурныя пытанні, але калі яны досыць моцныя ў галіне інфарматыкі і праграмнага забеспячэння (хоць да гэтага часу я ніколі не выкарыстоўваў праграмы для блокаў кіравання) на прымяненне абсталявання і вылічальнай аўтамабілі ў нуль. У сутнасці, я і тэорыю, і мне не хапае ведаў, практыкі і інструменты для яго выканання, але крызіс патрабуе адаптацыі.
dvdtuning
27-02-2013, 19:38
Booster ? інструмент, які выкарыстоўваецца для запуску аўтамабіля, калі акумулятар ? на зямлю.
Для лічыльніка, вы маеце на ўвазе лічыльнік пісання, зробленыя малы пісання вы не можаце выканаць больш.
albertorapper
01-03-2013, 00:31
так, але не ўсе аўтамабілі ў спісе могуць быць прачытаныя, некаторыя толькі напісана
dvdtuning
01-03-2013, 10:40
Напрыклад, некаторыя marelli, устаноўленыя на 1.3 mjet fiat/alfa/lancia/opel вы можаце проста напісаць, чаму? для чытання вам неабходны bdm або трэба атрымаць зыходны файл у адпаведнасці з кодамі блока кіравання. Пісаць з mpps, неабходна скараціць яго да 1 мега, але ўсе гэтыя інфа знойдзеш у шматлікіх дыскусіях, прысутных на форуме.
Калі ў вас дастаткова цярпення, вы ўбачыце, што паступова вы зразумееце шмат новага.
Дзякуй, хлопцы гэтага адрэзка не ведаў, таму патрэбны раздзел, што і зыходныя файлы, што c'? на форуме.
Але, калі не пу? чытаць эбу з MPPS (як вы пішаце вышэй), як вы ведаеце, коды для спампаваць арыгінальны файл?
Усе аўтамабілі аднолькавыя (тыпу усе кропкі) яны ж эбу або той жа зыходны файл?
Прывітанне
michele30
01-03-2013, 20:50
аўтамабілі sonon роўныя, але яго эбу няма ( па крайняй меры, не ўсе), вы мусіце праверыць, ці hw роўна і sw, каб быць сумяшчальным
albertorapper
02-03-2013, 01:36
ідэнтыфікатар эбу гэта можна зрабіць з mpps.
я напрыклад, у мяне альфа-міф, і мой эбу пу? быць напісана і не прачытана, так што я павінен праверыць hw з mpps, знайсці зыходны файл, адрэдагаваць і перапісаць яго з mpps, хоць, наколькі я разумею чытаць, не пісаць ? рызыкоўна....
я памыляюся?
Каманду электроніка
02-03-2013, 09:56
не чытаць, не пісаць!!!' рызыкоўна
explode82
02-03-2013, 12:29
На самай справе чытанне файла ці не прыводзіць да небяспекі......за выключэннем таго, што для некаторых аўтамабіляў, якія могуць страціць кадавання фарсунак.....для астатніх нічога шкоды
msport (exil77grande)
02-03-2013, 16:44
ідэнтыфікатар эбу гэта можна зрабіць з mpps.
я напрыклад, у мяне альфа-міф, і мой эбу пу? быць напісана і не прачытана, так што я павінен праверыць hw з mpps, знайсці зыходны файл, адрэдагаваць і перапісаць яго з mpps, хоць, наколькі я разумею чытаць, не пісаць ? рызыкоўна....
я памыляюся?
не рызыкоўна чытаць, не нататнік, як ужо пацвердзілі іншыя, і ў любым выпадку, каб ваш міф, і ці правільна тое, што вы напісалі, але я павінен дадаць, не забывайце аб тым, што на 1.3 mjet з mpps трэба выразаць файл ад 2м да 1м.
Якія аўтамабілі, якія губляюць кадоўкі фарсунак і як мы можам вырашыць гэтую праблему?
Я заўседы чытаў таго, каб нарэзаць файл на мега, але як? есць праграмы, ad hoc?
sportknight
02-03-2013, 21:08
Есць шмат дыскусій, я з тэлефона цяпер, і я не магу дапамагчы вам, заўтра я даю табе руку, аўтамабілі, якія губляюць пазіцыі Peugeot, renault, як правіла,
ок, выдатна. Знешні выгляд вашых інфармацыя аб ім. Таму, калі б мне давялося прачытаць renault або peugeot з маей galletto 2 я страціць кадаваньне фарсунак, якія потым не могуць знайсці нідзе. Калі я правільна зразумеў, гэтыя змены я павінен зрабіць у школе. правільна?
Калі б я замест таго, autocom, напрыклад, я мог бы даць ацэнку, кадоўкі фарсунак, а затым перапісаць яго?
Каманду электроніка
03-03-2013, 09:07
Глядзець я шчыра мне зробленыя, і тут я страціў без кадзіроўкі!!!!!
msport (exil77grande)
03-03-2013, 10:19
тыя самыя рызыкі з'яўляюцца peugeot-renault толькі edc16, відавочна,проста не даць ей з mpps вы імгненна самыя бяспечныя затым яшчэ адзін маленькі трук, і пісаць карту,выключыце запальванне і на працягу 5 хвілін нічога не рабіць, нічога не чапайце і вы прымацаваныя.
Каманду электроніка
03-03-2013, 11:32
Ford таксама рызыка!!!!!
explode82
03-03-2013, 12:05
тады для renault ты ў парадку, чаму? ? толькі кадаваньне фарсунак заблудзіцца,peugeot губляе фарсунак і варыянты, якія ricodifichi легка з lexia,citroen, патрэбна lexia,але з доступам у інтэрнэт, каб закадаваць усе так, як нават ford
тады для renault ты ў парадку, чаму? ? толькі кадаваньне фарсунак заблудзіцца,peugeot губляе фарсунак і варыянты, якія ricodifichi легка з lexia,citroen, патрэбна lexia,але з доступам у інтэрнэт, каб закадаваць усе так, як нават ford
ок, з пежо, калі яны EDC16 проста не даць ей з mpps!!! Я так хацеў бы выкарыстаць певень 2, то я не з гэтых праблем, асабліва, калі пасля яе пісьмовага выключаю ўсе, каб за 5 хвілін.
Я не разумею, замест таго, што есць lexia і прычым тут інтэрнэт? у ford таксама маюць гэтыя праблемы? ма...
explode82
04-03-2013, 00:57
lexia ? дыягназ першапачаткова група peugeot і citroen,толькі, што ў залежнасці ад групы працуе па-рознаму..............ford motor company, тая ж праблема
ок... capito. а то autocom робіць тое, што робіць lexia, а таксама ford!
explode82
04-03-2013, 10:36
Вы мала з autocom улічваючы, што губляе варыянты і без дыягностыкі дом, маці, ты робіш вельмі мала
але тут на форуме казалі, што autocom ? вельмі добра. у гэтым сэнсе прайграе варыянты? што гэта значыць?
explode82
04-03-2013, 20:15
што autocom-гэта добрая дыягностыка ок,але ? pursempre дыягназ агульным і не паказвае, што завод-вытворца,варыянты, інфармацыя, якая змяшчаецца ў e2p, як, што генератар збірае,тып вентылятара радыятара,тыпу abs etc etc
X тое, што трэба нам тады ? ок. Служыць у x кадаваньне магчымага фарсунак у выпадку страты ж!
sportknight
05-03-2013, 19:07
Кадаваньне Peugeot ? крыху больш? складаная, але той, renault я лічу, што з autocom атрымаецца зрабіць
explode82
05-03-2013, 21:40
вы, робячы што renault-чаму? толькі фарсункі іне, а таксама варыянты
але тады я не разумею, але ўсе renaul edc16? іншыя выйшлі з гэтай праблемы?
explode82
05-03-2013, 23:44
добра ці дрэнна,іншыя renault не могуць быць страта кадоўкі фарсунак
albertorapper
06-03-2013, 00:13
прабачце, я хацела сказаць: ? рызыкоўна пісаць, а не чытаць!
так як з mpps v12 блока кіравання alfa mito можна? пісаць, але не чытаць.
я павінен знайсці файл ori онлайн, рэдагаваць, а потым пісаць наўпрост...
я чытаў вакол, блокаў кіравання, як гэта, але я не магу даць вам дакладны адказ. дзіўна падумаць, што блок мог пісаць і не чытаць, але я чытала недзе, што c'? нейкая абарона, якая актывуецца ў чытанне.
albertorapper
07-03-2013, 00:38
добры плагіят на самай справе
Зараз, я думаю, павінен быць альфа-міф. Калі я правільна памятаю.
Каманду электроніка
07-03-2013, 07:53
Але вы павінны па крайняй меры, ведаць, Hw і Sw у адваротным выпадку, як вы робіце гэта, не ведаючы, ці то
albertorapper
08-03-2013, 14:25
hw і sw, я магу іх чытаць!
hw і sw, я магу іх чытаць!
вы, калегі, l hw і за дадзеныя ecu/id ecu папярэдняга выбару драйвераў
albertorapper
09-03-2013, 11:20
вы, я ведаю, што рабіць?, не прымушае мяне чытаць дадзеныя з ecu
з якой hw б вы хацелі чытаць? вы пераканаліся ў спісе аўто вашага hw, калі ce драйвер для гэтага блок кіравання/аўто?
explode82
09-03-2013, 13:20
але, на якой машыне вы кажаце, і што аўтамабілізацыі?
Але ты, што інструмент у вас есць? Можа быць, я нешта прапусціў!
Прывітанне! Наогул у p? гэта абмеркаванне для info, дзе-то я чытаў, што новая дэльта і пу? чытаць і пісаць mpps: сення curiosit? я адкрыў праграму, але ў спісе не знаходжу delta: у гэтым выпадку, як выбраць адпаведны драйвер ў эбу? cio? крокі, якія вы робіце, каб зразумець, што дзве машыны збіраюць на тым жа блоку, нават калі ў іх розныя імены? C'? спіс для параўнання? Калі б мне давялося выбіраць, чым цікавіцца толькі ў групу Fiat і Audi, для пачатку, проста mppsv12 і bdm, каб спакойна працаваць?
Прывітанне
па-мойму для star камфортна, або я вас певень 2 і ktag або kess і ktag.
Ага, я ўжо нават агульны дыягназ, вы ніколі не ведаеце!!! Напрыклад Autocom!
Прабачце, але калі, з аднаго арыгінальнай карце вы зняць сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF ? неабходна таксама перапрызначыць?
explode82
24-03-2013, 19:18
я б сказаў, што яе няма,то ? тып апрацоўкі розныя,і што ? на твае меркаванне і пажаданняў кліента
я не эксперт у гэтай галіне, для? c'? хто кажа, што трэба зрабіць некалькі налад, так? калі здымае dpf, у вас дэпрэсія з-за mancaza жа. Іншыя кажуць, што калі выдаліць dpf і не каталізатар, гэта не адбудзецца, і не ? трэба перапрызначыць!
sportknight
25-03-2013, 11:50
без dpf, што вы можаце страціць што-то нізкія,але калі зачыніць таксама egr не адчуваеш, нават не падзення,але на высокіх аўто ідзе лепш...
explode82
25-03-2013, 23:42
нават калі выдаліць dpf,не змяняюць прадукцыйнасць,калі замяняецца гладкай трубы прама
хлопцы, улічваючы, што пост ? на агульны сумневы запісу, прашу вас:
я чытаў, Fiat punto 2004 года 1.3 mjet 70cv. калі я адкрываю карту з ecm мне дзве памылкі кантрольнай сумы, як толькі я адкрываю файл, затым просіць мяне зарэгістраваць яго ў базе дадзеных і пасля трапляе ў драйвера мяне пазбавіцца? яшчэ два разы памылка разліку кантрольнай сумы.
мае сумневы ?: я магу рэдагаваць і пісаць карту, а так вылічэнне кантрольнай сумы мне б Певень?
што вы думаеце пра гэта?
explode82
27-03-2013, 19:07
перайсці спакойна, што робіць усе, певень без праблем XD
SandroMarciano
27-03-2013, 19:13
хлопцы, улічваючы, што пост ? на агульны сумневы запісу, прашу вас:
я чытаў, Fiat punto 2004 года 1.3 mjet 70cv. калі я адкрываю карту з ecm мне дзве памылкі кантрольнай сумы, як толькі я адкрываю файл, затым просіць мяне зарэгістраваць яго ў базе дадзеных і пасля трапляе ў драйвера мяне пазбавіцца? яшчэ два разы памылка разліку кантрольнай сумы.
мае сумневы ?: я магу рэдагаваць і пісаць карту, а так вылічэнне кантрольнай сумы мне б Певень?
што вы думаеце пра гэта?
вы можаце зрабіць гэта і легка, тым да мяжы перапісаць зыходны файл, у якім кантрольная сума ? безумоўна, маеце рацыю!
але гэтыя 4 памылкі (2 перад выбарам драйвераў і яшчэ пасля 2) як вы думаеце, ад чаго яны залежаць?
Прывітанне pitty,што памер мае файл, які вы чытаеце? Яго, затым размясціць яго тут?
Вядома... вось тут...? цяпер я зразумеў, магчыма ? ложка жудасна... ? 2,5 мб, пу? быць??? мне гэта здаецца дзіўным!!!
Як вы чытаеце?Праз serial?Я гэтыя машыны, я іх у bdm або гэтак жа, я пішу з mpps(калі я не кладуць выходзячы з машыны), тым не менш, здараецца, нават на іншых машынах, што Пеўнік v2 чытае файлы з памерам не тыповыя.
Я падаў на файл, і я думаю, што тое напісаць, выкарыстоўваючы ўсе galletto 2 .У мяне памылка ceksum сыходзіць з-за памеру файла.
SandroMarciano
29-03-2013, 07:39
Як вы чытаеце?Праз serial?Я гэтыя машыны, я іх у bdm або гэтак жа, я пішу з mpps(калі я не кладуць выходзячы з машыны), тым не менш, здараецца, нават на іншых машынах, што Пеўнік v2 чытае файлы з памерам не тыповыя.
Я адчуў, што паміж усімі інтэрфейсамі mpps ? што больш? не рэкамендуецца для гэтага віду ECU... з пеўня прачытана і напісана паслядоўны без праблем, і я не чытаў, каб хто-то меў сучка і задзірынкі, а з mpps, проста зрабіце пошук па ******.
cicciogsr
29-03-2013, 10:49
вы можаце запісаць файл ложак з курыцай 2,5 mb я чытаў, і напісана там хоча вечнасці? ? 80 мін, чытанне 40 хвілін запісу, а пры рэдагаванні вы не можаце выкарыстоўваць драйверы, чаму? шмат разоў не центрированы добра, далі іншы памер файла, вядома, гэта ? дарогі-й? доўгі мадэляванне 6f3, mpps лата на муса dobl? і ля..
капуста... так што гэта ідзе зменены ў 2d. я спадзяюся, што ўсе атрымаецца.
але калі я чытаю з mpps я павінен мець на файл у 2 мб, то?
амаль я стараюся тое, каб прачытаць, а потым пішу гэта з Пеўня, хоць ? не рэкамендуецца. ці, калі я спрабую яго перачытаць з Пеўня? у bdm б разборкі эбу. правільна?
sportknight
29-03-2013, 21:46
Вы ecuid з mpps і шукаць свой эбу ў базе дадзеных, рэдагаванні, парэзы і напішы mpps
Вы ecuid з mpps і шукаць свой эбу ў базе дадзеных, рэдагаванні, парэзы і напішы mpps
Гэта і самы просты і хуткі ,таму я сказаў, што, калі кліент не, я магу пакінуць машыну, нават я фасио так зразумеў, што калі і можна заўседы аддаю перавагу іх у bdm.Я нават galleto v2, але не я яго ніколі не выкарыстоўваў, каб marelli.
я Певень, шчыра кажучы, я ўжо? выкарыстоўваецца для 2 марелли без праблем.
гэтую кропку ? было першае, што я стварыў праблемы. я яшчэ не вылепіў x? як я разумею вам трэба? зрабіць ecu id з mpps, шукаць драйвер ў залежнасці ад ecu id на тытан, зменіце яго і запішыце яго з Пеўня.
я як-то баюся, калі ўсе будзе? ну, х то гаворкі пра памылку кантрольнай сумы. бу.
мы спадзяемся, што магу гэта зрабіць. вы терр? у курсе.
я разумею, што я павінен змяніць у 2d?