Прагляд Поўнай Версіі : думкі на пэўны тып змены на tdi
pdtechnology
27-02-2013, 14:25
усім прывітанне, хлопцы, я адпраўлю файл, на якім я зрабіў, змен трохі адрозніваецца ад звычайнага, і я хацеў бы меркаванні. гэты файл гольф 4 1.9 tdi 101 л. с. 497-018 вас........дзякуй, прывітанне
усім прывітанне, хлопцы, я адпраўлю файл, на якім я зрабіў, змен трохі адрозніваецца ад звычайнага, і я хацеў бы меркаванні. гэты файл гольф 4 1.9 tdi 101 л. с. 497-018 вас........дзякуй, прывітанне
x, чаму вы дзейнічалі такім чынам?? першыя 2 серыі крывых, якія вы закранулі ў кожнай серыі, да чаго ставяцца??? чаму? спытаеце 98mg запыт з педалі, то абмежаванні з дапамогай ін'екцый parzializzato 56 мг і абмежаванні ў 56mg абмежавальнікі крутоўнага моманту??? гэтак жа як і дызель, калі не павялічыце працягласць dell' ін'екцыі???
добры дзень, pd...не маглі б вы ласкава растлумачыць, што тыя моды з драйвера???незалежна ад карты зробленыя з, як правіла, так, калі..я хацеў бы зразумець, есць p? козетта, калі вы можаце растлумачыць ей..тыпу змяненне восі кручэння абмежавальнік крутоўнага моманту або адразу пасля карту педаль....
для астатніх, я згодны з тым, як кажа rego88....я бачыў у педалі запыты нават 112mg на дызельнае паліва, але "спакладаны" ад lim пара і дыму ў 56mg.....аб lim дыму...я вылічэнні afr, які ідзе ад мінімуму 11:1, перш за ўсе, у вас нізкія абароты на максімум 18:1 на высокіх.....цяпер я не хачу нічога сказаць на гэта, таму што я хацеў бы зразумець, што вы хочаце атрымаць ад яго карту...
aahhh..аб працягласці адкрыцця фарсунак не я кажу, чаму? я не зразумеў, як змяняюцца з веданнем....
Гэта і адлюстраванне больш дзіўнае, што я бачыў.Што-то, і ўпэўненая ,усе гэта загадзя, вы павінны ездзіць машыны з тампоны для вушэй, але давайце спачатку мы павінны ўбачыць, калі частка.Я вам не раю эксперыментаваць з гэтай карты.Месца на карце вельмі падобны вашай audi a4115cv Яго зрабіў я, і нават калі змены не тыя, standart я гарантую, што вы ідзяце крыло вялікі-без дыму і без звычайнай дэфектаў (махавік рухавіка).Гэтая машына ўжо зроблена, 90000 тыс. км kon гэтую карту(і мой кліент, які робіць усе taiglianti ў майстэрні ад мяне)Спадзяюся, што вам будзе дапамога.Прывітанне і добрага цюнінгу
Cristiano75
05-04-2013, 06:55
Прывітанне pdte... я не магу бачыць вашу карту, чаму? я яшчэ не дасягнута мінімальная пост, а я даў паглядзіце на файл, КРЫЧЫ і x зарабляць магутнасць карту ? амаль зрабіў ужо? усе ў дом.
Для змены акцыі і да 165cv прыкладна не патрэбна n? краніце карты часу ўпырску n? тычацца авансаў.
? дастаткова таго, што вы зменіце апошнія 3 вертыкальныя слупкі карты, дым, зачыніць, праз 2 праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог, на карце turbo 2 апошнія вертыкальныя слупкі mod x стандарт..... затым, калі вы выкарыстоўваеце ecm крыху больш? далей troverari карту, якая кіруе зменнай геаметрыяй, пераканайцеся ў тым, што... карту паскаральніка і, нарэшце, абмежавальнікі крутоўнага моманту. Проста, што не пераступіце межы 60mg... што ўжо? 4000 абаротаў ты за 160cv...... калі ў вас счапленне золата з 60mg цяжка судзіць.......
Вы можаце таксама ўключыць lanch control.... і перайсці на map і выключыць maf....... у вас што sbizzarirti з гэтым ecu...... Добрая праца.....
Як перайсці з maf на map??
jacktheripper2
18-06-2014, 14:33
Прывітанне pdte... я не магу бачыць вашу карту, чаму? я яшчэ не дасягнута мінімальная пост, а я даў паглядзіце на файл, КРЫЧЫ і x зарабляць магутнасць карту ? амаль зрабіў ужо? усе ў дом.
Для змены акцыі і да 165cv прыкладна не патрэбна n? краніце карты часу ўпырску n? тычацца авансаў.
? дастаткова таго, што вы зменіце апошнія 3 вертыкальныя слупкі карты, дым, зачыніць, праз 2 праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог, на карце turbo 2 апошнія вертыкальныя слупкі mod x стандарт..... затым, калі вы выкарыстоўваеце ecm крыху больш? далей troverari карту, якая кіруе зменнай геаметрыяй, пераканайцеся ў тым, што... карту паскаральніка і, нарэшце, абмежавальнікі крутоўнага моманту. Проста, што не пераступіце межы 60mg... што ўжо? 4000 абаротаў ты за 160cv...... калі ў вас счапленне золата з 60mg цяжка судзіць.......
Вы можаце таксама ўключыць lanch control.... і перайсці на map і выключыць maf....... у вас што sbizzarirti з гэтым ecu...... Добрая праца.....