Перегляд Повної Версії : fap lancia y 1.3 mj 90cv
я не знаю, якщо ? розділ правильний...я хотів би знати, як видалити FAP на автомобіль в об'єкт?
я ніколи не робив цього і не знаю, з чого почати.
motorsport
27-02-2013, 13:16
ось як вирішити!!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
dvdtuning
27-02-2013, 13:52
Правильно, потрібно покладатися на деякі професійні і у вас можливість? вивчити файл і натисніть всі ваші випробування.
FidodidoTuning
27-02-2013, 22:48
Те, що читати чи писати?
ах, розумію :)
ви рекомендували цей x простий факт, що якщо ви не готові, ви перебуваєте в біді, ви запитали як рахувати і записати: x простий факт, що якщо всі шість обладнання цієї машини не читайте, але ви можете написати і вам потрібно видобути файл ori x змінити його,але будьте обережні, якщо ваш послідовний будьте обережні з, що написати xch? ви повинні також розрізати файл,перейдіть в перший раз, може бути, тобі допомогти з сервіс онлайн-форум, де я можу гарантувати, що вони мають кваліфікованих і вузькоспеціалізованих, які дадуть вам всю необхідну інформацію і допоможуть вам крок за кроком.
я розумію, для? я б навіть рада про те, як прочитати і написати його..то з якими програмами?
Alfa159 q4
04-03-2013, 11:48
Щоб його прочитати, потрібен bdm.
В іншому випадку ви можете просто написати її з mpps v5. Скорочення вихідного файлу 1 мб
я думав, що ви могли б зробити з galletto читання і запису
magi1984
05-03-2013, 10:56
півень v2, ви можете її спокійно
півень f? virtual read на мареллі...але я думаю, я хотів би помилятися, але y-читає і пише.....без virtual read
carlo abarth
06-03-2013, 22:33
де ви знаходитесь??принаймні, ви покладаєтеся на один у вашому районі!!!
я не знаю, якщо ? розділ правильний...я хотів би знати, як видалити FAP на автомобіль в об'єкт?
я ніколи не робив цього і не знаю, з чого почати.
FidodidoTuning
07-03-2013, 02:01
З mpps v.12 або kess v1,gallov.2 etc...
Так galetto v54 no problem china
Alfiuccio
01-03-2015, 16:00
У минулому я зробив з півня v2 v50 прочитана і написана спокійно.....вихід з файлу 2.5 md, що для цього визнати, ecm потрібно розрізати на 2 мб....для defap рада онлайн-сервіс (як я і зробила) на ці машини програмне забезпечення, які працюють в reta не працюють, поєднують в собі заплуталися....