Прагляд Поўнай Версіі : fap lancia y 1.3 mj 90cv
я не ведаю, калі ? раздзел правільны...я хацеў бы ведаць, як выдаліць FAP на аўтамабіль у аб'ект?
я ніколі не рабіў гэтага і не ведаю, з чаго пачаць.
motorsport
27-02-2013, 13:16
вось як вырашыць!!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
dvdtuning
27-02-2013, 13:52
Правільна, трэба спадзявацца на некаторыя прафесійныя і ці есць у вас магчымасць? вывучыць файл і націсніце ўсе вашы выпрабаванні.
FidodidoTuning
27-02-2013, 22:48
Тое, што чытаць ці пісаць?
ах, разумею :)
вы рэкамендавалі гэты x просты факт, што калі вы не гатовыя, вы знаходзіцеся ў бядзе, вы спыталі як лічыць і запісаць: x просты факт, што калі ўсе шэсць абсталяванне гэтай машыны не чытайце, але вы можаце напісаць і вам трэба здабыць файл ori x змяніць яго,але будзьце асцярожныя, калі ваш паслядоўны будзьце асцярожныя з тым, што напісаць xch? вы павінны таксама разрэзаць файл,перайдзіце ў першы раз, можа быць, табе дапамагчы з сэрвіс онлайн-форум, дзе я магу гарантаваць, што яны маюць кваліфікаваных і высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія дадуць вам усю неабходную інфармацыю і дапамогуць вам крок за крокам.
я разумею, для? я б нават савет аб тым, як прачытаць і напісаць яго..то з якімі праграмамі?
Alfa159 q4
04-03-2013, 11:48
Каб яго прачытаць, патрэбен bdm.
У адваротным выпадку вы можаце проста напісаць яе з mpps v5. Скарачэнне зыходнага файла 1 мб
я думаў, што вы маглі б зрабіць з galletto чытання і запісу
magi1984
05-03-2013, 10:56
певень v2, вы можаце яе спакойна
певень f? virtual read на марелли...але я думаю, я хацеў бы памыляцца, але y-чытае і піша.....без virtual read
carlo abarth
06-03-2013, 22:33
дзе вы знаходзіцеся??па крайняй меры, вы належыце на адзін у вашым раене!!!
я не ведаю, калі ? раздзел правільны...я хацеў бы ведаць, як выдаліць FAP на аўтамабіль у аб'ект?
я ніколі не рабіў гэтага і не ведаю, з чаго пачаць.
FidodidoTuning
07-03-2013, 02:01
З mpps v.12 або kess v1,gallov.2 etc...
Ды galetto v54 no problem china
Alfiuccio
01-03-2015, 16:00
У мінулым я зроблены з пеўня v2 v50 прачытаны і запісаны спакойна.....выйдзі на вуліцу файла 2.5 md, каб гэта прызнаць, да ecm трэба разрэзаць на 2 мб....для defap савет анлайн-сэрвіс (як я зрабіў), на гэтыя машыны іх праграмнага забеспячэння, якія працуюць у reta не працуюць спалучаюць у сабе толькі псуе....