Прагляд Поўнай Версіі : Існуе невялікае кіраўніцтва для выкарыстання ecm2001 ??
Прывітанне ўсім
Я толькі што набытых ecm2001, хацеў зразумець, як працуе гэтая праграма, і, магчыма, паспрабаваць зрабіць некаторыя карты. Існуе кіраўніцтва аб тым, як вы выкарыстоўваеце праграму ??
Дзякуй
magi1984
27-02-2013, 10:33
шчыра ? лепш пакіньце страціць edc2001 і выкарыстання ecm titanium
знайдзіце яго ў інтэрнэце ? значна лепш і больш? надзейна
на жаль не магу знайсці яго так легка... у адваротным выпадку, я буду выкарыстоўваць з задавальненнем ...
motorsport
27-02-2013, 11:13
А ecm2001, цяпер і absoleto,прапаную Тытан нашмат больш? поўны пошук drv аўтаматычна + карты без страты часу!!
Дзякуй, я ведаю ... але, калі я не магу яго знайсці і цяжка выкарыстоўваць :)
усе лепш, чым нічога..... :)
Каманду электроніка
02-03-2013, 10:03
не, не цяжка яго выкарыстоўваць
неабходна адзначыць, што форум таксама служыць у якасці дапамогі, на што-тое, што тут вы разумееце,
неабходна адзначыць, што форум таксама служыць у якасці дапамогі, на што-тое, што тут вы разумееце,
правільна, а то я не заўважыў розніцы ў выкарыстанні аднаго або іншага, не ? цяжка
Дзякуй, хлопцы.. зараз я пакінуў крыху страціць, проста ў мяне момант часу я спрабую што-небудзь зрабіць... :)
за выключэннем
31-03-2013, 19:29
Дзякуй, хлопцы.. зараз я пакінуў крыху страціць, проста ў мяне момант часу я спрабую што-небудзь зрабіць... :)
выбачайце, калі я intrufolo хоць я пачатковец я хацеў сказаць, мой.
я выкарыстоўваю ecm 2001 v6.3 і я добра, не шырокія прэтэнзіі, вы і праўда, што вадзіцелі не заўседы супадаюць, але ў гэтай версіі есць магчымасць " наладзіць драйверы ведаючы адрасы або ведаючы крывых змены.
у той час як тытан знайшоў у сетцы не захаваць драйверы.
xla кіраўніцтва ад "паглядзіце тут", але не слепа давяраць (калі я памыляюся, я corrigerete):)
andrea.motors
02-04-2013, 10:33
калі вам неабходна служыць яшчэ, дайце мне ведаць, я кіраўніцтва ў pdf выкарыстанне праграмы. я іх усе па-ранейшаму, як у 2001 годзе, што тытан і дзянек сяброў, якія кажуць, што ўжо ў 2001 годзе і састарэлым, пачынаючы ад выбару блока кіравання і ручнога пошуку драйвераў... калі трэба, у любым выпадку я магу размясціць тут (калі назад) або адправіць па ****