Прагляд Поўнай Версіі : Добры дзень!
Прывітанне, Хлопцы, я спадзяюся даведацца ад вас шмат рэчаў.
Між тым, я прашу вас, дзе я магу прачытаць што-то бясплатна, каб, пачынаючы з ніжэй за нуль (тыпу тэрміналогіі, адрозненні сярод розных інструментаў і праграмнага забеспячэння і т. д. т. д.).
Адзін curiosit?, пры загрузцы карты і дзейнічаюць у адпаведнасці з ім, есць спецыяльныя праграмы, якія settano параметры (тып eco, sport) ці трэба рабіць усе ўручную?
З павагай
сардэчна запрашаем, вывучаючы і чытаючы, знойдзеце адказы.
motorsport
26-02-2013, 17:01
сардэчна запрашаем,круціцца, круціцца, што знаходзіцеся!!
Добры дзень, сардэчна запрашаем... тут вы знойдзеце шмат чаго, а паміж тым, скажы нам, ці што-то ў пі? вас..., Што вы робіце, et? у вас, дзе вы знаходзіцеся і інш....
прывітанне, сардэчна запрашаем gevin
luigigtc
26-02-2013, 21:19
сардэчна запрашаем.
сардэчна запрашаем паміж намі, х астатніх gi? я бачу, што ен думаў, egs,калі ласка, завяршыць вашу прэзентацыю.
carlo abarth
26-02-2013, 21:45
сардэчна запрашаем!!
Дзякуй усім за цеплы прыем, мяне завуць Наталля, мне 38 гадоў, я люблю інфарматыку, і я працую падрыхтоўкі. Жыву ў правінцыі Кома, і, як я пісаў вышэй, я тут, каб вучыцца і, магчыма, палепшыць мой Croma 1.9 150cv. Не шукаю esaperazione я проста ўжо? патэнцыял, які есць, але я хацеў бы менавіта прадукцыйнасці і энергаспажывання. Я не ведаю, калі пу? дастаткова, як слайд-шоў. Я разумею, што павінен шукаць, але не ведаю, з чаго пачаць, хто-то пу? дайце мне спіс, прагрэсіўная аргументаў, cos? потым я іх пошук і вывучэнне. Прывітанне, Хлопцы
msport (exil77grande)
01-03-2013, 12:02
прывітанне і benarrivato,для вашага croma трэба выдаліць dpf, як фізічна, так і ў электронным выглядзе,то ўбачыў, што мы выключыце таксама egr elettronicmaente і, нарэшце, як робіць перапрызначэньне ad hoc, так у вас больш пара,больш магутнасці,больш надзейнасці для турбіны, менш расход паліва ў нагу.
Дзякуй ? што зрабіць?; для выдалення dpf ідзе заўседы замяніць трубы?
На маей не цікавіць, я хацеў бы захаваць яго і ачысціць, як вы гэта робіце?
Яшчэ раз дзякуй