КПК

Перегляд Повної Версії : думку карта mod alfa 147 1.9 150cv 533_727

simone82
15-07-2012, 18:01
привіт, хлопці,я прикріплюю файл, щоб ваша думка!!

msport (exil77grande)
15-07-2012, 18:20
крім тиску в рампі і обмежувач тиску в рампі і центральний egr не ми, ми нічого,люб'язно хто-mail файл мод для погляд, необхідно ввести також орі в іншому випадку ворота обговорення спасибі,переходжу в розділі для початківців.

simone82
15-07-2012, 18:26
ви праві, вибачте, якщо я не пост l-кричи,а я радий, що ти мені тільки що сказав,він думає, що це зробив той, хто це робить корабель за тобою,ce завжди вчитися

msport (exil77grande)
15-07-2012, 18:30
ви праві, вибачте, якщо я не пост l-кричи,а я радий, що ти мені тільки що сказав,він думає, що це зробив той, хто це робить корабель за тобою,ce завжди вчитися

я вам скажу, що я думаю, то це робите ви,то я роблю, а також декілька робіт в інтернеті,тепер і правда, що кожен з нас має propi методи, правильно чи неправильно, що вони але вірно також і те, що мінімум у нас хоче,каже, в цьому я не майстер, але ніхто не, якщо б я зробив відображення онлайн, яка потім буде розміщена на форумі, я б дійсно вас турбує,можливо, в наступний раз подумайте, перш ніж відправляти роботу інших людей, або вказує, добре, звідки mod,ви бронювали онлайн, чи що?

simone82
15-07-2012, 18:44
ні, завжди один автора, хто я зняв з fap в блок керування до ypsilon і, чесно кажучи, я не був так задоволений цій карті

dvdtuning
16-07-2012, 08:25
я вам скажу, що я думаю, то це робите ви,то я роблю, а також декілька робіт в інтернеті,тепер і правда, що кожен з нас має propi методи, правильно чи неправильно, що вони але вірно також і те, що мінімум у нас хоче,каже, в цьому я не майстер, але ніхто не, якщо б я зробив відображення онлайн, яка потім буде розміщена на форумі, я б дійсно вас турбує,можливо, в наступний раз подумайте, перш ніж відправляти роботу інших людей, або вказує, добре, звідки mod,ви бронювали онлайн, чи що?

Вибачте, msport, але я не гадаю, так само. Якщо ви на вашу думку, трейдер не повинен турбувати вас публікацію в інтернеті коментаря, чому? cos? також, можливо, ви отримати пораду, щоб поліпшити логіку правити карту, як ви можете отримати критику. Це також служить, щоб відрізнити професіонала від новачка, який хоче зробити професіонала.
У цій області, вивчають нові речі кожен день, то...
Інша справа, якщо ви вважаєте, що файл, який ти зробив, за додаткову плату може красувалися тут і там і l? я повністю згоден, що не правильно. Але ? натрапив на кілька форумів карти, зроблені професіоналами (навіть не онлайн), які є виявитися флопі абсурдні, обговоріть, як карти взяті з dvd...але ми обманюємо?! картку у випадку, якщо виплачується 400 євро...

simone82
16-07-2012, 08:34
добрий день,повністю згоден dvdtuning,кожна людина має свій власний спосіб роботи,я пост на цій карті тільки для консультації і, якщо можливо, поліпшити її,не я, здається, не зробив нічого поганого

msport (exil77grande)
16-07-2012, 08:51
x simone82 я не сказав, що ви зробили щось погане,але, як на мене, перш ніж відправляти файл mod виготовлені з псевдо зареєстрований як менш написати все, як є, типу:
привіт, хлопці, цей мод файл, який він мені зробив давно, з псевдо зареєстрований в моєму місті, з якими в мене були сварки, тому що в машині було не дуже добре,тому, не будучи ще дуже практично, щоб зрозуміти зміни, цікаво, ось ваша думка, що отримаю, якщо насправді мої враження були підтверджені.

що ви думаєте?

msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:02
x dvdtuning не боюся порівняння ні з ким, і я опинився прямо на інший день, відправивши мою карту, хоча основні користувачеві безкоштовно,я знаю, і я написав в інший раз, що майже у всіх методи різні, хоча основа там має бути,але що мене дуже турбує і:
1), що моя робота буде опубліковано новачок, який в цей момент, виявляється, є сумніви на моєму працює.
2), що моя робота буде розміщений на інших форумах, де scacalli чекають не дочекаються, що критикувати роботу інших людей, щоб зробити себе вродливими, коли вони навіть не знають, виключити egr,а робити їх ви eloggiano і наші автори карти будуть зруйновані, коли, можливо, не так.

я виявив, що досить давно на форумі, де будь-який файл, в курсі був завжди коментував в негативний,тоді я почав, щоб поглянути на ці файли, які часто робили страху, але не всі були кури не клюють, і ви могли випробувати без проблем.
я вважаю його професіоналом і скромний, і я приймаю будь-порада,для мене зіставленні і зроблено добре, і я закінчив роботу, коли клієнт випробування машини і говорить мені, ідеальний гаразд,не курить і штовхає, як я хотів,якщо клієнт говорить так, але я курить трохи, тоді я корекція,але я хотів би ще пару, то я можу виправити,але я хотів би більш потужний, то я корекція і т.д і т.д і т.д. не буду зупинятися на 1 крок, але я зупиняюся там, де мені приносить клієнт, очевидно, що я не можу зробити 100 кроків, але досить далеко,тому, коли я закінчив роботу, не бачу причин, чому повинен прийти відправив,тобі слово.

simone82
16-07-2012, 09:09
що ви маєте на увазі, як те, що вони типу?пояснити?

msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:27
тобто ти відправив файл mod думку і поки все ок,я просто зробив приклад того, що потрібно було вказати розміщення файлу, от і все.

simone82
16-07-2012, 09:31
добре, я не зрозумів, як ви хочете, але робить те ж саме,треба star обережні при публікації зручний файл для тривіального думка,а робить Те ж саме

msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:39
ні, ні, симон, не приймайте це погано, тут ми обговорюємо не тебе я миха викликається, я написав те, що думаю, ми люди дорослі,я просто сказав, що якщо я відправлю ще мод-файли, зроблені іншими людьми вказати джерело файлу, мені здається, правильно,я наприклад, я зрозумів, що мод робить ви зробили ви.

dvdtuning
16-07-2012, 09:47
x dvdtuning не боюся порівняння ні з ким, і я опинився прямо на інший день, відправивши мою карту, хоча основні користувачеві безкоштовно,я знаю, і я написав в інший раз, що майже у всіх методи різні, хоча основа там має бути,але що мене дуже турбує і:
1), що моя робота буде опубліковано новачок, який в цей момент, виявляється, є сумніви на моєму працює.
2), що моя робота буде розміщений на інших форумах, де scacalli чекають не дочекаються, що критикувати роботу інших людей, щоб зробити себе вродливими, коли вони навіть не знають, виключити egr,а робити їх ви eloggiano і наші автори карти будуть зруйновані, коли, можливо, не так.

я виявив, що досить давно на форумі, де будь-який файл, в курсі був завжди коментував в негативний,тоді я почав, щоб поглянути на ці файли, які часто робили страху, але не всі були кури не клюють, і ви могли випробувати без проблем.
я вважаю його професіоналом і скромний, і я приймаю будь-порада,для мене зіставленні і зроблено добре, і я закінчив роботу, коли клієнт випробування машини і говорить мені, ідеальний гаразд,не курить і штовхає, як я хотів,якщо клієнт говорить так, але я курить трохи, тоді я корекція,але я хотів би ще пару, то я можу виправити,але я хотів би більш потужний, то я корекція і т.д і т.д і т.д. не буду зупинятися на 1 крок, але я зупиняюся там, де мені приносить клієнт, очевидно, що я не можу зробити 100 кроків, але досить далеко,тому, коли я закінчив роботу, не бачу причин, чому повинен прийти відправив,тобі слово.

Я зрозумів ваші слова...я не думав, що інші підготовчі могли простому і бруду на вашому здійснив screditarti! Дивитися не можу чекати, щоб дізнатися достатньо, щоб зрозуміти, тільки той, хто працює добре, а хто погано, щоб отримати деяке задоволення.
Ви вважаю себе людиною з дуже серйозною msport і я хотів би знати, як ви думаєте, на певні теми.
Я зрозумів, що цей світ ? чарівна, але при spellarti гроші c'? люди, які не дивитися в обличчя нікому!

msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:51
Я зрозумів ваші слова...я не думав, що інші підготовчі могли простому і бруду на вашому здійснив screditarti! Дивитися не можу чекати, щоб дізнатися достатньо, щоб зрозуміти, тільки той, хто працює добре, а хто погано, щоб отримати деяке задоволення.
Ви вважаю себе людиною з дуже серйозною msport і я хотів би знати, як ви думаєте, на певні теми.
Я зрозумів, що цей світ ? чарівна, але при spellarti гроші c'? люди, які не дивитися в обличчя нікому!

точно я радий, що ти мене не зрозумів,коли у мене є час, якщо є якісь файли розмістив на погляд, віддаю із задоволенням, просто зрозуміти.

simone82
16-07-2012, 09:54
та ні, це був мод, що я ? було зроблено,так як я намагаюся зрозуміти, що так багато речей, я хочу, і особливо помилки,для мене пу? також добре чи погано, що не будучи професіоналом, я не можу побачити різницю розумієте...

msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:55
та ні, це був мод, що я ? було зроблено,так як я намагаюся зрозуміти, що так багато речей, я хочу, і особливо помилки,для мене пу? також добре чи погано, що не будучи професіоналом, я не можу побачити різницю розумієте...

чудово,тепер я не можу, але пізніше, я вам скажу з задоволенням, що я думаю, в деталях,можливо після обіду, якщо немає у вас до сих пір не вирішена, давайте запросити файл ori lancia y 90cv .

simone82
16-07-2012, 10:06
ок, немає проблем,що стосується ecm ? на даному веб-сайті ? в комплекті всі драйвера??

msport (exil77grande)
16-07-2012, 10:07
ок, немає проблем,що стосується ecm ? на даному веб-сайті ? в комплекті всі драйвера??

який ecm говорите?

simone82
16-07-2012, 10:10
про те, що сайт, де Ce скачати,хочу завантажити його

simone82
16-07-2012, 10:13
вибачте, я маю на увазі ecm 16.1

zioweb
16-07-2012, 11:37
я згоден з msport, мова навіть покласти в орі, якщо немає, як аналізує?? :)

для мови орі на кухар онлайн... ну мені б турбувати вас... незалежно від витрати/прибуток ... один він критикує, щоб вчитися, вчитися і реалізувати те, що тоді cos? в "смішно", хтось пу? прийняти і використовувати або критикувати його душі, можливо, навіть не маючи основи для цього... річ deontologicamente-й? правильно ? що якщо ви розмістите МОД НА це повинні бути СВОЇ, на мою думку.

msport (exil77grande)
16-07-2012, 12:29
вибачте, я маю на увазі ecm 16.1

в даний час 1.61 пропонуємо тільки літніх користувачів вибачте, але як я вже сказав, я не хочу, щоб користувачі, які відвідують тільки за клямку,не зрозумійте мене неправильно, "ні", то ні з ким, але ви все fesci ще,ми будемо повільно, щоб більше дізнатися про нас,існує в даний час в 1.49 з про помилки ck і інше, але це добре, так чи інакше, але ви повинні досягти 100 повідомлень, а потім запитати пас.

simone82
16-07-2012, 12:33
ах,як я розумію, але також оригінальні файли?я 16.1 л я гі? але деякі драйвери я сумую тільки за те,

dvdtuning
16-07-2012, 12:36
Справедливо, якщо електронної карти користувач стверджував, і від з коментарями інших людей, відомих не пу? що бути позитивний коментар...що стосується мови, логіки, прирощення, кожен з яких має свою потім пу? подобається це чи ні, але якщо зроблено погано ? зроблено погано (по мені).
У будь-якому випадку я відправив mod думку, розкажіть, що всередині "образи" конструктивні!

simone82
16-07-2012, 12:40
навіть якщо зараз на форумі, я ще не знайшов людини, що позитивний висновок

msport (exil77grande)
16-07-2012, 12:53
ах,як я розумію, але також оригінальні файли?я 16.1 л я гі? але деякі драйвери я сумую тільки за те,

і 1.61 не 16.1 і, на жаль, не такі, як старий ecm, що ви могли пройти драйвер тут, або ви їх, або нічого.

simone82
16-07-2012, 12:56
ах, ок, зрозумів

giarras
18-07-2012, 22:54

я згоден в повному обсязі сказати.

magi1984
18-07-2012, 23:02
і я-живий приклад того, що він говорить msport.
для моєї машини я дав відмінні поради доводячи, багато seriet? і доступність?
у той час як на іншому форумі,для кожного тесту зроблені на моїй машині я тільки "коментарі mxxxa"
і коли я уявляю, що тут сон допоміг а то мені сказали, тільки "дражнити", як відповідь, я був забанений

потім viva professionalchiptuning.net і його адмін

вибачте, OT

dvdtuning
19-07-2012, 09:07
навіть якщо зараз на форумі, я ще не знайшов людини, що позитивний висновок

Також я читав тут, і я помітив все те ж саме. Те, що зараз я почав щось зрозуміти або визнати, деякі карти я можу більше? або менше зрозуміти, якщо пу? йти або якщо ? із знищенням потім, завантаживши карту на якій питали думки, не всі вони були із знищенням..***** тим не менш передумови тут різні, і я сподіваюся, що вони такі навіть коли форум буде? зростав.

blackwolf76
19-07-2012, 23:00
З досвіду можу сказати, що ніхто не народжується дізналися, але те, що має значення ? воля? вчитися.

Легко критикувати або sm***are новоспечених, може бути, якщо зовсім небагато, багаж на плечі, даючи собою зрозумілі речі, які, можливо, для інших незрозумілі. Для? головне, що ? вчитися і багато читати, перш ніж запитати, тому після того, як ви ? в змозі встановити розумний питання, що пу? покласти в труднощі? експерт турі.

Я, коли мені знайомий нового поля я читаю всі інформація, яку я знаходжу навколо, тому, коли я створив основу початку, може бути, попросити роз'яснень, і, звичайно, не докладні інструкції, які не служать нічого і не дізнатися.

Присутній на форумі, ви зустрінете легко в людей, просимо вас, можливо, як ви робите карту, в даному конкретному випадку, і, можливо, типу не страшно, чи що ? програміст... і в цих випадках проходить волю? також + прекрасний вид з supporter.

мансардний
20-07-2012, 00:06
З досвіду можу сказати, що ніхто не народжується дізналися, але те, що має значення ? воля? вчитися.

Легко критикувати або sm***are новоспечених, може бути, якщо зовсім небагато, багаж на плечі, даючи собою зрозумілі речі, які, можливо, для інших незрозумілі. Для? головне, що ? вчитися і багато читати, перш ніж запитати, тому після того, як ви ? в змозі встановити розумний питання, що пу? покласти в труднощі? експерт турі.

Я, коли мені знайомий нового поля я читаю всі інформація, яку я знаходжу навколо, тому, коли я створив основу початку, може бути, попросити роз'яснень, і, звичайно, не докладні інструкції, які не служать нічого і не дізнатися.

Присутній на форумі, ви зустрінете легко в людей, просимо вас, можливо, як ви робите карту, в даному конкретному випадку, і, можливо, типу не страшно, чи що ? програміст... і в цих випадках проходить волю? також + прекрасний вид з supporter.

dvdtuning
20-07-2012, 08:43

Я згоден....але не всі професіонали, як ви думаєте, чому? їх знати не sbandierano навколо легко, багато ви демонтують карту тільки що зробили самі, що може піти маленькі виправлення, як карта, яка змушує вибухнути автомобіль. Тоді вам звертаються в лічку з проханням, якщо ви хочете карту, зроблено добре, в обмін на гроші.
Зрештою, дуже мало тих, які навчаються без курсів, але тільки старанність і терпіння.

мансардний
20-07-2012, 13:41
Я згоден....але не всі професіонали, як ви думаєте, чому? їх знати не sbandierano навколо легко, багато ви демонтують карту тільки що зробили самі, що може піти маленькі виправлення, як карта, яка змушує вибухнути автомобіль. Тоді вам звертаються в лічку з проханням, якщо ви хочете карту, зроблено добре, в обмін на гроші.
Зрештою, дуже мало тих, які навчаються без курсів, але тільки старанність і терпіння.

ви праві, але деякі серйозні професійні qu? на форумі c'? ;-) не дайте імена

simone82
20-07-2012, 13:45
я, звичайно, немає :-)

dvdtuning
20-07-2012, 15:05
ви праві, але деякі серйозні професійні qu? на форумі c'? ;-) не дайте імена

Ви вже знаєте? хтось дійсно розумні тут, на форумі.
Я вважаю, професіонал з жінками, а не з ecu...:o::o;);)

мансардний
20-07-2012, 18:24

dvdtuning
24-07-2012, 21:07
я сподіваюся, що особі частину своїх знань.

Ви входите, і я чекаю коментар на карту в гольф, які я відправив.

giarras
01-08-2012, 22:42
вибачте, Симон, я помиляюся, я вже? цього файлу ви говорите, навіть в іншому місці? порада одна, який до сивого волосся, і він знає майже всіх міжнародних форумах та італійців я на вашому місці, я б добре, поради, які ви можете мати на цьому форумі, що на даний момент (особиста думка) всі вони ведуть себе добре, їх можливість? щоб дати деяку допомогу, якщо ви йдете перечитати, а не коментарі, що є l?....ви побачите, що наміри різні, вибачте, але не ? критика..будьте обережні, ви розумієте, добре.

msport (exil77grande)
02-08-2012, 11:47
вибачте, Симон, я помиляюся, я вже? цього файлу ви говорите, навіть в іншому місці? порада одна, який до сивого волосся, і він знає майже всіх міжнародних форумах та італійців я на вашому місці, я б добре, поради, які ви можете мати на цьому форумі, що на даний момент (особиста думка) всі вони ведуть себе добре, їх можливість? щоб дати деяку допомогу, якщо ви йдете перечитати, а не коментарі, що є l?....ви побачите, що наміри різні, вибачте, але не ? критика..будьте обережні, ви розумієте, добре.

ну намірами, де ви говорите, безумовно, що роблять дороги, а потім звертаються в лічку, щоб продати йому файл еххх? що ви говорите, що це так?
ми тут допомагаємо, хто хоче бути надана допомога, і ми обслуговуємо тих, хто потребує сервіс, але це вирішуєте ви,ми не хочемо спекулювати на немає.

giarras
02-08-2012, 13:21
ну намірами, де ви говорите, безумовно, що роблять дороги, а потім звертаються в лічку, щоб продати йому файл еххх? що ви говорите, що це так?
ми тут допомагаємо, хто хоче бути надана допомога, і ми обслуговуємо тих, хто потребує сервіс, але це вирішуєте ви,ми не хочемо спекулювати на немає.

ось! як ви думаєте, метод ? це замість ку? у мене інші методи, які на мій погляд не вписуються у форму спекулятивного було проведення форуму з такою тарифи? і співчуття, компліменти.

msport (exil77grande)
02-08-2012, 13:28
ось! як ви думаєте, метод ? це замість ку? у мене інші методи, які на мій погляд не вписуються у форму спекулятивного було проведення форуму з такою тарифи? і співчуття, компліменти.

спасибі, ми намагаємося зробити все можливе.

mavaila1972
11-08-2012, 13:04
Повністю згоден

ago27
16-08-2012, 03:14
вітаємо всіх, для вашого підкреслю, я повністю згоден, я теж був на іншій стороні, і всі мої файли, які я на моєму шляху до підготовки були завжди праві, щоб зв'язатися з вечора звичайної фрази (якщо ви хочете, карта зроблена добре, ти і я)

ago27
16-08-2012, 03:19
звичайні дармоїди, якщо ви хочете, щоб думку, ви не хочете, щоб куплений файл, в іншому разі питання був би інший, хто мені продає файлу?????

ігор
31-01-2013, 23:43
я також згоден я на те, що це ? один з форумів-й? "чисті" і з людьми, які дійсно хочуть допомогти і за це спасибі, і я вітаю всіх, але якщо я можу я хотів би сказати, що я не повністю згоден з Msport на питання про те, відправляти чи не відправляти файли інших підготовчих на форумі, і чому?:
1)оскільки я клієнт, я плачу пшеничного хороші гроші за мапу це, відповідно, стає моєю, а не тих, хто її зробив, і тому я можу робити з нею те, що пі? мені подобається
2)якщо новачок приходить на володіння цією картою через форум чи інший максимум пу? скопіювати, але не зрозуміти її, не буде? ніколи не міг зрозуміти, чому так? карту ви робите так, а не інакше, в той час як професіонал, але професіонал, не потрібно залишати карти, зроблені іншими, чому? ? усвідомлює свої здібності?
3)на основі мого досвіду роботи я зрозумів, що професіонал не повинен лікуватися коментаря інших, чому? ? свою роботу, каже, що для нього, якщо робота ? зроблено за всіма правилами мистецтва, sar? клієнт же, наприклад, хвалити його і, коли ще sminuiranno такої роботи і вище клієнт спробує? інші роботи "професіонали" з нижче або навіть, в більшості випадків, клієнт ritorner? від справжнього професіонала, щоб змінити речі, і вони завжди так роблять) і таким чином він дає зрозуміти, хто ? професіонал, а хто ні
у моїй роботі я часто, я молодий, і клієнти не вирішуються довірити 26-річний хлопець, але після того, що я виконував свою роботу, точність і професіоналізм? навряд чи потрібно засуджувати чи слід звернутися до інших, щоб повторити або перевірити мою роботу.
може бути, я помиляюся? я думаю, cos

zioweb
01-02-2013, 06:51
Я згоден з ігорем, лише саме в перший момент: коли ви купуєте картку, по-моєму, ти стаєш "власник" результат. Але зміст intelletuale, що визначає карту, то ? від укладачів, плоди його досліджень і випробувань, і ніколи не те ж саме, що і з іншого. ? р? як і в музиці, ти купуєш КОМПАКТ-диск, але якщо він навколо, і ті, якщо його копіюють, не ? "правильний".
Наприклад, ще більше? практичний, файл gpunto abarth. Всі знають, що c'? блок за певні сили, скорочення пов'язане з faralla, наскільки я розумію. В небагато знають, agirare. Тепер людина Х робить карту, хтось в змозі видалити його, а потім пошту, я не думаю, що тренер може перетворити "p"? щодо інвестицій часу і грошей, що він зробив, щоб зрозуміти, що чіпати?
Я вважаю, що, принаймні, дозвіл на приготували ж, перш ніж відправляти файл, перейдіть просив... Або, по крайней мірою поінформовані.
Тоді, хлопці, ми говоримо практично, філософією, як ви думаєте, ми повинні вести себе, я в будь-якому випадку перше, що змушує звернути на cd або розвантаження карти, то пишіть, щоб поглянути.
Рахунок? ? розподіляти роботу між ентузіастів і досягнення результату, інший ? divlgare чужу працю і ciulare рішення...