Прагляд Поўнай Версіі : думку карта mod alfa 147 1.9 150cv 533_727
simone82
15-07-2012, 18:01
прывітанне, хлопцы,я прикрепляю файл, каб ваша меркаванне!!
msport (exil77grande)
15-07-2012, 18:20
акрамя ціску ў рампы і абмежавальнік ціску ў рампы і цэнтральны egr не мы, мы нічога,ласкава хто-mail файл мод для погляд, неабходна ўвесці таксама врі ў адваротным выпадку вароты абмеркаванне дзякуй,пераходжу ў раздзеле для пачаткоўцаў.
simone82
15-07-2012, 18:26
вы маеце рацыю, прабачце, калі я не пост l-крычы,а я рады, што ты мне толькі што сказаў,ен думае, што гэта зрабіў той, хто гэта робіць карабель за табой,ce заўседы вучыцца
msport (exil77grande)
15-07-2012, 18:30
вы маеце рацыю, прабачце, калі я не пост l-крычы,а я рады, што ты мне толькі што сказаў,ен думае, што гэта зрабіў той, хто гэта робіць карабель за табой,ce заўседы вучыцца
я вам скажу, што я думаю, то гэта робіце вы,то я раблю, а таксама некалькі работ у інтэрнэце,цяпер і праўда, што кожны з нас мае propi метады, правільна або няправільна, што яны але дакладна таксама і тое, што мінімум у нас хоча,кажа, ў гэтым я не майстар, але ніхто не, калі б я зрабіў адлюстраванне онлайн, якая затым будзе размешчана на форуме, я б сапраўды вас турбуе,магчыма, у наступны раз падумайце, перш чым адпраўляць працу іншых людзей, ці паказвае, добра, адкуль mod,вам і было зрабіць он-лайн ці што?
simone82
15-07-2012, 18:44
няма, заўседы адзін аўтара, хто я зняў з fap ў блок кіравання да ypsilon і, шчыра кажучы, я не быў так задаволены гэтай карце
dvdtuning
16-07-2012, 08:25
я вам скажу, што я думаю, то гэта робіце вы,то я раблю, а таксама некалькі работ у інтэрнэце,цяпер і праўда, што кожны з нас мае propi метады, правільна або няправільна, што яны але дакладна таксама і тое, што мінімум у нас хоча,кажа, ў гэтым я не майстар, але ніхто не, калі б я зрабіў адлюстраванне онлайн, якая затым будзе размешчана на форуме, я б сапраўды вас турбуе,магчыма, у наступны раз падумайце, перш чым адпраўляць працу іншых людзей, ці паказвае, добра, адкуль mod,вам і было зрабіць он-лайн ці што?
Прабачце, msport, але я не думаю, што гэта так. Калі вы па-вашаму думку, трэйдар не павінен вас турбаваць публікацыю ў інтэрнэце каментара, чаму? cos? таксама, магчыма, вы атрымаць параду, каб палепшыць логіку правіць карту, як вы можаце атрымаць крытыку. Гэта таксама служыць, каб адрозніць прафесіянала ад пачаткоўца, які хоча зрабіць прафесіянала.
У гэтай галіне, вывучаюць новыя рэчы на кожны дзень, то...
Іншая справа, калі вы лічыце, што файл, які ты зрабіў, за дадатковую плату можа красаваліся тут і там і l? я цалкам згодны, што не правільна. Але ? наткнуўся на некалькі форумаў карты, зробленыя прафесіяналамі (нават не анлайн), якія з'яўляюцца апынуцца флоп абсурдныя, абмяркуйце, як карты ўзятыя з dvd...але мы падманваем?! карту ў выпадку, калі выплачваецца 400 еўра...
simone82
16-07-2012, 08:34
добры дзень,цалкам згодны dvdtuning,кожны чалавек мае свой уласны спосаб працы,я пост на гэтай карце толькі для кансультацыі і, калі магчыма, палепшыць яе,не я, здаецца, не зрабіў нічога дрэннага
msport (exil77grande)
16-07-2012, 08:51
x simone82 я не сказаў, што вы зрабілі нешта дрэннае,але, па мне, перш чым адпраўляць файл mod выраблены з псеўда зарэгістраваны як менш напісаць усе, як есць, тыпу:
прывітанне, хлопцы, гэты мод файл, які ен мне зрабіў даўно, з псеўда зарэгістраваны ў маім горадзе, з якімі ў мяне былі сваркі, таму што ў машыне было не вельмі добра,таму, не будучы яшчэ вельмі практычна, каб зразумець змены, цікава, вось ваша меркаванне, што атрымаю, калі на самай справе мае ўражанні былі пацверджаны.
што вы думаеце?
msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:02
x dvdtuning не баюся параўнання ні з кім, і я апынуўся прама на іншы дзень, адправіўшы маю карту, хоць асноўныя карыстачу бясплатна,я ведаю, і я напісаў у іншы раз, што амаль ва ўсіх розныя метады, хаця аснова там павінна быць,але што мяне вельмі турбуе і:
1), што мая праца будзе апублікавана пачатковец, які ў гэты момант, аказваецца, есць сумневы на маім працуе.
2), што мая праца будзе размешчаны на іншых форумах, дзе scacalli чакаюць не дачакаюцца, што крытыкаваць працу іншых людзей, каб зрабіць сябе прыгожымі, калі яны нават не ведаюць, выключыць egr,а рабіць іх вы eloggiano і нашы аўтары карты будуць разбураныя, калі, магчыма, не так.
я выявіў, што даволі даўно на форуме, дзе любы файл, у курсе быў заўседы каментаваў ў адмоўны,тады я пачаў, каб зірнуць на гэтыя файлы, якія часта рабілі страху, але не ўсе былі куры не клююць, і вы маглі выпрабаваць без праблем.
я лічу яго прафесіяналам і сціплы, і я прымаю любы савет,для мяне супастаўленні і зроблена добра, і я скончыў працу, калі кліент выпрабаванне машыны і кажа мне, ідэальны добра,не паліць і штурхае, як я хацеў,калі кліент кажа так, але я паліць трохі, тады я карэкцыя,але я хацеў бы яшчэ пару, то я я магу выправіць,але я хацеў бы больш магутны, то я карэкцыя і г.д і г.д і г.д. не буду спыняцца на 1 крок, але я спыняюся там, дзе мне прыносіць кліент, відавочна, што я не магу зрабіць 100 крокаў, але досыць далека,таму, калі я скончыў працу, не бачу прычын, чаму павінен прыйсці адправіў,табе слова.
simone82
16-07-2012, 09:09
што вы маеце на ўвазе, як тое, што яны тыпу?растлумачыць?
msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:27
то бок, ты адправіў файл mod меркаванне і ўсе пакуль ок,я проста зрабіў прыклад таго, што трэба было паказаць размяшчэнне файла, вось і ўсе.
simone82
16-07-2012, 09:31
добра, я не зразумеў, як вы хочаце, але робіць тое ж самае,трэба star асцярожныя пры публікацыі зручны файл для трывіяльнага меркаванне,а робіць Тое ж самае
msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:39
не, не, сымон, не прымайце гэта дрэнна, тут мы абмяркоўваем не цябе я міха выклікаецца, я напісаў тое, што думаю, мы дарослыя людзі,я проста сказаў, што калі я адпраўлю яшчэ мод-файлы, зробленыя іншымі людзьмі пазначыць крыніца файла, мне здаецца, правільна,я напрыклад, я зразумеў, што мод робіць вы зрабілі вы.
dvdtuning
16-07-2012, 09:47
x dvdtuning не баюся параўнання ні з кім, і я апынуўся прама на іншы дзень, адправіўшы маю карту, хоць асноўныя карыстачу бясплатна,я ведаю, і я напісаў у іншы раз, што амаль ва ўсіх розныя метады, хаця аснова там павінна быць,але што мяне вельмі турбуе і:
1), што мая праца будзе апублікавана пачатковец, які ў гэты момант, аказваецца, есць сумневы на маім працуе.
2), што мая праца будзе размешчаны на іншых форумах, дзе scacalli чакаюць не дачакаюцца, што крытыкаваць працу іншых людзей, каб зрабіць сябе прыгожымі, калі яны нават не ведаюць, выключыць egr,а рабіць іх вы eloggiano і нашы аўтары карты будуць разбураныя, калі, магчыма, не так.
я выявіў, што даволі даўно на форуме, дзе любы файл, у курсе быў заўседы каментаваў ў адмоўны,тады я пачаў, каб зірнуць на гэтыя файлы, якія часта рабілі страху, але не ўсе былі куры не клююць, і вы маглі выпрабаваць без праблем.
я лічу яго прафесіяналам і сціплы, і я прымаю любы савет,для мяне супастаўленні і зроблена добра, і я скончыў працу, калі кліент выпрабаванне машыны і кажа мне, ідэальны добра,не паліць і штурхае, як я хацеў,калі кліент кажа так, але я паліць трохі, тады я карэкцыя,але я хацеў бы яшчэ пару, то я я магу выправіць,але я хацеў бы больш магутны, то я карэкцыя і г.д і г.д і г.д. не буду спыняцца на 1 крок, але я спыняюся там, дзе мне прыносіць кліент, відавочна, што я не магу зрабіць 100 крокаў, але досыць далека,таму, калі я скончыў працу, не бачу прычын, чаму павінен прыйсці адправіў,табе слова.
Я зразумеў вашыя словы .. я не думаў, што іншыя падрыхтоўчыя маглі прасцяцку і бруду на вашым здзейсніў screditarti! Глядзець не магу чакаць, каб даведацца дастаткова, каб зразумець, толькі той, хто працуе добра, а хто дрэнна, каб атрымаць некаторы задавальненне.
Вы лічу сябе чалавекам з вельмі сур'езнай msport і я хацеў бы ведаць, як вы думаеце, на вызначаныя тэмы.
Я зразумеў, што гэты свет ? чароўная, але пры spellarti грошы c'? людзі, якія не глядзець у твар нікому!
msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:51
Я зразумеў вашыя словы .. я не думаў, што іншыя падрыхтоўчыя маглі прасцяцку і бруду на вашым здзейсніў screditarti! Глядзець не магу чакаць, каб даведацца дастаткова, каб зразумець, толькі той, хто працуе добра, а хто дрэнна, каб атрымаць некаторы задавальненне.
Вы лічу сябе чалавекам з вельмі сур'езнай msport і я хацеў бы ведаць, як вы думаеце, на вызначаныя тэмы.
Я зразумеў, што гэты свет ? чароўная, але пры spellarti грошы c'? людзі, якія не глядзець у твар нікому!
дакладна я рады, што ты мяне не зразумеў,калі ў мяне есць час, калі есць якія-небудзь файлы размясціў на погляд, аддаю з задавальненнем, проста зразумець.
simone82
16-07-2012, 09:54
ды не, гэта быў мод, што я ? было зроблена,так як я спрабую зразумець, так шмат рэчаў, я хачу, і асабліва памылкі,для мяне пу? таксама быць добра ці дрэнна, што не будучы прафесіяналам, я не магу ўбачыць розніцу разумееце...
msport (exil77grande)
16-07-2012, 09:55
ды не, гэта быў мод, што я ? было зроблена,так як я спрабую зразумець, так шмат рэчаў, я хачу, і асабліва памылкі,для мяне пу? таксама быць добра ці дрэнна, што не будучы прафесіяналам, я не магу ўбачыць розніцу разумееце...
выдатна,цяпер я не магу, але пазней, я вам скажу з задавальненнем, што я думаю, у дэталях,магчыма пасля абеду, калі няма ў вас да гэтага часу не вырашана, давайце запытаць файл ori lancia y 90cv .
simone82
16-07-2012, 10:06
ок, няма праблем,што тычыцца ecm ? на дадзеным вэб-сайце ? у камплекце ўсе драйвера??
msport (exil77grande)
16-07-2012, 10:07
ок, няма праблем,што тычыцца ecm ? на дадзеным вэб-сайце ? у камплекце ўсе драйвера??
які ecm кажаце?
simone82
16-07-2012, 10:10
аб тым, што сайт, дзе Ce спампаваць спампаваць хачу яго
simone82
16-07-2012, 10:13
прабачце, я маю на ўвазе ecm 16.1
я згодны з msport, гаворка нават пакласці ў крычы, калі няма, як аналізуе?? :)
для прамовы крычы на повар онлайн... ну мне б турбаваць вас..., незалежна ад выдаткаў,/прыбытак ... адзін ен крытыкуе, каб вучыцца, вучыцца і рэалізаваць тое, што тады cos? у "смешна", хто-то пу? прыняць і выкарыстоўваць або крытыкаваць яго душы, магчыма, нават не маючы асновы для гэтага... рэч deontologicamente-й? правільна ? што калі вы размяшчае МОД НА гэта павінны быць СВАЕ, на маю думку.
msport (exil77grande)
16-07-2012, 12:29
прабачце, я маю на ўвазе ecm 16.1
у цяперашні час 1.61 прапануем толькі пажылых карыстальнікаў выбачайце, але як я ўжо сказаў, я не хачу, каб карыстальнікі, якія наведваюць толькі за клямку,не зразумейце мяне няправільна, " няма", то ні з кім, але вы ўсе fesci яшчэ,мы будзем павольна, каб больш даведацца пра нас,існуе ў цяперашні час у 1.49 з аб памылках ck і іншае, але гэта добра, так ці інакш, але вы павінны дасягнуць 100 паведамленняў, а затым запытаць пас.
simone82
16-07-2012, 12:33
ах,як я разумею, але і арыгінальныя файлы?я 16.1 л я гі? але некаторыя драйверы я сумую толькі за тое,
dvdtuning
16-07-2012, 12:36
Справядліва, калі электроннай карце, карыстальнік сцвярджаў, і будуць з каментарамі іншых людзей, вядомых не пу? што быць станоўчы каментар...што тычыцца мовы, логікі прырашчэння, кожны з якіх мае сваю, затым пу? падабаецца гэта ці не, але калі зроблена дрэнна ? зроблена дрэнна (па мне).
У любым выпадку, я адправіў mod меркаванне, раскажыце, што ўнутры "абразы" канструктыўныя!
simone82
16-07-2012, 12:40
нават калі зараз на форуме, я яшчэ не знайшоў чалавека, што станоўчае заключэнне
msport (exil77grande)
16-07-2012, 12:53
ах,як я разумею, але і арыгінальныя файлы?я 16.1 л я гі? але некаторыя драйверы я сумую толькі за тое,
і 1.61 не 16.1 і, на жаль, не такія, як стары ecm, што вы маглі прайсці драйвер тут, ці вы іх, ці нічога.
simone82
16-07-2012, 12:56
ах, ок, зразумеў
я згодны ў поўным аб'еме сказаць.
magi1984
18-07-2012, 23:02
і я-жывы прыклад таго, што ен кажа msport.
для маей машыны даў мне выдатныя парады, давеўшы, шмат seriet? і карыснасць?
у той час як на іншым форуме,для кожнага тэсту зробленыя на маей машыне я толькі "каментары mxxxa"
і калі я ўяўляю, што тут сон дапамог а то мне сказалі, толькі "дражніць", як адказ, я быў забанен
затым viva professionalchiptuning.net і яго адмін
выбачайце, OT
dvdtuning
19-07-2012, 09:07
нават калі зараз на форуме, я яшчэ не знайшоў чалавека, што станоўчае заключэнне
Таксама я чытаў тут, і я заўважыў усе тое ж самае. Тады і цяпер, што я пачаў што-то зразумець ці прызнаць, некаторыя карты я магу больш? або менш, зразумейце, калі пу? ісці, або, калі ? з знішчэннем затым, загрузіўшы карту, у якой прасілі думкі, не ўсе яны былі з знішчэннем..***** unque ўмовы тут розныя, і я спадзяюся, што яны, будучы такімі, нават калі на форуме sar? вырас.
blackwolf76
19-07-2012, 23:00
Па досведзе магу сказаць, што ніхто не нараджаецца даведаліся, але тое, што мае значэнне ? воля? вучыцца.
Легка крытыкаваць або sm***are новаспечаных, можа быць, калі зусім трохі, багаж на плечы, даючы сабой разумеюцца рэчы, якія, можа быць, для іншых яны незразумелыя. ? галоўнае, што ? вучыцца і шмат чытаць, перш чым спытаць, таму пасля таго, як вы ? у стане задаць пытанне ў інтэлектуальнае, што вы можаце? пакласці ў вашы цяжкасці? эксперт-тур.
Я, калі мне знакам новага поля я чытаю ўсе, што інфармацыя, якую я знаходжу вакол, таму, калі я стварыў аснову пачатку, можа быць, папрасіць тлумачэнняў, і, вядома, не падрабязныя інструкцыі, якія не служаць нічога і не даведацца.
Прысутны на форуме, вы сустрэнеце легка ў людзей, просім вас, магчыма, як вы робіце карту, у дадзеным канкрэтным выпадку, і, магчыма, тыпу не страшна, ці што ? праграміст... і ў гэтых выпадках праходзіць волю? таксама + выдатны выгляд з supporter.
мансардных
20-07-2012, 00:06
Па досведзе магу сказаць, што ніхто не нараджаецца даведаліся, але тое, што мае значэнне ? воля? вучыцца.
Легка крытыкаваць або sm***are новаспечаных, можа быць, калі зусім трохі, багаж на плечы, даючы сабой разумеюцца рэчы, якія, можа быць, для іншых яны незразумелыя. ? галоўнае, што ? вучыцца і шмат чытаць, перш чым спытаць, таму пасля таго, як вы ? у стане задаць пытанне ў інтэлектуальнае, што вы можаце? пакласці ў вашы цяжкасці? эксперт-тур.
Я, калі мне знакам новага поля я чытаю ўсе, што інфармацыя, якую я знаходжу вакол, таму, калі я стварыў аснову пачатку, можа быць, папрасіць тлумачэнняў, і, вядома, не падрабязныя інструкцыі, якія не служаць нічога і не даведацца.
Прысутны на форуме, вы сустрэнеце легка ў людзей, просім вас, магчыма, як вы робіце карту, у дадзеным канкрэтным выпадку, і, магчыма, тыпу не страшна, ці што ? праграміст... і ў гэтых выпадках праходзіць волю? таксама + выдатны выгляд з supporter.
dvdtuning
20-07-2012, 08:43
Я згодны....але не ўсе прафесіяналы, як вы думаеце, чаму? іх ведаць не sbandierano вакол легка, шмат вы дэмантуюць карту толькі што зрабілі самі, што можа пайсці маленькія выпраўлення, як карта, якая прымушае выбухнуць аўтамабіль. Тады вам звяртаюцца ў лічку з просьбай, калі вы хочаце карту, зроблена добра, у абмен на грошы.
У рэшце рэшт, вельмі мала тых, якія вучацца без курсаў, але толькі стараннасць і цярпенне.
мансардных
20-07-2012, 13:41
Я згодны....але не ўсе прафесіяналы, як вы думаеце, чаму? іх ведаць не sbandierano вакол легка, шмат вы дэмантуюць карту толькі што зрабілі самі, што можа пайсці маленькія выпраўлення, як карта, якая прымушае выбухнуць аўтамабіль. Тады вам звяртаюцца ў лічку з просьбай, калі вы хочаце карту, зроблена добра, у абмен на грошы.
У рэшце рэшт, вельмі мала тых, якія вучацца без курсаў, але толькі стараннасць і цярпенне.
вы маеце рацыю, але некаторыя сур'езныя прафесійныя qu? на форуме c'? ;-) не дайце імены
simone82
20-07-2012, 13:45
я, вядома, няма :-)
dvdtuning
20-07-2012, 15:05
вы маеце рацыю, але некаторыя сур'езныя прафесійныя qu? на форуме c'? ;-) не дайце імены
Вы ўжо ведаеце? хто-то сапраўды разумныя тут, на форуме.
Я лічу, прафесіянал з жанчынамі, а не з ecu...:o::o;);)
мансардных
20-07-2012, 18:24
dvdtuning
24-07-2012, 21:07
я спадзяюся, што твары частку сваіх ведаў.
Вы ўваходзіце, і я чакаю каментар на карту ў гольф, якія я адправіў.
выбачайце, Сымоне, я памыляюся, я ўжо? гэтага файла вы кажаце, нават у іншым месцы? савет адзін, які да сівых валасоў, і ен ведае амаль ўсіх міжнародных форумах і італьянцаў я на вашым месцы, я б добра, парады, якія вы можаце мець у гэтым форуме, што на дадзены момант (асабістае меркаванне) усе яны паводзяць сябе добра, у іх магчымасць? каб даць некаторую дапамогу, калі вы ідзяце перачытаць, а не каментары, што есць l?....вы ўбачыце, што намеры розныя, прабачце, але ці не ? крытыка..будзьце асцярожныя, вы разумееце, добра.
msport (exil77grande)
02-08-2012, 11:47
выбачайце, Сымоне, я памыляюся, я ўжо? гэтага файла вы кажаце, нават у іншым месцы? савет адзін, які да сівых валасоў, і ен ведае амаль ўсіх міжнародных форумах і італьянцаў я на вашым месцы, я б добра, парады, якія вы можаце мець у гэтым форуме, што на дадзены момант (асабістае меркаванне) усе яны паводзяць сябе добра, у іх магчымасць? каб даць некаторую дапамогу, калі вы ідзяце перачытаць, а не каментары, што есць l?....вы ўбачыце, што намеры розныя, прабачце, але ці не ? крытыка..будзьце асцярожныя, вы разумееце, добра.
ну намерамі, дзе вы кажаце, безумоўна, што робяць дарогі, а затым звяртаюцца ў лічку, каб прадаць яму файл эххх? што вы кажаце, што гэта так?
мы тут дапамагаем, хто хоча быць аказана дапамога, і мы абслугоўваем тых, хто мае патрэбу ў сэрвіс, але гэта вырашаеце вы,мы не хочам спекуляваць на няма.
ну намерамі, дзе вы кажаце, безумоўна, што робяць дарогі, а затым звяртаюцца ў лічку, каб прадаць яму файл эххх? што вы кажаце, што гэта так?
мы тут дапамагаем, хто хоча быць аказана дапамога, і мы абслугоўваем тых, хто мае патрэбу ў сэрвіс, але гэта вырашаеце вы,мы не хочам спекуляваць на няма.
вось! як вы думаеце, метад ? гэта замест ку? у мяне іншыя метады, якія, на мой погляд, не ўпісваюцца ў форму спекулятыўнай было правядзенне форуму з такой тарыфы? і спачуванне, кампліменты.
msport (exil77grande)
02-08-2012, 13:28
вось! як вы думаеце, метад ? гэта замест ку? у мяне іншыя метады, якія, на мой погляд, не ўпісваюцца ў форму спекулятыўнай было правядзенне форуму з такой тарыфы? і спачуванне, кампліменты.
дзякуй, мы імкнемся зрабіць усе магчымае.
mavaila1972
11-08-2012, 13:04
Цалкам згодны
віншуем усіх, для вашага падкрэслю, я цалкам згодны, я таксама быў на другім баку, і усе мае файлы, якія я на маім шляху да падрыхтоўкі былі заўседы маюць рацыю, каб звязацца з вечара з звычайнай фразы (калі вы хочаце, карта зробленая добра, ты і я)
звычайныя дармаеды, калі вы хочаце, каб меркаванне, вы не хочаце, каб набыты файл, у адваротным выпадку пытанне быў бы іншы, хто мне прадае файла?????
я таксама згодны я на тое, што гэта ? адзін з форумаў-й? "чыстыя" і з людзьмі, якія сапраўды хочуць дапамагчы і за гэта дзякуй, і я віншую ўсіх, але калі я магу, я хацеў бы сказаць, што я не цалкам згодны з Msport на пытанне аб тым, адпраўляць або не адпраўляць файлы іншых падрыхтоўчых на форуме, і чаму?:
1)паколькі я кліент, я плачу пшанічнай добрыя грошы за карту гэта, адпаведна, становіцца маей, а не тых, хто яе зрабіў, і таму я магу рабіць з ей тое, што пі? мне падабаецца
2)калі пачатковец прыходзіць на валоданне гэтай карце праз форум ці іншы максімум пу? скапіяваць, але не зразумець яе, не будзе? ніколі не мог зразумець, чаму так? карту вы робіце так, а не інакш, у той час як прафесіянал, але прафесіянал, не трэба пакідаць карты, зробленыя іншымі, чаму? ? ўсведамляе свае здольнасці?
3)на аснове майго досведу працы я зразумеў, што прафесіянал не павінен лячыцца каментара іншых, чаму? ? сваю працу, кажа, што для яго, калі праца ? зроблена па ўсіх правілах мастацтва, sar? кліент ж, напрыклад, хваліць яго і, калі яшчэ sminuiranno такой працы і вышэй кліент паспрабуе? іншыя працы "прафесіяналы" з ніжэй або нават, у большасці выпадкаў, кліент ritorner? ад сапраўднага прафесіянала, каб змяніць рэчы, (і яны заўседы так робяць) і, такім чынам, ен дае зразумець, хто ? прафесіянал, а хто не
у маей працы я часта, я малады, і кліенты не вырашаюцца даверыць 26-гадовы хлопец, але пасля таго, што я выконваў сваю працу, дакладнасць і прафесіяналізм? наўрад ці трэба асуджаць ці варта звярнуцца да іншых, каб паўтарыць або праверыць маю працу.
можа быць, я памыляюся? я думаю, cos
Я згодны з ігарам, толькі менавіта ў першы момант: калі вы купляеце карту, па-мойму, ты робішся "уладальнік" вынік. Але змест intelletuale, што вызначае карту, то ? ад складальнікаў, плен яго даследаванняў і выпрабаванняў, і ніколі не тое ж самае, што і з другога. ? р? як і ў музыцы, ты купляеш КАМПАКТ-дыск, але калі ен ад вакол, і тыя, калі яго капіююць, не ? "правільны".
Напрыклад, яшчэ больш? практычны, файл gpunto abarth. Усе ведаюць, што c'? блок за пэўныя сілы, скарачэнне звязана з faralla, наколькі я разумею. У нямногія ведаюць, agirare. Цяпер чалавек Х робіць карту, хто-то ў стане выдаліць яго, а затым пошту, я не думаю, што трэнер можа ператварыць "p"? у дачыненні да інвестыцый часу і грошай, што ен зрабіў, каб зразумець, што чапаць?
Я лічу, што, па меншай меры, дазвол на приготовившего ж, перш чым адпраўляць файл, перайдзіце прасіў... Або, па крайняй меры інфармаваныя.
Тады, хлопцы, мы гаворым практычна, філасофіяй, як вы думаеце, мы павінны весці сябе, я ў любым выпадку першае, што прымушае звярнуць на cd або разгрузкі карты, то пішыце, каб зірнуць.
Кошт? ? размяркоўваць работу паміж энтузіястаў і дасягнення выніку, іншы ? divlgare чужую працу і ciulare рашэння...