КПК

Прагляд Поўнай Версіі : elm 327 сумяшчальнасць opel

luigigtc
25-02-2013, 22:22
прывітанне, хлопцы, мой першы пост, я хацеў спытаць, я ўзяў тыдзень у маім раене elm 327 usb версіі 1.5, то ў мяне есць opel astra gtc 1.3 90cv 2007 года...і да гэтага часу я не знайшоў ні адной праграмы ў сеткі, якія могуць сказаць мне зусім пэўныя значэння, такія як ціск турбо.
Я выкарыстаў *********** 3.6 і працуе выдатна, спрабаваў у машыны сяброў, мая opel замест гэтага трэба для забеспячэння універсальнага, я выкарыстаў scan master, але заўседы значэнне turbo, не, scan pro xl і ў мяне праблемы, так як пры загрузцы pid, дазволеныя ecu, dashxl манометры з розуму і падымаюцца самастойна, нават спрабуе яго на іншыя брэнды я спрабаваў нават яшчэ, мяккі, але ўсе-ткі...

Шукаю праграмнае забеспячэнне, падобныя на крутоўны момант для android я спрабаваў аднаго і ідэальна падыходзіць манометр turbo ў рэжыме рэальнага часу і працуе пяро і толькі для android я нават і буду, адзін для пк

дзякуй, хлопцы

mafani
25-02-2013, 22:32
прывітанне, мы c'?што-то для opel ў выкарыстанні з elm ,калі я правільна памятаю, гэта vaux check

luigigtc
25-02-2013, 23:06
дзякуй за інфа, мы не маюць рацыю, што я знайшоў soft добра scanxl pro, але не магу settarlo то есць у любой машыне я, такіх паказчыкаў, як хуткасць кручэння і ціску турба пры запуску маніторынгу паказчыкаў, якія паднімаюцца і апускаюцца самі, тыпу, што-то адпраўляе іх у канфлікт

mafani
25-02-2013, 23:22
не ведаю, чаму? таму такім чынам,я ніколі не выкарыстоўваў, scanxl ,выкарыстанне elm толькі з ***********

motorsport
25-02-2013, 23:26
я б сказаў, каб купіць сабе opcom з некалькіх еўра, і вырашыце ўсе праблемы!

luigigtc
26-02-2013, 00:05
дзякуй за ваш адказ, я не маю такіх праблем з іншымі soft для scantool touchscan і *********** толькі гэта, калі і piuu у камплекце ўсе, што я ад гэта раздражняе праблема, хто-небудзь спрабаваў elm327 у пары з scanxl pro або professionale_

legendaryslave
26-02-2013, 01:46
хай ен цацкі адзінае твае выратаванне, калі не вуи марнаваць ? яшчэ autocom бачу ў sluzione найбольш поўнае і прафесійнае

luigigtc
26-02-2013, 13:35
таму я нічога не задумваю-l-вяз і я бяру што-то больш якаснае? у сеткі, на youtube я бачу відэа, дыягностыцы аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-поўнай з гэтым інтэрфейсам 327 protrebbe быць нейкая памылка налады?

хлопцы, у мяне пытанне, бо яго выдаліць раз і назаўседы...хто-то мае праблемы пры выкарыстанні з elm 327 1.5 v scanxl professional? датчыкі, як пра vlocita і boostvacuum даюць эфект мігацення " або што падымаюцца і апускаюцца ўсе?

legendaryslave, у рэшце рэшт, пасля шматлікіх выпрабаванняў і даследаванняў на opel ідзе толькі OP. COM, я не разумею, чаму? можа быць інтэрфейс ? CAN-ШЫНЫ на высокіх хуткасцях? і elm не ? у стане прачытаць усе да дасканаласці, то мы бачым, і ў выпадку, калі я бяру квэст OP. COM