Прагляд Поўнай Версіі : ALFA 147 : Праблемы, зніжэнне тэмпературы рухавіка , як толькі я ўключаю гарачы паветра!
Прывітанне, хлопцы, я ў роспачы.
У мяне наступная праблема з маей 147 1.9 jtdm 150cv.
на гарачай машыне (90 ? тэмпература рухавіка, як толькі я ўключаю ей ricaldamenti, тэмпература падае да 50-60? з tempereatura знешняй 8 ? о! прыкладна праз 1-2 хвіліны тэмпература падае і ў салон паступае толькі паветра. цеплай (амаль халоднай)!...
калі я цеплы паветра гарыць, і шлях у горад? тэмпература рухавіка на кожным святлафоры чырвоны падае да 10-15 ? .калі, вядома, я прастою з уключаным рухавіком, калі я хачу цеплае паветра ў салон павінен паскорыць машыну на 2000 абаротаў пастаянна !
я памяняў термостатический клапан у 2 разы .
да месяцы таму, нават на нерухомай машыне ў мяне цяпло ў салоне і тэмпература рухавіка быў зафіксаваны ў 90-х? нават пры тэмпературы + жорсткія!
Дзякуй усім.
Chris156
24-02-2013, 20:36
дыягназ у вас тэмпература?
Калі ласка, праверце з дапамогай дыягностыкі тэмпературы на прыборнай панэлі і тэмпературы ў эбу рухавіка, і калі яны роўныя, і ўпэўнены, што термостатический клапан і няспраўна.
Калі ласка, праверце з дапамогай дыягностыкі тэмпературы на прыборнай панэлі і тэмпературы ў эбу рухавіка, і калі яны роўныя, і ўпэўнены, што термостатический клапан і няспраўна.
у дыягназ і ўсе дакладна! таксама, чаму? калі тэмпература апускаецца да 60 градусаў, вы адчуваеце, што холадна ў машыне! стрэлка рамкі, не ? прычыны выбару! клапан термостатический я замяніць 2 разы, з выяўленай Vernet і арыгінал, альфа! усе застаецца без змяненняў!
як правіла, праблема! я адкрываю гарачае паветра і тэмпература падае! калі я не адкрыю тэмпература паветра застаецца фіксаванай ў 90-х?
dvdtuning
25-02-2013, 12:15
Вы спажываеце ваду? можа быць, у вас паветра ў сістэме ацяплення? таксама ў мяне 147, але jtd 115 і робіць аналагічную працу, але не калі ? 90?, робіць гэта калі ? каля 60-70, што як толькі я ўключаю гарачае паветра, тэмпература падае стрэл!
michele30
25-02-2013, 13:28
цыркулюе добра вада ў радыятары? у цэлым машына?
з трубкі назад у vachetta спампаваць добра
І вельмі дзіўная рэч.Павінна быць, каб прымусіць термостатический клапан.Калі ласка, праверце, калі няма-то manigotto перавернуты
rondella72
25-02-2013, 14:33
цыркулюе добра вада ў радыятары? у цэлым машына?
з трубкі назад у vachetta спампаваць добра
Вада цыркулюе добра, не спажывае nenache! калі б гэта быў помпа, аўтамабіль павінен нагрэць ! але гэта астуджае! не ? што-то нармальнае! як правіла, усе яны маюць процілеглы праблему! награваецца! але мяне астуджае!
Неўзабаве вы pubblicher? відэа аб тым, як паніжае тэмпературу, калі я адкрываю гарачае паветра..
Backgroop
26-02-2013, 10:42
Замяніць тэрмастат і перайсці спакойна, вядома, вы ? starato і адкрывае пры нізкіх тэмпературах або пры адкрыцці застаецца адкрытым..
ад таго, што я чытаю улічваючы, тэрмастат ori здаецца, што ў яго змяніліся " 3-у-усе гэтыя кампаненты.....
цяпер..я не думаю, што усе 3 тэрмастаты няспраўныя.....ці не чытаеце тэму цалкам??вы абмяжоўваеце прачытаць апошні пост у пытанне, так і напішыце, каб павялічыць лічыльнік пастоў???
maaahhhh??!!???
залежыць ад таго, у термостатические клапаны быў уключаны тэрмастат...
выбачайце tom79 ты ў термостатические клапаны 147 вы можаце змяніць толькі термостатический клапан без замены ўсяго тэрмастат????
і, аднак, бачылі, што мы хочам зрабіць дзівацтвамі....тэрмастат або термостатический клапан паказваюць у аўтамабільнай галіны і таго ж кампанента.
Backgroop
26-02-2013, 16:48
праблема ў дадатак да тэрмастатамі можа быць звязана з рэле ціску паветра дрэнна працуе, што, пачынаючы вентылятары, і, адпаведна, зніжэння тэмпературы.
праблема ў дадатак да тэрмастатамі можа быць звязана з рэле ціску паветра дрэнна працуе, што, пачынаючы вентылятары, і, адпаведна, зніжэння тэмпературы.
Але, як і вентылятараў, вы маеце на ўвазе тыя, радыятар астуджэння вады? ну, мне тыя не працуюць ніколі!.. тэрмастат я замяніў 2 разы! клапаны я спрабую зрабіць, адкрыць і закрыць, у школе, награваць рондаль з вадой, я апусціў клапаны (кантралюючы тэмпературу вады), але, падобна, яны так выдатна!. дзякуй усім за адказы.
freddyecu
26-02-2013, 17:07
Паспрабуйце праверыць звароту вады ( з аўтамабіль у рух, пераканайцеся, што трубы тое, што мала на латок вада сыходзіць), у адваротным выпадку перайдзіце да чысткі ....часта бывае так, што вы ottura
Паспрабуйце праверыць звароту вады ( з аўтамабіль у рух, пераканайцеся, што трубы тое, што мала на латок вада сыходзіць), у адваротным выпадку перайдзіце да чысткі ....часта бывае так, што вы ottura
сыходзіць выдатна! да жаль.
але прапампоўка паветра з сістэмы вы робіце таксама??
але прапампоўка паветра з сістэмы вы робіце таксама??
Вы! і я думаю, што калі не было б гэтай праблемы! ці я памыляюся?
на самай справе..ragionandoci..усе сказанае да гэтага часу, каб праверыць, калі б cos? для ўсіх,термостатический,асноўны сімптом заключаецца ў павышэнні тэмпературы..не апусціўся...дзіўна..вельмі дзіўна....
на самай справе..ragionandoci..усе сказанае да гэтага часу, каб праверыць, калі б cos? для ўсіх,термостатический,асноўны сімптом заключаецца ў павышэнні тэмпературы..не апусціўся...дзіўна..вельмі дзіўна....
прывітанне я тое, што я магу сказаць ? зрабіць мясцовых розуму, калі ты меў гэтую праблему,ці ў вас былі заўседы,і іх, па меры прыходзьце усе, што вы зрабілі на сенняшні дзень ,чаму? ? сапраўды дзіўна, таму што дэфект термостатический клапан павінен паўстаць, калі ты будзеш хадзіць і ловіць вецер перад радыятарам,але не з дапамогай гарачага паветра, які ты шукаеш астыць, толькі невялікі радыятар
На практыцы я не зрабілі нічога, каб фізічную! акрамя змены счаплення і звычайныя купоны! дэфект робіць, калі іду, але вядома, dimen! можа быць, на кожным святлафоры кала 10-15 градусаў, калі ў мяне машына спыняецца на святлафоры! але, калі рухавік працуе на 2000 аб не адчуваю зніжэнне тэмпературы!
Можа быць, я не разумею.. Але зніжэнне temperaratura і рэальныя або толькі паведамленне ад камбінацыі прыбораў??у мяне былі праблемы падобныя на брава.. Але гэта было звязана з мас за інструмент комбі,толькі ў вентылятара стрэлка тэмпературы забудзе, то я б паляпаў на прыборнай панэлі і перамясціць... Інакш..
Можа быць, я не разумею.. Але зніжэнне temperaratura і рэальныя або толькі паведамленне ад камбінацыі прыбораў??у мяне былі праблемы падобныя на брава.. Але гэта было звязана з мас за інструмент комбі,толькі ў вентылятара стрэлка тэмпературы забудзе, то я б паляпаў на прыборнай панэлі і перамясціць... Інакш..
Падзенне ? рэальныя.. стрэлка адлюстроўвае ў дакладнай тэмпературы.
sportknight
27-02-2013, 09:56
Калі ласка, праверце, калі пры паніжэнні тэмпературы уключацца вентылятары
Калі ласка, праверце, калі пры паніжэнні тэмпературы уключацца вентылятары
Gi? адказаў на старонцы 2! вентылятары не працуюць ніколі!
motorsport
27-02-2013, 12:25
учора я натыкнуўся на 147 150cv з ж дэфект вашай, я памяняў термостатический клапан, што ен заўседы нізкая тэмпература!!
учора я натыкнуўся на 147 150cv з ж дэфект вашай, я памяняў термостатический клапан, што ен заўседы нізкая тэмпература!!
на мяне, калі я не адкрываю паветра, я тэмп 90? стацыянарныя заўседы.. не ведаю, што сказаць..я думаю, што терр? так што, калі я не знаходжу рашэння! я не думаю, што ? у radiatorino, што ен у дошку!
?.....адзін.....термостатические клапаны ен мяняецца 3!!!
motorsport
27-02-2013, 15:58
Луцый адзін памер, калі вы памятаеце, усе душы яго!!
дэмантаж вадзянога помпы і крыльчатка пра мінімуму, і, такім чынам, у вас есць трохі вады на вяртанне да латка, але ўсе роўна дзярмо, што стрэлка тэмпературы адлюстроўвае рэальнага ecm
sportknight
27-02-2013, 18:35
мяне таксама climatizzatoreci sar? то праблема ў блоку кіравання кліматам
дэмантаж вадзянога помпы і крыльчатка пра мінімуму, і, такім чынам, у вас есць трохі вады на вяртанне да латка, але ўсе роўна дзярмо, што стрэлка тэмпературы адлюстроўвае рэальнага ecm
Я згодны з прагрэс..адключыць помпа...
rondella72
27-02-2013, 23:15
Есць навінкі? таксама?
Noncredo, што яны cavolate. у дыягностыцы я бачу, тэмпература вады, і стрэлка паказвае + ці - ж тэмпературы!вяртанне я лічу, што гэта правільна, вы бачыце, што падае ў фантан вадкасць у бачок! я па параўнанні з 159. я бачыў у хвіліну, як мінімум, як вяртанне было.. параўноўваючы аддачу падобныя!
мяне таксама climatizzatoreci sar? то праблема ў блоку кіравання кліматам
клімат не тое! чаму? калі атака клімат маей уласнай волі? адчуваю, пачынаючы з кампрэсара! але калі не атакаваць надвор'е ўсе маўчыць! і тады я пра клімат напалі адчуваю, паветра цеплы, але не гарачы паветра, як тады, калі я адкрываю толькі гарачае паветра і машыны ? на тэмп рухавіка 90?.
abberello
01-03-2013, 14:38
У мяне была такая ж праблема на Audi a3 2.0 tdi, толькі што я адкрыў гарачае паветра (без націску на клімат) тэмпература вады рухавіка апускаў, а цяпер на g.p. 1.3 mjet калі я адкрываю гарачае паветра, калі тэмпература вадкасці ? на 30?, каб атрымаць тэмпературу 90? нам ставіць даволі р?..калі я вентылятар выключаны ? вельмі пі? хутка, калі замест гэтага я ўключаю таксама рэцыркуляцыі ўнутры (што на практыцы не ўпускае паветра звонку) ставіць нас яшчэ менш! Вы думаеце, гэта можа быць кран для падачы вады? Чаму? тое, калі не памыляюся, таму перайсці гарачай вады (або халоднай) з радыятарам з сталі ўнутры. Калі не працуе добра і ў халоднай вадзе, калі радыятар мае патрэбная гарачая вада, то тэмпература паніжаецца, так як праходзіць у халоднай вадзе ў контуры. Калі вы ведаеце якой-небудзь autodemolitore паспрабуйце прыняць адно для таго каб зразумець, ці есць ? тое, ці не...
carlo abarth
01-03-2013, 15:26
зрабіў бы наадварот, я думаю!!!
калі я правільна памятаю, апошні раз ен машына кран быў стары панда з тых часоў абмен паветра з гарачай і халоднай вадой, робіць толькі люка, я думаю, на ўсіх машынах, або, па крайняй меры, што тычыцца тых, FGA
* carlo abarth
можа здарыцца так, што трохі цыркулюе, але занадта мала, і таму, калі прыводзіцца ў дзеянне ўнутранага вентылятара імкнецца панізіць тэмпературу таго, што ў трубку вяртання з радыятара і падлучаны у раене тэрмастата, а затым, дзе размешчаны датчык тэмпературы
адна рэч, якая прыходзіць мне на розум, можа (быць*******) быць, што яны перавярнулі дзве трубы на ацяпленне
abberello
01-03-2013, 19:07
Я прадаў 3 дні таму кран, fiesta 2005 года...таму што, калі я знаходжуся ў адпачынку і не маю магчымасці? праверыць, калі на альфа-пытанне c'? кран або няма, але вызначана ? праблема-то датчык, які пры адкрыцці гарачае паветра (nn клімат) таму пад халодную ваду ў контуры і, такім чынам, паніжэнні тэмпературы астуджальнай вадкасці рухавіка. Я не механік, але autoricambista, а затым іду да інтуіцыі.
pinotuning
01-03-2013, 19:26
Я прадаў 3 дні таму кран, fiesta 2005 года...таму што, калі я знаходжуся ў адпачынку і не маю магчымасці? праверыць, калі на альфа-пытанне c'? кран або няма, але вызначана ? праблема-то датчык, які пры адкрыцці гарачае паветра (nn клімат) таму пад халодную ваду ў контуры і, такім чынам, паніжэнні тэмпературы астуджальнай вадкасці рухавіка. Я не механік, але autoricambista, а затым іду да інтуіцыі.
:confused::confused::confused:
адна рэч, якая прыходзіць мне на розум, можа (быць*******) быць, што яны перавярнулі дзве трубы на ацяпленне
немагчыма! маюць розныя дыяметры! і тады я ў мяне была праблема з першай! гэта-тое, чаму? я замяніў клапан термостатический..
Хлопцы, я працую ўвесь дзень і не падобна, каб вы відэа, як паводзіць сябе, тэмпература ў машыне! cerch? зрабіць гэта як мага раней! .,.дзякуй усім за цікавасць..
staffilo500
02-03-2013, 01:00
у мяне была такая ж праблема на " y " слон пасля нас галаву, а затым усе змянілася, помпа і тэрмастат ўнутры не награваецца і тэмпература апускаў трохі. я вырашыў з tempoprobabilmente быў толькі паветра ў радыятар ўнутры. у вашым выпадку назіраў бы помпа і трубы ацяплення, калі награваюцца абодва, тэрмастат не той недахоп, кран не там ? рыдлеўка, якая закрывае і адкрывае
rondella72
02-03-2013, 14:08
Хлопцы, я працую ўвесь дзень і не падобна, каб вы відэа, як паводзіць сябе, тэмпература ў машыне! cerch? зрабіць гэта як мага раней! .,.дзякуй усім за цікавасць..
напішыце год машыны і тып рухавіка?
cicciocar
03-03-2013, 21:30
Прывітанне,спачатку, што не там і не кран,другое я controllerei вадзянога помпы і verificherei таксама трубы ацяплення, якія не былі звернутыя.
easyalbert
17-03-2013, 12:46
На маю думку, ці адбываецца нейкі вяртанне вадкасці, што вы не ведаеце, як абыходзіць тэрмастат ці есць які-то вуду, які хоча, каб вы добра ў гэтых машынах, а да мяне сон патрапілі розныя праблемы з термостатами, купіў новыя...а так як ? занадта шмат, і я кажу, занадта абсурдна астуджэння (мякка кажучы oversized) проста нітка цыркуляцыі ў дадатак да астуджэння печы, што можа астудзіць рухавік....але калі пакінуць спыняецца да мінімуму пасля р? атакуе вентылятар і тэмпература маркіроўка 92??
На маю думку, ці адбываецца нейкі вяртанне вадкасці, што вы не ведаеце, як абыходзіць тэрмастат ці есць які-то вуду, які хоча, каб вы добра ў гэтых машынах, а да мяне сон патрапілі розныя праблемы з термостатами, купіў новыя...а так як ? занадта шмат, і я кажу, занадта абсурдна астуджэння (мякка кажучы oversized) проста нітка цыркуляцыі ў дадатак да астуджэння печы, што можа астудзіць рухавік....але калі пакінуць спыняецца да мінімуму пасля р? атакуе вентылятар і тэмпература маркіроўка 92??
Ніколі не атакуе-небудзь вентылятар! застаецца фіксаванай ў 88-89 ?. але калі я адкрываю гарачае паветра, 2 хвіліны і атрымаеце 55? -60 ? .
pinotuning
17-03-2013, 14:39
зноў зменіцца, і тэрмастат ? starato !!
я на маім я ўжо зменены 2 і цяпер я павінен змяніць трэці !!
гэта аўтамабілі маюць термостатический клапан, які робіць гэта даволі агідна !!
cinqueturbo
17-03-2013, 15:40
То..
давайце паглядзім, калі і не разумеў, ну ты спынішся на скрыжаванні, і тэмпература печкі і стрэлка падае?
Пацвярджаю! змяняецца тэрмастат!!!!
MultiBravo
17-03-2013, 17:00
Таксама я рэкамендую мяняць тэрмастат.
На рухавіку генератара ў мяне змяніліся 2 на працягу 2 гадоў, і, магчыма, мы з серыі нейт дрэнна або няспраўныя...
maku1977
17-03-2013, 17:35
sotituisci тэрмастат.... або паспрабуйце, калі адкрываецца і зачыняецца правільна
ecucilacunta
17-03-2013, 20:54
Змяняецца тэрмастат!! У мяне такі ж аўтамабіль з 2003 года, і я змянілася 5. (sar? батанік). Арыгінал я ? зламаўся пасля 3 гадоў, і я замяніў з адным з канкурэнтаў ? доўжылася 6 месяцаў. Я выпрабаваў некалькі марак. Апошні я паставіў арыгінал пасля таго, як былі змененыя(у самай справе, змяненне кода ) ? ад 2 з паловай гады, што працуе. На жаль, клапаны, термостатические гэтых аўтамабіляў ім не хапае крыху. Гэта таксама бескарысна, паспрабаваць іх у гарачую ваду, чаму? калі яны пачынаюць starare проста тая малая ціску, які выходзіць з галоўкі блока, каб прымусіць яе адкрыць да вельмі нізкіх тэмператур.
Змяняецца тэрмастат!! У мяне такі ж аўтамабіль з 2003 года, і я змянілася 5. (sar? батанік). Арыгінал я ? зламаўся пасля 3 гадоў, і я замяніў з адным з канкурэнтаў ? доўжылася 6 месяцаў. Я выпрабаваў некалькі марак. Апошні я паставіў арыгінал пасля таго, як былі змененыя(у самай справе, змяненне кода ) ? ад 2 з паловай гады, што працуе. На жаль, клапаны, термостатические гэтых аўтамабіляў ім не хапае крыху. Гэта таксама бескарысна, паспрабаваць іх у гарачую ваду, чаму? калі яны пачынаюць starare проста тая малая ціску, які выходзіць з галоўкі блока, каб прымусіць яе адкрыць да вельмі нізкіх тэмператур.
калі тэрмастат адкрываецца і ціск?
тэрмастаты ne змяніліся ўжо 2/3, калі я правільна памятаю
Успаміны, добра ? трэці абмен!
Адказваю на ecucilacunta : калі вы пакладзеце гарачую ваду ў вядро і акуняцеся клапан, калі не даходзіць да тэмпературы не адчыняе!
змяняецца ўсе тры цыбуліны я не заўважыў розніцы!
я думаю, што гэта помпа, што, магчыма, на нізкіх абарачэннях рухавік не f? кругавой добра вадкасць! паспрабуе? мяняць!
sportknight
18-03-2013, 08:33
прабачце, але колькі км аўтамабіль? помпа ? змянілася з разгортваннем?
ecucilacunta
18-03-2013, 09:44
я не сказаў, што тэрмастаты адкрываюцца, ціск, меў на ўвазе, што тое, што мала ціску, які паступае на клапан дапамагае адкрыць яе.
ecucilacunta
18-03-2013, 09:52
Успаміны, добра ? трэці абмен!
Адказваю на ecucilacunta : калі вы пакладзеце гарачую ваду ў вядро і акуняцеся клапан, калі не даходзіць да тэмпературы не адчыняе!
змяняецца ўсе тры цыбуліны я не заўважыў розніцы!
я думаю, што гэта помпа, што, магчыма, на нізкіх абарачэннях рухавік не f? кругавой добра вадкасць! паспрабуе? мяняць!
Я раблю тэст па-іншаму. Я стаўлю клапан ў рондаль з двума тэрмастатамі, аналагавых, адзін ўнутры корпуса клапана і адзін у вадзе. Пераходжу на fornelleto пад гаршчок і знешні выгляд. Я дакладна не памятаю тэмпературу адкрыцця і закрыцця. У любым выпадку, можна паспрабаваць знайсці e-learn ў 147 і li c'? напісаў усе гэта .
выбачайце, адзін пытанне, але калі вы змянілі клапан термостатический вы заўважылі адрозненні ў першыя дні (з двума клапанамі), калі розніца есць? верагодна ? яшчэ клапан
мне прыходзіць у галаву, што, магчыма, клапан не starata, але не зможа цалкам зачыніцца і, такім чынам, невялікая колькасць? вады колах заўседы, нават калі не задавальняе, то для паніжэння тэмпературы, але, адкрыўшы ацяпленне паток вады павялічваецца, і рухавік на халастым ходу не ў стане генераваць досыць цяпла для падтрымання тэмпературы
іншае пытанне, вы выдалілі адзін ці больш? каталізатары выхлапных? калі ? cos? маючы менш супраць ціску рухавіка спампаваць гарачыя газы-й? легка і, такім чынам, не будучы "утаймаваць" генеруе менш цяпла, гэта s? чаму? на маей 147, калі я зняў коткі ? стала нашмат больш? павольна да тэмпературы
паспрабуйце абмежаваць паток паветра да радыятары з скрынкі або іншыя, вы атрымліваеце машыну ў 90-х? затым уключыце ацяпленне без вентылятараў і паглядзець, калі cos? кала, потым здымі скрынку і паўтарыць тэст, калі кала-азначае, што ў радыятары круціцца ў вадзе, якая не павінна і адзінае, што робіць цыркуляцыю вады і термостатический клапан
з таго, што s? 147 як у 156 вельмі схільныя да паломкі клапанаў, нават пасля некалькіх месяцаў ці нават дзен, але не s? у чаму?.
спадзяюся гэта было карысна
cinqueturbo
21-03-2013, 01:14
Але калі адкрыць вечка бутэлькі ce ціску?
я прыехаў стілус 115cv і ў ж праблема, і ціск у сістэме астуджэння пасля зняцця або знайшлі галаву скуры, альбо ад асновы...
Антыфрыз або Антыкаразійнай Заўседы!!!!!...
ecucilacunta
21-03-2013, 08:04
Вы таксама павінны зірнуць на egr, чаму? c'? цеплаабменнік на трубу, што прыводзіць выхлапных газаў на ўсмоктванне. Я на маім я заўважыў, трохі павольна нагрэць, пасля ліквідацыі аат сістэмы рэцыркуляцыі ог .
Вы таксама павінны зірнуць на egr, чаму? c'? цеплаабменнік на трубу, што прыводзіць выхлапных газаў на ўсмоктванне. Я на маім я заўважыў, трохі павольна нагрэць, пасля ліквідацыі аат сістэмы рэцыркуляцыі ог .
вы адчуваеце марудлівасць . але потым ніколі не апускаецца тэмпература падагрэву!
мне не пашчасціла гэта! мне, награваецца, а затым падае з гарачым паветрам, адкрытым!
а калі зменіцца? lapompa вам aggiorner? на вынік!
дзякуй усім