КПК

Перегляд Повної Версії : Рада після відображення

freddyecu
23-02-2013, 18:47
Привіт усім у мене 147 mjt 120 зіставляється і defappata з egr закритий 2008 року-цікаво ? краще очистити навіть каталізатор під турбіну або ? краще залишити його... C'? хто говорить, що потрібно з протитиску турбіни, хто говорить, і краще її очистити... Attend? ваші поради.... Заздалегідь дякую

motorsport
23-02-2013, 18:54
якщо хочете пораду, ви повинні bucarlo,як я з 3 отворами з наконечником діаметром 12.........ніколи не було проблем!!!!

msport (exil77grande)
23-02-2013, 19:07
кожен має право метод, я волію завжди залишати каталізатор справний і видалити весь вміст, не порушуючи його в dpf.

freddyecu
23-02-2013, 19:13
Я мав на увазі каталізатор, де знаходиться зонд labda немає dpf

манро
23-02-2013, 19:17
Привіт усім у мене 147 mjt 120 зіставляється і defappata з egr закритий 2008 року-цікаво ? краще очистити навіть каталізатор під турбіну або ? краще залишити його... C'? хто говорить, що потрібно з протитиску турбіни, хто говорить, і краще її очистити... Attend? ваші поради.... Заздалегідь дякую
по-твоєму, фредді...вихлопних газів,що після карта буде багато більше, і, ймовірно, також p? найспекотніші і, отже, більш "об'ємні",тільки що вийшли з народу і краще всього, якщо знайдете, або не те, що "стоїть на шляху"??ragionaci ви і черпайте свої висновки....
я можу тільки принести es...якщо двері зроблена, щоб пройти 2 нормальні люди, раз ви вже ви хочете, щоб перейти до 4 з надмірною вагою всі разом..ви думаєте, що станеться??

motorsport
23-02-2013, 19:19
опс... якщо ви говорите каталізатора! залиш її і на оригінал!!

neo
23-02-2013, 19:38
нехай спочатку і також моя думка, і потім не сказав, що після rimapatura в fumosita повинен збільшити ecesivamente

legendaryslave
23-02-2013, 20:48
по-твоєму, фредді...вихлопних газів,що після карта буде багато більше, і, ймовірно, також p? найспекотніші і, отже, більш "об'ємні",тільки що вийшли з народу і краще всього, якщо знайдете, або не те, що "стоїть на шляху"??ragionaci ви і черпайте свої висновки....
я можу тільки принести es...якщо двері зроблена, щоб пройти 2 нормальні люди, раз ви вже ви хочете, щоб перейти до 4 з надмірною вагою всі разом..ви думаєте, що станеться??
згоден і додам, якщо очистити pree каталізатор який ? також matallico і змушує заподіювати біль, щоб звільнити її, ви отримаєте збільшення діаметра і падіння тиску в цій точці, мені подобається, завжди залишайте діаметр постійний і, що стосується dpf кладу трубку спеціально зроблений з такої ж діаметр зливу, що стосується pree є спеціальні drowunpipe, якщо ви пишете, тому не слід її очистити, навіть якщо на 147 ми спорожніли, і не зміниться абсолютно нічого

alberto.bf
24-02-2013, 10:46

Привіт я очищена, або якщо проблеми якщо і attapato..

freddyecu
24-02-2013, 12:20
Альберто ви можете краще пояснити? Дякую тобі, в anticopo

gennantsub
24-02-2013, 14:18
я каталізатор поки я тримаю справний, навіть якщо я поділяю те, що говорить манро, дійсно, багато його замінюють на так звані "Downpipe" що ще не ? що один випускний ****** все, що є? дозволяє зменшити як contropressioni, що температура накладаються на групи випускний колектор/турбокомпресор, що дозволяє більше performaces, менше стресу, як на турбокомпресор на випускний колектор.
Для dpf я замінив труби, прямо так я провів справний dpf, що я можу rimomtare день, що я повинен andre робити тестування :)
тоді може статися, що очищення цих контейнерів , роблять резонансна з ревом, не завжди приємне:rolleyes:

манро
24-02-2013, 16:07
хлопці, покладіть, що вам в голову, що каталізатор,будь-якого типу,навіть спортивний, - це завжди і в будь-якому випадку для його конформації перешкод у ****** перехід на газ.....c'? сказати те, що багато роблять каталізаторів "вся трава, промінь", забувши, можливо, що є кілька типів кет і що то спеціально для дизельних двигунів визначається в технічному жаргоні "one way"? моновалентною або "мінімум" як валить, тільки і тільки оксидів азоту,так звані Nox,то різниця на кет трехвалентной ніж ті, які використовуються на benza, щоб так говорити ? abbissale....потім, як ? зробив kat дизель, ми можемо поставити на лінії зливу 50 kat один apresso до одного, але якщо ми дуже дизельних fumosit? sar? завжди ж навіть не тільки кет......
вдумайтеся люди...подумайте...

sportknight
24-02-2013, 19:57
я не знімаю тільки для підтримки певного протитиску

манро
24-02-2013, 20:54
я не знімаю тільки для підтримки певного протитиску
і ви вважаєте, що це добре??

sportknight
24-02-2013, 20:56
тільки первинний ви

манро
24-02-2013, 22:16
радий, що ти....я - "школа мислення", що gi? турбіна ж, як і для його конформації від зворотного тиску на лінії зливу....тому я волію мати максимальну "гладкості" газу відразу ж після цього, щоб тримати в страху також температура газу...потім все одно кожен на своїй машини f? так, як вважає за потрібне....
можу тільки сказати, що на деякі засоби дуже накачані іноді я беру на себе працю встановити манометри, щоб побачити, що відносини між прес-turbo і протитиску, і, незважаючи на опір, я, як сказав, дренажних ліній, найбільш вільні, можна на ці кошти я бачу contropressioni також 3 до 1, тобто на кожен бар press turbo c'? я 3 вихлопних газів.....
по-моєму, не ? максимум видів для випускних клапанів і їх пружин, що під тиском настільки високою, можуть не коректно...пункт "плавати" з наслідками легко можна собі уявити...

maxsek
01-03-2013, 15:03
я очищена чи все......навіть кішки

luigigtc
14-03-2013, 15:39
ну, випробувано на моєї машини зіставлений, двигун втратив дуже багато пари вниз і набирає pelino " дотик тип 2-3 км, з кішки спорожніли, навіть після оновлення ебу пост спорожнення.

tonyteam
20-08-2013, 13:43
я на 120cv mjet одного, я зняв fap на місці, труби, прямий і, чесно кажучи, не мав ne калі ne збільшується. ? залишається незмінною з точки зору продуктивності

angelolsp
20-08-2013, 16:36
я ненавиджу речі, випив...покладіть водостічна труба і турбіна ringraziera.... x що стосується каталізатора, а не з народу орі я, зауважте, ke тільки карту втрачає на низьких трохи...так що х мене prekat і замінити downpipe але кішки, нехай орі і тоді в один прекрасний кінцевий ремесло :D

tonyteam
20-08-2013, 17:16

angelolsp
20-08-2013, 17:23
насправді...cat оригінальний і prekat замінена водостічна труба...не добре eda діаметр перейдемо до інших, і тоді ми повернемося, я не люблю

dantesfx
02-09-2013, 18:04
насправді...cat оригінальний і prekat замінена водостічна труба...не добре eda діаметр перейдемо до інших, і тоді ми повернемося, я не люблю

Ну і даремно.......

Брат
03-09-2013, 08:42
Видаливши обидві машини спустошується занадто багато, і подовжується, а потім йде закачується багато з отворами можна отримати карту більш м'які

dom86
21-01-2014, 23:36
я? живу скористайтесь благо поршневі кільця і ви-й? пісок, низькі

carlo abarth
21-01-2014, 23:58
і як би я стоку зламав....краще створити якийсь протитиск, щоб отримати переваги!!!
Видаливши обидві машини спустошується занадто багато, і подовжується, а потім йде закачується багато з отворами можна отримати карту більш м'які

Matty23p
11-02-2014, 20:59
Відповідно me down pipe покладіть його порожнім, так і зменшити анке температури турбіни, каталізатора, може бути, якщо буде очищена з makkina насіння-спочатку ви втратите занадто низькі краще жити, може бути, 200 осередків, а якщо можливо, завтра ви хочете, щоб підготовка + тяга тип турбіни + великий та інші речі, після видали повністю..

Mr.Flash
21-02-2014, 11:59
я не знаю, хто витягнув цю історію протитиск на турбодизельні........... миха, ми говоримо про 2 часи !!
я зробив багато випробувань на роликовому випробувальному стенді, і секундомір з GPS , результат ? що, знявши prekat вниз, Я НІКОЛИ НЕ втрачав НІЧОГО..... але я тільки заробив на верхній , і на тривалість життя турбіни.
За останні роки я зробив тест навіть на авто пилососом і авто турбо бензин. Дуже рідко ви виходите з цього правила.

що стосується видалення каталізатора те ж поняття ? більш або менш подібне? їх бере на себе більш мовлення забруднення навколишнього середовища і гуманітарних наук, так у всіх ? ****** вирішити, що є? що він вірить.

mjet10
21-02-2014, 13:05
Я забрав cat, і я замінив його з downpipe і я залишив тільки фінал, і я знайшов banissimo

Mr.Flash
21-02-2014, 13:37
точно :)

legendaryslave
21-02-2014, 13:53
я не знаю, хто витягнув цю історію протитиск на турбодизельні........... миха, ми говоримо про 2 часи !!
я зробив багато випробувань на роликовому випробувальному стенді, і секундомір з GPS , результат ? що, знявши prekat вниз, Я НІКОЛИ НЕ втрачав НІЧОГО..... але я тільки заробив на верхній , і на тривалість життя турбіни.
За останні роки я зробив тест навіть на авто пилососом і авто турбо бензин. Дуже рідко ви виходите з цього правила.

що стосується видалення каталізатора те ж поняття ? більш або менш подібне? їх бере на себе більш мовлення забруднення навколишнього середовища і гуманітарних наук, так у всіх ? ****** вирішити, що є? що він вірить.

у тому цей тест, зняти глушник, тільки турбіна і Scaria в середу подивитися, що відбувається car лайно під не можете пройти діаметром від 60 до 200 очищення каталізатора інший спробуйте зменшити діаметр подивитися, що відбувається у вас так багато протитиск, яке сходить запобіжні клапани.

у тому цей тест, зняти глушник, тільки турбіна і Scaria в середу подивитися, що відбувається car лайно під не можете пройти діаметром від 60 до 200 очищення каталізатора інший спробуйте зменшити діаметр подивитися, що відбувається у вас так багато протитиск, яке сходить запобіжні клапани.

a я забув, що говорить цей персонаж http://it.wikipedia.org/wiki/Equazione_di_Bernoulli

Mr.Flash
21-02-2014, 15:01
не перебільшуйте , ніхто тут сказав, що збирається без вихлопних газів.

рівняння ? безсумнівно, справедливо, але ? погано, що застосовується в цьому випадку!!!!! я, перш ніж відкрити рот, я роблю тести, я зробив, і ті результати, що вище написано. NB коли я кажу, видалити prekat я не маю на увазі sfondarlo і залишити їх, живіт порожній, це не ? максимум. Максимум ви отримаєте, замінивши prekat з порожньої трубки того ж діаметру оригінальної трубки входять в prekat. Що ? а труби потрібного діаметра , вивчав дизайнерів також функція рівняння бернуллі.

додам: очевидно, що якщо ми підемо, змінюватися діаметри , довжини , і все інше (прорвати в prekat або кет, і залишивши порожнім животом, у суті, він йде до збільшення діаметра (сповільнити швидкість? газу) і потім знову затягніть його і в цьому ? безумовно, контрпродуктивно. Звичайно ,порівняно з FAP забиті ? завжди рай. Всі зараз побачите, що ми порівнюємо. Мої випробування були проведені також на двигунах гонці, де можна було збільшити діаметри. Збільшення діаметра понад певного значення (відносно!) не приносить додаткових переваг. Про збільшення діаметр приносить проблеми, які в лапках. Але, щоб ідея ви говорите 76мм вихлопу на двигун 1.4 атмосферне.....