Прагляд Поўнай Версіі : Рада пасля адлюстравання
freddyecu
23-02-2013, 18:47
Прывітанне ўсім у мяне 147 mjt 120 супастаўляецца і defappata з egr зачынены 2008 года-цікава ? лепш ачысціць нават каталізатар пад турбіну або ? лепш пакінуць яго... C'? хто кажа, што трэба з супрацьціску турбіны, хто кажа, і лепш яе ачысціць... Attend? вашыя парады.... Загадзя дзякую
motorsport
23-02-2013, 18:54
калі хочаце савет, вы павінны bucarlo,як я з адтулінамі 3 з наканечнікам дыяметрам 12.........ніколі не было праблем!!!!
msport (exil77grande)
23-02-2013, 19:07
кожны мае права метад, я заўседы аддаю перавагу пакідаць каталізатар спраўны і выдаліць усе змесціва, не парушаючы яго ў dpf.
freddyecu
23-02-2013, 19:13
Я меў на ўвазе каталізатар, дзе знаходзіцца зонд labda няма dpf
Прывітанне ўсім у мяне 147 mjt 120 супастаўляецца і defappata з egr зачынены 2008 года-цікава ? лепш ачысціць нават каталізатар пад турбіну або ? лепш пакінуць яго... C'? хто кажа, што трэба з супрацьціску турбіны, хто кажа, і лепш яе ачысціць... Attend? вашыя парады.... Загадзя дзякую
па-твойму, фрэдзі...выхлапных газаў,што пасля карта будзе шмат больш, і, верагодна, таксама p? самыя гарачыя і, такім чынам, больш "аб'емныя",толькі што выйшлі з народа і лепш за ўсе, калі знойдзеце, ці не тое, што "стаіць на шляху"??ragionaci вы і черпайте свае высновы....
я магу толькі прынесці es...калі дзверы зроблена, каб прайсці 2 нармальныя людзі, раз вы ўжо вы хочаце, каб перайсці да 4 з залішняй вагай усе разам..вы думаеце, што адбудзецца??
motorsport
23-02-2013, 19:19
асс... калі вы кажаце каталізатара! пакінь яе і на арыгінал!!
хай першапачаткова і таксама мае меркаванне, і таксама потым не сказаў, што пасля rimapatura ў fumosita павінен павялічыць ecesivamente
legendaryslave
23-02-2013, 20:48
па-твойму, фрэдзі...выхлапных газаў,што пасля карта будзе шмат больш, і, верагодна, таксама p? самыя гарачыя і, такім чынам, больш "аб'емныя",толькі што выйшлі з народа і лепш за ўсе, калі знойдзеце, ці не тое, што "стаіць на шляху"??ragionaci вы і черпайте свае высновы....
я магу толькі прынесці es...калі дзверы зроблена, каб прайсці 2 нармальныя людзі, раз вы ўжо вы хочаце, каб перайсці да 4 з залішняй вагай усе разам..вы думаеце, што адбудзецца??
згодны і дадам, калі ачысціць pree каталізатар які ? таксама matallico і прымушае прычыняць боль, каб вызваліць яе, вы атрымаеце павелічэнне дыяметра і падзення ціску ў гэтай кропцы, мне падабаецца, заўседы пакідайце дыяметр пастаянны і, што тычыцца dpf кладу трубку спецыяльна зроблены з такой жа дыяметр сліва жа, як, што тычыцца pree есць спецыяльныя drowunpipe, калі вы пішаце, таму не варта яе ачысціць, нават калі на 147 мы апусцелі, і не зменіцца абсалютна нічога
alberto.bf
24-02-2013, 10:46
Прывітанне я ачышчана або толькі калі праблемы калі і attapato..
freddyecu
24-02-2013, 12:20
Альберта вы можаце лепш растлумачыць? Дзякую цябе, у anticopo
gennantsub
24-02-2013, 14:18
я каталізатар пакуль я трымаю спраўны, нават калі я падзяляю тое, што кажа манро, сапраўды, многія яго замяняюць так званыя "Downpipe" што яшчэ не ? што адзін выпускны ****** усе, што есць? дазваляе паменшыць як contropressioni, што тэмпература якія накладаюцца на групы выпускны калектар/турбакампрэсар, што дазваляе больш performaces, менш стрэсу, як на турбакампрэсар на выпускны калектар.
Для dpf я замяніў трубы, прама так я правеў спраўны dpf, што я магу rimomtare дзень, што я павінен andre рабіць тэставанне :)
тады можа здарыцца, што ачыстка гэтых кантэйнераў , робяць рэзанансная з ровам, не заўседы прыемнае:rolleyes:
хлопцы, пакладзеце, што вам у галаву, што каталізатар,любога тыпу,нават спартыўны, - гэта заўседы і ў любым выпадку для яго канфармацыя перашкод у ****** пераход на газ.....c'? сказаць тое, што многія робяць каталізатараў "ўся трава, прамень", забыўшыся, магчыма, што есць некалькі тыпаў кэт і што то спецыяльна для дызельных рухавікоў вызначаецца ў тэхнічным жаргоне "one way"? монавалентнай ці "мінімум" як валіць, толькі і толькі аксідаў азоту,так званыя Nox,то розніца на востраў трехвалентной чым тыя, якія выкарыстоўваюцца на benza, каб так казаць ? abbissale....затым, як ? зрабіў kat дызель, мы можам паставіць на лініі зліву 50 kat адзін apresso да аднаго, але калі мы вельмі дызельных fumosit? sar? заўседы ж нават не толькі кэт......
удумайцеся людзі...разважайце...
sportknight
24-02-2013, 19:57
я не здымаю толькі для падтрымання пэўнага супрацьціску
я не здымаю толькі для падтрымання пэўнага супрацьціску
і вы лічыце, што гэта добра??
sportknight
24-02-2013, 20:56
толькі вы першасны
рады, што ты....я - "школа мыслення", што gi? турбіна ж, як і для яго канфармацыя ад зваротнага ціску на лініі зліву....таму я аддаю перавагу мець максімальную "гладкасці" газу адразу ж пасля гэтага, каб трымаць у страху таксама тэмпература газу...потым усе роўна кожны на сваей машыны f? так, як лічыць патрэбным....
магу толькі сказаць, што на некаторыя сродкі вельмі напампаваныя часам я бяру на сябе праца ўсталяваць манометры, каб убачыць, што адносіны я паміж прэс-turbo і супрацьціску, і, нягледзячы на супраціў, я, як сказаў, дрэнажных ліній, найбольш свабодныя, можна на гэтыя сродкі я бачу contropressioni таксама 3 да 1, гэта значыць на кожны бар press turbo c'? я 3 выхлапных газаў.....
па-мойму, не ? максімум відаў для выпускных клапанаў і іх спружын, што пад ціскам гэтак высокай, могуць не карэктна...пункт "плаваць" з наступствамі легка можна сабе ўявіць...
я ачышчана або ўсе......нават коткі
luigigtc
14-03-2013, 15:39
ну, выпрабаванае на маей машыны адлюстроўваецца, рухавік страціў занадта шмат пара ўніз і набірае pelino " дотык тып 2-3 км, з коткі апусцелі, нават пасля абнаўлення эбу пост апаражнення.
tonyteam
20-08-2013, 13:43
я на 120cv mjet аднаго, я зняў fap на месцы, трубы, прамы і, шчыра кажучы, не меў ne гартуй ne павялічваецца. ? застаецца нязменнай з пункту гледжання прадукцыйнасці
angelolsp
20-08-2013, 16:36
я ненавіджу рэчы, выпіў...пакладзеце вадасцекавая труба і турбіна ringraziera.... x што тычыцца каталізатара, а не з народа врі я, заўважце, ke толькі карту губляе на нізкіх трохі...так што х мяне prekat і замяніць downpipe але коткі, хай на врі і тады ў адзін цудоўны канчатковы рамяство :D
tonyteam
20-08-2013, 17:16
angelolsp
20-08-2013, 17:23
на самай справе...cat арыгінальны і prekat заменена вадасцекавая труба...не добра eda дыяметр пяройдзем да іншых, і тады мы вернемся, я не люблю
dantesfx
02-09-2013, 18:04
на самай справе...cat арыгінальны і prekat заменена вадасцекавая труба...не добра eda дыяметр пяройдзем да іншых, і тады мы вернемся, я не люблю
Ну і дарма.......
Выдаліўшы абедзве машыны спусташаецца занадта шмат, і даўжэе, а затым ідзе запампоўваецца шмат з адтулінамі можна атрымаць карту больш мяккія
я? жыву скарыстайцеся карысць поршневыя кольцы і вы-ы? пясок, нізкія
carlo abarth
21-01-2014, 23:58
і як бы я сцеку зламаў....лепш стварыць нейкі супрацьціск, каб атрымаць перавагі!!!
Выдаліўшы абедзве машыны спусташаецца занадта шмат, і даўжэе, а затым ідзе запампоўваецца шмат з адтулінамі можна атрымаць карту больш мяккія
Matty23p
11-02-2014, 20:59
У адпаведнасці me down pipe пакладзеце яго пустым, так і паменшыць анке тэмпературы турбіны, каталізатара, можа быць, калі будзе ачышчана з makkina насенне-першапачаткова вы страціце занадта нізкія лепш жыць, можа быць, 200 вочак, а калі магчыма, заўтра вы хочаце, каб падрыхтоўка + цяга тып турбіны + вялікі і іншыя рэчы, пасля адвядзі цалкам..
Mr.Flash
21-02-2014, 11:59
я не ведаю, хто выцягнуў гэтую гісторыю проціціск на турбодизельные........... міха, мы гаворым пра 2 часы !!
я зрабіў шмат выпрабаванняў на ролікавай выпрабавальным стэндзе, і секундамер з GPS , вынік ? што, зняўшы prekat ўніз, Я НІКОЛІ НЕ губляў НІЧОГА..... але я толькі зарабіў на верхняй , і на працягласць жыцця турбіны.
За апошнія гады я зрабіў тэст нават на аўто пыласосам і аўто турбо бензін. Вельмі рэдка вы выходзіце з гэтага правіла.
што тычыцца выдалення каталізатара тое ж паняцце ? больш ці менш падобнае ,? іх бярэ на сябе больш гаворкі забруджвання навакольнага асяроддзя і гуманітарных навук, так ва ўсіх ? ****** вырашыць, што есць? што ен верыць.
Я забраў cat, і я замяніў яго з downpipe і я пакінуў толькі фінал, і я знайшоў banissimo
Mr.Flash
21-02-2014, 13:37
дакладна :)
legendaryslave
21-02-2014, 13:53
я не ведаю, хто выцягнуў гэтую гісторыю проціціск на турбодизельные........... міха, мы гаворым пра 2 часы !!
я зрабіў шмат выпрабаванняў на ролікавай выпрабавальным стэндзе, і секундамер з GPS , вынік ? што, зняўшы prekat ўніз, Я НІКОЛІ НЕ губляў НІЧОГА..... але я толькі зарабіў на верхняй , і на працягласць жыцця турбіны.
За апошнія гады я зрабіў тэст нават на аўто пыласосам і аўто турбо бензін. Вельмі рэдка вы выходзіце з гэтага правіла.
што тычыцца выдалення каталізатара тое ж паняцце ? больш ці менш падобнае ,? іх бярэ на сябе больш гаворкі забруджвання навакольнага асяроддзя і гуманітарных навук, так ва ўсіх ? ****** вырашыць, што есць? што ен верыць.
таму ў гэты тэст, зняць глушыцель, толькі турбіна і Scaria ў сераду паглядзець, што адбываецца car дзярмо пад не можаце прайсці дыяметрам ад 60 да 200 ачыстка каталізатара іншы паспрабуйце паменшыць дыяметр паглядзець, што адбываецца ў вас так шмат супрацьціск, якое ўзыходзіць ахоўныя клапаны.
таму ў гэты тэст, зняць глушыцель, толькі турбіна і Scaria ў сераду паглядзець, што адбываецца car дзярмо пад не можаце прайсці дыяметрам ад 60 да 200 ачыстка каталізатара іншы паспрабуйце паменшыць дыяметр паглядзець, што адбываецца ў вас так шмат супрацьціск, якое ўзыходзіць ахоўныя клапаны.
a я забыўся, што кажа гэты персанаж http://it.wikipedia.org/wiki/Equazione_di_Bernoulli
Mr.Flash
21-02-2014, 15:01
не перабольшвайце , ніхто тут сказаў, што збіраецца без выхлапных газаў.
раўнанне ? несумненна, справядліва, але ? дрэнна, прымяняецца ў гэтым выпадку!!!!! я, перш чым адкрыць рот, я раблю тэсты, якія я зрабіў, і вынікі тыя, што вышэй напісаныя. NB калі я кажу, выдаліць prekat я не маю на ўвазе sfondarlo і пакінуць іх, жывот пусты, гэта не ? максімум. Максімум, вы атрымаеце, замяніўшы prekat з пустой трубкі таго ж дыяметра арыгінальнай трубкі, якія ўваходзяць у prekat. Што ? а трубы патрэбнага дыяметра , вывучаў дызайнераў таксама функцыя ўраўненні бярнулі.
дадам: відавочна, што калі мы пойдзем, змяняцца дыяметры , даўжыні , і ўсе астатняе (прарваць у prekat або кэт, і пакінуўшы пустым жыватом, у сутнасці, ен ідзе да павелічэння дыяметра (запаволіць хуткасць? газу) і затым зноў зацягніце яго і ў гэтым ? безумоўна, контрпрадуктыўна. Вядома ,у параўнанні з FAP забітыя ? заўседы рай. Усе зараз ўбачыце, што мы параўноўваем. Мае выпрабаванні былі праведзены таксама на рухавіках гонцы, дзе можна было павялічыць дыяметры. Павелічэнне дыяметра звыш вызначанага значэння (адносна!) не прыносіць дадатковых пераваг. Павелічэнне пра дыяметр прыносіць праблемы, якія ў двукоссях. Але, каб ідэя вы кажаце 76мм выхлапу на рухавік 1.4 атмасферны.....