Перегляд Повної Версії : legg\писати g.punto 1.3mjet 90cv
Привіт всім я хотів би знати, якщо з Mpps V12 можна було читати або писати Велику Крапку Mjet 90cv.
Спасибі всім
Привіт.. немає не можете прочитати те ебу.. але ви можете просто написати її.. але будьте обережні.. і тоді вам доведеться урізати файл, перш ніж писати..
якщо ви можете перейти bdm, візьми опір 0 і ви supertranquillo, що ви не зробите збиток!
в іншому випадку, а також те, що по праву вам порадив audi sp, ви, id і ви отримуєте файл, але пам'ятайте, що якщо ? мб 2-го рівня ви повинні відрізати до 1mb, дії, якщо шукаєте ? була розміщена.
La тоді писати спокійно з MPPS 12 *****і сказав giarras, якщо файл 2mb його потрібно обрізати до 1 мб.І більш "крутий", ви повинні бути обережні, щоб зміни, які ви робите не для запису, тому що MPPS і працює abastanza siguro.Особисто я написав багато 1.3 miltiget і ніколи не було проблем
motorsport
23-02-2013, 18:43
ви насправді я згоден, mpps працює добре, або не написано так багато, що пі? швидкий пошук файлу ori скоротити до 1mb і писати,я завжди роблю так і ніколи не було проблем!!!!
підтверджую, тільки знайти точні дані, sw і hdw.
ecuboost
23-02-2013, 23:51
Але, якщо прибрати опір n ви повинні припаяти?
tecnoracing
24-02-2013, 00:00
якщо ви говорите mpps, що центр опору ? якщо ви хочете зробити її bdm потрібно прибрати і якщо хочеш пробач
sportknight
24-02-2013, 02:33
але mpps v5 ж, що також робить v12 або v12 насправді робить pi??
FidodidoTuning
24-02-2013, 08:49
V. 12 тому щось більше,як, наприклад, mjet fiat doblo ідея, муза
ecuboost
24-02-2013, 09:49
якщо ви говорите mpps, що центр опору ? якщо ви хочете зробити її bdm потрібно прибрати і якщо хочеш пробач
Я bdm, але.якщо мені імплантували в rezistenza nnsuccede нічого, правда?
FidodidoTuning
24-02-2013, 10:34
Не потрібно, щоб повернути його
Один ult питання: тому? якщо з mpps v12 роблю ecu id. Я читаю дані, а потім відновити файли в мережі, обробити і записати в Ecu я не повинен мати проблем? На жаль, в даний момент підтримуються у мене тільки досвід на Edc16c39 альфа, що я завжди робив без проблем.
Ви bdm? Якщо засадіть в запису, і ви не можете його повернути, як ви?
danny677
27-05-2013, 22:57
Один ult питання: тому? якщо з mpps v12 роблю ecu id. Я читаю дані, а потім відновити файли в мережі, обробити і записати в Ecu я не повинен мати проблем? На жаль, в даний момент підтримуються у мене тільки досвід на Edc16c39 альфа, що я завжди робив без проблем.
як вже правильно сказали, якщо ви знаєте, порізатися файлу від 2 мб що попередньо ви розробили 1mb, встановивши адреси можна? від 1FFFFF до 0FFFFF , можливо, з ecm , з mpps то напишіть без проблем і без ризику.
blackwolf76
27-05-2013, 23:59
або, можливо, ви отримаєте gallo2, може бути, з магазину, форуму, що дозволяє заощадити час для різання і читати, так як він отримує доступ до бази даних в інтернеті, щоб завантажити файл орі, коли все зроблено id ecu.
як вже правильно сказали, якщо ви знаєте, порізатися файлу від 2 мб що попередньо ви розробили 1mb, встановивши адреси можна? від 1FFFFF до 0FFFFF , можливо, з ecm , з mpps то напишіть без проблем і без ризику.
Без ризиків ? у parolone.... Пу? йти добре, як пу? andar погано... блокування запису з бд ви не можете? передбачити
danny677
28-05-2013, 05:24
Передбачити, ні, але запобігти, звичайно, ви з hw пк не в конфлікті , з досить батареї і кабель і роз'єм usb не вбиті, автомобільний акумулятор заряджений і комунальні послуги, які не є обов'язковими ( в тому числі вогні порту ) на off.
Прийняті заходи, статистично ризики зменшуються, а потім на вибір людини, якщо йти чи ні на операцію або йти і купувати заздалегідь, є bdm.
Не просто...... Щоб бути впевненим , і ви dir? pi? навіть не на 100%, але, принаймні, щоб мати безпека відновити ECU у разі блокування потрібно читати повний bdm
або, можливо, ви отримаєте gallo2, може бути, з магазину, форуму, що дозволяє заощадити час для різання і читати, так як він отримує доступ до бази даних в інтернеті, щоб завантажити файл орі, коли все зроблено id ecu.
я півень 2 не той форум, але не клон, і я хотів би знати, як, в якому сенсі підключається до бази даних і зчитує файл ?
Не читає в інтернеті! Файли завантажені в програмне забезпечення....
Привіт.. немає не можете прочитати те ебу.. але ви можете просто написати її.. але будьте обережні.. і тоді вам доведеться урізати файл, перш ніж писати..
якщо ви можете перейти bdm, візьми опір 0 і ви supertranquillo, що ви не зробите збиток!
Вибачте, якщо я втручання,я новачок, що наближається в цей дивовижний світ з ecu.
я заявляю, що я ще не зробив ні один екю, і, перш ніж почати, я хотів би знати, куди покласти руки.
Я вже? у bdm і я хотів би знати, де зняти резистор 0. Дякую
Є pdf в папці bdm він говорить вам усе. ? опір від 0ohm smd
Цікавить gallo 2, але і завжди послідовний або тільки з ніжки, і читає і пише, 6f3?
у мене є galletto 1260
і mppsv13 створюючи cablagio і можна читати 6f3 в туристичне apere я маю на увазі ...