Прагляд Поўнай Версіі : legg\пісаць g.punto 1.3mjet 90cv
Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі з Mpps V12 можна было чытаць і\або пісаць Вялікую Кропку Mjet 90cv.
Дзякуй усім
Прывітанне.. не не можаце прачытаць тое эбу.. але вы можаце проста напісаць яе.. але будзьце асцярожныя.. і тады вам прыйдзецца зрэзаць файл, перш чым пісаць..
калі вы можаце перайсці bdm, вазьмі супраціў 0 і вы supertranquillo, што вы не зробіце шкоду!
у адваротным выпадку, а таксама тое, што па праву вам параіў audi sp, вы, id і вы атрымліваеце файл, але памятайце, што калі ? мб 2-га ўзроўню вы павінны адрэзаць да 1mb, дзеянні, калі шукаеце ? была размешчана.
La тады спакойна пісаць з MPPS 12 *****і сказаў giarras, калі файл 2mb яго трэба абрэзаць да 1 мб.І больш "круты", вы павінны быць асцярожныя, каб змены, якія вы робіце не для запісу, таму што MPPS і працуе abastanza siguro.Асабіста я напісаў шмат 1.3 miltiget і ніколі не было праблем
motorsport
23-02-2013, 18:43
вы на самай справе я згодны, mpps працуе добра, ці не напісана так шмат, што пі? хуткі пошук файла ori скараціць да 1mb і пісаць,я заўседы раблю так, і ніколі не было праблем!!!!
пацвярджаю, толькі знайсці дакладныя дадзеныя, sw і hdw.
ecuboost
23-02-2013, 23:51
Але, калі прыбраць супраціў n вы павінны прылітаваць?
tecnoracing
24-02-2013, 00:00
калі вы кажаце mpps, што цэнтр супраціву ? калі вы хочаце зрабіць яе ў bdm трэба прыбраць і калі хочаш даруй
sportknight
24-02-2013, 02:33
але mpps v5 ж, што таксама робіць v12 або v12 на самай справе робіць pi??
FidodidoTuning
24-02-2013, 08:49
V. 12 таму што-то большае,як, напрыклад, mjet fiat doblo ідэя, муза
ecuboost
24-02-2013, 09:49
калі вы кажаце mpps, што цэнтр супраціву ? калі вы хочаце зрабіць яе ў bdm трэба прыбраць і калі хочаш даруй
Я bdm, але.калі мне імплантавалі ў rezistenza nnsuccede нічога, праўда?
FidodidoTuning
24-02-2013, 10:34
Не трэба, каб вярнуць яго
Адзін ult пытанне: таму? калі з mpps v12 раблю ecu id. Я чытаю дадзеныя, а затым аднаўлення файлы ў сеткі, апрацаваць і запісаць у Ecu я не павінен мець праблем? На жаль, у сапраўдны момант падтрымліваюцца ў мяне толькі вопыт на Edc16c39 альфа, што я заўседы рабіў без праблем.
Вы bdm? Калі засадзіць у запісе, і вы не можаце яго вярнуць, як вы?
danny677
27-05-2013, 22:57
Адзін ult пытанне: таму? калі з mpps v12 раблю ecu id. Я чытаю дадзеныя, а затым аднаўлення файлы ў сеткі, апрацаваць і запісаць у Ecu я не павінен мець праблем? На жаль, у сапраўдны момант падтрымліваюцца ў мяне толькі вопыт на Edc16c39 альфа, што я заўседы рабіў без праблем.
як ужо правільна сказалі, калі вы ведаеце, парэзацца файла ад 2 мб, што папярэдне вы распрацавалі 1mb, усталяваўшы адрасы можна? ад 1FFFFF да 0FFFFF , магчыма, з ecm , з mpps то напішыце без праблем і без рызыкі.
blackwolf76
27-05-2013, 23:59
ці, магчыма, вы атрымаеце gallo2, можа быць, з крамы, форуму, што дазваляе зэканоміць час для рэзкі і чытаць, так як ен атрымлівае доступ да базы дадзеных у інтэрнэце, каб спампаваць файл крычы, калі ўсе зроблена id ecu.
як ужо правільна сказалі, калі вы ведаеце, парэзацца файла ад 2 мб, што папярэдне вы распрацавалі 1mb, усталяваўшы адрасы можна? ад 1FFFFF да 0FFFFF , магчыма, з ecm , з mpps то напішыце без праблем і без рызыкі.
Без рызык ? у parolone.... Пу? ісці добра, як пу? andar дрэнна... блакавання запісу з бд вы не можаце? прадказаць
danny677
28-05-2013, 05:24
Прадказаць, няма, але прадухіліць, вядома, вы з hw пк не ў канфлікце , з досыць батарэі і кабель і раздым usb не забітыя, аўтамабільны акумулятар зараджаны і камунальныя паслугі, якія не з'яўляюцца абавязковымі ( у тым ліку агні порта ) на off.
Прынятыя меры, статыстычна рызыкі памяншаюцца, а затым на выбар чалавека, калі ісці ці не на аперацыю або ісці і купляць загадзя, есць bdm.
Не проста...... Каб быць упэўненым , і вы dir? pi? нават не на 100%, але, па меншай меры, каб мець бяспеку аднавіць ECU ў выпадку блакавання трэба чытаць поўны bdm
ці, магчыма, вы атрымаеце gallo2, можа быць, з крамы, форуму, што дазваляе зэканоміць час для рэзкі і чытаць, так як ен атрымлівае доступ да базы дадзеных у інтэрнэце, каб спампаваць файл крычы, калі ўсе зроблена id ecu.
я певень 2 не той форум, але не клон, і я хацеў бы ведаць, як, у якім сэнсе падключаецца да базы дадзеных і счытвае файл ?
Не чытае ў інтэрнэце! Файлы загружаныя ў праграмнае забеспячэнне....
Прывітанне.. не не можаце прачытаць тое эбу.. але вы можаце проста напісаць яе.. але будзьце асцярожныя.. і тады вам прыйдзецца зрэзаць файл, перш чым пісаць..
калі вы можаце перайсці bdm, вазьмі супраціў 0 і вы supertranquillo, што вы не зробіце шкоду!
Выбачайце, калі я ўмяшання,я пачатковец, што набліжаецца ў гэты дзіўны свет з ecu.
я заяўляю, што я яшчэ не зрабіў ні адзін экю, і, перш чым пачаць, я хацеў бы ведаць, куды пакласці рукі.
Я ўжо? у bdm і я хацеў бы ведаць, дзе зняць рэзістар 0. Дзякуй
Есць pdf у тэчцы bdm ен кажа вам усе. ? супраціў ад 0ohm smd
Я зацікаўлены ў гала-2, але і заўседы паслядоўны або толькі з ножкі, і чытае, і піша, 6f3?
я galletto 1260
і mppsv13 ствараючы cablagio і можна чытаць 6f3 ў экскурсійнае apere я маю на ўвазе ...