КПК

Перегляд Повної Версії : egr alfa 156

audi sp
22-02-2013, 20:11
Привіт, хлопці..
мені потрібно видалити цей елемент керування для цієї машини : alfa 156 150cv crosswagon ( edc16c8 )
я увійшов як перший тест з класичною програмою carsoft.. але не працює!

я провів рукою це закриття... як ви думаєте ? правильно??

я вставив файл золотих і 2 файлу, 1-від програмного забезпечення і ручної роботи..

що ви думаєте про це?

michele30
привіт audi, я не можу завантажити файл, але я, якщо я правильно пам'ятаю контролю E3C84 до E3E08 потрібно знизити ці криві.

манро

пост N?3...ваш файл відповідає мод зроблений з carsoft....якщо не працює, мабуть, і туди egr.....

audi sp

пост N?3...ваш файл відповідає мод зроблений з carsoft....якщо не працює, мабуть, і туди egr.....

ні, ні, почекайте.. ми не робимо плутанини.. egr працює відмінно.. з допомогою програми car soft.. не працює.. відсоток завжди працює..

audi sp
привіт audi, я не можу завантажити файл, але я, якщо я правильно пам'ятаю контролю E3C84 до E3E08 потрібно знизити ці криві.

я намагаюся, щоб побачити ваші адреси.. ви з цим впоратися? знати, як вона йде завтра

манро
дві криві убувають в edc16c39....в c8, якщо це яблуко допомагає знизити 4 кривих, як від дотику інших....

audi sp
дві криві убувають в edc16c39....в c8, якщо це яблуко допомагає знизити 4 кривих, як від дотику інших....
та я розумію.. який екран ви говорите?

audi sp
хаа ок ок.. зрозумів зрозумів..

audi sp
адреси на екран.. не збігаються з файлом орі, що я.. я бачу, триває!!! ...

Alfa159 q4
раз робить добре, виключення egr на цей файл.

audi sp
раз робить добре, виключення egr на цей файл.

раз не робить, щоб нічого його роботи..вони інші програми..
а я вирішив, через деякий час, займався..

Alfa159 q4
Я зробив більше? у edc16c8 з раз, і виключення egr ? правильно, йде до скинути 4 panettoni зацікавлені.
На жаль, я не можу завантажити файл, щоб побачити, якщо, може бути l? не робить повну роботу..

neo
Confermo.Volta добре для edc16c8.Ho зробив більше, ніж один .

audi sp
я зробив тест на випробування, як раз з ін... якщо ви подивитеся мій файл, що я виклав, ви почуєте, що c? частина структури файлу, що не робить його того, як інші..
якщо він робив свою роботу добре.. звичайно, не postavo файлу вам тим більше цікаво, допомога

msport (exil77grande)
23-02-2013, 18:59

audi sp

ті фотографії я вже? см.. але адреси, видані від екрану не збігаються з кривими на мій файл, а все ок

sportknight
але адреси ? нормально, що не підходять один одному, якщо кількість програмне забезпечення та інше обладнання....не дивитися на адреси,пошук кривих...