Перегляд Повної Версії : aditivi для очищення системи впуску
michele30
22-02-2013, 13:59
чет по-вашому, ці aditivi працюють або роблять це гірше?
я ? провів сьогодні представником, який мені запропонував один, але не впевнений, що ви говорите?
кращого очищення і зняти..
А giarras, бруд залишається все всередині, не вирішити багато, а може ще гірше. Munisciti терпіння і демонтаж.
usardaun
22-02-2013, 17:16
Що краще ? зняти!!! я так з вами!!!!
Backgroop
22-02-2013, 18:03
Привіт, хлопці, я для чищення впуску і клапанів використання продукції Liqui moly лідер в галузі, але не спрей, й різні речі, але з кухонним обладнанням, вказує, що змушує більш всмоктуючого також очищення форсунок і клапанів та прибирання приміщень метану і газу.. протягом багатьох років, що там роботи я знайшов дуже добре, то завжди у виняткових випадках, де бруд ? у кількість? величезний, треба зняти, чому? не з'? добавка, яка враховує.
michele30
22-02-2013, 19:22
А не ті, для очищення системи упорскування, ті, які йдуть в бак?
Я іноді ставлю в бак
по-моєму, не служать нічого не продукти для всмоктування і ne звичайні очисники форсунок я бачив усі кольори, добавки, які йдуть в танки,ті, що колеги з насоса з циклами,ті, direrttamente на rail (для бензину) або я невдаха я або як я завжди думав, що це називається маркетинг
michele30
22-02-2013, 20:11
однак, ті, які підключаються до rail кажу за бензин проблем з форсунок у мене вирішені. ( там, де я працював до c'? і ви використовували )
тоді, якщо роблять добре-що, але зіпсують іншого-цього я не знаю.
подивимося правді в очі, раз і назавжди, деякі продукти,особливо ті, які названі кілька постів назад,вони хороші....
- але це більше для розмови "підтримання чистоти" з різних установок.....
якщо вони ігнорують і не спілкуються іноді, коли ви дійдете до точки, що вони дуже брудні, не є диво продуктів, які показують все в нормі....
єдине рішення, і, що написана наш модератор....є інші методи....
манро, ви висловили точно мої думки, я ? пропустив тільки час x ви можете описати,як ви зробили, і я добре знаю цих речовин,якщо вони використовуються часто, і поки вони не сформовані залишки надмірними,вони працюють, в іншому випадку ? тільки паліативний характер.
є продукти, які поєднують філософію "запобігти ? краще, ніж лікувати"...
та p? наприклад, коли ви чистите зуби щодня prevenisce карієс та інші проблеми....
але, якщо їх ніколи не миє, після того, як ви гнилі st? зуби, що ви хочете очистити більш??
Якщо мунро і giarras в цілому...додам, після 25-річний досвід роботи, що добавки, які працюють для справжньої чистоти, навіть в умовах бруду крайньої ті, для систем живлення з прямого звернення (без резервуара) і лише 3 марки в топ-winn's, liqui moly, tunapuna sangre grande в
Якщо демонтуйте впускні колектори будь-якої машини, дизель(з EGR не видаляється), який має понад 150000 тис. км, ви розумієте, що ні один продукт може помочь.это важко видалити механічно
michele30
23-02-2013, 21:16
я зрозумів.. і тоді, якщо ці продукти роблять "чудеса" ми, що ми...
Насправді, як каже один мій знайомий роботу, ми повинні створити самих себе;)
maku1977
02-03-2013, 12:30
я намагався їх.... але погані результати, можливо, нульові.... allafine пристойно розбирати і чистити з терпінням...... може бути, як сказав хтось.. може піти добре, як "профілактики".... але хоча б зробити тест
єдине рішення-розбирати і чистити
Matty23p
04-02-2014, 19:34
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 13:03
Навіть я, щоб зняти все,,? можливо, ви не надто багато часу, ви можете спробувати продукт, arexons
? для карбюраторів? дійсно добре працює, я був здивований, а я і не з'? потрібно навіть mopping.
Якщо ви вибрали для демонтажу в будь-якому випадку я рекомендую Fulcron чистий ? завжди продукт, arexons.
А я для зняття ! але що стосується системи упорскування на використання добавок, я згоден, якщо вони використовуються в якості профілактики, а не як рішення. А bardahl і хороший продукт
на керамічна всмоктування робить чудеса
biondo83
07-02-2014, 08:16
Щоб впускний колектор, я думаю я також, що найкращим рішенням є демонтаж і видалення фізичного матеріалу манжета, що ви ? формат протягом тисяч кілометрів. Що стосується системи упорскування (дизель) я завжди обмежений у використанні продуктів і ввести його в serbatorio з хорошими результатами.
я завжди роблю обробку керамічна power liquid повний ( aspiarzione,масло, форсунки)
Я чув, metabond, хто-небудь пробував?
michele30
10-04-2014, 21:41
Один раз їх використовував теж , але зараз мені тонкого очищення . Чесно кажучи, деякі продукти все ще використовують їх, і здається, що вони працюють, принаймні, ... я кажу про те, що продукти для очищення інжекторів газ, я зробив 2 машини, здається, що вони йдуть як і раніше добре.
Ті, для впускного колектора, навіть немає, не роблять те, що говорять.
Один раз їх використовував теж , але зараз мені тонкого очищення . Чесно кажучи, деякі продукти все ще використовують їх, і здається, що вони працюють, принаймні, ... я кажу про те, що продукти для очищення інжекторів газ, я зробив 2 машини, здається, що вони йдуть як і раніше добре.
Ті, для впускного колектора, навіть немає, не роблять те, що говорять.
привіт Михайло, який продукт ви використовуєте для очищення форсунок GPL і який режим
franco1971
25-04-2014, 22:21
я використовую продукти wynn's і я добре,звичайно, що зняти і краще, але це займе багато годин роботи, і не завжди замовник згоден
Також я використовую продукти цієї марки кілька місяців, зокрема, системи рециркуляції ог і turbo cleaner x геометрія, я повинен сказати, що ні зовсім не погано, єдина проблема, і що треба використовувати потроху, чому? ви, ймовірно, вибуху, особливо з egr sblock
hftdelta
26-04-2014, 09:25
більш, що побачити, якщо вони працюють чи ні, і якщо вони завдають шкоду (я заявляю, що потрібно використовувати зі знанням", тоді ви повинні бачити, що вони відомих брендів, добре відомих та не звичайні cranie, що знайдені допустимо, і не мати, що зняти, очистити і встановити на місце, і завжди кращий, ми вважаємо також, що автомобіль сьогодні його розібрати і завжди rognia з ризиком erreri пристосувань продукти ,ХОРОШІ, працюють, не зіпсує нічого, рекомендую поставити коробку на трубу, щоб уникнути знайти бампер nero.E проте краще всього, якщо під час профілактики більше, що піклуватися!!
І ми знову скористайтеся механічні "", які кажуть мені, що "не зовсім добре" , бризки у впускному колекторі і тебе очищає. Трохи логіки і психічне здоров'я ви можете укласти найближчим часом, що не може мати позитивні результати цієї операції. Полента ce EGR виготовляє і дуже щільна і ситна. Раніше, якщо ви повинні жувати двигун і йде impasticciare клапани ostruendone закриття на кілька хвилин, потім проходить через турбіни (тут ви повинні молитися навіть боги, яких ви не знаєте) і сподіваючись, що він не прилип де-то , в кінцевому підсумку, на сітці каталізатора, де повинен згоріти повністю , розуму тобі це етап.
Я підозрював також possibilista, щоб сходити з розуму, двигун, враховуючи, що миючий засіб і складається з речовини, дуже fiammabili. Хто-то і вдалося, вітаю.
І очевидно, що системи egr, потрібно зняти і очистити вручну (я, принаймні я роблю так) добавки do бризнув після колектора? якщо, звичайно, тяга до egr від випускного колектора та знаходитесь 2 см zozzeriria навіть на те, то там йде трохи назад, скажімо, що я бачу-й? як планове технічне обслуговування, щоб запобігти (якщо ви завжди говорите про хороших продуктів alrimenti!) і той факт, що необхідно звернути увагу, що і нормальна віза, яка також містить розчинників
hftdelta
26-04-2014, 19:27
привіт spiki_x, я не знаю, якщо це було адресовано мені, те, що ви написали, але якщо це було можливо, ви не прочитали те, що я написав, і від "механічні експертів" людей, які, може бути, навіть не знаєш, хто і яку роботу вони роблять. Я перш ніж звернутися в манері, майже в наступ, chederei до того, досвід може мати людина бачив, що я і в 30 років, що з двигунами, які там працюють, і не "тільки" на дорогах.
Звичайно, він не був спрямований на вас. Я говорив в цілому, і з мого досвіду, враховуючи, що я порушив тему недавно. Ми переробили, глава Mercedes A170 і взяв усмоктувальну трубу, щоб знищити його і мій механік і партії :"просто додавши, розпиліть трохи спрею чистих і добре!" на щастя, не слухав, тому що і виходу матеріалу божевільна з труб.
hftdelta
29-04-2014, 08:32
може бути нормально, що плюватися від вихлопних газів,це означає, що чистить і плювати з crania. і побачити, що вогнедишного
Ви добре зробили, що розібрати і метод pi? безпечно x очистити його добре, аерозолі служать тільки тоді, коли дають ? мало