КПК

Прагляд Поўнай Версіі : aditivi для ачысткі сістэмы ўпускаючы

michele30
22-02-2013, 13:59
цот па-вашаму, гэтыя aditivi працуюць або робяць гэта горш?
я ? правеў сення прадстаўніком, які мне прапанаваў адзін, але не ўпэўнены, што вы кажаце?

giarras
22-02-2013, 14:07
лепшай ачысткі і зняць..

манро
22-02-2013, 15:50

egs
22-02-2013, 17:07
А giarras, бруд застаецца ўсе ўнутры, не вырашыць многае, а можа яшчэ горш. Munisciti цярпення і дэмантаж.

usardaun
22-02-2013, 17:16
Што лепш ? зняць!!! я так з вамі!!!!

Backgroop
22-02-2013, 18:03
Прывітанне, хлопцы, я для чысткі ўпускаючы і клапанаў выкарыстання прадукцыі кампаніі Liqui moly лідэр у галіны, але не спрэй, і розныя рэчы, але з кухонным абсталяваннем, паказвае, што прымушае больш всасывать таксама ачысткі фарсунак і клапанаў і ўборка памяшканняў метану і газу.. на працягу многіх гадоў, што там працы я знайшоў вельмі добра, то заўседы ў выключных выпадках, дзе бруд ? у колькасць? вялізны, трэба зняць, чаму? не c'? дабаўка, якая ўлічвае.

michele30
22-02-2013, 19:22
А не тыя, для ачысткі сістэмы ўпырску, тыя, якія ідуць у бак?
Я часам стаўлю іх у бак

прагрэс
22-02-2013, 19:32
па-мойму, не служаць нічога не прадукты для ўсмоктвання і ne звычайныя ачышчальнікі фарсунак я бачыў усе колеру, дабаўкі, якія ідуць у танкі,тыя, што калегі з помпы з цыкламі,тыя, direrttamente на rail (для бензіну) ці я няўдачнік я, або як я заўседы думаў, што гэта называецца маркетынг

michele30
22-02-2013, 20:11
аднак, тыя, якія падключаюцца да rail кажу за бензін праблем па фарсунак у мяне вырашаны. ( там, дзе я працаваў да c'? і вы выкарыстоўвалі )
тады, калі робяць добра-што, але сапсуюць іншы-гэтага я не ведаю.

манро
22-02-2013, 20:48
паглядзім праўдзе ў вочы, раз і назаўседы, некаторыя прадукты,асабліва тыя, якія названыя некалькі пастоў таму,яны добрыя....
- але гэта больш для размовы "падтрымання чысціні" з розных установак.....
калі яны ігнаруюць і не маюць зносіны часам, калі вы дойдзеце да кропкі, што яны вельмі брудныя, не есць цуд прадуктаў, якія паказваюць усе ў норме....
адзінае рашэнне, і, што напісана наш мадэратар....есць іншыя метады....

giarras
22-02-2013, 23:32
манро, вы дакладна выказалі мае думкі, я ? прапусціў толькі час x вы можаце апісаць,як вы зрабілі, і я добра ведаю гэтых рэчываў,калі яны выкарыстоўваюцца часта, і пакуль яны не сфармаваныя рэшткі празмернымі,яны працуюць, у адваротным выпадку ? толькі паліятыўнага характар.

манро
23-02-2013, 00:09
есць прадукты, якія спалучаюць філасофію "прадухіліць ? лепш, чым лячыць"...
і p? напрыклад, калі вы чысціце зубы кожны дзень prevenisce карыес і іншыя праблемы....
але, калі іх не мые ніколі, пасля таго, як вы гнілыя st? зубы, што вы хочаце ачысціць больш??

tezzero
23-02-2013, 16:56
Калі мунро і giarras ў цэлым...дадам, пасля 25-гадовы вопыт работы, што дабаўкі, якія працуюць для сапраўднай чысціні, нават ва ўмовах бруду крайняй тыя, для сістэм харчавання з прамога звароту (без рэзервуара) і толькі 3 маркі ў топ-winn's, liqui moly, tunap

neo
23-02-2013, 19:07
Калі демонтируйте впускные калектары любой машыны, дызель(з EGR не выдаляецца), які мае больш за 150000 тыс. км, вы разумееце, што ні адзін прадукт вам можа помочь.это цяжка выдаліць механічна

michele30
23-02-2013, 21:16
я зразумеў.. і тады, калі гэтыя прадукты робяць "цуды" мы, што мы...

neo
23-02-2013, 23:37
На самай справе, як кажа адзін мой знаемы працу, мы павінны стварыць саміх сябе;)

maku1977
02-03-2013, 12:30
я я спрабаваў іх.... але дрэнныя вынікі, магчыма, нулявыя.... allafine прыстойна разбіраць і чысціць з цярпеннем...... можа быць, як сказаў хто-то можа пайсці добра, як "прафілактыкі".... але хоць бы зрабіць тэст

tronic
02-03-2013, 18:49
адзінае рашэнне-разбіраць і чысціць

Matty23p
04-02-2014, 19:34

flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 13:03
Нават я, каб зняць усе,,? магчыма, вы не занадта шмат часу, вы можаце паспрабаваць прадукт, arexons
? для карбюраторов? сапраўды добра працуе, я быў здзіўлены, а я і не c'? трэба нават mopping.
Калі вы абралі для дэмантажу ў любым выпадку я рэкамендую Fulcron чысты ? заўседы прадукт, arexons.

nox
06-02-2014, 16:30
А я для зняцця ! але што тычыцца сістэмы ўпырску на выкарыстанне дабавак, я згодны, калі яны выкарыстоўваюцца ў якасці прафілактыкі, а не як рашэнне. А bardahl і добры прадукт

147q2
07-02-2014, 07:55
на керамічная ўсмоктвання робіць цуды

biondo83
07-02-2014, 08:16
Каб впускной калектар, я думаю, я таксама, што найлепшым рашэннем з'яўляецца дэмантаж і выдаленне фізічнага матэрыялу абшэўка, што вы ? фармат на працягу тысяч кіламетраў. Што тычыцца сістэмы ўпырску (дызель) я заўседы абмежаваны ў выкарыстанні прадуктаў і ўвесці яго ў serbatorio з добрымі вынікамі.

147q2
07-02-2014, 09:16
я заўседы раблю апрацоўку керамічная power liquid поўны ( aspiarzione,алей, фарсункі)

jack91
10-04-2014, 17:20
Я чуў, у metabond, хто-небудзь спрабаваў?

michele30
10-04-2014, 21:41
Адзін раз іх выкарыстаў таксама , але цяпер мне тонкай ачысткі . Шчыра кажучы, некаторыя прадукты ўсе яшчэ выкарыстоўваюць іх, і здаецца, што яны працуюць, па крайняй меры, ... я кажу пра тое, прадукты для чысткі інжэктараў газ, я зрабіў 2 машыны, здаецца, што яны ідуць па-ранейшаму добра.
Тыя, для впускного калектара, нават няма, не робяць тое, што кажуць.

giary74
22-04-2014, 11:25
Адзін раз іх выкарыстаў таксама , але цяпер мне тонкай ачысткі . Шчыра кажучы, некаторыя прадукты ўсе яшчэ выкарыстоўваюць іх, і здаецца, што яны працуюць, па крайняй меры, ... я кажу пра тое, прадукты для чысткі інжэктараў газ, я зрабіў 2 машыны, здаецца, што яны ідуць па-ранейшаму добра.
Тыя, для впускного калектара, нават няма, не робяць тое, што кажуць.

прывітанне Міхаіл, які прадукт вы карыстаецеся для ачысткі фарсунак GPL і які рэжым

franco1971
25-04-2014, 22:21
я выкарыстоўваю прадукты wynn's і я добра,вядома, што зняць і лепш, але гэта зойме шмат гадзін працы, і не заўседы заказчык згодны

nox
26-04-2014, 03:13
Таксама я выкарыстоўваю прадукты гэтай маркі некалькі месяцаў, у прыватнасці, сістэмы рэцыркуляцыі ог і turbo cleaner x геаметрыя, я павінен сказаць, што няма зусім не дрэнна, адзіная праблема і што трэба выкарыстоўваць патроху, чаму? вы, верагодна, выбуху, асабліва з сістэмы рэцыркуляцыі ог sblock

hftdelta
26-04-2014, 09:25
больш, што ўбачыць, калі яны працуюць ці не, і калі яны наносяць шкоду (я заяўляю, што трэба выкарыстоўваць з веданнем", тады вы павінны бачыць, што яны вядомых брэндаў, добра вядомых і не звычайныя cranie, што знойдзеныя дапусцім, і не мець, што зняць, ачысціць і ўсталяваць на месца, і заўседы лепшы, мы лічым, таксама, што аўтамабіль сення яго разабраць і заўседы rognia з рызыкай erreri прыстасаванняў прадукты ,ДОБРЫЯ, працуюць, не сапсуе нічога, рэкамендую, паставіць скрынку на трубу, каб пазбегнуць знайсці бампер nero.E аднак лепш за ўсе, калі падчас прафілактыкі больш, што клапаціцца!!

spiki_x
26-04-2014, 09:45
І мы зноў скарыстайцеся механічныя "эксперты", якія кажуць мне, што "не зусім добра" , пырскі ва впускном калектары і цябе ачышчае. Трохі логікі і псіхічнае здароўе вы можаце заключыць у бліжэйшы час, што не можа мець станоўчыя вынікі гэтай аперацыі. Полента ce вырабляе EGR і вельмі шчыльная і сытная. Раней, калі вы павінны жаваць рухавік і ідзе impasticciare клапаны ostruendone закрыцця на некалькі хвілін, затым праходзіць праз турбіны (тут вы павінны маліцца нават багі, якіх вы ня ведаеце) і спадзеючыся, што ен не прыліп дзе-то , у канчатковым выніку, на сетцы каталізатара, дзе павінен згарэць цалкам , розуму табе гэта этап.
Я падазраваў таксама possibilista, каб схадзіць з розуму, рухавік, улічваючы, што мыйны сродак і складаецца з рэчыва, вельмі fiammabili. Хто-то і атрымалася, віншую.

nox
26-04-2014, 13:04
І відавочна, што сістэмы egr, трэба зняць і ачысціць ўручную (я, па крайняй меры, я раблю так) дадаткі do пырснуў пасля калектара? калі, вядома, цяга да сістэмы рэцыркуляцыі ог ад выпускнога калектара і знаходзіцеся 2 см zozzeriria нават на тое, што там ідзе трохі назад, скажам, што я бачу-й? як планавае тэхнічнае абслугоўванне, каб прадухіліць (калі вы заўседы кажаце аб добрых прадуктаў alrimenti!) і той факт, што неабходна звярнуць увагу, што і нармальная віза, якая таксама змяшчае растваральнікаў

hftdelta
26-04-2014, 19:27
прывітанне spiki_x, я не ведаю, калі гэта было адрасавана мне, тое, што вы напісалі, але калі гэта было магчыма, вы не прачыталі тое, што я напісаў, і ад "механічныя экспертаў" людзей, якія, можа быць, нават не ведаеш, хто і якую працу яны робяць. Я перш чым звярнуцца ў манеры, амаль у наступ, chederei да таго, вопыт можа мець чалавек бачыў, што я і ў 30 гадоў, што з рухавікамі, якія там працуюць, і не "толькі" на дарогах.

spiki_x
28-04-2014, 11:33
Вядома, ен не быў накіраваны на вас. Я казаў у цэлым, і з майго досведу, улічваючы, што я закрануў тэму нядаўна. Мы перарабілі, кіраўнік Mercedes A170 і ўзяў всасывать трубу, каб знішчыць яго і мой механік і партыі :"што папросту запутает, распыліце трохі спрэю чыстых і добра!" да шчасця, не слухаў, таму што і выхаду матэрыялу вар'ятка з труб.

hftdelta
29-04-2014, 08:32
можа быць нармальна, што плявацца ад выхлапных газаў,гэта значыць, што чысціць і пляваць з crania. і ўбачыць, што агнядышнага

jack91
29-04-2014, 09:22
Вы добра зрабілі, што разабраць і метад pi? бяспечна x ачысціць яго добра, аэразолі служаць толькі тады, калі даюць ? мала