Перегляд Повної Версії : пропозиція новий розділ...
ecuboost
22-02-2013, 13:54
як щодо зробити розділ для ремонтних майстерень, так що оці між колегами?
ecuboost
22-02-2013, 14:32
але навіть не для очей, чому? я думаю, що він допомагає всім, cos? щоб знати, що не допомагає шахрай
motorsport
22-02-2013, 15:24
на мою думку хороша ідея допомагати один одному на полі автомобільна!!
Ідея не ? погано, але не ? так корисно, я думаю. Чому? зрештою, хто ? записатися на форум, і досягнутий мінімальний поріг повідомлень, пу? побачити все це. І як вкладення, які не можуть завантажити, якщо у вас 80 повідомлень. Вам необхідно створити ще один розділ, no limits тільки для ремонтних майстерень, але не було б тоді cos? стримано, в кінці кінців. Потім, хто хоче, ставить, однак у спілкуванні з власним досвідом, відкривши обговорення у відповідних розділах.
це може бути гарною ідеєю, але якщо я не помиляюся, ce вже рубрику, однак, об'єднати дві теми-тюнінг і ремонт bhe' дві речі повинні йти рука об руку
msport (exil77grande)
22-02-2013, 23:05
чесно кажучи, не дуже згоден,це форум, chiptuning, але, проте, будучи частиною однієї сім'ї, ремонту автомобілів, ми відкрили 2 секції, для будь-якої проблеми на вантажівку і автомобіль, я вважаю, що вже добре.
ecuboost
23-02-2013, 00:08
ні, ні, вибачте, я погано пояснив, я мав на увазі тих, хто Займається ебу, щоб Професія,і хобі)))
ні, ні, вибачте, я погано пояснив, я мав на увазі тих, хто Займається ебу, щоб Професія,і хобі)))
те, що ми робимо ? той, хто не робить', щоб корабель допомагає тільки тим, хто робить це для хобі ?
я розумію, що справедливо ви хочете захистити категорія ,
але зробити оез тільки для ремонту авто, мені не здається справедливим ,по відношенню до любителів, які дуже часто проводять багато часу на форумі допоможе
без розбору всіх .
моя особиста думка
ecuboost
27-02-2013, 19:06
ke centra ми повинні допомогти всім indistindamente
antonio.o
27-02-2013, 19:08
як щодо зробити розділ для ремонтних майстерень, так що оці між колегами?
але ви, здається, правильно на всі співдружність? вибачте, мене не зрозуміли, але якщо ви cos? браво і ревнує, чому? ви на форумі.??
ecuboost
27-02-2013, 21:26
Ви мене не правильно зрозуміли, Або я погано пояснив,я менш досвідчений форуму і ненавиджу тих, хто робить дорогоцінний і nn допомагає
Насправді, навіть я infastidisco, коли в майстерню приходить а, що починає пояснювати мені, що прочитала на різних форумах і що я повинен робити, щоб вирішити свої проблеми,але, на жаль, істинний дух форуму, а це:нам один на другой.и не забуваємо, що всі ми, які зараз у нас є багато років досвіду за плечима, ми почали їх:читаючи на різних форумах і, проходячи цілі ночі до попереду computer.Ia моя думка, і що ми повинні бути менш егоїстичними і не розділити на форум два-професіоналів і не професіоналів чому, зрештою, не guadagnera nessuno.A раз навіть почути проблеми, які зустрічалися з іншими, і велику допомогу.
antonio.o
27-02-2013, 22:36
Насправді, навіть я infastidisco, коли в майстерню приходить а, що починає пояснювати мені, що прочитала на різних форумах і що я повинен робити, щоб вирішити свої проблеми,але, на жаль, істинний дух форуму, а це:нам один на другой.и не забуваємо, що всі ми, які зараз у нас є багато років досвіду за плечима, ми почали їх:читаючи на різних форумах і, проходячи цілі ночі до попереду computer.Ia моя думка, і що ми повинні бути менш егоїстичними і не розділити на форум два-професіоналів і не професіоналів чому, зрештою, не guadagnera nessuno.A раз навіть почути проблеми, які зустрічалися з іншими, і велику допомогу.
ecuboost, я не хотів втручатися в це обговорення..mah я повинен це зробити, я відчуваю себе частиною з-за цього, як каже msport і форум і електроніки ? також у частині імені р. в механіці, де всі можуть взяти участь і виставити які-небудь проблеми або дати пораду, допомогти всім, cio?, як досвідчених користувачів, що менше,як професіонали, так і аматори, ось, мета форуму, для фахівців різних галузей існують вже? з форумів, зокрема в механіці, де він має доступ до всіх баз даних, а там, де у вас є всі професійні відповіді на високих ****lli, але вони всі платні і всі дивляться на тих, хто, як і ти ? професіонал, я до сих пір не зареєстровані, хоча і не вправи для? професія й досі плачу річної орендної плати, у ці, скажімо, форумі, що потім тільки корпоративних порталів, думаєте, від вашої пропозиції, тому що я не + професіонал в області має бути виключено, а ще краще всі ті, що у форумі, що я стежу уважно і, що тут працюють справжні професіонали xch? професіонали, значить, практикувати в якості основної роботи, але на мій погляд вони достатньо підготовлені, і іноді навіть краще, ніж професіонали..що ти говориш забудь?
ecuboost
27-02-2013, 23:05
у цьому розділі я сказав, я прав, не могли бути Його частиною, - доказ того, Що Мета ... якщо це зробити, n групи, яка raggruppasse сукні? експерти,я sar? експрес погано, а тема закрита,я думаю, було цікаве Пропозицію