Прагляд Поўнай Версіі : прапанова новы раздзел...
ecuboost
22-02-2013, 13:54
як наконт зрабіць падзел для рамонтных майстэрняў, так што воку паміж калегамі?
ecuboost
22-02-2013, 14:32
але нават не для вачэй, чаму? я думаю, што ен дапамагае ўсім, cos? каб ведаць, што не дапамагае махляр
motorsport
22-02-2013, 15:24
на маю думку, добрая ідэя дапамагаць адзін аднаму на поле аўтамабільная!!
Ідэя не ? дрэнна, але не ? так карысна, я думаю. Чаму?, у рэшце рэшт, хто ? запісацца на форум, і дасягнуты мінімальны парог паведамленняў, пу? убачыць усе гэта. І як ўкладанні, якія не могуць спампаваць, калі ў вас 80 паведамленняў. Вам неабходна стварыць яшчэ адзін раздзел, no-limits толькі для рамонтных майстэрняў, але не было б тады cos? стрымана, у рэшце рэшт. Затым, хто хоча, ставіць, аднак, у зносінах з уласным вопытам, адкрыўшы абмеркаванне ў адпаведных раздзелах.
гэта можа быць добрай ідэяй, але калі я не памыляюся, ce ўжо рубрыку, аднак, аб'яднаць дзве тэмы-цюнінг і рамонт bhe' дзве рэчы павінны ісці рука аб руку
msport (exil77grande)
22-02-2013, 23:05
шчыра кажучы, не вельмі згодны,гэта форум, chiptuning, але, аднак, з'яўляючыся часткай адной сям'і, рамонту аўтамабіляў, мы адкрылі 2 секцыі, для любой праблемы на грузавік і аўтамабіль, я лічу, што ўжо добра.
ecuboost
23-02-2013, 00:08
не, не, прабачце, я дрэнна растлумачыў, я меў на ўвазе тых, хто Займаецца эбу, каб Прафэсія,і хобі)))
не, не, прабачце, я дрэнна растлумачыў, я меў на ўвазе тых, хто Займаецца эбу, каб Прафэсія,і хобі)))
тое, што мы робім ? той, хто не робіць', каб карабель дапамагае толькі тым, хто робіць гэта для хобі ?
я разумею, што справядліва вы хочаце абараніць катэгорыя ,
але зрабіць оэз толькі для рамонту аўто, мне не здаецца справядлівым ,па адносінах да аматарам, якія вельмі часта праводзяць шмат часу на форуме дапаможа
без разбору ўсіх .
мае асабістае меркаванне
ecuboost
27-02-2013, 19:06
ke centra мы павінны дапамагчы ўсім indistindamente
antonio.o
27-02-2013, 19:08
як наконт зрабіць падзел для рамонтных майстэрняў, так што воку паміж калегамі?
але вы, здаецца, правільна на ўсе садружнасць? выбачайце, мяне не зразумелі, але калі вы cos? брава і раўнуе, чаму? вы на форуме.??
ecuboost
27-02-2013, 21:26
Вы мяне не правільна зразумелі, Альбо я дрэнна растлумачыў,я менш дасведчаны форуму і ненавіджу тых, хто робіць каштоўны і дапамагае nn
На самай справе, нават я infastidisco, калі ў майстэрню прыходзіць а, што пачынае тлумачыць мне, што прачытала на розных форумах і што я павінен рабіць, каб вырашыць свае праблемы,але, на жаль, праўдзівы дух форуму, а гэта:дапамагаць адзін другому.І не забываем, што ўсе мы, якія цяпер у нас есць шмат гадоў вопыту за плячыма, мы пачалі іх:чытаючы на розных форумах і, праходзячы цэлыя ночы перад кампутарам.Ia мае меркаванне, і што мы павінны быць менш эгаістычнымі і не падзяліць форум на два-прафесіяналаў і не прафесіяналаў, таму што ў рэшце рэшт не guadagnera ніхто.Часам нават пачуць праблемы, якія сустракаліся з іншымі, і вялікую дапамогу.
antonio.o
27-02-2013, 22:36
На самай справе, нават я infastidisco, калі ў майстэрню прыходзіць а, што пачынае тлумачыць мне, што прачытала на розных форумах і што я павінен рабіць, каб вырашыць свае праблемы,але, на жаль, праўдзівы дух форуму, а гэта:дапамагаць адзін другому.І не забываем, што ўсе мы, якія цяпер у нас есць шмат гадоў вопыту за плячыма, мы пачалі іх:чытаючы на розных форумах і, праходзячы цэлыя ночы перад кампутарам.Ia мае меркаванне, і што мы павінны быць менш эгаістычнымі і не падзяліць форум на два-прафесіяналаў і не прафесіяналаў, таму што ў рэшце рэшт не guadagnera ніхто.Часам нават пачуць праблемы, якія сустракаліся з іншымі, і вялікую дапамогу.
ecuboost, я не хацеў ўмешвацца ў гэтую дыскусію..ма я павінен гэта зрабіць, я адчуваю сябе партыяй, гэта, як кажа msport і форум і электронікі ? таксама ў частцы decicato механіка, дзе кожны можа прыняць удзел і выставіць якія-небудзь праблемы або даваць парады, дапамагаем усе, cio?, так і вопытных карыстальнікаў, што менш,будзь то прафесіяналы ці аматары, вось, мэта форуму, для прафесіяналаў у розных галінах існуюць ужо? на форумах, асабліва ў механіцы, дзе ен мае доступ да ўсіх баз дадзеных і, дзе есць адказы на ўсе пытанні прафесійных высокія ****lli, але ўсе яны платныя і ўсе, арыентаваныя на тых, хто, як і вы ? прафесіянал, я па-ранейшаму ў пісьмовай форме, нават калі няма арміі-й? прафесія і плачу яшчэ з штогадовых збораў, у гэтых кажам, першым, што тады я толькі карпаратыўных парталаў, думаеце, ад вашага прапановы, таму што я не + прафесіянал у вобласці павінен быць выключаны, а яшчэ лепш усе тыя, хто на форуме, што я прытрымліваюся і ўважліва, што тут сапраўдныя прафесіяналы xch? прафесіяналаў значыць праяўляць сваю прафесію, як асноўная праца, але на мой бачыць, што яны дастаткова падрыхтаваныя, і часам нават лепш профі.., што вы кажаце, давайце пакінем гэтую задуму?
ecuboost
27-02-2013, 23:05
у гэтым раздзеле я сказаў, я правоў, не маглі быць Яго часткай, - доказ таго, Што Мэта ... калі гэта зрабіць, n групы, якая raggruppasse сукенкі? эксперты,я sar? экспрэс дрэнна, а тэма зачынена,я думаю, было цікавае Прапанову