Прагляд Поўнай Версіі : Датчык дэтанацыі smart
usardaun
22-02-2013, 09:06
Прывітанне, хлопцы, учора я зрабіў дыягностыку з autocom на smart бензін 2001 года, у выніку памылкі 06 датчык дэтанацыі!!! хто-то пу? даць мне некалькі саветаў?? дзе знаходзіцца я датчык?
Backgroop
22-02-2013, 09:21
знаходзіцца мацуецца на блок цыліндраў ў задняй частцы казіно, зняць, я б парэкамендаваў вам кантраляваць вас раздымы..
увагу не заўседы справа даходзіць да датчыка дэтанацыі, загорнутыя ce ўзніклі праблемы з рухавіком, cio? атрымліваецца дрэнна ці не добра..
usardaun
22-02-2013, 10:33
Але не, добра, адзіны недахоп, які ен, ? што расход крыху алею!
usardaun
22-02-2013, 11:12
Каго-то была такая ж праблема?
michele30
22-02-2013, 20:28
гэтыя машыны ўсе спажываюць алей тое, не ? праблема толькі ваша.
для датчыка дэтанацыі калі ласка, праверце правады, як казаў backgroop, а на датчык не есць dell алею ( бруд з л маторнага алею )
калі ласка, праверце свечкі....многія проста змяніць толькі 3 свечкі вышэй, не ведаючы, што яны разумныя twin spark....
то есць 6 свечак....так што калі ласка, праверце 3 свечкі менш.... па крайняй меры, калі мы гаворым пра smart першай серыі....
Таксама, па мне, гэта не датчык guasto.Questo памылка выйшла, таму што датчык дэтанацыі зарэгістравала дэтанацыі з norma.Confermo кантраляваць правады і свечкі
usardaun
23-02-2013, 08:34
Панядзелак? гляджу, свечкі прайшлі каля 25000 км!!!
Я не зразумеў, але калі l памылцы, вы можаце выдаліць і калі з'явіцца зноў пасля яго адмены?
usardaun
24-02-2013, 11:15
не, мне не сцерці з Autocom!
У гэты момант змяняецца гаворка .вы павінны праверыць праводку або датчык проста .Ciao і нядзелю
Яшчэ адна рэч ;калі памылка і P2006 і ўпэўнены, што праблема і праводка або датчык, таму што гэтая памылка паведамляе, што нам не хапае сігналу ад датчыка
usardaun
24-02-2013, 12:30
даў мне памылку 06, датчык дэтанацыі!
Я думаю, што sie адно і тое ж .Зрабіце тэсты, што я сказаў.Глядзець ******** l памылка P2006.
usardaun
24-02-2013, 12:59
Але праблема можа? даць? кіраванне машыны дзяўчына, і, аднак, я казаў, што ўсе добра!! што праблема можа? даць гэты датчык дэтанацыі?
Гэты датчык рэгіструе "шумы"ненармальныя і ў выпадку неабходнасці месцаў, рухавік у recoveri
Не ? сказаў, што пакладзе яго сіла ў recovery, пу? нават проста зняць на некалькі градусаў наперад або апусціць злегку prex turbo, пакуль "шум"(дэтанацыі) не знікае ? магчыма, што кіроўца не заўважыў.
я так,проста прыклад, што я зрабіў
Ды я гэта зразумеў, я проста хацеў падкрэсліць, што часам некаторыя стратэгіі могуць не быць вы выпрабоўваеце ад тых, хто выкарыстоўвае машыну, то ў гэтым выпадку, калі праблема ? разрыў электрычнай, верагодна, не будзе рэалізаваная ніякая стратэгія.