КПК

Перегляд Повної Версії : інформація про модифікації бензинових двигунів

michele30
я хотів би трохи зрозуміти логіку карти бензин, дизель трохи розумію їх cio? як розпізнати карту педаль , момент упорскування та ін..
але, наприклад, на блок управління, скажімо marelli карти педаль є, як в дизель або ? структуровані по-різному?
саме для турбо-уприскування і т. д..

explode82
карти бензин абсолютно різні, також як і графіка, так само як і логіка, але, як тільки він вступить в логіці вдається їх розпізнати, як в дизельних,за винятком виключення piccoile

mavaila1972
Двигуни і ебу з іншу логіку, але з трохи studio і засоби діагностики й, насамперед, широкосмуговий і манометр turbo зміну спокійно і ван сильний

michele30
Я можу довірити ecm-титан з його драйвер для розпізнавання карти, просто щоб зрозуміти трохи не посипаною борошном, на які криві?

pabloescobar
Привіт михайло я думаю, що ecm titanium ? дуже добре з бензиновими двигунами, тому ви можете довіряти

159sportwagon

манро
159sportwagon я не думаю, що доцільно розміщувати мод, не пояснити нічого з того, що ви f? і, перш за все, виходячи з ecu останнім часом ? звучить неймовірно, як med17...

* michele30....в ecu бензину є дуже складними, і, хоча бензинових та дизельних двигунів з філософської точки зору може "дати більше коней", якщо введемо-й? повітря і палива, особливо, якщо з наддувом шкоди ? досить простий .....так, щоб показати практичний приклад, то на труднощі? вивчення логіки роботи..знай, що motronic me7.1/7.5 працює вже? залежно від "навантаження/крутного моменту" я кажу про ecu більше 20 років f? в даний час..., щоб побачити щось схоже на дизель, ми повинні розглянути один edc16, отже, ecu, зовсім недавно...повертаючись до і говорити motronic завжди me7.5 у мережі з'? pdf під назвою "funktionsrhamen" або щось в цьому роді, що в перекладі означає "листів функція" на практиці пояснює для параметра всі функції,логічні і стратегії функціонування цієї ecu...посилання від 600 сторінок і все на німецькій мові.....якщо cerche в funktionsrhamen для me9.1...вам не доведеться spolpare більше 4000 сторінок достатньо матеріалу, незрозуміло....тепер ви зрозумієте, що ті, хто плюнув кров'ю на цих ecu навряд чи поділяє щось, і людей, які дійсно знають про ecu бензин в італії, які дійсно роблять розробки 3-х або 4 - ...інше scopiazza тільки...і іноді f? добре, і погано....
я наприклад 3 роки, що st? вивчаючи ecu бензину і після всього цього часу я не мрію раніше мінімально зробити перепризначення..

Машиніст

манро
є damos для цієї ecu, але завжди по-німецьки....
факт ? що, якщо ви не розумієте, принаймні, блок-схем з різних параметрів, як мінімум, ін'єкції і запалювання на часткових навантаженнях і максимальних навантаженнях,корекції та ін..також на damos марна...
що-то? з damos ви розумієте,....

Машиніст