КПК

Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя аб мадыфікацыі бензінавых рухавікоў

michele30
21-02-2013, 20:55
я хацеў бы зразумець трохі логіку карты бензін, дызель трохі разумею іх cio? як распазнаць карту педаль , момант ўпырску і інш..
але, напрыклад, на блок кіравання, скажам marelli карты педаль есць, як у дызель або ? структураваныя па-рознаму?
ж самае для турба-ўпырску і т. д..

explode82
21-02-2013, 22:50
карты бензін зусім розныя, таксама як і графіка, гэтак жа як і логіка, але, як толькі ен уступіць у логіцы удаецца іх распазнаць, як і ў дызельных,за выключэннем piccoile выключэння

mavaila1972
21-02-2013, 23:11
Рухавікі і эбу з іншую логіку, але з трохі studio і сродкі дыягностыкі і, перш за ўсе, шырокапалосны і манометр turbo змене спакойна і ван моцны

michele30
22-02-2013, 07:57
Я магу даверыць ecm-тытан з яго драйвер для распазнання карты, проста каб зразумець крыху не пасыпанай мукой, на якія крывыя?

pabloescobar
22-02-2013, 12:51
Прывітанне міхаіл я думаю, што ecm titanium ? вельмі добра з бензінавымі рухавікамі, таму вы можаце давяраць

159sportwagon
14-04-2014, 23:42
як змяніць alfa romeo giulietta 1750tbi 235cv врі. вось спасылка-дзе знайсці файл на врі.https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?134-alfa-giulietta&p=89518#post89518

манро
16-04-2014, 14:53
159sportwagon я не думаю, што мэтазгодна размяшчаць мод, не растлумачыць нічога з таго, што вы f? і, перш за ўсе, зыходзячы з ecu апошні час ? гучыць неверагодна, як med17...

* michele30....у ecu бензіну з'яўляюцца вельмі складанымі, і, хоць бензінавых і дызельных рухавікоў з філасофскай пункту гледжання можа "даць больш коней", калі ўвядзем-й? паветра і паліва ў апошнія, асабліва, калі з наддувом шкоды ? даволі просты .....так, каб паказаць практычны прыклад, то на цяжкасці? вывучэнне логікі працы..ведай, што motronic me7.1/7.5 працуе ўжо? у залежнасці ад "нагрузкі/крутоўнага моманту" і я кажу пра ecu больш за 20 гадоў f? у цяперашні час..., каб убачыць што-то падобнае на дызель, мы павінны разгледзець адзін edc16, такім чынам, ecu, зусім нядаўна...вяртаючыся да і казаць motronic заўседы me7.5 у сеткі c'? pdf пад назвай "funktionsrhamen" або што-то ў гэтым родзе, што ў перакладзе азначае "лістоў функцыя" на практыцы тлумачыць параметру для параметру усе функцыі,лагічныя і стратэгіі функцыянавання гэтай ecu...спасылкі ад 600 старонак і ўсе на нямецкай мове.....калі cerche у funktionsrhamen для me9.1...вам не прыйдзецца spolpare больш за 4000 старонак дастаткова матэрыялу, незразумела....цяпер вы зразумееце, што тыя, хто плюнуў крывею на гэтых ecu наўрад ці падзяляе што-то, і людзей, якія сапраўды ведаюць пра ecu бензін у італіі, якія сапраўды робяць распрацоўкі 3-х ці 4 - ...астатняе scopiazza толькі...і часам f? добра, і дрэнна....
я, напрыклад, 3 гады, што st? вывучаючы ecu бензіну і пасля ўсяго гэтага часу я не мару па-ранейшаму мінімальна зрабіць перапрызначэння..

Машыніст
16-04-2014, 20:36

манро
17-04-2014, 12:31
есць damos для гэтай ecu, але ўсе на нямецкай мове....
факт ? што, калі вы не разумееце, па меншай меры, блок-схем з розных параметраў, як мінімум, ін'екцыі і запальвання на частковых нагрузках і максімальных нагрузках,карэкцыі і інш..таксама на damos бескарысная...
што-то? з damos вы разумееце,....

Машыніст
17-04-2014, 12:39