КПК

Перегляд Повної Версії : інструменти, щоб почати

cicciopanzarotto
21-02-2013, 14:30
я сподіваюся, що це той розділ для розміщення, в іншому разі-вибачте.

привіт всім, я хотів отримати пораду від вас всіх: я велику крапку, і я хотів би почати виконувати роботи електроніки (блоки безконтактними, додані аксесуари, такі як круїз-контроль тощо), а також інші дрібні речі, від мережі canbus, яке обладнання мені потрібно купити будь-яке програмне забезпечення? rimmarei завжди в рамках diy будинку, нічого не перебільшено, дякую всім

magi1984
21-02-2013, 14:36
є autocom ? безумовно, кращий вибір, хоча я вважаю, що для активації круїз-контролю вам потрібно, щоб змусити піти на фіат

cicciopanzarotto
21-02-2013, 14:39
звертаючись в інтернеті я читав, що навіть через multiscan ви можете

magi1984
21-02-2013, 14:40
multiscan ? продукт, який я не знаю... я не в змозі вам допомогти...

cicciopanzarotto
21-02-2013, 14:44
спасибі ж :D

gennantsub
21-02-2013, 15:32
новий multiscan поки не пробував, але я використовував *********** функцій було багато, тому я думаю, що для початку пу? йти,
хоча в будь-якому випадку ми говоримо про продукцію, low cost, так що не знаю, наскільки вони професійні

cicciopanzarotto
21-02-2013, 15:41
я не хочу вдаватися в професійні, я намагаюся, тільки щось випадковими заробітками diy

giarras
21-02-2013, 19:45
подивіться в магазині форуму і contattandoli ви можете отримати всю необхідну інформацію, допомогу та відмінні продукти перевірені.

cicciopanzarotto
21-02-2013, 20:01
чесно кажучи не знаю навіть що запитати :)

michele30
21-02-2013, 20:29
якщо ви говорите тільки діагностики autocom ? досконалим, але якщо ви хочете, щоб зробити якийсь рутиною, скажімо, відображення вас це займе кілька cosine

cicciopanzarotto
21-02-2013, 20:43
я хотів би почати з чимось легким, як я сказав раніше, то я не знаю, якщо ? досить доступним кома, що я міг би почати зіставляти

michele30
22-02-2013, 13:54
залежить від вас, l імпортовані ? що це те, що вам подобається, чому? c'? від scervellarsi трохи... в будь-якому випадку, якщо ? тільки для діагностики це добре , але якщо ви хочете показати кілька копійок потрібно витрачати, але з речами не офіційні заощадження.

cicciopanzarotto
22-02-2013, 14:47
якщо зрозуміти, як це працює, я можу навіть піти трохи далі і витрати і т.д. але на початку я хотів би піти трохи з ніг свинцю

motorsport
22-02-2013, 17:07

з інтерфейсом elm327 + soft multiecuscan ви можете зробити кілька речей!!

cicciopanzarotto
22-02-2013, 17:15
? я також читав, що потрібно змінити інтерфейс в деяких випадках і то я не хотів би витрачати відразу 50 €, інше питання, але інтерфейс elm327 з іншим програмним забезпеченням, ви можете? використовувати на інших авто?

motorsport
22-02-2013, 17:28
принаймні, я не мод..нічого не потрібно купувати те, з корпусом з алюмінію, ви повинні придбати також три кабелю подушками безпеки, abs і комбінації приладів,ви.. ви можете використовувати і інші м'які з elm!!

cicciopanzarotto
22-02-2013, 17:54
і з інтерфейсом elm327-й? адаптери, як ви йдете, щоб потім витратити різні програми для різних виробників?

neo
24-02-2013, 13:06
З ELM 327, то зробити дуже мало cose.Solo з цим не зробити, ne, якщо все, що дозволяє робити програмне забезпечення multiecuscan, тому що, щоб спілкуватися з усіма, контролер є wi-адаптери, які знаходяться в іншій витрати на стороне.и кінці з Multiecuscan то зробити тільки група fiat eco, тому що я пропоную autocom, що і діагноз multi руху.

+

Tom79
24-02-2013, 13:31
За те, що я можу тобі сказати, що я, з elm327 і multiecusan ви всі на групи fiat/alfa/lancia, ви також можете зробити діагностику і на інші машини з іншим програмним забезпеченням, але не так докладно, як за допомогою програмного забезпечення multiecuscan. Якщо ви за професією ви можете купити l autocom, але якщо ви, як і я, що є хобі, змінити і виправити якщо що-то вам просто l elm327 + адаптери. Потім, якщо ви хочете почати зіставити їх, щоб часом ви отримаєте mpps v12 і почала план... привіт привіт

cicciopanzarotto
24-02-2013, 14:19
спасибі вам обом, але я згоден-й? з Tom79, побачив, що sar? щось дуже аматорські, а не пряма машини, крім групи fiat (погано, що йде, що повигублюю щось я не багаття? теж ремонт), тільки одне питання на elm327: сайт/реселлер надійний від якоїсь купить elm327 і перехідники?

мова зіставити від мене, я міг би почати практикувати тільки на старий pajero 2.5 td, це mpps v12 працює з усіма авто/марки?

Tom79
24-02-2013, 14:29
спасибі вам обом, але я згоден-й? з Tom79, побачив, що sar? щось дуже аматорські, а не пряма машини, крім групи fiat (погано, що йде, що повигублюю щось я не багаття? теж ремонт), тільки одне питання на elm327: сайт/реселлер надійний від якоїсь купить elm327 і перехідники?

мова зіставити від мене, я міг би почати практикувати тільки на старий pajero 2.5 td, це mpps v12 працює з усіма авто/марки?

На форумі знаходитесь в розділі інтернет магазину ви знайдете все, що потрібно, в іншому випадку ви знаходите на ebay, не знаю, якщо з mpps ви можете зробити, pajero... я знаю, немає .. :(

neo
24-02-2013, 16:24
Якщо вирішили зупинитися на elm327 це і список безкоштовних програм, які потім використовувати з elm 327

cicciopanzarotto
24-02-2013, 16:32
дякую, але я ще не всі вимоги для скачування і сказати правду? ще я повинен знайти elm327 в розділі продажів

Tinturia
03-03-2013, 20:54
Elm 327+ Fiat сталевий алхімік+ 3 кабелі та адаптери ви можете зробити діагностику на ecu, тіло, подушки безпеки, блоки управління, підсилювач керма, і т. д., але тільки на fiat, alfa, lancia. З Autocom ви можете зробити також і інші марки.

cicciopanzarotto
03-03-2013, 21:32
з autocom ви можете зробити активацій круїз-контроль, датчик температури і allinemaenti безконтактними на автомобілі FIAT group?

gevin
06-03-2013, 15:17
Хлопці, вибачте, якщо я втручання, але я не хотів би відкрити нову тему, і я думаю, що це правильний вибір, щоб зробити попит на інструменти. Від того, що я читав, мені здається, що найкращий спосіб покласти руки на блоки управління і BDM, навіть якщо це тягне за собою зняття блоку управління. У мене чотири питання:
1) З BDM означає BDM100 або все обладнання, які працюють на блоки управління до школи?
2) є спеціальні кабелі для живлення блоків управління, підключених до школи, чи потрібно підключити лише pin-код, зазначені в ебу?
3) при від'єднанні від ебу автомобіля ви набираються все це перевірити?
4) Що означає скидання ебу, я читав програмного забезпечення, підходить, але не мені ? ясно, в яких випадках необхідно скинути.

Спасибі і до наступного

msport (exil77grande)
07-03-2013, 15:32
Хлопці, вибачте, якщо я втручання, але я не хотів би відкрити нову тему, і я думаю, що це правильний вибір, щоб зробити попит на інструменти. Від того, що я читав, мені здається, що найкращий спосіб покласти руки на блоки управління і BDM, навіть якщо це тягне за собою зняття блоку управління. У мене чотири питання:
1) З BDM означає BDM100 або все обладнання, які працюють на блоки управління до школи?
2) є спеціальні кабелі для живлення блоків управління, підключених до школи, чи потрібно підключити лише pin-код, зазначені в ебу?
3) при від'єднанні від ебу автомобіля ви набираються все це перевірити?
4) Що означає скидання ебу, я читав програмного забезпечення, підходить, але не мені ? ясно, в яких випадках необхідно скинути.

Спасибі і до наступного

насправді рішення, більш безпечне і мати резервну копію ебу, що ви робите з bdm на багато автомобілів, але не всі,bdm, що це не тільки bdm 100, є інші інструменти, які роблять з bdm, що від ciamati по-різному, але завжди bdm,дії, щоб читати в bdm ви назад або зварювати з schedini саме пайка всередині блоку управління або з schedini пружини, які ви купуєте, тим більше, що вимагає, так само, діма, з яким вам не доведеться зварити нічого,від'єднати блок управління від автомобіля не відбувається абсолютно нічого, просто видаліть ключі від рамки, для безпеки,для скидання я не розумію, про що ти говориш, але, можливо, ви маєте на увазі в scodifica часткове або повне, що ви робите, або при заміні ебу з ручкою використовується або коли у вас є проблеми з code ключ.

Miloz
17-03-2013, 22:47
Вибачте,
мої запитання схожі на ті, gevin, мені цікаво знати, як діяти, і які інтерфейси і програмне забезпечення для
встановити ебу Marelli IAW 59F, може бути куплено від підривника на моїй пункті 1.2 8v, в сутності, як scodificare.
Як зрозумів, або ви повинні прочитати програмне забезпечення блоку управління і переписати його, операнд, а потім - "Riverginazione"
Встановлений на автомобілі, ви seguir? процедура кодування в результаті чого автомобіль три рази приблизно 5500 оборотів. Все є?, який ? інтерфейс у використанні.

Спасибі.

Зак
26-02-2014, 17:21
привіт , я хотів би купити autocom oki або delphi ds150e з чіпом oki я читав трохи ходить в мережі, але я все ще сумнівався.... хтось пробував обидва мені можете порадити ? дякую

eobdexpression
28-02-2014, 01:01
Абсолютно одна порада, яку я можу тобі дати ? то, купити хорошу самодіагностика delphy ds150 і new vci той з червоними краями диктофон польоту для зберігання даних в режимі реального часу без використання пк я наприклад, я**************

leandro89
01-03-2014, 09:44
Абсолютно одна порада, яку я можу тобі дати ? то, купити хорошу самодіагностика delphy ds150 і new vci той з червоними краями диктофон польоту для зберігання даних в режимі реального часу без використання пк я наприклад, я**************

я пропоную читати правила, передзвоню вам офіційно, написати лобіювання і сказати, як знайти цей матеріал ? заборонені регламентом

eobdexpression
01-03-2014, 14:06
я пропоную читати правила, передзвоню вам офіційно, написати лобіювання і сказати, як знайти цей матеріал ? заборонені регламентом

Вибачте leandro89 я думав, що ви могли б сказати, місці міхи я сказав, де, хто, і я дав номер телефону, таким чином, між тим, я прошу вибачення, сталася помилка, але насправді я не думаю, що допустили порушення серйозне, але не залишається, за те, що в наступний раз зірки? pi? уважний.