Прагляд Поўнай Версіі : інструменты, каб пачаць
cicciopanzarotto
21-02-2013, 14:30
я спадзяюся, што гэта той падзел для размяшчэння, у адваротным выпадку-прабачце.
прывітанне ўсім, я хацеў атрымаць савет ад вас усіх: я вялікую кропку, і я хацеў бы пачаць выконваць працы электронікі (блокі бесконтактными, дададзеныя аксэсуары, такія як круіз-кантроль і г. д.), а таксама іншыя дробныя рэчы, ад сеткі canbus, якое абсталяванне мне трэба купіць і любое праграмнае забеспячэнне? rimmarei заўседы ў рамках diy дома, нічога не перабольшана, дзякуй усім
magi1984
21-02-2013, 14:36
есць autocom ? безумоўна, лепшы выбар, хоць я лічу, што для актывацыі круіз-кантролю вам трэба, каб прымусіць пайсці на фіят
cicciopanzarotto
21-02-2013, 14:39
звяртаючыся ў інтэрнэце, я чытаў, што нават праз multiscan вы можаце
magi1984
21-02-2013, 14:40
multiscan ? прадукт, які я не ведаю... я не ў стане вам дапамагчы...
cicciopanzarotto
21-02-2013, 14:44
дзякуй :D
gennantsub
21-02-2013, 15:32
новы multiscan пакуль не спрабаваў, але я выкарыстаў *********** функцый было шмат, таму я думаю, што для пачатку пу? ісці,
хоць у любым выпадку мы гаворым аб прадукцыі, low cost, так што не ведаю, наколькі яны прафесійныя
cicciopanzarotto
21-02-2013, 15:41
я не хачу ўдавацца ў прафесійныя, я імкнуся, толькі што-то выпадковымі заробкамі diy
паглядзіце ў краме форуму і contattandoli вы можаце атрымаць усю неабходную інфармацыю, дапамогу і выдатныя прадукты правераны.
cicciopanzarotto
21-02-2013, 20:01
шчыра кажучы, не ведаю нават што спытаць :)
michele30
21-02-2013, 20:29
калі вы кажаце толькі дыягностыкі autocom ? дасканалым, але калі вы хочаце, каб зрабіць нейкі руцінай, скажам, адлюстраванне вас гэта зойме некалькі cosine
cicciopanzarotto
21-02-2013, 20:43
я хацеў бы пачаць з сее-чым легкім, як я сказаў раней, то я не ведаю, калі ? дастаткова даступным кома, што я мог бы таксама пачаць супастаўляць
michele30
22-02-2013, 13:54
залежыць ад вас, l імпартаваныя ? што гэта тое, што вам падабаецца, чаму? c'? ад scervellarsi трохі... у любым выпадку, калі ? толькі для дыягностыкі гэта добра , але калі вы хочаце адлюстраваць некалькі капеек трэба марнаваць, але з рэчамі не афіцыйныя зберажэнні.
cicciopanzarotto
22-02-2013, 14:47
калі пачала зразумець, як гэта працуе, я нават магу пайсці крыху далей і выдаткі і г.д. але ў пачатку я хацеў бы пайсці крыху з ног свінцу
motorsport
22-02-2013, 17:07
з інтэрфейсам elm327 + soft multiecuscan вы можаце зрабіць некалькі рэчаў!!
cicciopanzarotto
22-02-2013, 17:15
? я таксама чытаў, што трэба змяніць інтэрфейс ў некаторых выпадках і то я не хацеў бы марнаваць адразу 50 €, іншае пытанне, але інтэрфейс elm327 з іншым праграмным забеспячэннем, вы можаце? выкарыстоўваць на іншых аўто?
motorsport
22-02-2013, 17:28
па крайняй меры, я не мод..нічога не трэба купляць тое, з корпусам з алюмінія, вы павінны купіць таксама тры кабеля падушкамі бяспекі, abs і камбінацыі прыбораў,вы.. вы можаце выкарыстоўваць і іншыя мяккія з вяза!!
cicciopanzarotto
22-02-2013, 17:54
і з інтэрфейсам elm327-й? адаптары, як вы ідзяце, каб выдаткаваць затым розныя праграмы для розных вытворцаў?
З ELM 327, то зрабіць вельмі мала cose.Solo з гэтым не зрабіць, ne, калі ўсе, што дазваляе рабіць праграмнае забеспячэнне multiecuscan, таму што, каб мець зносіны са ўсімі, есць кантролер wi-адаптары, якія знаходзяцца ў іншай выдаткі на стороне.и канцы з Multiecuscan то зрабіць толькі група fiat eco, таму што я прапаную autocom, што і дыягназ multi руху.
+
За тое, што я магу табе сказаць, што я, з elm327 і multiecusan вы ўсе на групы fiat/alfa/lancia, вы таксама можаце зрабіць дыягностыку і на іншыя машыны з іншым праграмным забеспячэннем, але не так падрабязна, як з дапамогай праграмнага забеспячэння multiecuscan. Калі вы па прафесіі вы можаце купіць l autocom, але калі вы, як і я, што есць хобі, змяніць і выправіць, калі што-то вам проста l elm327 + адаптары. Затым, калі вы хочаце пачаць супаставіць іх, каб час вы атрымаеце mpps v12 і пачала план прывітанне, прывітанне...
cicciopanzarotto
24-02-2013, 14:19
дзякуй вам абодвум, але я згодны-й? з Tom79, убачыў, што sar? што-то вельмі аматарскія, а не прамая машыны, акрамя групы fiat (дрэнна, што ідзе, што зьнішчаю што-то я не вогнішча? таксама рамонт), толькі адзін пытанне на elm327: сайт/рэсэлер надзейны ад якой-то купіць elm327 і перахаднікі?
гаворка супаставіць ад мяне, я мог бы пачаць практыкаваць толькі на стары pajero 2.5 td, гэта mpps v12 працуе з усімі аўто/маркі?
дзякуй вам абодвум, але я згодны-й? з Tom79, убачыў, што sar? што-то вельмі аматарскія, а не прамая машыны, акрамя групы fiat (дрэнна, што ідзе, што зьнішчаю што-то я не вогнішча? таксама рамонт), толькі адзін пытанне на elm327: сайт/рэсэлер надзейны ад якой-то купіць elm327 і перахаднікі?
гаворка супаставіць ад мяне, я мог бы пачаць практыкаваць толькі на стары pajero 2.5 td, гэта mpps v12 працуе з усімі аўто/маркі?
На форуме знаходзіцеся ў раздзеле інтэрнэт-крамы вы знойдзеце ўсе, што трэба, у адваротным выпадку вы знаходзіце на ebay, не ведаю, калі з mpps вы можаце зрабіць, pajero... я ведаю, няма .. :(
Калі вырашылі спыніцца на elm327 гэта спіс і бясплатных праграм, якія затым выкарыстоўваць з elm 327
cicciopanzarotto
24-02-2013, 16:32
дзякуй, але я яшчэ не ўсе патрабаванні для запампоўкі і сказаць праўду? яшчэ я павінен знайсці elm327 ў раздзеле продажаў
Tinturia
03-03-2013, 20:54
Elm 327+ Fiat сталевы алхімік+ 3 кабелі і адаптары вы можаце зрабіць дыягностыку на ecu, цела, падушкі бяспекі, блокі кіравання, гiдраýсiлiцель руля, і т. д., але толькі на fiat, alfa, lancia. З Autocom вы можаце зрабіць таксама і іншыя маркі.
cicciopanzarotto
03-03-2013, 21:32
з autocom вы можаце зрабіць актывацый круіз-кантроль, датчык тэмпературы і allinemaenti бесконтактными на аўтамабілі FIAT group?
Хлопцы, прабачце, калі я ўмяшання, але я не хацеў бы адкрыць новую тэму, і я думаю, што гэта правільны выбар, каб зрабіць попыт на інструменты. Ад таго, што я чытаў, мне здаецца, што лепшы спосаб пакласці рукі на блокі кіравання і BDM, нават калі гэта цягне за сабой зняцце блока кіравання. У мяне чатыры пытанні:
1) З BDM азначае BDM100 ці ўсе абсталяванне, якія працуюць на блокі кіравання да школы?
2) ці есць спецыяльныя кабелі для харчавання блокаў кіравання, падлучаных да школы, або неабходна падлучыць толькі pin-код, названыя ў эбу?
3) пры адлучэнні эбу ад аўтамабіля вы набіраюцца ўсе гэта праверыць?
4) Што азначае скід эбу, я чытаў праграмнага забеспячэння, падыходзіць, але не мне ? ясна, у якіх выпадках неабходна скінуць.
Дзякуй і да наступнага
msport (exil77grande)
07-03-2013, 15:32
Хлопцы, прабачце, калі я ўмяшання, але я не хацеў бы адкрыць новую тэму, і я думаю, што гэта правільны выбар, каб зрабіць попыт на інструменты. Ад таго, што я чытаў, мне здаецца, што лепшы спосаб пакласці рукі на блокі кіравання і BDM, нават калі гэта цягне за сабой зняцце блока кіравання. У мяне чатыры пытанні:
1) З BDM азначае BDM100 ці ўсе абсталяванне, якія працуюць на блокі кіравання да школы?
2) ці есць спецыяльныя кабелі для харчавання блокаў кіравання, падлучаных да школы, або неабходна падлучыць толькі pin-код, названыя ў эбу?
3) пры адлучэнні эбу ад аўтамабіля вы набіраюцца ўсе гэта праверыць?
4) Што азначае скід эбу, я чытаў праграмнага забеспячэння, падыходзіць, але не мне ? ясна, у якіх выпадках неабходна скінуць.
Дзякуй і да наступнага
на самай справе рашэнне, больш бяспечнае і мець рэзервовую копію эбу, што вы робіце з bdm на многія аўтамабілі, але не ўсе,bdm, што гэта не толькі bdm 100, есць і іншыя інструменты, якія робяць з bdm, што ад ciamati па-рознаму, але заўседы bdm,дзеянні, каб чытаць у bdm вы назад або зварваць з schedini менавіта пайка ўнутры блока кіравання або з schedini спружыны, якія вы купляеце, тым больш, што нешта патрабуе, так жа, дзіма, з якім вам не прыйдзецца зварыць нічога,адлучыць блок кіравання ад аўтамабіля не адбываецца, абсалютна нічога, проста выдаліце ключы ад рамкі, для бяспекі,для скіду я не разумею, пра што ты кажаш, але, магчыма, вы маеце на ўвазе ў scodifica частковае або поўнае, што вы робіце, або пры замене эбу з дзяржальняй выкарыстоўваецца ці калі ў вас есць праблемы з code ключ.
Выбачайце,
мае пытанні падобныя на тыя, gevin, мне цікава ведаць, як дзейнічаць, і якія інтэрфейсы і праграмнае забеспячэнне для
ўсталяваць эбу Marelli IAW 59F, можа быць набыты ад падрыўніка на маей пункце 1.2 8v, у сутнасці, як scodificare.
Як зразумеў, ці вы павінны прачытаць праграмнае забеспячэнне блока кіравання і перапісаць яго, апэранд, а затым - "Riverginazione"
Усталяваны на аўтамабілі, вы seguir? працэдура кадавання, у выніку чаго аўтамабіль тры разы прыкладна 5500 абаротаў. Усе есць?, які ? інтэрфейс ў выкарыстанні.
Дзякуй.
прывітанне , я хацеў бы купіць autocom oki або delphi ds150e з чыпам oki я чытаў крыху ходзіць у сеткі, але я ўсе яшчэ сумняваўся.... хто-то спрабаваў абодва можаце мне параіць ? дзякуй
eobdexpression
28-02-2014, 01:01
Абсалютна адзін савет, які я магу табе даць ? тое, купіць добрую самодіагностікі delphy ds150 і new vci той з чырвонымі бакамі дыктафон палету для захоўвання дадзеных у рэжыме рэальнага часу без выкарыстання пк я, напрыклад, я **************
leandro89
01-03-2014, 09:44
Абсалютна адзін савет, які я магу табе даць ? тое, купіць добрую самодіагностікі delphy ds150 і new vci той з чырвонымі бакамі дыктафон палету для захоўвання дадзеных у рэжыме рэальнага часу без выкарыстання пк я, напрыклад, я **************
я прапаную чытаць правілы, ператэлефаную вам афіцыйна, напісаць лабіраванне і сказаць, як знайсці гэты матэрыял ? забароненыя рэгламентам
eobdexpression
01-03-2014, 14:06
я прапаную чытаць правілы, ператэлефаную вам афіцыйна, напісаць лабіраванне і сказаць, як знайсці гэты матэрыял ? забароненыя рэгламентам
Прабачце leandro89 я думаў, што вы маглі б сказаць, месцы міхі, я сказаў, дзе, хто, і я даў нумар тэлефона, такім чынам, паміж тым, я прашу прабачэння, адбылася памылка, але на самай справе я не думаю, што дапусцілі парушэнне сур'езнае, але не застаецца, за тое, што ў наступны раз зоркі? pi? уважлівы.