Прагляд Поўнай Версіі : dpf bmw edc17
ecuboost
21-02-2013, 13:06
прывітанне я павінен адключыць dpf з edc17, варта ачысціць фільтр або пакласці трубку прама ў qst выпадку?зонды павінны быць, як яны, праўда?
хто-то мае вопыт па qst, вядома, я не думаю, што есць sw, які ў стане адключыць яе, з'? звычайна камутатары, як edc16?
magi1984
21-02-2013, 13:22
c? камутатар, але не ? як edc16. Я на bmw fap препятствую іх так шмат ? сыпкіх і не стварае праблем. Максімум я маю, але не выдаляю. І ўсе датчык пакідаю, звязаных
michele30
21-02-2013, 13:55
але так не забіваюцца, то fap іх, выдаліўшы яго толькі карту?
я заўседы ачышчана або......
magi1984
21-02-2013, 14:10
мне праблем не хан дадзеных цяпер
лагічна bucarlo ці пуста ? заўседы лепшае рашэнне...
ecuboost
21-02-2013, 14:13
павінна быць, яго bucher? улічваючы, што ў мяне есць магчымасць, c'? некаторыя damos вакол qst машыны?
magi1984
21-02-2013, 14:23
не бясплатныя...і хто яго прадае дорага
ecuboost
21-02-2013, 14:25
кпп..., вядома, вы не можаце? крытыкаваць
magi1984
21-02-2013, 14:26
калі вам трэба толькі для nofap не варта марнаваць грошы на damos.
лепш купіць файл nofap gi? зрабілі, і ў вас есць рашэнне для ўсіх edc17 bmw, што вы capiteranno далей
ecuboost
21-02-2013, 14:30
на самай справе...мы бачым тое, гляджу я, а затым я вырашу, + было не рабіць так шмат тэстаў бачыў osticit? qst ecu ў пісьмовай форме...лепш пайсці і стукнуць яго бяспечным.
magi1984
21-02-2013, 14:39
я разумею вас, аднак не ? цяжка рабіць.
і для ліста асабіста на edc17 я заўседы выкарыстоўваў і толькі інструменты афіцэраў, у любым выпадку, калі ў вас есць певень клон не павінна быць праблем
ecuboost
21-02-2013, 14:49
то я...
ecuboost
21-02-2013, 14:55
qst я судзімы з чаргу, часта выкарыстоўваю яго, каб адсочваць раене, а затым мод у рукі, я ўбачыў, што есць шмат рэчаў, якія не павінен быў чапаць, але, па мне, c'? таксама біт справядліва абнуліць, што скажаце? і тады я павінен загрузіць на аўтамабілі файла 1.46 мб?
ecuboost
21-02-2013, 21:32
асобнага чалавека, якія спампавалі файл пу? даць нейкі савет?
magi1984
21-02-2013, 21:36
паспрабуйце, перад? вярнуць усе ў раене dtc, пасля выдаліў
ecuboost
21-02-2013, 21:43
такім чынам, гэты біт ? правільна?
ecuboost
21-02-2013, 22:08
нічога не рабіць, раз не працуе на qst машыны...было immaginarselo
magi1984
21-02-2013, 22:09
нагадаю, што c'? заўседы абслугоўванне файлаў у інтэрнэце ў форуме, калі вам гэта трэба
ecuboost
21-02-2013, 22:11
нагадаю, што c'? заўседы абслугоўванне файлаў у інтэрнэце ў форуме, калі вам гэта трэба
на самай справе я не магу дазволіць сабе пісаць ы? раз
нічога не рабіць, раз не працуе на qst машыны...было immaginarselo
калі вы выкарыстоўвалі толькі чаму? вы кажаце, што не працуе?
што памылка ці што вы d??
чаму? людзі, якія я ведаю, яны выкарыстоўвалі яго, і спрабаваў менавіта на гэтай ecu, і працуе без праблем...
ecuboost
01-03-2013, 17:23
чаму? людзі, якія я ведаю, яны выкарыстоўвалі яго, і спрабаваў менавіта на гэтай ecu, і працуе без праблем...
чаму? на qst аўтамабіль, вы павінны рабіць толькі тое switchoff а не толькі, як вы можаце бачыць, выдаляе ўсе агульныя коды няспраўнасцяў і многае іншае
скажыце, калі ласка, што такое dtc? ніякіх праверак?
Я ведаю, што ў edc16 і edc17 fap ? роўна ці я памыляюся? На практыцы, як прачытаў у карце ў нас есць біт кіравання, які неабходна абнуліць, правільна? Калі б я толькі з маей ? a4 edc17), то я павінен зрабіць наступнае: я чытаю, я з раз, а затым я адкрываю ecm і я буду бачыць, што я змяніў, менавіта ў 2D. Усе правільна тут?
На той момант (не ведаю, як?) прыводжу правільныя значэння, арыгінал пакідаю біты кіравання да нуля (але як я магу распазнаць іх???).
Пасля таго, як усе мы? я я мяняю карту і ? усе ок?
ecuboost
02-03-2013, 09:14
Усе dtc коды памылак,замест таго, каб выдаліць толькі тыя, fap qst soft выключаюць іх усе, што тычыцца разрадных камутатараў як даведацца яго не ведаю!! spiegartelo,праніклівасць,выпрабаванні, калі ? упершыню вы можаце атрымаць файл і ўсе, вы sar? pi? ясна, а дзеянні, якія вы сказалі ? правільна,усе ведаць, што тычыцца, калі ўсе ў вас праблем з атрыманнем ніякіх праблем зрабіць розныя тэсты.
Каманду электроніка
02-03-2013, 09:17
я шчыра ачышчана або, самае лепшае рашэнне
рады, ускладзеных на званок-файлы онлайн!!!! вам будзе значна прасцей
explode82
02-03-2013, 12:33
Каб вызваліць яе, і не зусім згодны, таму што есць ацэнка розных рэчаў, у залежнасці ад выкарыстання, што робіць і прадукцыйнасці, што хоча
мае намер ? безумоўна, спадзявацца на сэрвіс файлаў у рэжыме онлайн! Тады, магчыма, калі ў мяне есць час, я я з іншымі праграмамі зыходнага файла і іх параўнання для таго каб убачыць працу і добра, і балюча!
Я сумняваюся, чытаючы вашы адказы, але хто ачышчае fap, не абавязкова павінны зняць у электронным выглядзе, або пакідаюць актыўныя элементы кіравання?
Каб вызваліць яе, і не зусім згодны, таму што есць ацэнка розных рэчаў, у залежнасці ад выкарыстання, што робіць і прадукцыйнасці, што хоча
у гэтым сэнсе залежыць ад таго, што хоча? Які ? лепшы спосаб атрымаць прадукцыйнасць без шкоды на выкарыстанне рухавіка. Я ведаю, што выдаленне FAP рухавік не сапсуецца.
explode82
02-03-2013, 14:09
Выдаленне Fap мае толькі перавагі, відавочна,....і нармальна, што калі хто здымае фізічна варта таксама адключыць у ECU рухавіка
msport (exil77grande)
02-03-2013, 17:10
не згодны,раз не ідзе на гэтыя машыны.
ecuboost
02-03-2013, 18:49
А калі-то адключыць, але гэта таксама тое, што nn павінен дакранацца
Зразумела, што раз гэта што-то іншае, або лепш, здымае ўсе dtc і разумею, што dtc-гэта коды памылак, калі мы выкарыстоўваем раз, і мы загружаем карту, якія яшчэ памылкі мы не пабачым ніколі-й? а што fap і egr? Існуе спіс?
ecuboost
02-03-2013, 20:20
Nn, вы ўбачыце, амаль не памылка, калі nn, ніхто не цалкам
msport (exil77grande)
02-03-2013, 20:29
паўтараю, што раз не ідзе,тым больш у гэты раз або ecusafe выключаюць ўсіх dtc і гэта азначае, што, то любая праблема ў вас, а не вы ад памылак, або шпіенаў, каб праверыць.
і гэта яшчэ раз пацвярджае тое, што я сцвярджаў раней у іншых пасадах... Лепш спадзявацца на паслугі ў рэжыме онлайн! Я зразумеў, добра.
Каманду электроніка
03-03-2013, 09:09
не, толькі таму, толькі вялікая праца!!! і тое, што сэнс у тым, каб вызваліць яе, без ECU?
не, не... я меў на ўвазе зрабіць гэта ў электронным выглядзе, то я магу зліць і тады я пішу карту.
Сення для curiosit? я спрабаваў не раз, і ecusafe. Ад пачаткоўцаў, якія з ecusafe, параўноўваючы карты золата і мод з dcm тытан, м засмяяўся. І я не разумею нічога. Ecusafe, у гатэлі есць велізарнае казіно. Час, а не як EGR я ? здавалася ОК, але для DPF няма. Па крайняй меры, для таго, што я зразумеў. Я спрабаваў з edc17cp14.
PS