Прагляд Поўнай Версіі : Bootmode,працуе?
sportknight
20-02-2013, 23:57
Прывітанне, хлопцы,я бачыў, што ? тэма дагавор не часта, але вельмі карысна
я хацеў бы ведаць,bootmode вы можаце рабіць усе праграмісты паслядоўных?
і пра тое, якія блекі вы можаце зрабіць? трэба мець, аднак, пратакол, дакладна?
sportknight
21-02-2013, 17:11
ніхто нічога не ведае? можна?
FidodidoTuning
21-02-2013, 17:30
Праграміст павінен мець пратакол,так і гаворкі, занадта агульны
legendaryslave
21-02-2013, 17:32
вы на самай справе boot mode вы можаце гэта зрабіць нават на 59f
sportknight
21-02-2013, 20:58
Калі ен пратакол не пу? зрабіць так, bdm правільна?
sportknight
21-02-2013, 20:59
Я хацеў сказаць, вы можаце? зрабіць у boot
sportknight
21-02-2013, 21:24
дайце мне зразумець адну рэч,калі я на паслядоўны пратакол, у kline я падключыць эбу на kline ў mpps,у адваротным выпадку canbus
калі есць рэзістары літаваць трэба прыварыць
тое, што я не разумею,што зменіцца ад чытання ў boot mode, што ў паслядоўны??
чаму? калі блок edc15 з паслядоўнага з boot mode я магу ўзяць яго?
што ен у гэтым рэжыме? cos? магутны?
explode82
21-02-2013, 22:49
? спосаб паставіць эбу у рэжым праграмавання,прымушаючы apertutra партоў і лагічных,і без доступу з дапамогай запыту і прыняцці яго
ужо ў двух словах абыходзіць пароль для ўваходу ў пратакол,а потым, калі ен блакуе ecu адразу ж пасля таго, як была сцертая flash,ці гэта разбэшчвае, у e2p ,у большасці выпадкаў вы не можаце забраць, паслядоўны,і, такім чынам, не хоча bootmode..або частковае або поўнае на e2p,гэта ў большасці выпадкаў edc15 і edc16.
sportknight
21-02-2013, 23:48
калі нават з boot mode не ўдаецца запраграмаваць вы ідзяце bdm ў edc16 і праграміст у edc15 правільна?
edc16 для напісання пасля яе пазногці праз паслядоўны порт, перш чым вы dissalda ў e2p і таму частковым,і пасля вас прымушае пісаць ,ці bdm (нічога bootmode)
edc15 пасля яго прыбітыя , вы можаце зрабіць bootmode.. ці отпаять flash 29f200/400/800 і запішыце яго з праграмістам, тыпу willem ,або scod частковае/усяго на e2p заўседы dissaldandola і riprogrammandola, а затым запісаць яе на флэш-паслядоўны.
sportknight
22-02-2013, 07:55
Ок, дзякуй, бачыў, што ты назваў willem, але падключаецца толькі праз паралельны порт? так што бярыце стары пк
вілем ўжо і стары, быў як прыклад.. а ці пк, якія пастаўляюцца з паралельнага .. ці канвэртар usb - >паралельны
я бачыў гэты пост я хацеў бы ведаць, калі хто-то спрабаваў чытаць у boot mode адзін sirius 32n dela clio, я ўбачыў, што з певень v2 есць інструкцыі прыкладаю малюнак
3021
на іншых форумах я чытаў, што нават у boot не змаглі прачытаць sirius32n ў з fgtech2,
толькі без загрузкі ...але і ад 32кб ..так не карысна для socd.
я чытала, але хто-то і змог прачытаць з ккл і sw DDT2000
яшчэ не ведаю, на гэтых ecu.
на самай справе я хацеў зрабіць усяго на гэты ecu, але адзіны спосаб ? адлучыць флэш-прама цяпер я спрабую зрабіць гняздо для выпрабаванняў без отпаяйте.....
У boot mode ? на практыцы рэжым? выкарыстоўваецца, каб зрабіць магчымай рэзервовай копіі, певень, 2 з edc17 напрыклад? Cio? у boot mode ? тое, што ў школе, вы адкрываеце блок, прылітаваць пін-код, ен робіць рэзервовае капіяванне і заканчваецца л
frantik3
02-03-2013, 23:33
У boot mode ? на практыцы рэжым? выкарыстоўваецца, каб зрабіць магчымай рэзервовай копіі, певень, 2 з edc17 напрыклад? Cio? у boot mode ? тое, што ў школе, вы адкрываеце блок, прылітаваць пін-код, ен робіць рэзервовае капіяванне і заканчваецца на l??
тое, што вы кажаце-й? дакладна называецца boot mode tricore!!!
ок, але ? правільна, таму ўсе што есць? што я сказаў? Cio? рэзервовае капіраванне розных блокаў кіравання, вы заўседы будзеце ў boot mode tricore? або гаворка змяняецца для іншых блокаў кіравання?
PS
я бачу, што мы апынуліся тут, праўда, frantik3? ды ды так!!!
frantik3
03-03-2013, 09:41
вы нават тут
msport (exil77grande)
03-03-2013, 10:00
у boot mode tricore тычыцца edc17, а edc16 вы робіце класічны сувязь з schedini прыпаяныя на плаце, або з тымі, з спружынай, без зваркі,для edc15 вы павінны замест отпаять eprom, каб потым прачытаць яе і запішыце яго пры дапамозе программатор eprom.
ммм... цікава для edc15? як я разумею да гэтага часу, не ? неабходна зрабіць рэзервовую копію.
Для edc16 павінна, ці я магу гуляць праз obd, каб і чытанне і запіс? Пакідаючы пакінуць прамовы ? заўседы зручна гэта рабіць.
У асноўным тое, што цікава ?: вас, як вы працуеце? Заўседы рабіце рэзервовыя копіі кожны блок кіравання або толькі некаторых?