КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема тэмпературы mercedes cla 180cdi

cicciocar
20-02-2013, 23:25
Прывітанне,хлопцы, у мяне праблема з класа 180CDI,на вуліцы стрэлка тэмпературы заўседы застаецца ў зыходным становішчы, гэта значыць, 40 gradi.Ho звязаных дыягназ і паскарэнне з месца да 3000 абаротаў у хвіліну, пастаянная тэмпература падымаецца gradualmente.Partendo тэмпература 18 градусаў, то расход да 65 градусаў працуе каля 30 хвілін, і я заўважыў, што на прыборнай панэлі супадае са значэннямі diagnosi.Ho змянілася тэрмастат, думаючы, што ен быў заблакаваны басейн, а таксама датчык тэмпературы вады, але і не змянілася што-нибудь.не ведаю, што і думаць.

explode82
20-02-2013, 23:52
паглядзець, што, верагодна, застаецца тэрмастат заўседы адкрыты і імкнецца заставацца нізкай тэмпературы

michele30
21-02-2013, 21:06
дакладна так, сення я змянілася зусім, зімой, калі змяняюць, некалькі з гэтых тэрмастатаў ў цэлым.

michele30
21-02-2013, 21:09
я ? прыехала ў майстэрню дзяўчына, тое, што было заблакавана рулявое кіраванне....класа.
я спрабаваў зрабіць дыягностыку, але потым я ўбачыў, што не ? дыягнастуюцца то, c'? толькі помпа, класіка і проста.
вам ? здаралася, што ўтрымаць гэтыя?

cicciocar
21-02-2013, 21:52
Як ужо сказаў, я замяніў тэрмастат, але нічога, праблема засталася.
Што тычыцца праблемы michele30, калі аўтамабіль-гэта клас мадэлі w168 у большасці выпадкаў гэта помпа, які будзе блакаваць трэба замяніць.

гоку
21-02-2013, 23:10
Умовы вентылятара? ? спыняецца або працуе заўседы?

michele30
22-02-2013, 07:49
Але трубаправоды холадна ці горача.
Так праблема, як правіла, адбываецца, калі заўседы цыркулюе вада або вентылятар заўседы уключаны. Нават не сказаць, той помпа, што не ідзе, чаму? павінны ісці ў ebolizione.
Але вы адчуваеце, гэтак жа трубы і паглядзець, калі яны ўсе цеплыя, не хачу, не circolasse добра

cicciocar
22-02-2013, 13:47
Не вентылятар і спыняецца .I трубы спачатку награваецца верхні, а затым пачынае награваць ніжні.

michele30
22-02-2013, 13:56
таму мы і кажам, што тэрмастат працуе.
але калі на дарозе машына ўжо цеплая перайсці з дапамогай дыягнастычнага прыбора параметр тэмпературы, што адбываецца?

cicciocar
22-02-2013, 21:09
На дарозе ў мяне не было магчымасці паспрабаваць з дыягназам,але відаць, што тэмпература на прыборнай панэлі не рухаецца.

neo
23-02-2013, 18:40
Термостатический клапан няспраўны.Я тлумачу гэта толькі так ,і таму, што вы кажаце, што сагравае нават у адпаведнасці з manigoto, што калі тэмпература і нізкая павінен заставацца халодным

гоку
26-02-2013, 22:24
Термостатический клапан няспраўны.Я тлумачу гэта толькі так ,і таму, што вы кажаце, што сагравае нават у адпаведнасці з manigoto, што калі тэмпература і нізкая павінен заставацца халодным
Я згодны...я не бачу іншага рашэння..

cicciocar
03-03-2013, 21:36
Прывітанне, хлопцы,я ўчора зрабіў, выходзячы з машыны, і я прыйшоў да гэтай праблемы.Так як кліент зрабіў замену рухавіка з другога механік, усталяваць сістэму абмяняла раз'ем датчыка тэмпературы вады з датчыкам тэмпературы паліва і наадварот.Такім чынам, праблема вырашана, дзякуй усім.

leandro89
14-03-2013, 21:19
прывітанне, у мяне есць клас, у 180cdi, то паміж тым, калі рэгулятар печкі стаіць на сіні, затым на халодную вентылятар ? заўседы актыўная, калі вы пакладзеце больш 24gradi калі я не памыляюся, выключаецца вентылятар, у маей машыне, у сярэднім гэта да 70 градусаў тэмпература, калі я стральба летам падымаецца да амаль 80, але не больш, я праверыў усе, і пі? і ўсе добра працуе, sar? тэмпература эксплуатацыі гэтага аўто, вы павінны трымаць нізкі.