КПК

Прагляд Поўнай Версіі : карту yaris d4-d

ingmodena
20-02-2013, 23:10
Прывітанне ўсім, пасля куплі певень v2 на сайце, я гуляў на маей першай карце (toyota yaris d-4d), і я хацеў бы папрасіць тлумачэнні з нагоды некаторых сумненняў, якія ў мяне есць:
1) для змены map служыць адпаведнай праграмы ЕСМ? я выкарыстаў гэта, але я не знайшоў патрэбны драйвер, я знайшоў адзін нумар HW і той жа, але нумар SW ? іншы, ? праблема? дзе я магу знайсці драйвера, што мне не хапае?
2) я не ? з'явілася меню "Турба", можа, гэта залежыць ад драйвераў, ці не ? што-то падыходнае?
3) я змяніў некаторыя карты, скажыце, калі ласка, ці маюць яны сэнс?
Дзякуй

манро
21-02-2013, 01:26
колькасць hw або sw адрозніваецца пу? стварыць праблемы з cks але і выправіць з певень калі я не памыляюся...
карты turbo не знойдзеш, таму што гэты аўтамабіль мае турбіны мацуецца не кіруецца ад ecu...
? у драйверах і conseguena ў карце адсутнічаюць многія важныя карты, што не вы змянілі ў першую чаргу карту педаль, што, калі я не памыляюся, то пачынае 077BD2 і заканчваецца ў 077C9A то не хапае карту rail і яе абмежавальнікам і некаторыя іншыя рэчы
так як у мод рэальны, калі я ўбачыў lim пара, і я страшна.....вы, каб партыя ад 800 абаротаў, то бок павялічыўся на 60% і больш...1000 абаротаў вы больш чым 100% прырост і на 4200 абаротаў зачыніць з 176% росту....я лічу, што не так добра.....
для астатніх можа быць палепшана, асабліва ў наш час...і вы павінны вызнача-лім дыму...да? пытацца, калі адрас, які я табе адправіў адпавядае карце педалі і rifalla, пачынаючы з l?.....

ingmodena
25-02-2013, 12:16
Прывітанне Манро, дзякуй за вашыя парады. Я разгледзеў 2 карты ўпырску parzializzato і, у прыватнасці, абмежавальнік крутоўнага моманту, вы думаеце, можа пайсці так?
Карту педаль не бачу ў меню, у такіх выпадках, як вы гэта робіце? Я павінен шукаць, дыяпазон адрасоў, які вы мне паказалі ў табліцы шестнадцатеричных? Затым змены вы робіце на графіцы 2d на кожны адрас? Скажыце, калі ласка, як?
Дзякуй

ingmodena
27-02-2013, 15:51
Прабачце, я зразумеў, што я адправіў 2 файла па памылцы, апошняя версія, што я хацеў бы бачыць ? вышэй, ад 264,2 Kb. Хто-то пу? дапамагчы мне, адказваючы на мае пытанні? Дзякуй

манро
27-02-2013, 20:02
[?QUOTE=ingmodena;30501]Прывітанне Манро, дзякуй за вашыя парады. Я разгледзеў 2 карты ўпырску parzializzato і, у прыватнасці, абмежавальнік крутоўнага моманту, вы думаеце, можа пайсці так?
То Англ. не вы там лепей...у файле я бачу, што на гэты раз вы закранулі толькі адну з 6 карт, час ўпырску і абмежавальнік крутоўнага моманту і быў адпушчаны, крычы...
калі націснуць адзін раз, усе 6 карт, тэрміны, то, каб прымусіць рэчы, трэба зрабіць іх усе гэтак жа..як у раене з папраўкамі, якія, як крокам...цяпер я сказаў бы вам, хай stre карты часоў і засяродзіцца на карты педаль lim пара і карту дыму...ужо дакранаючыся гэтых трох регулировочными запыце і абмежаванне адчуеце істотнае паляпшэнне.....

Дзякуй[/QUOTE]
ніжэй вы trascrivo адрасы вашага файла, які вы нават ecm, але з фактычнай намінацыі(я думаю ... ці трэба пытаць)
076DB2=абмежавальнік крутоўнага моманту(у гэтым выпадку імя ? правільна)у гэтай карце значэння, што законы ў розных: breakpoint адразу iq дызельнага паліва ў см3(гэта і з назвы ж карту абмежаванне па iq, што ідзе адэкватней, чым заявы..дит? карту педаль або Драйвер Wish)
07B21A=ўпырску выпраўленне:у гэтым выпадку ecm імя l? менавіта cannato...гэта ? карту rail, але паколькі мы не ведаем, дзе знаходзіцца яго абмежавальнік, каб не змяніць яе...
072B34-078BA6-079366-072F14-078F86-079746: у рэчаіснасці? усе гэтыя карты часу ўпырску, што ecm называе імены больш мудрагелісты..тут жа гаворка, што вам пішуць, pocanzi...
076E2C=ўпырску parzializzato:у рэчаіснасці? у гэтую карту ? абмежавальнік дыму і ў восі ў 2d ў вас па восі x-абароты да 4800, а па восі y колькасць паветра ўсмоктваецца і ўзважвання ад maf, які ідзе ад мінімум 200мг да 700mg...па восі z і па гэтай карце ў вас iq, што ecu павінны адпавядаць, каб мець гэты паказчык стехиометрической, каб пазбягаць курэння..таму, калі вы, напрыклад, падзеліце справы? паветра, вядома, вр па восі y з iq іншага вр ад восі z, вы атрымаеце afr, каб зразумець адзін аднаго, калі, напрыклад, падзяліць 700mg паветра на працягу 33 мм3 дызельнага вас выйдзе справаздачу afr.....увагу? як вы маглі заўважыць, я не свабодны? разлічваецца для цябе гэта afr, таму што вы не можаце? вылічэнні з двума unit? вымярэння па-рознаму, ці не так??(mg x мм3), таму вам прыйдзецца канвертаваць iq дызель ад мм3 / мг, памножыўшы гэты iq, каб 0,85..так што ў выпадку, калі да 33 x 0,85=28,05 мг
цяпер відаць, што юніт? мер жа вы можаце? разлічыць наш afr паведамілі ў карту затым 700/28,05=24,95 для afr...(памятаеце, uqesti колькасці) правіла imporebbe разлічыць, каб усе сцяжкі ў карту дыму значэнне afr каб ведаць, як далека вы пу? націсніце з павелічэннем ў паліве і, такім чынам, з паніжэннем суадносіны afr прыводзячы гэтую карту абмежаванні на нашу карту(карту педаль)...але многія калькулятара не хочуць яго выкарыстоўваць, а так звычайна даюць прырашчэння (******* м, я б сказаў)на 7% па гэтай карце.....вы дзейнічаеце, як вы лічыце патрэбным...
нарэшце, у 077BE6 пачынаецца восі Z, карту педаль, якому вы postavo поўны адрас у іншай пасады і чаму вы павінны пытацца...***** і вы разумееце гэтую карту педаль ? галоўная карта дзе ecu дае парадак, як дызель ты патрабаваць з педалі перш? што гэты запыт будзе абмежаваны з розных карт, апісаныя вышэй, сапраўды....
спадзяюся, вам было ўсім дапамагчы..

ingmodena
02-03-2013, 02:00
дзякуй за тлумачэнне вялікае і падрабязнае
я спрабаваў стварыць драйвер для карты педаль, націснуўшы Праўка -> Драйверы і, напісаўшы адрас, з якога павінна пачынацца (пра ? 077BD2 або 077BE6?) але лічбы, якія выйшлі ў табліцы я не веру, - справядлівыя... есць некалькі нулеў, і нумары вельмі высокія...
вы ведаеце, скажы мне, калі я памыляюся, працэс стварэння драйвера або, калі я памыляюся, пачатковы адрас?

Каманду электроніка
02-03-2013, 09:59
адразу па прыездзе ў 80 паведамленнях я бачу ўсе, і калі я даю табе руку,