Перегляд Повної Версії : проблема lancia ypsilon 1.3 mjet
michele30
20-02-2013, 20:23
сьогодні я почав день з досить нуля****я ? настає lancia ypsilon 1.3 mjet ? вона стояла на місці.
як тільки я повернув ключ, я чув, що насос низького тиску, і робив великий шум, то я спробував тиск і тиск, правда, було не так scarca майже 3 бар, але коли зрозумів інструкція з експлуатації йшло до 2,4/5 бар.
я замінив насос разом з новими і зміни установки , я запустив машину з працею, чому? не хотіла починати, здавалося, ніби ingolfata.
наполягаєте, наполягаєте ? ігри.
тільки, що, коли його судили по дорозі машини, до 3300 приблизно ? зупиняється, ніби не міг би газ, то ви відчуваєте turbo boost.
я зробив діагностику, а не з'? нічого, egr-ок, датчик тиску в ок високий тиск ок, тільки turbo і маса повітря, який виходить низькі, коли я прискорюю хід .
мої сумніви ? turbo, що не насос, але візуально ? все ок , робоче колесо сторона всмоктування працює добре , клапан waste gate ок.
км є 59000 і використовує це, дівчина мені дійсно дивно, турбіна буде зруйнована.
може бути каталізатором закрито по-вашому?
я чистий також впускний трубопровід, де виходить клапан egr бачив, що забиваються всі їх.
вам порада, перш ніж, що завтра я можу видалити всю машину?
Backgroop
20-02-2013, 20:41
привіт від вашої проблеми, може бути клапан egr, який залишається відкритим, або витратомір повітря, що не працює або бруду.. перегляньте..
michele30
20-02-2013, 21:07
я теж думав, що я метр пробував з іншої машини, що я їх , але нічого не
на клапан egr правді кажучи, я подивився параметри і слід добре 150-190 з клапаном egr відкритий, і 250 - 310 з клапаном egr закритий
потім я спробував, закривши (затикати з прокладкою труби dell egr, який входить у впускний колектор)
результат все одно машина не йде ще.
машина добре чи втоми, і, коли вона, здається, за межами дільниці????
здрастуйте, спробуйте перевірити фази і зробіть поглянути на форсунки
michele30
20-02-2013, 21:15
машина добре і, здається, не в фазі, прискорення від зупинки, здається, не знаючи, що йде так погано на вулиці.
але' ? трохи повільно піднятися від зупинки до приблизно 3000 обертів
однак я бачив, як навіть на етапі сьогодні, а ? ок
marcusmagic
20-02-2013, 21:22
я спостерігав би добре витратомір і egr! і подивитися, що якщо ви покладете на кришку без відключення від ecu йде в recovery машини це погано...чистий це добре tappala і закрийте його на карті..
FidodidoTuning
20-02-2013, 21:24
У makkina взяв фронтальному ударі?
marcusmagic
20-02-2013, 21:31
але і тоді, коли, що взяв удар, який йде, так??
michele30
20-02-2013, 21:31
немає удару ? гарна здорова
сяду' новий прилад, а також клапан egr для перегляду.
використовує дівчину, яка йде повільно і тому їхати короткі, я б не хотів, що б ви були засмічені, але і весь колектор... може бути по-вашому?
я заткнуть клапан egr, щоб побачити, якщо брав, а l я б поміняла, якщо щось було, але не одно.
Colletore засмічення може бути перо, коли і так машина частина навряд чи
pinotuning
20-02-2013, 22:04
перевірте датчик тиску на впускному колекторі ! іноді, якщо датчик ? дуже забруднений або зруйнований
автомобіль втрачає дуже багато !!!
cicciocar
20-02-2013, 23:31
Не випадково, що і ті, і приводом з fap і і забиті?
explode82
20-02-2013, 23:49
я думаю, що це проблема, забиті дренажні враховуючи, що двері дівчина, і що, ймовірно, або з fap або без fap ви так, все нормально, щось типу каталізатора, якщо ? без fap
carlo abarth
20-02-2013, 23:50
труба з заліза робив турбіни повинен starea 2 пальця з блоку циліндрів, якщо він не прийняв удар на тротуар... закрити egr....якщо маршрут насос низького тиску, що метал міг
потрапити в форсунки, якщо і так partirebbe погано і fumerebbe за білий !!!
Підтверджую.І дуже ймовірно.Побачити засмічення FAP у відсотках з діагнозом
sportknight
21-02-2013, 00:15
по мені ? тільки засмічення dpf...
michele30
21-02-2013, 07:44
? без dpf від нової.
Сьогодні я намагаюся відключити газохід і подивимося, що станеться.
Просто монтується насос зробив зусиль, щоб їздити на мотоциклі, а не білий дим ззаду? тепер завжди після кожного запуску.
Я інші тести сьогодні, то, завдяки тим часом
michele30
21-02-2013, 13:47
сьогодні вранці я зняв впускний колектор і клапан egr, колектор був хороший, бруду і клапан egr, visimante, здавалося, добре замість soffiandoci всередині не утримувало л повітря, то у мене встановлений новий, а насправді в цій повітрю не йде.
перевстановив всі pensado, що вирішити.... замість цього я поставлю на мотоцикл, а ? все, як і раніше.
я відключив глушник, думаючи, що він був закритий, але нічого.
Я дивився етап вчора, і це було добре, але не те, що з двох осі камери, може бути ви думаєте, що вони не вишикувалися в cam?
Alora,повернемося, де ми почали ,atachi діагноз і йти на прогулянку, слідуючи presione turbo і маса повітря.До 3000 оборотів presione turbo ddeve отримати значення 2500-2700 в іншому випадку вибрати змінної геометрії
pinotuning
21-02-2013, 14:50
я не думаю, що має змінюваною геометрією, якщо ? у 75cv, однак каталізатор забитий може бути !
ще раз я ? довелося очистити його на великий крок, без fap
usardaun
21-02-2013, 16:06
Подивіться, як виглядає фільтр дизель!!!!
michele30
21-02-2013, 20:09
машина не ? з геометрії, але врешті-решт я вирішив.. принаймні я сподіваюся
був з турбонаддувом, який перетворився, ніколи не сталося, але ось істини? дві гайки і повернули навпаки, все протилежно dell іншого.
Роблячи так, клапан скачати залишав весло тиску, трохи відкритою ? для цього, що внизу було нуль і на три тисячі йшов.
все одно не розумію, як він це зробив , чому? гвинти, які тримають гайки були вузькі, і ви не бачили знак, який був переміщений, ви думаєте, я все але я не знайшов рішення, може, спрацює, то розвантаження, але нічого ? все ідеально .
завтра пробую себе добре на дорозі , але я думаю, що все ок
велике спасибі за поради всім
pinotuning
21-02-2013, 20:39
я поясню, як ? успіх ?? машина потрапив в аварію !! це відбувається часто на ці автомобілі
привіт
michele30
21-02-2013, 20:58
якщо я повинен сказати вам, я не знаю, в будь-якому випадку ? клієнт, який часто приходить в цех, і машина, здається, не збитий, але коли він приходить, щоб забрати мене, повідомляю.
дивно.
carlo abarth
21-02-2013, 23:02
часто трапляється.. te l я згадував у попередньому пості!!
pabloescobar
21-02-2013, 23:55
Перевіряє, якщо файл орі на ебу, якщо ? так порівнює фактичні значення з тими, цілей і завдань, витратомір повітря
pinotuning
22-02-2013, 00:02
Перевіряє, якщо файл орі на ебу, якщо ? так порівнює фактичні значення з тими, цілей і завдань, витратомір повітря
він уже вирішена !